Download onze app voor Android of iPhone
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Overlast door regen en wind

Door de hevige regenval en de bij momenten felle wind gisteravond, hebben het Pajottenland en de Zennevallei op sommige plaatsen hinder ondervonden.

Nieuws

17-jarige Goele Van Den Ouweland stapt in de voetsporen van zus Lotte

De Lennikse Goele Van Den Ouweland (17) loopt school in het Lennikse Sint-Godelieve Instituut, maar haar volleybalcarrière startte de middenspeelster in Gooik waar ze dit jaar met de hoofdmacht van Govok meedingt naar de titel in tweede divisie.

Nieuws

“Combinatie met werk bleek niet haalbaar”

In de sporthal Jo Baetens loopt het sportief niet lekker voor de vrouwen van VC Lennik. Coach Eric Bockstael hield alvast de eer aan zichzelf en stopte in onderling overleg met de club de samenwerking. “Ik werd aangesteld als directeur van een grote school en bracht de club hiervan op de hoogte. De combinatie tussen mijn nieuwe job en de taak als coach bleek niet haalbaar. Voor sommige trainingen kon ik me laten vervangen, maar soms dienden we de oefensessies af te blazen. Op dit niveau kan je dat je niet blijven veroorloven. Ik wou de club niet in de steek laten, maar blijkbaar is het moeilijk om een opvolger te vinden waardoor de zoektocht blijft aanslepen.”

Nieuws

Met deze app leer je elkaar helpen

Olivier Dinet en zijn team hebben met Faver een applicatie ontwikkeld waarmee je een medeburger een dienst kan bewijzen in jouw omgeving.

Nieuws

Laszlo De Paepe laat ex-ploeg geen kans

Lindemans Aalst kende zaterdagavond in de Oost-Vlaamse derby geen enkel probleem met Gent. De bezoekers werden simpelweg met een 3-0 nederlaag naar huis gestuurd.

Nieuws

Lennik overweegt juridische stappen tegen Bpost

Het Lennikse gemeentebestuur overweegt juridische stappen tegen Bpost en raadt Lennikenaren aan om klacht in te dienen. Het is dus niet enkel in het dorp Eizeringen dat bewoners soms zelfs een week lang geen post ontvangen.

Nieuws

Gronckelman doet er nog eens vijf jaar bij

Emiel Walravens doet er nog eens vijf jaar bij als belleman van Lennik. De Gronckelman, intussen 71 jaar, keek stilaan uit naar opvolging. Maar die is er nog niet.

Nieuws

“Haasrode-Leuven is vechtersploeg”

Lindemans Aalst ontvangt morgenavond in Schotte VH Leuven, misschien wel dé verrassing van het prille seizoen. “Wij mogen er niet vanuit gaan dat het zo makkelijk zal gaan als tegen Guibertin'’, waarschuwt Sakari Mäkinen.

Nieuws

Oppositieraadslid dient klacht in tegen voorzitter gemeenteraad

Kristien Van Vaerenbergh dient een klacht in bij de gouverneur omdat ze vindt dat gemeenteraadsvoorzitter Koenraad Ameys op de gemeenteraad maandagavond in de fout ging.

Nieuws

Negatief advies vertraagt verbouwing Zaal Jo Baetens

De verbouwing van de feestzaal aan sporthal Jo Baetens werd opnieuw enkele weken uitgesteld. Agentschap Wegen & Verkeer gaf een negatief advies omdat de bouwlijn is overschreden. De gemeente wil nu snel tot een oplossing komen met het Agentschap.

Nieuws
Download