Not satisfied, money back!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Miauwende kat alarmeert bewoners tijdens woningbrand, maar bekoopt dat bijna met haar leven

Aan de Kraaienbroeklaan is een gezin vrijdagochtend nipt aan erger ontsnapt bij een woningbrand. De kat wekte de zoon van het gezin, die zo de brand opmerkte en iedereen wakker maakte. De woning is wel tijdelijk onbewoonbaar.

News

Twee twintigers gestorven bij ongeval op A12

Op de A12 richting Brussel zijn donderdagavond twee jongemannen om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval.

News

Expo rond Wereldoorlog I lokte 1.100 bezoekers

De unieke tentoonstelling van Erfgoedkring Berla die 2 weken liep in het Administratief Centrum, lokte liefst 1.100 bezoekers. Heel wat scholen bezochten de expo, die een duidelijk overzicht gaf over de Groote Oorlog in Meise: de slag bij Imde waar meer dan 80 Belgische soldaten sneuvelden, het dagelijks leven tijdens de oorlog in Meise, de oorlogsdoden en de oud-strijders van Meise,enz...

News

Burgemeester, schepen en voorzitter gemeenteraad zeggen politiek vaarwel

Burgemeester Jos Emmerechts (62, LB+) stopt net als Steven De Ridder (63, LB+) na 24 jaar met de politiek in Meise. Ook schepen Wim Verbeke (46, LB+) zegt na 18 jaar de politiek vaarwel. Ze gaan niet in de oppositie zetelen.

Alert

Burgemeester van Meise Jos Emmerechts stopt met politiek

Uittredend burgemeester van Meise Jos Emmerechts (62), die in 2012 verkozen werd op de CD&V-lijst maar op 14 oktober lijsttrekker was van LB+, stopt volgend jaar met de actieve politiek. Ook schepen Wim Verbeke (46), die samen met Emmerechts de CD&V verliet voor LB+, zal zijn mandaat niet opnemen. Verbeke blijft wel actief bij LB+ en sluit niet uit dat hij zich bij de verkiezingen van 2024 opnieuw kandidaat stelt.

Alert

Burgemeester, schepen en voorzitter gemeenteraad zeggen samen politiek vaarwel

Burgemeester Jos Emmerechts (62, LB+) stopt net als Steven De Ridder (63, LB+) na 24 jaar met de politiek in Meise. Ook schepen Wim Verbeke (46, LB+) zegt na 18 jaar de politiek vaarwel. Ze gaan niet in de oppositie zetelen.

Alert

Meer dan twintig sluikstorters beboet

News

De Zonnebloem haalt 2.610 euro met Rode Neuzendag op

GO! Basisschool De Zonnebloem in Wolvertem nam deel aan Rode Neuzendag en zamelde in totaal 2.610,84 euro in. In alle klassen werd gewerkt rond de thema's van de Rode Neuzendag: pesten, faalangst, rouw en verdriet. Naast optredens, filmpjes, een geanimeerde Rode Neuzentocht was er ook een veiling van onder andere een gesigneerde CD van Stan Van Samang.

News

Snelheden tot 208 km per uur, dit is de gevaarlijkste weg in Vlaanderen: “Ongelofelijk dat er nog geen doden vielen”

Een rechte weg tussen het centrum van Merchtem en dat van Wolvertem, in Vlaams-Brabant. Tussen die twee dorpskernen in mag je over een afstand van nog geen 4 kilometer 70 km/u. rijden. En toch worden hier om de haverklap duizelingwekkende snelheden gemeten. Record: 208 km/u. of 138 km/u. te snel. Welkom op de weg met de zwaarste snelheidsovertredingen in Vlaanderen.

News

Nieuwe smileyborden wijzen bestuurders op hun snelheid

Voor 26.500 euro koopt het gemeentebestuur van Meise twaalf zogenaamde snelheidsborden aan. Die borden wijzen voorbijrijdende bestuurders op hun snelheid.

News
Download