Carpe diem!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Driehonderd kandidaturen uit België, over Rusland tot de Filipijnen

Het mag niet verwonderen dat de zoektocht naar een huisbewaarder voor het prachtige kasteel van Gaasbeek een heleboel kandidaten opleverde. Maar dat er zich ook mensen aanboden van over de hele wereld, is toch wel best verrassend.

News

Maak eens een leuk uitstapje met de klas in eigen streek

Leerkrachten die graag met hun klas in het Pajottenland en de Zennevallei op een educatieve uitstap willen maar niet goed weten waarheen, kunnen voortaan terecht op de handige website tripzmetdeklas.be.

News

Eddy Warrand hoopt de ‘sleutelzetel’ te winnen

Nadat het zes jaar geleden met zijn Lenniks Front (LEF) net niet lukte om een zetel te bemachtigen, waagt voormalig schepen Eddy Warrand ook deze keer zijn kans bij de gemeenteraadsverkiezingen. Dit keer als eenmanslijst.

News

Meer dan driehonderd kandidaten uit België, over Rusland tot de Filipijnen. En dat voor een job zonder loon

Het mag niet verwonderen dat de zoektocht naar een huisbewaarder voor het prachtige kasteel van Gaasbeek een heleboel kandidaten opleverde. Maar dat er zich ook mensen aanboden van over de hele wereld, is toch wel best verrassend.

News

Liberale politica kiezen voor streepjes

Leuk verkiezingstafereel op de grens van Lennik met Schepdaal. Daar staan de affiches van Open VLD Dilbeek kandidaat Linda Janssens en Irina De Knop, de Lennikse lijsttrekker van de Lijst van de Burgemeester, vlak naast elkaar met op de foto quasi identiek hetzelfde kleedje. Al lijkt Irina wel eerder gegaan te zijn voor meer blauw met een beetje wit, en Linda voor wit met een streepje blauw.

News

Buren blijven bezorgd over uitbreidingsplannen Levenslust

Het nieuwe ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) dat de vzw Levenslust de mogelijkheid moet geven om uit te breiden, zorgt nog voor heel wat onrust bij omwonenden. Een eerder plan werd al van tafel geveegd na protest.

News

Vlaams Belang hoopt zitje in gemeenteraad te behouden

Vlaams Belang trekt in Lennik met gemeenteraadslid Filip Rooselaers als lijsttrekker naar de verkiezingen. De partij mikt op het behoud van die zetel.

News

Ervaren kandidaten moeten CD&V-zetels veiligstellen

Lijsttrekster Heidi Elpers rekent op de huidige CD&V-raadsleden om minstens even goed te doen op 14 oktober. “We willen er vooral een positieve campagne van maken”, klinkt het.

News

Groen naar de verkiezingen met hoop op een zetel

Bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen kwam Groen in Lennik net niet in aanmerking voor een zetel. De partij hoopt nu wel vurig op een plekje in de gemeenteraad.

News

Finse Jeroen Meus keurt Belgische koeien als mogelijk ‘voedsel van de toekomst’

Hoog internationaal bezoek op het erf van boer Joris Claeys in Eizeringen. Een televisieploeg van de Finse openbare omroep draaide er een reportage met zijn Belgisch witblauwe koeien in de hoofdrol.

News
Download