De naam Hoplr komt van cityhopping
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Kevin Suarez Martinez vloert leider

Kevin Suarez Martinez toonde zich in Kraainem de snelste van een kopgroep van dertien die het peloton lichtjes voorafging. Benjamin Verraes werd tweede en blijft leider in de Beker van België. De Vollezeelse blauwe trui Tom Timmermans werd zesde.

Nieuws

Voor deze burgemeester gaan wegenwerken niet snel genoeg: "Werk dan toch 's nachts door'

Al twee weken wordt gewerkt aan de Brusselse Ring tussen Sint-Stevens-Woluwe en Tervuren. Noodzakelijke werken volgens Hoeilaarts burgemeester Tim Vandenput. “Maar de trage uitvoering ervan veroorzaakt overdreven hinder voor de Druivenstreek”, zegt hij.

Nieuws

Containerpark en Statieplaats opnieuw geopend voor verkeer

Het AWV stelt het kruispunt van Woluwedal met de Statieplaats op 5 juli terug open voor het verkeer. Ook het containerpark in Kraainem kan opnieuw open.

Nieuws

Nieuwe website informeert over inbraakveiligheid

De provinciegouverneur van Vlaams-Brabant lanceerde zopas de nieuwe website ‘Certificaat Inbraak Veilig’. Via https://www.certificaatinbraakveilig.be vindt men alle informatie om zijn huis inbraakveilig te maken.

Politie en veiligheid

De Smurfen wensen passagiers op Brussels Airport een fijne reis

Grote Smurf, Smurfin en Babysmurf wuiven sinds vanmiddag de passagiers op Brussels Airport vertrekkende van Pier B uit voor hun vakantie. In de ontspannings- en winkelzone aan het begin van Pier B is een standbeeld onthuld van de blauwe Belgische striphelden, de kers op de taart van een grondige renovatie van deze zone waar de Belgische smaken, identiteit en iconen de passagiers een laatste keer onderdompelen in de cultuur van ons land.

Nieuws

Nieuwe cijfers over detailhandel in alle Vlaams-Brabantse gemeenten

De provincie Vlaams-Brabant publiceert de nieuwe feitenfiches over detailhandel van de 65 gemeenten op haar grondgebied. In de feitenfiche vindt men de meest recente cijfers over het lokale winkelaanbod, het leegstandspercentage, de koopstromen, koopkracht, tewerkstelling en andere aspecten van de detailhandel in een gemeente.

Nieuws

RwandAir verbindt Kigali rechtstreeks met Brussel vanaf 14 juli

De Rwandese luchtvaartmaatschappij RwandAir verbindt vanaf 14 juli de Rwandese hoofdstad Kigali rechtstreeks met Brussel. De vlucht vindt drie keer per week plaats op dinsdag, donderdag en vrijdag. Na de stop in Brussel vliegt het toestel nog verder door naar Londen Gatwick om van daaruit rechtstreeks terug te keren naar Kigali.

Nieuws

Forum 2040 van start met informatieve vergadering voor alle kandidaten

Op Brussels Airport is een eerste informatieve vergadering gehouden van Forum 2040. Voor de eerste bijeenkomst waren alle weerhouden kandidaten voor het Forum 2040 uitgenodigd. Tijdens de vergadering heeft Brussels Airport Company kort de Strategische Visie 2040 nog eens toegelicht, alsook het vervolg van Forum 2040. Alle deelnemers konden ook uitgebreid vragen stellen tijdens de vergadering. Aan de voordeur van de Sheraton, waar de vergadering plaats vond, werd voor aanvang van de vergadering geprotesteerd door enkele actiegroepen.

Nieuws

Brussels Airport ondertekent Green Deal Circulair Aankopen

Brussels Airport Company tekent in op de Green Deal Circulair Aankopen van de Vlaamse overheid. De luchthavenuitbater engageert zich zo om de komende twee jaar waar mogelijk bij de aankopen te kiezen voor hoogwaardige grondstoffen, materialen of producten die na eiegn gebruik ook herbruikt kunnen worden. De afgelopen jaren heeft Brussels Airport al veel geïnvesteerd in hernieuwbare materialen en energie.

Nieuws

Hainan Airlines vliegt drie keer per week tussen Shanghai en Brussel

Vanaf volgend winterseizoen voegt Hainan Airlines drie keer per week een directe vlucht tussen Shanghai Pudong en Brussels Airport toe. Deze vluchten zijn gepland op maandag, woensdag en vrijdag en zullen gebeuren met een Dreamliner 787-9, een van de meest moderne toestellen in de luchtvaart. Tickets voor vluchten tussen beide steden zijn vanaf vandaag te koop.

Nieuws
Download