You can also report offensive messages
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Voormalig hoofd technische dienst Meise riskeert 12 maanden cel

Het Brusselse parket-generaal heeft maandag een gevangenisstraf van 12 maanden met uitstel gevorderd tegen Victor E., het voormalig hoofd van de technische dienst van de gemeente Meise. De zestiger zou tien jaar lang misbruik gemaakt hebben van zijn positie om materiaal van de gemeente te verduisteren en gemeentearbeiders in te schakelen voor privé-werken.

News

Burgemeesters Noordrand verbolgen over berichtgeving Franstalige pers vliegtuigproblematiek

De burgemeesters van Wemmel, Meise, Grimbergen, Vilvoorde en Machelen reageren verbolgen over de berichtgeving in Franstalige kranten over het vonnis dat een evenwichtige spreiding van de vluchten van en naar Brussels Airport nastreeft.

News

Roger en Denisa vieren briljanten jubileum

Roger Deforche (91) en Denisa (88) Lapeirre uit Meise vierden hun briljanten huwelijksverjaardag. Ze stapten precies 65 jaar geleden in het huwelijksbootje en hebben twee kinderen, Didier en Veronique, en drie achterkleinkinderen, Dries en Jessie en Jens. Het werd een aangenaam familiefeest met unieke familiefoto's voor het nageslacht.

News

Briljant voor Roger en Denisa

Roger (91) en Denisa (88) Deforche - Lapeirre uit Meise vierden hun briljanten huwelijksverjaardag. Ze stapten precies 65 jaar geleden in het huwelijksbootje en hebben twee kinderen, Didier en Veronique, 3 achterkleinkinderen; van Didier: Dries en Jessie; van Veronique: Jens. Het werd een aangenaam familiefeest met unieke familiefoto's voor het nageslacht.

News

Openbare verkoop op jaarmarkt 2018 in Wolvertem

Naar jaarlijkse traditie verkoopt het gemeentebestuur tijdens de jaarmarkt in Wolvertem op 16 juni heel wat gevonden, oudere, vervangen... spullen. Dit jaar worden 14 fietsen, drie bromfietsen en heel wat turnspullen verkocht (judomatten, bok, valmat, trampoline, evenwichtsbalken...). Om 10u vindt de openbare verkoop plaats. Afspraak in het centrum van Wolvertem...

News

Drugshandel lamgelegd tijdens vier dagen huiszoekingen

De politiezone Brussel-Noord heeft de drugshandel een flinke klap toegediend met het oprollen van een hele bende. Acht verdachten, onder andere uit Meise en Schaarbeek, werden opgepakt.

Alert

Rotary steunt TSO-onderwijs met Trofee

Rotary Club Meise-Bouchout organiseerde de zesde TSO-Trofee waarbij laatstejaarsstudenten uit elf TSO-scholen in onze regio hun eindproef voorstelden. De winnaars: Ward Verstappen van de Sint-Martinusscholen TSO-BSO Asse met zijn ‘Meeneembare Hydrocat’, en Natascha Aerts en Imane Raïs van GO Technisch Atheneum Campus De Brug Vilvoorde, met ‘Zelfgemaakte bruisballen en oliën’.

News

Meise klaar voor WK op groot scherm en Midzomerfeesten

Dit jaar toont ‘Meise Boven’ opnieuw de WK-matchen van de Rode Duivels op groot scherm in Meise centrum, in samenwerking met de gemeente en lokale verenigingen. De opbrengst gaat naar lokale goede doelen en de meewerkende verenigingen. Dit jaar zijn dat onder meer Exess dansgroep, JH 't Sloefke, JH den Droes, JH Knodde en scouts Rode.

News

Meise klaar voor WK Rode Duivens op groot scherm in Meise-centrum en Midzomerfeesten

Dit jaar organiseert 'Meise Boven' opnieuw de WK matchen van de Rode Duivels op groot scherm in Meise centrum, in samenwerking met de gemeente en lokale verenigingen. De opbrengst gaat naar lokale goede doelen en de meewerkende verenigingen Exess dansgroep, JH 't Sloefke, JH den Droes, JH Knodde, scouts Rode, enzomeer. Van vrijdag 29 juni tot zondag 1 juli vinden bovendien opnieuw de jaarlijkse Midzomerfeesten plaats in het centrum van Meise.

News

IJsjesverkoop levert 250 euro op

De ijsjesverkoop van LB+ ( Lijst Burgemeesters) tijdens de Beiaardfeesten leverde 250 euro op voor Levedale, het woon-en begeleidingscentrum voor volwassenen in Wolvertem.

News
Download