Search in the list of neighbours by name, address, interests or occupation
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Maak eens een leuk uitstapje met de klas in eigen streek

Leerkrachten die graag met hun klas in het Pajottenland en de Zennevallei op een educatieve uitstap willen maar niet goed weten waarheen, kunnen voortaan terecht op de handige website tripzmetdeklas.be.

News

Mong Blok kiest voor LVB

Mong Blok, bekend volksfiguur in Pepingen en wijde omgeving, heeft politieke ambities. Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen wordt hij lijstduwer op de liberale lijst van LVB, de partij van gewezen burgemeester Eddy Timmermans.

Alert

Hondzochtstraat in Italiaanse sferen

75 buren uit de Hondzochtstraat in Bellingen genoten samen van een gezellig buurtfeest in de weide van de Fruithoeve. Enkele vrijwilligers organiseerden dit buurtfeest al voor de zevende maal. Deze keer stond alles in het teken van Italiê met een Italiaans aperitief, hapjes, pizza, tiramisu en een limoncello als afsluiter. Het doel blijft om de buren een maal per jaar gezellig bij elkaar te brengen voor een goede babbel en om elkaar beter te leren kennen.

News

Pepingen zet sportkampioenen in de bloemetjes

Pepingen zette tijdens een officieel huldemoment in zaal De Kring de sportkampioenen van het voorbije seizoen in de bloemetjes.

News

Eddy Timmermans trekt LVB-lijst

Gewezen burgemeester Eddy Timmermans is opnieuw lijsttrekker van LVB. Op de lijst staan naast oude getrouwen ook zes nieuwe gezichten.

News

Groot cultuurdebat toont vooral eensgezindheid

Wie zich verwachtte aan een politieke clash tijdens het groot Pepingens cultuurdebat, schatte het helemaal fout in. De vijf politieke families bleken opvallend eensgezind.

Alert

Artiesten palmen Terloo in

Het kasteelklooster in Bellingen wordt weer helemaal ingepalmd door kunst van een veertigtal kunstenaars.

News

Mong Blok gaat bij LVB

Na een lange periode van onbestuurbaarheid wordt er in Pepingen met meer dan normale spanning uitgekeken naar de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober. Vijf lijsten dingen mee naar een zitje in de gemeenteraad, het grootste aantal ooit in Pepingen.

News

Mong Blok komt op bij LVB

Na een lange periode van onbestuurbaarheid wordt er in Pepingen met meer dan normale spanning uitgekeken naar de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober. Vijf lijsten dingen mee naar een zitje in de gemeenteraad, het grootste aantal ooit in Pepingen. Ondertussen willen zich ook burgers in het verkiezingsdebat gooien die nog nooit eerder op een lijst stonden. Zo besliste ook de populaire cafébaas en uitbater van een speeltuin Mong Blok deze keer op te komen. Hij koos voor LVB, de lijst van de vorige burgemeester Eddy Timmermans. LVB stelt woensdag zijn verkiezingslijst voor waar ook Mong Blok meer uitleg zal geven over zijn keuze.

News

Jeugdboek leert kinderen Pajots molenverleden kennen

Leen Van de Weghe en Hans Van Lierde schreven in opdracht van de Erfgoedcel Pajottenland & Zennevallei een jeugdboek over de verdwenen molens van het Pajottenland.

News
Download