Act like you're at home
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Subsidies voor strijd tegen modderoverlast

De Vlaamse regering zal gemeenten helpen in de strijd tegen modderoverlast en bodemerosie. In onze regio krijgt Landen 125.000 euro om enkele bufferzones aan te leggen in de Wangestraat.

News

Vanaf 1 januari 2019: welkom Getevallei!

Op de eerste dag van het nieuwe jaar houden de politiezones Tienen-Hoegaarden en LAN (Landen, Linter en Zoutleeuw) op te bestaan. In de plaats komt de nieuwe zone Getevallei.

Alert

SuperGilles (9) overleden aan hersentumor

De negenjarige Gilles Vanhamel uit Landen heeft vrijdagochtend zijn moedige strijd tegen een hardnekkige hersentumor verloren. De ouders van Gilles deelden het droevige het nieuws zelf mee via de Facebookpagina ‘All Together for SuperGilles’.

News

SuperGilles (9) uit Landen overleden aan hersentumor

SuperGilles, de jongen uit Landen die amper vier maanden was toen hij een hersentumor kreeg, is vrijdagochtend overleden. Hij werd negen jaar. “Onze Gilles heeft deze morgen zijn oogjes voorgoed dicht gedaan, hij is heel zachtjes ingeslapen”, posten zijn ouders Wendy en Gerry Vanhamel op de Facebook-pagina All Together for SuperGilles.

News

Winterhappening met kerstjogging en cyclocross in Overwinden

Het bestuur van de Landelijke Gilde Overwinden organiseert na twee succesvolle zomeredities van de Ster van Overwinden een winterse cyclocross en een Kerstcorrida ten voordele van De Warmste Week.

News

Lancering website Julia Tulkens poëziewedstrijd

De gemeenten Linter, Tienen en Landen lanceren op woensdag 19 december om 18.30 uur een website om de inzendingen voor de poëziewedstrijd ter nagedachtenis van Julia Tulkens digitaal mogelijk te maken.

News

Vader en zoon stelen fortuin van dementerende vrouw

Een 62-jarige man uit Diksmuide en zijn 44-jarige zoon uit Landen zijn in de Leuvense strafrechtbank in eerste aanleg veroordeeld omdat ze een dementerende vrouw een fortuin hebben afhandig gemaakt.

News

Winterlanden in Victoriaanse tijd van Charles Dickens

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 14 december wintert het in Landen voor de vijfde editie van Winterlanden op het Stationsplein. Animatie, kerstmarkt, dolle pret voor kinderen, enz…

News

Vrijwilligers OCMW Landen in de bloemetjes gezet

Een vijftigtal vrijwilligers binnen het OCMW kregen een bedankje voor hun inzet.

News

Paul Kempeneers schrijft boek over Waasmont

Het jongste nummer van Ons Landens Erfdeel, het tijdschrift van de Landense heemkundige kring, gaat integraal over de deelgemeente Waasmont. Het is een boeiende geschied- en plaatsnaam-kundige studie met heel wat aanvullende informatie.

News
Download