Mis niets meer uit je buurt
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

VIDEO. Inbraak in vrije basisschool Den Hulst

10 laptops, een fototoestel en cash geld. Dat is de buit die dieven hebben gemaakt in vrije basisschool Den Hulst in Testelt.

Politie en veiligheid
Nieuws

Diefstal werkmateriaal en machines

Uit een woning aan de August Nihoulstraat in Scherpenheuvel-Zichem werden werkmateriaal en machines gestolen. Dat gebeurde vermoedelijk in het weekend.

Nieuws

Website verduidelijkt wat stadsbestuur met jouw geld doet

Het financieel beleid van een stad is niet altijd even transparant voor de inwoners. Budgetten zijn technische kwesties waar de gewone burger weinig kaas van gegeten heeft. De website jegemeentetelt.be wil daar verandering in brengen.

Nieuws

Vrouw (35) 15 dagen rijbewijs kwijt

Een vrouw van 35 jaar uit Scherpenheuvel-Zichem is haar rijbewijs voor 15 dagen kwijt. Zij weigerde een speekseltest en bloedafname..

Nieuws

“Het onnodig moeilijk gemaakt”

Clem Scherpenheuvel speelde andermaal met vuur. Na een sterk openingskwart sloop de zegeroes in de ploeg en kwam Sobabee Zwijndrecht opzetten. Finaal werd de klus toch afgemaakt. Uitslag: 83-76.

Nieuws

“Eerste zege na Nieuwjaar doet deugd”

De mannen van Eddy Dierickx wonnen in Lovenjoel de match die ze moesten winnen. “Op zoek gaan naar een vroege goal was het doel”, aldus kapitein Jan Boeckx. “We wilden dadelijk hoge druk zetten en dat lukte. Bij de rust is het voor hetzelfde geld 0-5.”

Nieuws

FOTO. Carnavalstoet Scherpenheuvel lost hoge verwachtingen in

Strakke organisatie, knappe groepen en veel toeschouwers. De organisatoren van de stoet losten de hoge verwachtingen helemaal in.

Nieuws

Rik Nauwelaerts voor tweede keer op rij curryworstenkampioen

Jeugdhuis 't Perron heeft voor de tweede maal het Belgisch kampioenschap ‘Curryworsten eten’ georganiseerd. De zes kandidaat-veelvraten kwamen van heinde en verre, maar de trofee ging voor de tweede keer op rij naar Rik Nauwelaerts uit Beerzel (Putte).

Nieuws
Download