Even de buurt checken?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Graag mooi afscheid met de titel”

Liedekerke zet zondag met een thuiswedstrijd tegen het bedreigde Houtem-Oplinter de achtervolging in op Betekom dat vorig weekend haasje over sprong. Tarik Baitar fungeert al een heel seizoen als bankzitter. De passage van de middenvelder uit Sint-Joost blijft in Liedekerke dan ook beperkt tot één seizoen, maar hij blijft wel positief ingesteld in het belang van de ploeg.

Nieuws

“Ik moest remmen in volle sprint”

De Liedekerkse junior Dante D’Hondt werd in Oordegem achtste. “In de voorlaatste ronde reden de Nederlander Reunis en Lucas Rogiers weg. Het peloton liet begaan, al bleken de twee vluchters ook wel de twee sterkste renners in koers. In de spurt om de derde plaats liep het enigszins fout. Ik moest remmen in volle sprint toen ik op 150 meter van de streep gehinderd werd door een wegversmalling. Met de ploeg reed ik ook al een tweedaagse in Spanje, waarin ik vierde werd op 175 deelnemers. De eerste etappe draaide uit op een massasprint, waarin ik 13de werd. In de tweede rit kregen we een col van negen kilometer aan 7 procent gemiddeld geserveerd.”

Nieuws

“Vooral erg boos op de scheidsrechter”

De Liedekerkse coach Jeroen Winderickx slikte in Bierbeek de tweede nederlaag, waardoor de Heuvelkouter-ploeg meteen ook leider af is nu Betekom haasje over springt.

Nieuws

“Ik wilde niet vertrekken langs de achterdeur”

Met Bierbeek en Liedekerke staan zaterdag de nummers drie en één tegenover elkaar. De Denderleeuwse rechtsbuiten Robin Van De Gucht ontpopte zich dit jaar al meermaals als joker van de ploeg en verlengde deze week zijn contract op de Heuvelkouter.

Nieuws

Politiezone TARL bevraagt bevolking over veiligheid

De politiezone TARL zal in maart enkele inwoners bevragen via een lokale veiligheidsmonitor over de veiligheid in hun gemeente.

Politie en veiligheid
Nieuws

“Ik kan de ploeg iets toevoegen”

De Liedekerkse coach Jeroen Winderickx diende zondag te puzzelen, want met de geschorste Steven Verleysen en de revaliderende Ruben Blendeman aan de kant was geen van de beide centrale verdedigers beschikbaar.

Nieuws

“Trainingsfaciliteiten waren ondermaats”

De Liedekerkse coach Jeroen Winderickx verdedigt met zijn manschappen op de Heuvelkouter de leidersplaats tegen Tervuren-Duisburg nadat de vuurproef op Betekom met brio werd doorstaan. “De trainingsfaciliteiten waren deze week helaas ondermaats. Door het slechte weer dienden we verplicht uit te wijken naar ons synthetische veld. Dat ligt er helaas niet zo goed bij. In feite is ons kunstgrasveld al vijf jaar lang voorbijgestreefd. Het is tot op de draad versleten en dringend aan vervanging toe. Ik hoop dat het Liedekerkse gemeentebestuur voor een club van 300 leden een inspanning kan leveren, zeker op een ogenblik dat we op de drempel staan van de derde amateurklasse. Onze grootste titelrivaal Betekom kon ons vorige week niet echt pijn doen. In de tweede helft was het eerder Liedekerke dan Betekom dat met de winnende treffer flirtte.”

Nieuws

“Gezongen in kleedkamer”

Net als in de heenronde deelden Betekom en Liedekerke in hun onderlinge partij de punten. Steve Desaegher zorgde voor de Liedekerkse gelijkmaker, waardoor de Heuvelkouterploeg aan de leiding blijft prijken.

Nieuws

Steven Van Linthout gaat voor burgemeesterssjerp

Niet burgemeester Luc Wynant, maar schepen Steven Van Linthout zal tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in Liedekerke de CD&V-lijst trekken.

Nieuws
Download