Een Duitser, Nederlander en Belg zitten in een café...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Moeder en dochter maken droom waar

In de Tiensestraat in Leuven is gisteren het nieuwe theehuisje T&Ko geopend. Marina Dubois (60) zet zo een uit de hand gelopen hobby om in haar droomzaak en krijgt meteen hulp van dochter Hilke Baumers (25).

Nieuws

Lopen met kleefband op de mond: hallo Mindful Run

Leuvenaar Hannes Geyskens (38) brengt binnenkort sessies van het populaire Mindful Run naar Brugge. “Veertig procent van de lopers ademt verkeerd en dat pakken we in de eerste les al aan.”

Nieuws

OH Leuven-Cercle Bruggen - nieuws 19/08

OHL heeft nagels met koppen geslagen deze week. Na Tony Watt van Charlton en Mamadou Bagayoko van STVV dinsdag, sloeg het vrijdagnacht ook nog David Hubert van Moeskroen en Elliot Moore van Leicester City aan de haak. Maak vanavond kennis met hen.

Nieuws

Alain Sterckx: “We blijven liever bij onze kerntaken als organisator”

Met drie Pro Tour-teams en vedetten als ex- winnaar Lars Boom,Tim Wellens en Victor Campenaerts kan de GP Jef Scherens prat gaan op het sterkste deelnemersveld van de jongste jaren, al zijn daarmee lang niet alle zorgen van de baan.

Nieuws

Drie op drie voor Tine Deckers: “Dit was genieten”

Met haar zege in de loodzware Embrun Man scoorde Tine Deckers drie op drie in de zomerwedstrijden waarin ze wilde pieken. “Bij deze zege was het, hoewel ik mentaal en fysiek heel diep ben moeten gaan, echt genieten.”

Nieuws

“Parcours op mijn maat”

Brecht Ruyters (23) uit Waanrode heeft er een goed oog in. Na Dwars door het Hageland bouwde hij een rustperiode in en nu voelt hij zich frisser. Zijn vurige wens is om de finale in Leuven mee te kleuren en dan te kijken waar hij finisht.

Nieuws

Ondernemende tieners pimpen oude fietsen

Louis (16), Guust (18), Fabian (18) en Anselm (17) van het Heilig Hart hebben een bedrijfje opgestart waarmee ze oude fietsen omtoveren tot hippe tweewielers.

Nieuws

Marleen Demuynck weer in gemeenteraad

Eind augustus eist Marleen Demuynck (Groen) haar stoel weer op in de gemeenteraad. Sinds september 2015 werd ze vervangen door Eva Platteau, om te herstellen van een ernstige ziekte. “Ik ben blij dat ik voldoende hersteld ben om terug te komen”, zegt Demuynck. “Ik maakte een moeilijke tijd door, maar wil nu mijn groene collega's weer steunen.”

Nieuws

Man die moord op Silvio Aquino zou hebben besteld, wint kort geding tegen minister Koen Geens

Martino T., de man die de moord op Silvio Aquino zou hebben besteld, heeft het pleit gewonnen dat hij had ingediend tegen justitieminister Koen Geens. Hij had de Belgische Staat in kort geding gedagvaard om de “onmenselijke omstandigheden” in de Leuvense Hulpgevangenis aan te klagen. “De Belgische Staat moet mijn cliënt elke dag 250 euro betalen als de uitspraak niet wordt nageleefd”, zegt advocaat Koen Vaneecke aan Het Belang van Limburg.

Nieuws

28 bands geselecteerd voor vier preselecties ROCKVONK

De jury van de tweejaarlijkse Vlaams-Brabantse pop- en rockwedstrijd ROCKVONK heeft 28 bands geselecteerd voor de vier regionale preselecties in Glabbeek, Sterrebeek, Kessel-Lo en Halle.

Nieuws
Download