Stel jezelf even voor aan je buren
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Voorsprong smelt als sneeuw voor de zon”

“Deze wedstrijd moeten we gewoon winnen”, blikt aanvaller Rits (35) uit Mechelen vooruit naar de confrontatie met Linden. “Hopelijk was de pijnlijke nederlaag in de derby tegen KSC Keerbergen vorige week het sein voor iedereen om er weer vol tegenaan te gaan. Onze voorsprong smelt na drie mindere prestaties als sneeuw voor de zon en onze ploeg hoort ontegensprekelijk in derde provinciale thuis. Het is moeilijk om de vinger op de wonde te leggen, maar ik merk wel dat we de jongste weken iets minder scherp voor de dag kwamen. Dinsdag op training zag ik weer het nodige vuur in de groep, dus hopelijk knopen we opnieuw aan met de overwinning.”

Nieuws

Politie flitste massaal in de Molenstraat

De lokale politie hield donderdagnamiddag- en avond snelheidscontroles in de Molenstraat in Keerbergen, de Audenhovenlaan in Boortmeerbeek en de Vinkstraat in Haacht. In totaal werden 320 bestuurders geflitst waarvan de meeste in de Molenstraat in Keerbergen. Daar werden liefst 22 % of 207 van de passerende auto's geflitst. Op de andere locaties was dit telkens 13 % hetgeen nog vrij hoge percentages zijn.

Wegen en verkeer
Politie en veiligheid
Nieuws

Woninginbraak tijdens krokusverlof in Konijnenweg

Bij de langere afwezigheid van de bewoner, tussen 9 en 18 februari, werd er via een toiletraam ingebroken in een woning in de Konijnenweg. De woning werd doorzocht en in wanorde achtergelaten. Het juist nadeel is nog niet gekend. Het gerechtelijk labo zal voor sporenonderzoek ter plaatse komen; de politie startte een buurtonderzoek.

Politie en veiligheid
Nieuws

Joggen voor beginners met Jogging Club Keerbergen

Op dinsdag 6 maart start Jogging Club Keerbergen om 20 uur met de lessenreeks 'joggen voor beginners'. De eerste maal starten ze op het Gemeenteplein, nadien starten ze op de parking tegenover De Lake en dit telkens op dinsdag en donderdag om 20 uur en zaterdag om 9 uur. Doel is om na 13 weken 5 km te kunnen lopen.

Nieuws

“Poseren in het Lido van Parijs is al jaren mijn grote droom”

Karlijne Provinciael (33) van 2 Step Dance Company neemt tot ieders verbazing deel aan de modellenwedstrijd Top Model Belgium. Ze nam alvast ontwerpster Caroline Bosmans onder de arm. Haar kinderkledij is het favoriete merk van rapper Puff Daddy.

Nieuws

“Zelf restaurantje spelen? Wij stellen de locatie ter beschikking”

Het koppel Geertje Mattijs (56) en Jean-Louis Leysen (62) kocht het voormalige restaurant Zio in Keerbergen en verhuurt de locatie voor zakendiners of workshops. De invulling bepaalt u zelf: culinaire keuken of dagelijkse kost.

Nieuws

Keerbergen zoekt lokale kunstenaars

Keerbergen is op zoek naar lokale kunstenaars om hun werk te tonen tijdens de multidisciplinaire tentoonstelling en de kunstmarkt die tijdens het eerste weekend van mei bij Keerbergen Matcht zullen worden georganiseerd.

Nieuws

Keerbergen huldigt sportkampioenen

Naar jaarlijkse gewoonte werden de sportieve kampioenen van het voorbije jaar zondag tijdens de gemeentelijke kampioenenviering gevierd. Zowel de ploegen als individuele winnaars werden op het podium geroepen om de verdiende medaille in ontvangst te nemen. Bijzonder dit jaar was de huldiging voor hun jarenlange engagement van enkele sportieve voorzitters.

Nieuws
Download