Nice to have you here!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Een Zomer vol Sport op Brussels Airport

Brussels Airport steekt zich in zijn sportiefste outfit de komende zomermaanden. De luchthaven steunt onze Belgen tijdens het Wereldkampioenschap Voetbal in Rusland en trekt een sprintje naar de Memorial Van Damme! Wie op reis vertrekt, hoeft niets van de wedstrijden van de Belgen te missen dankzij de verschillende schermen in de restaurants en bars op de luchthaven. Wie zelf graag zijn sportschoenen aantrekt, kan een virtuele fietstour maken met zicht op tarmac of zijn snelste tijd neerzetten op onze looppiste.

News

Bestuurders lappen totaal alcoholverbod aan hun laars

Twee beklaagden op wiens rijbewijs duidelijk vermeld staat dat ze geen druppel alcohol mogen drinken als ze een wagen willen besturen, werden toch opnieuw betrapt op rijden onder invloed.

News

Tom Dehaene als lijsttrekker met sterke ploeg naar provincieraadsverkiezingen

Gedeputeerde Tom Dehaene uit Zemst trekt de CD&V-lijst in het kiesdistrict Halle-Vilvoorde voor de provincieraadsverkiezingen op 14 oktober, geflankeerd door provincieraadsleden Elke Zelderloo, Kris Poelaert en Geertrui Windels, en een pak andere sterke kandidaten.

News

Brussels Airport rijgt records aan elkaar met meer dan 2,25 miljoen passagiers in april

In april 2018 heeft Brussels Airport meer dan 2,25 miljoen reizigers ontvangen, een stijging met 5 procent tegenover dezelfde maand van vorig jaar. Dit nieuwe record bevestigt de uitstekende resultaten die sinds het begin van het jaar worden genoteerd. Het vrachtvervoer op Brussels Airport is eveneens sterk gestegen (+4,5%), onder meer dankzij de getruckte vracht en het vervoer aan boord van commerciële vluchten.

News

Zeventien hypermarkten van Carrefour vrijdag dicht door staking: “Ze gijzelen de klanten”

Zeventien hypermarkten van Carrefour blijven vrijdag gesloten door een staking van het personeel. Dat bevestigt de woordvoerder van de supermarktgroep. De stakingsactie is een gevolg van de herstructurering die begin dit jaar was aangekondigd.

News

Scoutsgroep in Kraainem slachtoffer van gewelddadig incident

De scoutsgroep Saint Pancrace in Kraainem is zaterdagnacht het slachtoffer geweest van een gewelddadig incident. Dat meldt televisiezender RTL-TVI en het nieuws wordt bevestigd door de lokale politie WoKra (Wezembeek-Oppem/Kraainem). Verschillende personen raakten lichtgewond maar slechts één persoon moest naar het ziekenhuis gebracht worden. Er zijn voorlopig geen verdachten opgepakt.

Alert

Brussels Airport huldigt nieuwe driedubbele passagiersbrug in met uitzonderlijk een A380-vlucht van Emirates

Brussels Airport heeft vandaag de nieuwe driedubbele instapbrug voor passagiers in dienst genomen met, voor de gelegenheid, uitzonderlijk een A380-vlucht van Emirates. Dankzij de nieuwe brug kan de luchthaven haar passagiers nog meer comfort bieden en zal het in- en uitstappen van passagiers op grotere vliegtuigen sneller kunnen gebeuren.

News

Vliegtuigspotters in de wolken met speelse platformen naast luchthaven

Brussels Airport heeft in Steenokkerzeel en Zaventem zijn twee nieuwe spottersplatformen ingehuldigd. Die bieden vliegtuigliefhebbers een veilige en visueel interessante plaats om hun favoriete hobby uit te oefenen.

News

Woluwedal even open maar straks alweer dicht voor fietstunnel en ‘tweede fase’: en wat met de handelaars?

Het Woluwedal in Sint-Stevens-Woluwe en Kraainem werd vrijdag, na bijna 3 jaar, opnieuw opengesteld voor het verkeer. Maar over enkele maanden gaat de R22 opnieuw dicht, onder meer voor de aanleg van een fietstunnel.

News
Download