We want neighbourhood messages without advertising
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Burgemeester Luc Wynant stopt na 30 jaar met politiek

Huidig burgemeester Luc Wynant (52) stapt na dertig jaar uit de politiek. Dat kondigde hij donderdagavond op de gemeenteraad aan. Bij de verkiezingen in oktober was hij al geen kandidaat-burgemeester meer.

Alert

Van lef gesproken: katapultschutters stappen naar politie als ‘slachtoffer’ van hun eigen vandalenstreken

Drie dagen na de arrestatie van de ‘katapultschutters’ uit Ninove komen steeds meer details naar boven. Zo blijken de mannen die tientallen ruiten aan diggelen schoten zelf naar de politie te zijn als ‘slachtoffer’ van vandalisme.

Alert

Ruzie over koude pizza's eindigt in correctionele rechtbank

Een koppel uit Liedekerke riskeert zes maanden cel voor geweld en weerspannigheid tegenover de politie na een pizza-incident vorig jaar in Aalst. De aanleiding: hun afhaalpizza's waren door een verkeersongeval koud geworden.

Alert

Zwemtalent Jesse De Smedt wint Liedekerkse sporttrofee

Zwemmer Jesse De Smedt van zwemclub ZIOS werd verkozen tot sportpersoonlijkheid 2018 in Liedekerke. Op de uitreiking werden meer dan vijftig individuele sporters en teamsporters in de bloemetjes gezet.

News

Geseinde man dreigt hond tegen politie te gebruiken

Alert

Kinderen hebben eigen hoekje in bibliotheek

Sinds zaterdag kunnen kinderen gebruik maken van de jeugdbib, een apart plekje voor de jeugd in de bibliotheek van Liedekerke. Naast boeken voor hun leeftijd zullen er regelmatig ook activiteiten plaatsvinden.

News

Helikopter helpt politie bij speurtocht naar verdacht persoon

Enkele ploegen van de politiezone TARL kregen maandagavond versterking van de helikopter van de federale politie in de zoektocht naar een verdacht persoon. “De politie kreeg de vraag van een burger om uit te kijken naar een verdacht persoon in de stationsomgeving van Liedekerke. Enkele ploegen gingen ter plaatse en kamden de omgeving aan het station tot aan de E40 in Affligem uit met steun van een helikopter.” Het is niet duidelijk waarvoor de persoon gezocht werd en of er effectief iemand werd aangehouden.

Alert

Laatste optreden Midlive levert 15.751,16 euro op

News

Midlive stopt na vijftien jaar met benefietconcert

De Liedekerkse coverband Midlive wou na vijftien jaar eigenlijk in stilte stoppen, maar geeft zaterdag nu toch een laatste concert ten voordele van De Valier en De Warmste Week van Studio Brussel.

News

Getuigen gezocht van afrossing met knuppel

De onderzoekers van een gewelddadig feit dat begin dit jaar werd gepleegd in het station van Liedekerke, verspreiden nu een oproep aan getuigen om zich alsnog te melden.

News
Download