Your data is safe and protected
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Palmcross schenkt 250 euro

Het bestuur van de Palmcross blikte terug op een geslaagde editie van de openingswedstrijd van het veldritseizoen en besloot om vanaf nu elk jaar een deeltje van de winst te schenken aan een goed doel. Eric Kussener, afdelingsvoorzitter van de plaatselijke Rode Kruisafdeling was blij een cheque van 250 euro te mogen ontvangen.

News

WTC 't Is winter gaat winterstop in

Na de laatste rit van 2018 schoven de leden van WTC 't Is Winter aan rond de tafel in hun clubhuis Huis Ten Halve voor het jaarlijkse stoofvleesfestijn. Voorzitter Emiel Van Der Perre hield eraan zijn troepen nog eens toe te spreken alvorens een korte winterstop werd ingelast. Ook in 2019 zal de club de wekelijkse fietstochtjes blijven verzorgen met een tussenstop in café Kouterhof.

News

FOTO en Video. De Kampanje sluit 2018 mooi af

De Kampanje sloot een mooi 2018 af met ‘Kerstgala!’ Samen met het CBS-orkest brachten de Zuid-Afrikaanse Nádine en crooner Yannick Bovy de beste kerst- en all season tophits. De genodigden genoten van een avond met alles erop en eraan

News

Kastaars sluiten kasjaar af

Het bestuur van De Kastaars kon het eerste jaar van het bestaan van hun spaarkasje in Café De Palm op passende manier vieren en 2018 afsluiten. De leden mochten langs de kassa passeren om hun gespaarde centjes van een heel jaar te komen ontvangen. Ze mochten niet alleen aan de kassa maar ook aan de winterbarbecue passeren. Tevens konden ze mooie prijzen winnen aan het rad.

News

FOTO. Jaaroverzicht 2018

Aangezien je deze tijd van het jaar overal jaaroverzichten ziet opduiken, vond ik het het een goed idee om ook in Londerzeel eens terug te blikken op 2018. Een selectie uit mijn 58 005 foto's van dit jaar maken, leek mij onbegonnen werk. Daarom heb ik uit elk artikel dat dit jaar online is verschenen een willekeurige foto genomen (heel dikwijls de derde uit de reeks). Geniet even mee en blik terug op een mooi 2018. Tot in 2019 en blijf lachen.

News

FOTO. Drie man en een paardekop

Verteller Bert Kruismans bracht met zijn try-out van de nieuwe voorstelling 'Drie man en een paardekop' een fijne en theatrale avond in het Hof van Boeres. Hij wordt bijgestaan door muzikant Jan De Smet en tekenaar Karl Meersman. In elke gemeente waar ze optreden zoeken ze een mystery-guest. Deze avond was dat voor Londerzeel niemand minder dan Gunther Levi.

News

FOTO en VIDEO. John Dennis zorgt voor primeur

Met zijn eerste kersconcert in de Sint-Kristoffelkerk, zorgde John Dennis meteen voor een primeur want nooit eerder was er een optreden van een zanger in deze kerk. John werd bijgestaan door vrouwtje Ziva en dochter Bo en het orkest Nite Spirit. In het tweede deel was er eveneens een gastoptreden van Herbert Verhaeghe.

News

WIN. Vuurwerk bij fietsen De Bondt

Bij fietsen De Bondt in de Stationstraat te Londerzeel staat met de eindejaarsfeesten in het zicht alles in het teken van het vuurwerk. Ze zijn dan ook de enige erkende vuurwerkverkoper uit de streek. De verstrengde veiligheidsmaatregelingen worden strikt opgevolgd en vuurwerk mag niet verkocht worden onder de 16 jaar. Hou het veilig en hou je aan de richtlijnen van de gemeente (zie hieronder)

News

Waarvevolle bomen beter herkennen

In Londerzeel staan heel wat waardevolle bomen verspreid over de hele gemeente. Vanuit de cultuurdienst ontstond het initiatief om deze “monumenten” onder de aandacht te brengen. Een eerste reeks bomen werd onlangs voorzien van een naamplaatje met een QR-code draagt. Via deze code krijg je een volledige beschrijving in de Bomenwijzer te zien. Schepen voor cultuur en toerisme Gerda Verhulst: “Dit initiatief ligt me nauw aan het hart omdat op ons grondgebied heel wat prachtige, kolossale bomen prijken waarvan voorbijgangers zich dikwijls de vraag stellen om welk soort boom het dan gaat. Ik denk ook aan de schoolgangers die in het najaar vaak op pad moeten om bladere en vruchten te zoeken van specifieke bomen. Met deze naamplaatjes doen we eer aan deze beschermde bomen en laten we fietsers, wandelaars, leerlingen,…. stilstaan bij deze prachtige exemplaren die her en der oprijzen in ons landelijk landschap.”

News

FC Verma zet zich in het nieuw

Voetbalclub FC Verma is een voetbalploeg die speelt in het KVV. Voorzitter Ludo Adriaensens maakte van de winterstop gebruik om met de steun van Moyson Londerzeel een nieuwe uitrusting voor de ploeg te kopen. In het verleden was FC Verma vooral in de derde speelhelft niet te stoppen, maar in 2019 willen zij volop mee draaien in de top drie en hopen ze stiekem zelfs op een titel.

News
Download