Niet tevreden, geld terug!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Mobiel pannavoetbalveld voor jongeren

Op initiatief van de schepen van jeugd Gino Debroux kocht de stad Landen een mobiel pannavoetbalveld aan om jongeren aan te zetten tot buitenspelen en sporten.

Nieuws

Nieuw concept moet mensen culinair samenbrengen

Tijdens de jaarlijkse Kermes Stoase die doorgaat van vrijdag 11 tot zondag 20 augustus is er een Barbecue Latino op het Stationsplein. Drie dagen lang staat de kermis in het teken van BBQ, samba, feest en gezelligheid.

Nieuws

Al drie jaar is er een gigantisch gat in de Kerkstraat, verzekering stelt herstelling opnieuw uit

De verzekering van architect Jan Peeters heeft de herstelling van het drie jaar oude gat in de Kerkstraat in Landen opnieuw laten uitstellen. “Opnieuw kunnen we onze beloftes niet nakomen”, reageert burgemeester Vander Schelde verbolgen.

Wegen en verkeer

“Ronde van Namen was te snel over”

De Ronde van Namen was het doel van eerstejaars Nand Onkelinx. Voor de Landenaar werd die rittenwedstrijd evenwel geen succes.

Nieuws

Massa volk op Molenfeesten

De Molenfeesten aan de watermolen van Rufferdinge bleken een schot in de roos.

Nieuws

Hier bedanken ze voor een benefiet waar ‘gevaarlijke motorbendes’ op af komen

Het benefiet Fighters Against Cancer verhuist naar Landen. Organisator Bert Vanmechelen moest in Sint-Truiden zijn banden met ‘criminele’ motorbendes verbreken. “Ik snap 't gewoonweg niet. Vorig jaar was er nog een delegatie van het stadsbestuur.”

Nieuws

Fighters Against Cancer niet meer welkom in Sint-Truiden

Het benefiet Fighters Against Cancer verhuist naar Landen. Organisator Bert Vanmechelen moest in Sint-Truiden zijn banden met ‘criminele’ motorbendes verbreken. “Ik snap het gewoonweg niet. Vorig jaar was er nog een delegatie van het stadsbestuur.”

Nieuws

De Volookes zijn de stadsgroep voor carnaval

CV De Vollookes zijn aangeduid als stadsgroep om Landen de komende drie jaar in het carnavalslandschap te vertegenwoordigen.

Nieuws

Na tien jaar eindelijk nieuw leven voor ingestorte hoeve, een dubbelleven zelfs

Tien jaar nadat een deel van de Sint-Petrushoeve in Attenhoven instortte is de heropbouw gestart. Na heel wat gepalaver en zelfs een rechtszaak zal het gebouw nu herrijzen als kangoeroewoning

Nieuws

Alfdan De Decker zet de kers op de taart

De vierde rit in Neerwinden werd een maat voor niets. Het zag er nochtans niet zo naar uit, want al in de eerste kilometers kozen dertien renners het hazenpad. Halfkoers sloten dan nog vier renners aan, en wat later nog eens acht.

Nieuws
Download