Hoplr ondersteunt de lokale gemeenschap
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“We hoeven voor niemand bang te zijn”

SK Londerzeel kende een wisselvallig seizoen. De vooropgestelde ambitie, top vijf halen, werd niet gerealiseerd. Toch bleef de spelersgroep in grote lijnen intact en krijgt de ploeg een kans op eerherstel.

Nieuws

WIN. Vrijkaart Comedynight met Raf Coppens

Chiro Londerzeel is klaar voor hun feestweekend op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus. Er is gedurende drie dagen voor ieder wat wils. Vrijdagavond wordt er alvast gestart met een comedyavond met Raf Coppens in de grote feesttent op het terrein van De BurchtHet

Nieuws

FOTO. Topamusement op volleybaltornooi

Het jaarlijks volleybaltornooi van Chiro Malegijs werd zoals aangekondigd weer een dag en avond vol sport en plezier. Twintig ploegen streden voor wat ze waard waren op de terreinen aan de Pattattestraat. Als toemaatje van een leuke dag zorgden de organisatoren voor een leuke afsluiter in de vorm van een feestje met De Kanaalvissers en DJ Seppos.

Nieuws

FOTO. Heel het dorp viert mee

Ter gelegenheid van het 120 jarig bestaan van de Landelijke Gilde Malderen zetten zij hun dorp in de kijker en nodigden alle inwoners uit op de brunch. 800 ingeschrevenen werden vergast op balletjes, spek met eieren en pannenkoeken. Verder kon men een hele namiddag genieten van optredens. 's Avonds deed covergroep Duk het hele plein nog eens ontploffen.

Nieuws

FOTO. Ruitertjes blijven bij hun pony slapen

Deze jonge ruitertjes beleefden de tijd van hun leven op het ponykamp van paardenfokkerij en dressuurstal de Biebosschen. Want wat is er leuker dan een hele week paardrijden, paarden verzorgen en er ook nog blijven slapen. Op het eind van de week behaalden zij hun brevet en tussendoor oefenen ze ook nog voor de slotavond.

Nieuws

FOTO. Alfons en Godelieve vieren gouden jubileum

Alfons April (70) en Godelieve De Maeyer (71) leerden destijds kennen op een bal bij Gieles Selien en huwden vijftig jaar geleden op 11 augustus 1967. Hun gouden jubileum lieten ze niet zomaar voorbijgaan en samen met hun 2 kinderen Anja en Andy nodigden ze vrienden en familie uit in Salons Ter Roest. Ook een delegatie van het college van Burgemeester en Schepenen kwam het paar feliciteren.

Nieuws

KVK Daltons geven een "Veuzet"

KVK Daltons bestaat 50 jaar en mag zich voortaan Koninklijke noemen. Ter gelegenheid van dit jubileumjaar brachten zij ook hun eigen feestbier uit met de toepasselijke naam "veuzet" Op hun 45ste tornooi met de finales op zaterdag 19 augustus zullen al vele goede voorzetten gegeven worden en vele "Veurzetten" gedronken worden. Na de finale tussen KVK Daltons en De Sjoeters (aanvang 18u) is er nog een optreden van de Tumps.

Nieuws

CBS geeft dansstage (week 2)

De Concertband Steenhuffel organiseerde tijdens de vakantie twee dansstages. De eerste week waren er meer dan 100 kinderen terwijl voor week 2 zich meer dan 150 dansertjes inschreven. Op het programma stonden uitstappen, spelletjes, helpen in de keuken maar vooral veel dansen. Het oefenen resulteerde in een leuke voorstelling tijdens de laatste dag.

Nieuws

“Leuven ligt mij na aan het hart”

Dries De Bondt presteerde de voorbije jaren al sterk in de Grote Prijs Jef Scherens. Vorig seizoen leverde zijn offensieve koerstactiek hem finaal de achtste plaats op. “Deze wedstrijd past perfect bij mijn mogelijkheden. De opeenvolging van korte klimmetjes is spek voor mijn bek. Tevens ligt Leuven mij na aan het hart. Ik doorliep er mijn hogere studies en ik ken de stad dan ook door en door. Op training trek ik er nog geregeld naartoe. Aan motivatie geen gebrek voor zondag, zeker nu het ook conditioneel snor zit. Ik presteerde goed in Dwars door het Hageland. Nadien laste ik een trainingsweek in. Dinsdag vlotte het met een zesde plek in Heusden weer aardig.”

Nieuws

FOTO. Heldenplein wordt reuze pretpark

Eén van Europa’s grootste Pop-up pretparken streek neer in Londerzeel. Het Heldenplein werd omgetoverd tot een spelparadijs voor kinderen én volwassenen. Tal van superleuke en meterslange attracties werden opgesteld en begeleid door O2run. Het hele gezin kon zich uitleven op glijbanen, hindernissenparcours, springkastelen en veel meer. Wie zich liever niet waagde aan al deze attracties kon toekijken vanop het gezellig terras.

Vrije tijd en hobby
Download