Maak je klaar voor een gelukkig nieuwjaar!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Bekendste festivalpark van het land wordt groener dan ooit

De transformatie van de festivalweide in Werchter tot landschapspark is de laatste fase ingegaan. Na de grond- en wegenwerken worden nu de groene aanplantingen gerealiseerd. Er worden driehonderd bomen aangeplant.

Vrije tijd en hobby

Inne Volkaerts is jongerenadviseur

Inne Volkaerts (22) uit Wezemaal stelde zich kandidaat voor adviseur voor de Vlaamse Jeugdraad. En ze werd verkozen.

Nieuws

Piet De Bruyn nodigt twee stagiairs uit in Vlaams Parlement

Naar aanleiding van Youca Action Day nam Vlaams parlementslid Piet De Bruyn (N-VA) uit rotselaar twee stagiairs mee naar het Vlaams parlement.

Nieuws

Rotselaar zette kinderopvang in de kijker

De Landelijke Kinderopvang (LKO) maakte van de Dag van de Onthaalouder gebruik om via de actie 'Met Vlag en Wimpel' over heel Vlaanderen haar opvanginitiatieven in de kijker te zetten. In Rotselaar gebeurde dit op een bijzondere wijze in de 5 locaties waar Stekelbees, op vraag van de gemeente, de buitenschoolse kinderopvang verzorgt.

Nieuws

Workshops rond appelen en peren sensibliseren kinderen rond gezonde voedingsgewoonten

De provincie Vlaams-Brabant organiseert in oktober workshops over appelen en peren voor leerlingen van de 3de graad basisonderwijs en de 1ste graad secundair onderwijs. De leerlingen van VBS De Wieltjes van Haacht-Station maakten van deze mogelijkheid gebruik en brachten afgelopen donderdag een bezoek aan het fruitbedrijf Jan en Chris Martens-Vandersande in Rotselaar.

Nieuws

Dit is het Beste Café van Vlaams-Brabant

De grote cafétest loopt op zijn einde en vrijdag maken we de winnaar van het Beste Café van Vlaanderen 2017 bekend. In aanloop naar die bekendmaking zullen we ook elke dag één van de provinciewinnaars delen met een video van het jurybezoek. In de provincie Vlaams-Brabant viel Café QV uit Wezemaal in de prijzen als provinciewinnaar.

Nieuws

Ozondokter uit Rotselaar staat terecht voor dopingpraktijken bij bekende wielrenners

Chris Mertens (53), de zogenaamde ozondokter uit Rotselaar, moet zich dinsdag voor de correctionele rechtbank van Leuven verantwoorden voor mogelijke dopingpraktijken. Twintig sporters uit zes disciplines behoorden tot zijn klanten. Hij behandelde hen gedurende vier jaar onder meer met ozontherapie.

Nieuws
Download