Volg ons ook op Facebook of Twitter!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Len De Pauw steekt neus aan het venster met zevende plaats in Vollezele

Royal Cureghem Sportief pakt dit jaar uit met liefst dertig junioren. De selectie voor de topkoersen wordt dan ook een evenwichtsoefening. De Borchtlombeekse tweedejaars Len De Pauw wil straks naar de Ronde van Vlaanderen en stelde zijn kandidatuur in Vollezele.

Nieuws

Politiezone TARL bevraagt bevolking over veiligheid

De politiezone TARL zal in maart enkele inwoners bevragen via een lokale veiligheidsmonitor over de veiligheid in hun gemeente.

Politie en veiligheid
Nieuws

Nieuw wandelpad langs de Mark versterkt Pajots wandelnetwerk

Het wandelnetwerk Pajottenland, het grootste wandelknooppuntennetwerk van Vlaanderen, kreeg een update. De belangrijkste vernieuwing is een gloednieuw wandelpad langs de rivier de Mark in Herne en Galmaarden.

Nieuws

“De klus werd al snel geklaard”

Borchtlombeek haalde het met 6-2 van Pepingen-Halle B. Bjorn Van Den Brande zorgde voor drie goals. “De klus werd al snel geklaard. Na een halfuur stond het 5-1. Nadien kwam het er gewoon op aan om te controleren en de tegenstrever niet meer in de match te laten komen. We kwamen als ploeg sterk uit de hoek. Ons seizoen werd vergald door veel blessurepech, maar ik tekende intussen wel bij. Ik werd hier met open armen ontvangen bij een warme familieclub waar ik me zowel tijdens als na de training geweldig amuseer. Volgend seizoen moeten we hoger kunnen eindigen dan in de huidige middenmoot. Dit seizoen werden we geremd door enorme pech.”

Nieuws

Oud-commissaris Freddy hielp al meer dan 12.500 mensen op weg naar een rijexamen

Hij is al jaren met pensioen, maar oud-commissaris Freddy Sonneville uit Roosdaal blijft zich inzetten voor een betere verkeersveiligheid.

Nieuws

Schade erger dan verwacht, kerk blijft misschien voorgoed dicht

De scheurtjes in het plafond van de Sint-Gaugericuskerk in Pamel zijn erger dan verwacht. Of de kerk weer open gaat, is niet duidelijk.

Nieuws

Boeken wachten op baby’s en peuters

Binnenkort krijgen baby’s en peuters in Roosdaal een uitnodiging van de plaatselijke bibliotheek in de bus. De bibliotheek wil kinderen namelijk snel met boeken in contact brengen.

Babysitten
Nieuws

“Vrank en vrij onze kans gegaan”

Borchtlombeek stuurde in de heenronde Zuun wandelen met blozende wangen en 5-1-verliescijfers. Zondag kregen de Leeuwenaren ook in eigen huis een uppercut met een 1-4-nederlaag. De Pamelse aanvaller Bjorn Van Den Brande (26) scoorde twee goals.

Nieuws

Champagneflessen, muziekinstallatie en kopieerapparaat: schepen laat zich gaan met kassa van Ziekenzorg

Er zit een serieus haar in de boter tussen Samana Pamel-O.L.V.-Lombeek en schepen Johan Linthout (CD&V). Linthout stapte er op als voorzitter en richtte een eigen Ziekenzorg op. De overblijvers beschuldigen hem van diefstal.

Nieuws

Proefcentrum zoekt nieuwe gebruikers voor serres en grond

Heel wat serres en gronden in het Proefcentrum van Pamel liggen er sinds kort ongebruikt bij. De provincie Vlaams-Brabant zoekt nu naar nieuwe gebruikers.

Nieuws
Download