No ads in your feed, and it will always stay that way!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Appartement onbewoonbaar na felle brand op terras

Een korte, maar felle brand op een terras van een appartement langs de Omer de Vidtslaan in Pamel heeft ertoe geleid dat het appartement onbewoonbaar is.

News

Crowdfunding valt tegen? Dat begint voetbalclub zelf aan verbouwingswerken

De crowdfundingsactie die FC Flora opstartte om de aftandse kantine en kleedkamers te vernieuwen, brengt maar een fractie van het verhoopte bedrag in het laatje. Toch blijft de club niet bij de pakken zitten en zijn de verbouwingswerken gestart.

News

Een wespennest verdelgen? Gelieve enkele dagen geduld te oefenen

De brandweer wordt overstelpt met oproepen voor het verdelgen van wespennesten. Alle mogelijke middelen worden ingezet om de aanvragen te verwerken. Maar zelfs dan nog is er een wachttijd van enkele dagen en dat is blijkbaar niet naar ieders zin.

Alert

Voormalig stort erkend als natuurgebied

Vlaams minister Joke Schauvliege heeft het ‘Grote Bos’ erkend als natuurgebied. Een belangrijke beslissing voor de lokale Natuurpuntafdeling.

Leisure and hobby

Okra op stap in Land van Herve

Okra Pamel maakte een daguitstap naar het Land van Herve in Wallonië. Op het programma stonden onder andere bezoeken gepland aan het Amerikaanse kerkhof Henry Chapelle en aan brouwerij Val-Dieu in Godsdal. Een rondrit in de Voerstreek werd afgesloten met een gezamenlijk avondmaal.

News

Wijkbewoners kwaad omdat onkruid welig tiert op speelpleintje: “Al hier al anderhalf jaar geen onderhoudsploeg gezien”

Inwoners van het sociale wijkje in het Pastoor Jozef Debondterf, in het gehucht Kattem, voelen zich door het gemeentebestuur in de steek gelaten. Hun smeekbedes om het onkruid aan te pakken en hun graspleintje te onderhouden, worden niet beantwoord.

News

Turks gezin met vijf kinderen slachtoffer van brandstichting: “We vrezen dat een buur het op ons heeft gemunt”

Een Turks gezin met vijf kinderen is al enkele weken het mikpunt van vandalenstreken. Woensdagnacht stak iemand hun twee wagens in brand. De familieleden hoopt dat de politie de dader snel kan vatten want ze voelen zich niet meer veilig.

Alert

Geparkeerde wagens branden uit aan woning, kwaad opzet niet uitgesloten

In de nacht van woensdag op donderdag zijn twee geparkeerde Volkswagens uitgebrand in het Vlaams-Brabantse Roosdaal. Ze stonden geparkeerd achter een woning aan de Ninoofsesteenweg in Roosdaal.

Leisure and hobby

Jeugd zomert met muziek en cocktails

De jeugdverenigingen, jeugdraad en jeugddienst van Roosdaal stelden ook dit jaar een gevarieerd programma op tijdens ‘Roosdaal Zomert’. Telkens op een donderdagavond, op 5 en 12 juli, en 16 en 23 augustus, kan aan gemeenschapscentrum Het Koetshuis in Strijtem genoten worden van optredens en cocktails.

News

Academie deelt diploma’s uit

De geslaagde laatstejaars van de Academie voor Muziek, Woord en Dans Ninove, met vestigingsplaatsen in Liedekerke en Roosdaal, kregen in gemeenschapscentrum Het Koetshuis in Strijtem hun diploma. De proclamatie werd opgeluisterd met verschillende optredens.

News
Download