Huisdieren behoren ook tot de buurt!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Café Den Appel viert tijdens Warandefeesten

Op 19 en 20 augustus vinden in Liedekerke de Warandefeesten plaats. Het organiserende café Den Appel bestaat dan ook 35 jaar.

Nieuws

“Tevreden over mijn vorm”

Dario Van Der Heyden won in Merchtem na een solo die hem zijn twaalfde zege opleverde. De Liedekerkenaar trekt zondag als één van de topfavorieten naar het BK in Deftinge.

Nieuws

Parkconcerten van Liedekerke sluiten zomer af met knaller

De zevende editie van de Parkconcerten van Liedekerke waren alvast een succes. Op 25 augustus sluiten de concerten af met topentertainment.

Nieuws

“Racing Gent was een klasse sterker”

De Lembeekse linksbuiten Doran De Coorde (19) werd na rust in de strijd gegooid op de Liedekerkse Heuvelkouter, waar tweedeklasser Racing Club Gent een lesje in efficiëntie doceerde dat zich vertaalde in sprekende 1-7-cijfers.

Nieuws

Kinderen Zomerschool krijgen diploma

De kinderen die deze vakantie taalles volgden op de Zomerschool in Liedekerke, hebben hun diploma ontvangen.

Nieuws

“Beter spelen dan tegen Ternat”

Na de moeizame derbyzege tegen Ternat werkt Liedekerke zondag op de Heuvelkouter een tweede thuispartij af. Assenaar Kasper Monné hield zijn netten ongeschonden, maar beseft dat de komst van tweedeklasser Racing Gent andere koek wordt.

Nieuws

“Seizoen is al geslaagd, BK zou bekroning zijn”

Dario Van Der Heyden liet in Schellebelle zijn tiende zege optekenen na alweer een sterke solo wat zo stilaan het handelsmerk wordt van de Liedekerkenaar die reikhalzend uitkijkt naar het BK in Deftinge op 20 augustus.

Nieuws

“Goede regionale spreiding is cruciaal voor veiligheid”

Het akkoord over de sluiting van de Civiele Bescherming in Liedekerke, waarbij de veiligheid gevrijwaard wordt, is volgens SP.A “het minimum”.

Nieuws

“Ternat was gretiger en agressiever”

Nieuwbakken Liedekerke-coach Jeroen Winderickx (34) opende op de Heuvelkouter met een gesmaakte derbyzege, maar de ex-militair was niet blind voor mankementen.

Nieuws

Akkoord over sluiting Civiele Bescherming, maar kazerne komt niet leeg te staan

Met een nieuw Koninklijk Besluit bevestigt de federale regering de sluiting van de Civiele Bescherming in Liedekerke. Er wordt wel een taskforce opgericht om te bepalen hoe de ambulance- en brandweerdiensten in Liedekerke gegarandeerd kunnen worden.

Politie en veiligheid
Download