Only your neighbours can join based on address verification
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Partners op Brussels Airport versterken hun samenwerking op vlak van milieu

Belgocontrol en Brussels Airport Company hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met Brussels Airlines, TUI fly en DHL Express om gezamenlijke initiatieven te nemen die de milieu-impact van de luchtvaartactiviteiten verder zullen beperken. EUROCONTROL en ACI Europe, de vereniging van luchthavens, steunen en erkennen dit initiatief voor collaboratief milieumanagement (Collaborative Environmental Management of CEM) op Brussels Airport.

News

Nieuw wandelnetwerk biedt 780 km wandelplezier

Fervente stappers mogen hun wandelschoenen stevig aanbinden. Toerisme Vlaams-Brabant ontwikkelde samen met Regionaal Landschap Brabantse Kouters en Toerisme Oost-Vlaanderen 780 km wandeltrajecten in 13 gemeenten van de Groene Gordel en Scheldeland.

Leisure and hobby

“We starten tegen de titelfavoriet”

De Kraainemse coach Gregory Vanmelkebeke staat na de titel in derde meteen voor een heikele klus op bezoek bij het eerste gedegradeerde Boka United.

News

Ezelsoor, de gratis boekenkaftdag, komt naar onze regio

Gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar hoeven tijdens de grote vakantie niet op zoek naar kaftpapier. In de eerste week van september kunnen zij gratis en origineel ontworpen kaftpapier krijgen in 24 gemeenten.

News

Wel op meertalige lijst, dan weer niet: vertrek van MR geeft gemengde lijst deuk

In faciliteitengemeente Kraainem trekken de Franstalige partijen MR en DéFI op 14 oktober dan toch samen naar de kiezer. Amper een week geleden kondigden MR nog aan mee te stappen in de meertalige Lijst van de Burgemeester.

News

Primera Air start met rechtstreekse vluchten naar New York, Washington DC en Boston van op Brussels Airport

Brussels Airport verwelkomt in mei volgend jaar de nieuwe luchtvaartmaatschappij Primera Air. De maatschappij start in mei 2019 met rechtstreekse vluchten naar New York (EWR), en in juni 2019 met vluchten naar Boston (BOS) en Washington DC (IAD). De vluchten worden uitgevoerd met de nieuwe, hoogtechnologische Boeing 737 Max 9. Twee toestellen van Primera Air zullen Brussels Airport als basis hebben.

News

Finish Brussels Airport Marathon & Half Marathon verhuist en zet Belgische troeven in de kijker

Op zondag 28 oktober vindt de 15e editie van de Brussels Airport Marathon & Half Marathon plaats. Samen met titelpartner Brussels Airport kiest de organisatie resoluut voor vernieuwing. Zo verhuist de finish naar het Jubelpark, vindt de expo voortaan plaats in het prachtige Autoworld en zullen deelnemers kennis kunnen maken met al het lekkers dat ons land te bieden heeft tijdens ‘La Grande Fête Belge’.

News

Lijst van de Burgemeester in Kraainem is rond

Na delicate en moeilijke gesprekken tussen ECOLO, CD&V, OPEN VLD, CDH en MR is er uiteindelijke witte rook gekomen voor een Lijst van de Burgemeester in Kraainem.

News

Vlaamse fractie in zee met Franstaligen, N-VA staat er plots helemaal alleen voor: “Burgemeester wil gewoon haar sjerp redden”

Na maanden gepalaver is het eindelijk duidelijk op welke manier de partijen naar de kiezer trekken. Dat gebeurt zonder taalgebonden eenheidslijsten. CdH en Ecolo reiken de hand naar Open, dat daarvoor moet breken met N-VA.

News

“We lieten ons helaas provoceren”

Kraainem was aan een sterke bekerpartij bezig op Aarschot, tot het duel plots ontaardde en bij een brilscore voortijdig werd gestaakt wegens een handgemeen. Coach Gregory Vanmelkebeke betreurt de ontknoping, maar tilt er niet zo zwaar aan. “Een uur lang zag ik een sportieve wedstrijd. Toen beging een Kraainem-speler twee vrij zware fouten in vijf minuten, maar dat ging ook gepaard met komedie. De Aarschot-fans begonnen te schreeuwen en het potje bij een thuisspeler kookte over. We lieten ons helaas provoceren en even werd het een knokpartij. In feite volstond het om de twee belhamels van het veld te halen om de gemoederen te bedaren.”

News
Download