Only you and your neighbours have access to the neighbourhood
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Jobstudenten ruimen grachten tegen wateroverlast

De stad Scherpenheuvel-Zichem doet deze zomervakantie een beroep op negen jobstudenten om grachten te ruimen. “Zo helpen zij wateroverlast voorkomen”, zeggen burgemeester Manu Claes (CD&V) en schepen van Personeel Marleen Van Meeuwen (CD&V).

Leisure and hobby

Vandaag gemeenteraad Scherpenheuvel-Zichem

De gemeenteraad van Scherpenheuvel-Zichem komt vandaag, vrijdag 13 juli, samen. De raad neemt onder meer enkele beslissingen over de functie van algemeen directeur.

News

Stadhuis Scherpenheuvel-Zichem morgen gesloten

Het stadhuis van Scherpenheuvel-Zichem is morgen, woensdag 11 juli, gesloten. Aanleiding is de datum van 11 juli.

News

Inbraakpoging Groenhoef

In een woning aan Groenhoeef in Scherpenheuvel-Zichem werd een inbraakpoging gepleegd. De dader(s) slaagde(n) er niet in het huis te betreden.

Alert

Sint-Jozef eert Maria

Naar jaarlijkse gewoonte trok een groep gelovigen uit Londerzeel Sint-Jozef het laatste weekend van juni op bedevaart naar Scherpenheuvel. Na een korte viering in de Sint-Jozefkerk werd vrijdagavond gestart voor een tocht van zo'n zestig kilometer naar de O.-L.-V.-Basiliek van Scherpenheuvel. Zondagavond werden de moedigen weer opgewacht door de vele vrienden en familieleden.

Leisure and hobby

Eerste prikkelarme kermis voor hoog sensitieve mensen

Het stadsbestuur experimenteert met een prikkelarme kermis. Zo kunnen hoog sensitieve personen ook van de kermis genieten. Ook andere attracties staan op de agenda.

Leisure and hobby

Inbraak kantine Weg Messelbroek

In de kantine van een voetbalclub aan de Weg Messelbroek in Scherpenheuvel-Zichem werd een inbraak gepleegd. De dader(s) ging(en) op het eerste gezicht met niets aan de haal.

Alert
Download