Check het uit gasten!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Pajottenland wil zichzelf promoten met kwaliteitslabel voor streekproducenten en nu ook voor horecazaken en gastenverblijven

Met het Terlindenhof, De Cam, Wisteria en Pajot Begot kregen zopas de vier eerste horecazaken officieel het Pajottenland-label. Het label geeft de bezoekers de garantie dat er met authentieke streekproducten wordt gewerkt.

Nieuws

Lennikse Feesten bieden voor ieder wat wils

Het weekend van 18, 19 en 20 augustus staat Lennik weer op zijn kop tijdens de Lennikse Feesten. Enkele succesconcepten van de voorbije jaren blijven behouden, aangevuld met een aantal nieuwigheden.

Nieuws

Amaïzed is klaar voor mooie editie

Vandaag en morgen kunnen feestvierders fuiven tussen de maïs. Housefestival Amaïzed is klaar voor een mooie editie met een zomers weertje.

Nieuws

“Leuke triomf voor de ploeg”

In Dadizele toonde Len Van Eeckhout zich woensdag de sterkste van 69 junioren. De Lennikse tweedejaarsjunior bouwde na zijn tweede zege een feestje in het supporterslokaal van Jens Debusschere, vriend van zijn nicht Kelly Roelandts.

Nieuws

Mama die drie dochtertjes om het leven bracht niet voor assisen

Sonja Thioro Mbow, de vrouw die in 2015 haar dochtertjes van twee, vier en zes jaar oud om het leven bracht, moet niet voor het hof van assisen verschijnen.

Nieuws

Jeugdhuis Qw1i haalt het strand naar Lennik

Dit weekend kan de jeugd achter sporthal Jo Baetens in Lennik terecht voor Qw1i Beach, een festival met een zuiderse sfeer en tal van leuke activiteiten.

Nieuws

Garage Geeraerts steunt Pajottenland+

De Lennikse garagehouder Marc Geeraerts stelt een bestelwagen ter beschikking van Pajottenland+ om zo de werking van de organisatie te promoten.

Nieuws

“Laattijdig opgevist en prompt gewonnen”

Jan De Saedeleer (C+30/4) bouwde in Schepdaal een feestje nadat de Lennikenaar (48) samen met zijn clubmaat Wim Anthoons zijn thuistornooi won op TC Pajottenland in Dubbel Mannen 4. “Ik plande een fietstrip naar het scoutskamp, maar slechts drie koppels schreven in voor onze reeks. Je hebt vier koppels nodig om de deelnemers punten te laten verdienen en dus schreef ik me alsnog in. We werden dus laattijdig opgevist en startten zonder hoge verwachtingen, te meer zowel mijn maat Wim als ik linkshandig zijn, wat doorgaans geen goede combinatie blijkt te zijn. Het is vreemd, maar best leuk dat we prompt wonnen. We klopten Mathias Spotbeen en Steve Van Genechten in finale.”

Nieuws

Subsidies voor Woonwinkel

Vlaams minister van Wonen Liesbeth Homans (N-VA) wil de lokale besturen nog efficiënter maken door ze op grote schaal te laten samenwerken.

Nieuws

“Liever op een fiets dan op een paard”

In Linter werd Len Van Eeckhout als zesde afgevlagd, waardoor de Lennikse junior afrekende met een door rugpijn bepaalde periode. In september steekt de neef van Jürgen Roelandts van wal met studies dierenverzorging, maar de fiets blijft centraal.

Nieuws
Download