Het komt allemaal wel goed
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Lennikenaren nemen afscheid van Roel en zijn café Relaks

Met een spetterend feestje hebben de Lennikenaren afgelopen zaterdag definitief afscheid genomen van hun geliefde café Relaks.

Nieuws

Nationale titels voor Vierendeels, Van Noten, Janssens en De Vriese

Op het Belgisch Kampioenschap veldlopen voor masters in Gesves nabij Namen stuitte Bart Verschoren van AC Dilbeek op Jurgen Huybrechts, die uitgerekend zondag zijn 40ste verjaardag vierde en dus van start mocht gaan bij de 40-plussers.

Nieuws

Sportregio Pajottenland organiseert kleuterhappening

De sportregio Pajottenland, het sportief samenwerkingsverband tussen de gemeenten Gooik, Herne, Pepingen, Bever, Galmaarden en Lennik, organiseert zondag 18 maart een kleuterhappening in de sporthal Jo Baetens in Lennik. Tussen 14uur en 17uur kunnen kinderen tussen 3 en 6 jaar oud zich komen uitleven op springkastelen, fietsjes, klauterparcours en zo meer. Deelnemen kost 5 euro per kind. De kinderen moeten begeleid zijn door de ouders. Zij mogen gratis binnen.

Nieuws

Bijna 40% meer reizigers voor carnavalsbussen

3.750 feestvierders maakten dit jaar gebruik van de speciale carnavalsbussen naar Halle. Dat zijn er bijna 40% meer dan het jaar voordien.

Nieuws

Gertjan Claes: ‘'Wij hebben het helemaal in eigen handen'’

Lindemans Aalst kan zich op de laatste speeldag van de play-offs als vierde en laatste ploeg plaatsen voor de Final 4. De Ajuinen moeten dan morgenavond in Schotte wel met 3-0 of 3-1 winnen van Amigos Zoersel.

Nieuws

“We zouden dolgraag promoveren”

De Lennikse belofte Goele Van Den Ouweland (17) is aan haar laatste maanden bezig in de Koornmolen, maar een vertrek door de grote poort kondigt zich aan nadat Govok haasje over sprong met Wingene en de tweede plaats heroverde.

Nieuws

“We maakten iets te veel individuele fouten”

Sportief manager Bert Meganck diende al twee weekends als interim-coach te fungeren omdat Wim Cornelis bij zijn gehospitaliseerde vrouw verbleef. “Na de zege tegen Mortsel moesten we ons tegen Oudegem B te verzoenen met een punt. We konden ook winnen, maar we begingen iets te veel individuele fouten. We schuiven toch opnieuw een punt dichter bij de voorlaatste plaats van Meerbeke dat nog een loodzware kalender heeft. We zetten een vier op zes neer en de prestatiecurve zit in stijgende lijn. Indien we foutloos spelen zoals tegen Mortsel, kunnen we in onze reeks iedereen kloppen. De groep wil in eerste divisie blijven. Ik geloof er nog in.”

Nieuws

“Cruciale zege in de titelstrijd”

Met nog vijf minuten op de klok stond Teralfene nog in het krijt tegen Lennik. De Merchtemse spelverdeler Glenn De Coen (28) zorgde met een omgezette strafschop en een assist alsnog voor de ommekeer voor de Leeuwkens.

Nieuws

Axel Dewit wordt lid van de wereldvermaarde Chaîne des Rôtisseurs

Chef Axel Dewit van het restaurant Axel Dewit in Lennik mag zich voortaan lid noemen van de wereldvermaarde Chaîne des Rôtisseurs.

Nieuws

“We hebben wat goed te maken”

“Na de winterstop kunnen we met zes overwinningen een meer dan degelijk rapport voorleggen, zodat we thans echt op schema zitten”, aldus T2 Patrick Albert, die ook komend seizoen, maar dan aan de zijde van de nieuwe trainer Bart Vandenhouden, aan de slag blijft. “Als promovendus ambieerden we een rustig eerste seizoen in de linkerkolom en dat komt voor mekaar. Zaterdag zijn we gebrand op eerherstel op Teralfene, dat geen steek mag laten vallen in de titelstrijd. In de heenwedstrijd smeerde Teralfene ons een zware 1-5-nederlaag aan. Met drie vroege goals hingen we toen snel in de touwen. We hebben wat goed te maken, maar zijn op onze hoede.”

Nieuws
Download