Altijd tof als jij er bent!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

13-jarige Viktor Sempels wint in twee reeksen: “Ik pas toe wat ik aanleer”

Viktor Sempels (13, B+4/6) traint bij TC Diest, woont in Linden en speelde de pannen van het dak op het criteriumtornooi van TC Iris Kessel-Lo. Hij won er in Mannen 3 en Mannen 2.

Nieuws

Nog geen spoor naar wie wijngaard met 454 druivenstokken vernielde

Op het domein van het kasteel de Beaufort in Linden zijn 454 nieuwe wijnstokken geplant, nadat iemand ze een dikke maand geleden allemaal vernielde. Een spoor naar de dader lijkt er nog niet te zijn. Op 26 juni volgt wel het verdict over een omstreden bouwaanvraag van het futuristisch wijncentrum dat daar zou komen.

Nieuws

Lubbeek lanceert nieuw parkeerbeleid na rondvraag bij lokale handelaars

Het kan niet langer dat busgebruikers, mensen die daguitstapjes maken vanuit Lubbeek en winkelpersoneel hun wagen in de centra zo maar een dag of meer parkeren ten koste van winkelbezoekers en kortparkeerders. Daarom wordt het parkeerbeleid aangepast.

Vrije tijd en hobby

Dienstencentrum De Sleutel wordt gemoderniseerd

De komende twee jaar worden de vroegere serviceflats, nu assistentiewoningen, grondig gerenoveerd. Ze voldoen niet meer aan de huidige gestelde normen. Het gaat hier over een totale make-over voor 40 woningen voor 1 of 2 bewoners.

Nieuws

VOCALIX - Een nieuwe vocale groep uit Pellenberg

Vier stemmen vonden elkaar en gaan voortaan samen als Vocalix door het leven. Op zondag 25 juni laten ze aan iedereen voor het eerst horen wat ze samen in hun mars hebben.

Nieuws

Piepjonge drugsbaron zet indrukwekkende handeltje op

Het Leuvense parket vordert drie jaar cel, deels met probatie-uitstel, tegen een 19-jarige man uit Lubbeek die aanzienlijke hoeveelheden drugs dealde.

Nieuws
Download