Niet tevreden, geld terug!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

“Ik moet de koers beter leren lezen”

Eerstejaarsjunior Robbe Van Praet zit nog volop in een leerproces. Dat verklaart de onstuimige koersstijl van de Meisenaar. “Ik rijd niet altijd even doordacht. Het is absoluut nog een werkpunt om de koers beter te leren lezen. Maar als eerstejaars kan ik mij dat nog veroorloven. Momenteel hecht ik nog niet al te veel belang aan mijn uitslagen, al is het altijd leuk meegenomen om eens in de prijzen te vallen. De voorbije weken eindigde ik twee maal in de top tien. Afgelopen weekend in Bierbeek deed ik ook een gooi naar succes, maar werd mijn solopoging in het slot teniet gedaan. Zondag waag ik mijn kans in Zele. Nadien heb ik vooral de klimwedstrijden aangestipt.”

Vrije tijd en hobby

Tijdelijke verkeerslichten op dodelijk kruispunt blijven zeker een jaar staan

Het gemeentebestuur van Merchtem plaatste op het kruispunt Wolvertemsesteenweg (N211)-Linthoutstraat tijdelijke verkeerslichten. De lichten staan er zolang de werken in de Nieuwelaan duren, maar de gemeente hoopt dat het Gewest er permanente plaatst.

Nieuws

Meisese Laurence Forton is kandidate miss Vlaams-Brabant

Laurence Forton uit Meise is kandidate miss Vlaams-Brabant en hoopt zo door te stoten naar de finale van Miss België. De steun van burgemeester Jos Emmerechts (CD&V) en schepen van Jeugd Wim Verbeke (CD&V) heeft ze alvast, want zij lieten zich graag fotograferen met de miss-kandidate in het midden.

Nieuws

Plantentuin bestuift reuzenaronskelk met succes

“Yes we can!” Zo moet het geklonken hebben bij de biologen van de Plantentuin Meise die slaagden in een uiterst moeilijke bestuiving van de met uitsterven bedreigde reuzenaronskelk uit Sumatra. De plant heeft nu nakomelingen in Meise.

Nieuws

Wolvertem klaar voor 40ste avondmarkt

Op vrijdag 23 juni organiseert Unizo in Wolvertem-Centrum de 40ste avondmarkt vanaf 18u met doorlopend animatie en muziek met onder andere kinderdisco en kinderclown, streetband, coverartiesten, licht- en geluidsspektakel met DJ-sets, de kinderballenworp en optreden van de Magnet Cover Band. Iedereen is welkom.

Nieuws

Plantentuin bestuift stinkende reuzenaronskelk met succes

“Yes we can!” Zo moet het geklonken hebben bij de biologen van de Plantentuin Meise die slaagden in een uiterst moeilijke bestuiving van de met uitsterven bedreigde reuzenaronskelk uit Sumatra. De plant heeft nu nakomelingen in Meise.

Nieuws

Briljant voor Louis en Simonne Becq-Van den Bergh

Louis Becq (89) en Simonne Van den Bergh (87) vierden hun 65-jarig huwelijksjubileum, samen met hun 3 kinderen, 10 kleinkinderen en 11 achterkleinkinderen, (bijna 12). Zij engageerden zich in de gemeente Meise in verschillende sociale verenigingen en ook in de politiek.

Politie en veiligheid

“Na examens er weer vol tegenaan”

Na een goede seizoenstart zakte Anko Goossens even later helemaal weg. “In de Triptyque des Monts et Châteaux en op het provinciale kampioenschap in Galmaarden presteerde ik heel teleurstellend”, zegt Goossens. “Het draaide opeens voor geen meter meer en ik reed geen platte prijs. Blijkbaar had ik in de winter en tijdens de eerste koersmaanden te veel hooi op mijn vork genomen. Zodoende kampte ik de voorbije maanden met oververmoeidheid. Dat was een stevige streep door de rekening, maar ik sta mentaal sterk. Na de examens ga ik er met frisse moed weer vol tegenaan. Ik hoop binnen een maand opnieuw over een competitief vormpeil te beschikken”, aldus nog de tweedejaarsbelofte uit Meise.

Nieuws
Download