Huisdieren behoren ook tot de buurt!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Bumkestochten lokt bijna 1000 wandelaars

De Bumkestochten van wandelclub Dorpskomitee Bogaarden was ook dit jaar een succes. Deze 13e editie lokte bijna 1000 stappers naar het feestende Bogaarden. Er waren zes parcours uitgestippeld, van 6km tot 25km. Bij het afsluiten van de inschrijvingen stond de teller op 938 deelnemers, maar daarnaast maakten ook nog heel wat mensen van de gelegenheid gebruik om samen met familie en vrienden een tochtje te maken.

Nieuws

Tijdelijke omleiding voor bussen van De Lijn op lijn 164

De Lijn voorziet op donderdag 27 juli en vrijdag 28 juli, telkens van 14u30 tot 20u30, een tijdelijke omleiding op lijn 164. Wegens een wielerwedstrijd "Halfoogstfeesten Bellingen" kunnen een aantal haltes in Bogaarden, Bellingen en Pepingen niet bediend worden.

Nieuws

Subsidies voor Woonwinkel

Vlaams minister van Wonen Liesbeth Homans (N-VA) wil de lokale besturen nog efficiënter maken door ze op grote schaal te laten samenwerken.

Nieuws

60ste Halfoogstfeesten duren vier dagen

Bellingen spreidt zijn zestigste Halfoogstfeesten over vier dagen, van donderdag 27 juli tot en met zondag 30 juli. In het programma zitten opvallend wat vernieuwingen.

Nieuws

“Geen echte zomer zonder Halfoogstfeesten”

Zestig jaar lang je schouders zetten onder een organisatie zonder een jaar over te slaan. Er zijn er weinigen die het Marcel Seghers, drijvende kracht achter de Halfoogstfeesten, zullen nadoen.

Nieuws

De kop is er eindelijk af voor de nieuwe fusieclub

In de aanloop naar het eerste seizoen in tweede amateurklasse speelde de kersverse fusieploeg SK Pepingen-Halle zondag tegen Eendracht Aalst onder ruime belangstelling haar eerste officiële wedstrijd.

Nieuws

Supporters geven nieuwe fusieploeg SK Pepingen-Halle alvast krediet

SK Pepingen-Halle, de nieuwe club die ontstond uit de fusie van FC Pepingen en SK Halle, speelde gisterennamiddag haar allereerste wedstrijd. Voor de supporters werd het hét moment om met hun nieuwe club kennis te maken.

Nieuws

255 lopers voor jogging Bogaarden

In Bogaarden werd zaterdagnamiddag de 33ste editie van Jogging Bogaarden georganiseerd. Naast de 206 deelnemers voor de 5 of 15km verschenen ook 49 jonge lopers aan de start van de Kids Run.

Nieuws

FOTO. Zonnige jaarmarkt in Bogaarden

Het zonnige weer lokte op de Nationale Feestdag heel wat volk naar de authentieke jaarmarkt in Bogaarden. Met 230 runderen, 48 trekpaarden, 25 zadelpaarden, 33 pony’s, 9 ezels en heel wat neerhofdieren telde deze 35ste jaarmarkt meer inschrijvingen dan de voorbije jaren. De jury mocht voor 9.000 euro aan geldprijzen uitreiken aan de winnaars. Het Nationaal Kampioenschap van de Vlaamse hobbyfokkers voor schapen en geiten lokte heel wat kijklustigen. De allerkleinsten konden zich uitleven op de kermisattracties. Voor spijs en drank kon je in de grote tent terecht. Op zondag 23 juli vanaf 11uur is er op de weide langs de Molenstraat nog een Tractorpulling voor standaard tractoren met demo van een pro-stock trekker tijdens de pauzes.

Nieuws

“Ik zweef opnieuw tussen hoop en vrees”

De Elingse belofte Jasper Paridaens werd in de Ninoofse profkoers twintigste. De gewezen nationale nieuwelingenkampioen toonde zich klaar voor de Ronde van Vlaams-Brabant, maar toch klonk hij eerder somber na de GP Beeckman-De Caluwé.

Nieuws
Download