Secondje, het wachten loont de moeite!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“We mikken op de tweede plaats”

Centrale verdediger Wout Geysels nam met Sint-Jozef-Londerzeel moeizaam maar verdiend de maat (2-1) van Vilvoorde. “De aangeduide ref daagde niet op waardoor een Vilvoordse reservespeler de wedstrijd leidde. In een bitsige match zette die zijn beste beentje voor, maar toch waren er een paar betwiste fases. We kwamen verdiend op voorsprong waarna een geldige treffer van Olivier Vervondel onterecht werd afgekeurd. Aan de overzijde ging de bal na een Vilvoordse schwalbe op de stip. Ik ging nadien wat hoger spelen om de druk op te voeren. We mikken nog op de tweede plaats. We mogen dan geen steken meer laten vallen zoals in de heenronde.”

Nieuws

“Ik ben één van de anciens”

De van Malderen naar Merchtem verhuizende Niels Vandyck was vorig jaar de zegekaper bij uitstek in de truitjes van Thielemans. In de oefenkoers van Vollezele werd hij negende. “De demarrage van Yarno Vandenbroeck was best indrukwekkend. Toen Steven Moons reageerde, wist ik dat de koers in een beslissende plooi werd gelegd. Ik diende evenwel te passen. In de winter probeer je koersen na te bootsen, maar mij lukt dat niet zo best. Ik heb wat wedstrijden nodig om te roderen. Ik ben intussen samen met Kristof D'Hollander en Nicky De Block één van de anciens bij de club. Ik wil mijn ervaring best delen met de beloften.”

Nieuws

“Je kan ons team beschouwen als een grote vriendenkring”

In Brussegem stelde Staf De Proft in zijn afscheidsjaar het Wielerteam Thielelmans-De Hauwere voor. Joris Mannaert wil met renners uit de regio vooral schitteren in de koersen in de eigen achtertuin.

Nieuws

Paul en Irène zijn vijftig jaar getrouwd

Paul De Boeck (69) en Irène Verbelen (67) leerden elkaar kennen in Opdorp op de kermis en huwden op 5 januari 1968. Er zijn twee kinderen, Kurt en Sophie, en drie kleinkinderen. Voor hun gouden jubileum nodigden ze vrienden en familie uit in de Parochiezaal in Lippelo. Het schepencollege bracht hulde aan het paar.

Nieuws

FOTO. Paul en Irène zijn 50 jaar getrouwd

Paul De Boeck (69) en Irène Verbelen (67) leerden elkaar kennen in Opdorp op de kermis en huwden op 5 januari 1968. De kinderen Kurt en Sophie schonken hun drie kleinkinderen. Ter gelegenheid van hun gouden jubileum nodigden ze vrienden en familie uit in de Parochiezaal te Lippelo. Een delegatie van het Schepencollege bracht hulde aan het gouden paar

Nieuws

Broodatelier Brent opent de deuren

Brent Van Hemelrijck en Els Salens openden op Valentijn de deuren van Broodatelier Brent. Vanaf woensdag staan ze terug klaar meteen nieuwe naam, een vernieuwde winkelinrichting en een nieuw team. De kwalitatieve producten die de klanten gewoon waren van Bakkerij Van Hemelrijck worden aangevuld met enkele nieuwigheden.

Nieuws

Dorpsdochter Swa viert gouden jubileum

François Pelemans (75) en Philomena Cleymans (72), bekend als Swa en Philo, leerden elkaar kennen op het werk bij Valo en huwden op 10 februari 1968. Zij kregen vier kinderen (Erik, Else, Lucie en Joris) en zeven kleinkinderen (Sijmen, Louise, Jozefien, Emile, Julia, Elin en Isak). Ter gelegenheid van hun gouden jubileum werden ze ontvangen in het Administratief Centrum.

Nieuws

FOTO. Vriendelijkste handelaars ontvangen award

In het Hof van Coolhem in Puurs werden de awards van de "Vriendelijkste Handelaar 2017" uitgereikt door William Boeva. Er kon gestemd worden op alle handelaars die op www.handelsgids.be staan. Voor Londerzeel waren Charel's ijs, Haarmode In, Schoonheidsinstituut Elle en Geschenken Sarens genomineerd. Deze laatste won uiteindelijk en mocht de award uit handen van Schepen Veerle Pas ontvangen.

Nieuws
Download