Hoplr is constantly building new features for your neighbourhood
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Voormalig afdelingshoofd op lijst N-VA Lennik Kwadraat

N-VA - Lennik Kwadraat heeft zes nieuwe kandidaten voorgesteld die de lijst vervoegen voor de gemeenteraadsverkiezingen.

News

Chauffeurs wanen zich op autosnelweg in zone 70

In de politierechtbank van Halle zijn twee bestuurders veroordeeld die meer dan dubbel zo snel reden in een zone 70.

Alert

Voetbaldorp lokt honderden fans

Honderden voetbalfans zakten maandagavond af naar het voetbaldorp in Lennik. Het centrum was volledig afgesloten om de veiligheid te garanderen. Een groot scherm, drank en drie goals van de Belgen, meer was er niet nodig om het WK goed in te zetten.

News

Raadslid Wim Durang investeert al zijn zitpenningen in dvd's voor de bibliotheek

OCMW-raadslid Wim Durang (Lennik Kwadraat) heeft een pakket van 28 dvd's overhandigd aan de Lennikse bib. Zo wil hij letterlijk iets teruggeven aan de gemeenschap met de zitpenningen die hij krijgt voor zijn mandaat.

News

De lucht in deze ‘groene long’ blijkt dan toch niet zo zuiver

De luchtkwaliteit in verschillende Pajotse gemeenten is slecht. Dat is de harde conclusie van Groen Pajottenland na wekenlange fijn stof metingen. “Al wie dus dacht dat vervuilde lucht enkel een stadsprobleem is, heeft het grondig mis”, klinkt het.

News

Geslaagde benefietactie voor Project K

Op de terreinen van KLJ SML werd vorige zaterdag een familiedag georganiseerd ten voordele van Kelly. Kelly werd drie jaar geleden het slachtoffer van een medisch ongeval en is sindsdien een chronische pijnpatiënte. Om een nieuwe operatie te bekostigen werd de benefietactie ‘Project K’ opgestart. Eerder werden al snoepzakjes verkocht en ook de familiedag was een groot succes.

News

Gilberte Heyvaert en Peter Berckmans op lijst van N-VA en Lennik² in Lennik

N-VA en Lennik² maakten twee nieuwe namen bekend die mee op de lijst komen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het gaat om Gilberte Heyvaert en Peter Berckmans.

News

Tropische temperaturen voor wandelaars Windherentocht

Duizenden deelnemers trokken hun wandelschoenen aan voor de zeventiende Windherentochten van de Lennikse Windheren. Vanuit het Sint-Godelieve-Instituut in Lennik vertrokken wandeltochten over parcours van 6 tot 42 kilometer over de wegen van het Pajottenland. Na de wandeling konden de wandelaars aanschuiven aan de barbecue.

Leisure and hobby

Pajottenland zet molens in de kijker

Zondag 27 mei is het Molendag in het Pajottenland. Die dag kan men op ontdekking langs enkele actieve molens en langs restanten van de vele verdwenen wind- en watermolens. Op 17 locaties kan men terecht voor verrassende activiteiten.

News
Download