Put your neighbourhood activities in the calendar
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

FOTO. Steenhuffel heeft een nieuw Zaaltje

Wat in 2015 startte als een idee om 't Zaaltje te moderniseren, mondde exact een jaar geleden uit in de start van de bouw van een nieuw Zaaltje. Chris, Els, Jos, Herbert en Johan van het bouwcomité van de parochie realiseerden met steun van vele sponsors een nieuw Zaaltje dat mooier, groter, ecologischer en functioneler oogt. Iedereen was op post op de feestelijke opening. voor boekingen en informatie zie website ( link onder de foto's)

News

FOTO. Ouderraad organiseert lichtjeswandeling

De ouderraad van het Virgo Sapiens organiseerde haar jaarlijkse lichtjes-wandeling. Jong en oud stapten welgezind en goed verlicht langs het parcours. Terwijl de juffen de gevaarlijke oversteekplaatsen bevolkten, zorgden de leden van de ouderraad voor de bevoorrading op de verschillende stopplaatsen.

News

FOTO. Rol van vrouwen in WO I uitgelicht

Vrouwen speelden een belangrijke rol in de oorlog van 1914-1918. Daarom houdt Curieus een tentoonstelling rond de problematiek, waardoor je de mogelijkheid krijgt om de Groote Oorlog vanuit een ander perspectief te ontdekken. De tentoonstelling werd geopend door Miel De Cock op 4 november. De toegang is gratis en iedereen is nog welkom op zondag 11 en 18 november in Den Hof, Steenhuffelstraat 8

News

WIN. De decorbouwers zijn alvast klaar

Als het van de decorbouwers afhangt, ontsnapte er geen enkele gevangene maar Toneel Sienjaal koos voor het stuk 'Gevangene ontsnapt' in een regie van Els van Ingelgom en Vera Van den Eede. De acteurs brengen alweer een hilarisch stuk op de planken op zaterdag 17 november en zondag 18 november in de zaal van school Ter Elst te Steenhuffel.

News

Zo kan het dus ook: Dit wordt het meest vrouwelijke schepencollege van het land

De gemeente Londerzeel, in Vlaams-Brabant, is klaar met de vorming van een nieuw bestuur en pakt uit met een primeur voor Vlaanderen. De bestuursploeg telt maar één man tussen 5 vrouwen.

News

FOTO. Chiro klaar voor Festum

Chiro Malderen organiseert op zaterdag 10 november voor de vijfde keer ‘Festum’. De retrotent is al opgesteld in de Zwaluwstraat. Van 18 tot 20 uur kunnen de kinderen hun beentjes losschudden op de kinderfuif. Om 21 uur treden De Kanaalvissers op. Ook dj Boost, dj Joost, dj Seppos en dj Revert hebben hun playlist al klaar.

News

“Nachtelijke bezoekers hebben winkel al open gedaan”: 30.000 euro weg in 3 minuten

Er is maandagnacht ingebroken bij elektronicazaak Comcon in de Meerstraat in Londerzeel. In amper drie minuten roofden dieven de zaak leeg. Een buit van ongeveer 30.000 euro. De zaak is nochtans goed beveiligd. “Maar blijkbaar schrikt luid alarm inbrekers niet meer af.”

Alert

FOTO. Nico De Braeckeleer signeert op Boekenbeurs

De Boekenbeurs blijft het mekka van schrijvers en lezers. De Malderense schrijver Nico De Braeckeleer signeerde zijn boeken op de stand van uitgeverij Bakermat. Hij vertoefde er in goed gezelschap naast de auteurs van het schrijverscollectief Erin Hunter. Belinda Aebi, Greet Ilegems, Mariska Blommaert en Bart Soons zijn andere Londerzeelse toppers die je ook op de boekenbeurs kan treffen.

News

FOTO. Vee opent FløKKs pop-upstore

FløKKs Concept Store is een online shop, waar je terecht kunt voor onder meer thee, sokken en schoonheidsproducten. Ter gelegenheid van de komende feestdagen opent zaakvoerster Vee Vertongen haar pop-upstore. Je vindt haar in de voormalige optiekwinkel Daelemans aan de Dorpsstraat 1 gedurende de maanden november en december. Op 2 december neemt ze ook deel aan de Winterfair in het Hof van Boeres.

News

Bloedgevers zeggen 999 maal bedankt

De 41ste editie van de Mosselfeesten van de bloedgevers was een succeseditie met 999 bezoekers. Iedereen keerde tevreden huiswaarts maar op zaterdag was Marc Buysse net iets gelukkiger als winnaar van de bierkorf. Op zondag mocht Raoul De Merlier de bierkorf meenemen naar het verre Zwijnaarde. Met de opbrengst probeert het comité de donors het zo aangenaam mogelijk te maken tijdens de bloedgiften.

News
Download