Place a request or ask a question to your neighbours
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Maak eens een leuk uitstapje met de klas in eigen streek

Leerkrachten die graag met hun klas in het Pajottenland en de Zennevallei op een educatieve uitstap willen maar niet goed weten waarheen, kunnen voortaan terecht op de handige website tripzmetdeklas.be.

News

Speurhonden en duikteam opgeroepen… voor slapende kleuter

De grote middelen werden opgetrommeld, toen Grace (3), een van de kleutertjes van basisschool De Bij in Liedekerke, gisterochtend spoorloos bleek na de speeltijd. De politie liet meteen speurhonden aanrukken. Omdat er op het schooldomein een vijver ligt, werd ook duikersteam met reddingsboot ­opgetrommeld.

Alert

Vuilniswagen rijdt zich vast in ‘te smalle’ straat

In de Rozenlaan in Liedekerke reed een vuilniswagen zich dinsdag vast in een gracht. Het incident gaf tegenstanders van een te bouwen woonproject in de straat een reden om nog even met scherp op de vergunde én intussen ook deels verkochte plannen te schieten.

News

“Tactisch goed voorbereid”

VK Liedekerke nam verrassend Grimbergen te grazen, wat hard aankwam bij de thuisploeg. Nieuwkomer Sebbe Fonck (19) vierde zijn debuut met een fraaie assist, wat de zoon van de Denderleeuwse burgemeester Jo Fonck uitbundig vierde met de maats.

News

“Weet waaraan ik me mag verwachten”

Terreinproblemen op de Heuvelkouter werpen een schaduw op de seizoenstart van Liedekerke. De Affligemse doelman Dieter Van Zeebroeck (26) werkt als bankbediende als kredietverantwoordelijke, terwijl hij zelf krediet opbouwde bij zijn nieuwe club.

News

Noah Vandenbranden wint met fotofinish: “Ik bedank supporters”

Zeventig renners zakten af naar de open piste in het Affligemse Bellekoutercomplex waar de Vlaams-Brabanders bij de nieuwelingen, junioren en meisjes-jeugd voor de provinciale titels streden.

News

“Ik koos voor ambitie en mooi voetbal”

Borsbeke haalde Jendi Huvet (24), een beloftevolle aanvaller, binnen. Huvet klopte als jonge snaak aan de poort bij Ninove. Via Liedekerke en Winnik verzeilde de veelzijdige aanvoerder dit seizoen bij de Zebra's.

News

“De afstand op het BK speelt in mijn voordeel”

De Liedekerkse aspirant Dario Van Der Heyden trekt als outsider naar het BK in Quaregnon waar Yoran Van Gucht op zoek gaat naar een derde nationale titel.

News

Marc Wellekens is kaartkampioen

Marc Wellekens uit Denderleeuw is de kaartkampioen 2017-2018 geworden van kaartclub ‘Pand 58’ in Liedekerke. Hij haalde het van Luc Roels uit Sint-Katherina-Lombeek. De uittredend kampioen van vorig jaar, Yves Bruyninckx uit Liedekerke, eindigde deze keer op de derde plaats.

News

Volkstoeloop voor BK blijft uit

Geen rijen dik langs het parcours van het BK wielrennen voor nieuwelingen. Toch lieten de aanwezigen het niet aan hun hart komen. Zo kwam Jess De Ketelaere uit Welle samen met zijn zoon Cisse (6) kijken. “Hij is een hevige fan van de koers, maar nog net te jong om aan te sluiten bij een wielerclub. Hij heeft wel al een eigen koersfiets en kijkt ook mee naar de Tour. Maar het is wel fijn dat we eens in eigen dorp kunnen komen kijken naar een wedstrijd. We trekken nu met de fiets naar Liedekerke voor de aankomst.”

Leisure and hobby
Download