Bekijk zeker eens de huisregels
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Damien Thiéry doet opnieuw gooi naar sjerp

Damien Thiéry is na een lange periode als waarnemend burgemeester momenteel schepen in Linkebeek en doet in oktober opnieuw een gooi naar de sjerp als kopman van de lijst LB. Hij vertrouwt erop dat de Vlaamse overheid hem deze keer wel zal benoemen.

Nieuws

Faciliteitengemeenten denken aan gezondheid van inwoners

In de faciliteitengemeenten lopen dit jaar voor het eerst tal van initiatieven die de gezondheid van de inwoners ten goede moeten komen.

Nieuws

Geen sanctie voor Damien Thiéry na toelaten van Frans op gemeenteraad

Damien Thiéry hoeft geen sanctie te vrezen omdat hij vorig jaar tijdens meerdere gemeenteraden toeliet dat er Frans werd gesproken.

Nieuws

Rechter tegen zwalpende bestuurder met kinderen op achterbank: “Awel, u bent óók een onnozelaar”

Een man die onder invloed én met zijn kinderen op de achterbank aan het zwalpen was op de steenweg in Linkebeek, is zijn rijbewijs anderhalve maand kwijt. En hij kreeg een serieuze veeg uit de pan van de politierechter.

Politie en veiligheid
Nieuws

De Moelie start ook dit jaar taalateliers Nederlands op

Het Gemeenschapscentrum de Moelie in samenwerking met Horizon vzw, start op woensdag 17 januari om 14 uur met taalateliers Nederlands. De kinderen spelen acht weken rond een thema in het Nederlands, ze leren elke week nieuwe woordenschat.

Nieuws

Faciliteitengemeenten mogen niet fusioneren van Vlaamse overheid

De faciliteitengemeenten mogen niet fusioneren, en dat zit verschillende burgemeester hoog omdat ze hierdoor een bonus van de Vlaamse regering mislopen. De burgemeester van Drogenbos wil geen fusie

Nieuws

Twaalf feestbussen helpen u veilig door de eindejaarsfeesten

Wie op oudejaar en op nieuwjaarsdag op een veilige manier een stapje in de wereld wil zetten in Vlaams-Brabant, kan dit dankzij de feestbussen. In het Pajottenland kunnen ook Bever en Breedhout mee feesten dit jaar.

Nieuws

Mountainbikers krijgen parcours van 25 kilometer

Mountainbikers kunnen in de gemeenten Sint-Genesius-Rode en Linkebeek voortaan hun hart op halen op een 25 kilometer langs parcours. Het is de veertigste route in de provincie, waarmee meteen een belangrijke missing link is weggewerkt

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Meer dan 600.000 euro voor nieuw kunstgrasveld voor hockeyers en voetballers

Het kunstgrasveld waar zowel de Linkebeekse voetbalclub als de hockeyploeg op spelen, is aan vernieuwing toe. De kostprijs ervan bedraagt meer dan 600.000 euro, al hoopt het gemeentebestuur op Vlaamse subsidies.

Nieuws
Download