Okay, time for a neighbourhood party?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

De gemeenteraad komt voor het eerst na de verkiezingen weer samen

Op maandag 22 oktober komt de gemeenteraad, voor het eerst na de verkiezingen, weer samen. Wat staat er op de agenda?

News

Groene gemeente krijgt opnieuw groenere gemeenteraad

Alhoewel Keerbergen overal bekend staat als de groene gemeente, was dit de afgelopen zes jaar op het vlak van de actieve politiek echter niet het geval.

Alert

Ann Schevenels herovert de sjerp

News

ANALYSE. Ann Schevenels herovert de sjerp in Keerbergen

Na vele zenuwslopende uren en de nodige technische computerproblemen, kon Open VLD opgelucht adem halen. Met een score van 38,3 procent kunnen ze zich de onbetwistbare winnaar van de gemeenteraadsverkiezingen in Keerbergen noemen.Vanaf 1 januari zal de coalitie bestaan uit Open VLD en CD&V. Open VLD levert burgemeester en drie schepenen, samen met de functie van gemeenteraadsvoorzitter. CD&V zal 2 schepenen leveren.

News

Carmen van FC De Kampioen stemt goedgemutst en kortgerokt (op zichzelf allicht)

In Keerbergen bracht Loes Van den Heuvel, oftewel Carmen uit FC De Kampioenen, zonder stress haar stem uit voor de gemeenteraadsverkiezingen in haar woonplaats Keerbergen. Ze is er zelf één van de kandidaten voor Groen, de partij die voor het eerst in de groene gemeente opkomt.

News

ANALYSE. Dit staat er op 14 oktober op het spel in Keerbergen

Naast inhoudelijke successen en hete hangijzers, dreigen de komende gemeenteraadsverkiezingen ook door interne twisten te worden gekleurd.

News

Snelheidsremmers in Nieuwstraat

Om de verkeersveiligheid voor voetgangers en fietsers te verhogen, werden in de Nieuwstraat in Keerbergen bij wijze van proefopstelling snelheidsremmers geplaatst.

News

FOTO. Voor de kleuters is het wel herfst

Alhoewel de zonnige temperaturen eerder aan de zomer doen denken, wijst de kalender ons er op dat het wel degelijk herfst is. De kleutertjes van de Gemeentelijke Basisschool van Keerbergen wisten dat in ieder geval. Zij maakten woensdagochtend in buurgemeente Tremelo een gezonde wandeling door het bos van het gemeentelijke domein Parkheide en verzamelden, zoals dat in de herfst hoort, herfstbladeren en eikeltjes. Want in de klas, daar staat het thema herfst en niet zomer op de agenda. Want de kleutertjes, zij weten dat wel.

News

Margherita is plots alle parkeerplaatsen voor haar klanten kwijt: “Willen ze hier misschien terug een bordeel?”

De Italiaanse Margherita Mazzocchi, die sinds twee jaar het restaurant Lasagneria uitbaat op de grens van Keerbergen en Rijmenam (Bonheiden), zag de afgelopen vijf weken amper klanten.

News

Middenschool Keerbergen leert leren

GO! middenschool Keerbergen organiseert donderdag 4 oktober een project-dag over “Leren leren”.

News
Download