Wat denk je van een groepsaankoop?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Overleden kunstenaar exposeert voor het eerst

Om het culturele erfgoed van haar overleden vader en kunstenaar Hugo Vandenput niet verloren te laten gaan, organiseert Lies een bijzondere tentoonstelling in haar tuin.

Nieuws

Gympies schitterden in Porto en Malmédy

In aanloop naar het Belgisch Kampioen dat op 26 mei in Izegem wordt gehouden, hebben de Keerbergse Gympies onlangs in Porto en Malmédy weer puike prestaties kunnen neerpoten.

Nieuws

Groen Keerbergen brengt verkeersknelpunten in kaart

De verkeersknelpunten in kaart brengen en slimme oplossingen zoeken, met die missie doorkruiste Groen Keerbergen op Pinksterdag met een vijftiental leden en sympathisanten de gemeente

Nieuws

Nachtelijke snelheidscontroles leiden tot aanvaardbaar resultaat

Tijdens de snelheidscontrole van 19 op 20 mei werden 64 van de 828 gecontroleerde voertuigen geflitst. Dit is minder dan 10 % wat een aanvaardbaar maar verbeterbaar resultaat kan genoemd worden. Zo luidt het bij de politie van de zone Haacht-Boortmeerbeek-Keerbergen. De controles vonden plaats in Boortmeerbeek op de Leuvense- en Provinciesteenweg en in Keerbergen op de Tremelo- en Haachtsebaan. De hoogste snelheid werd gemeten op de Leuvensesteenweg , nl 108 km/u waar een maximum van 70 km geldt.?

Wegen en verkeer

Leerlingen KA Keerbergen laten zich door Van Gogh inspireren

De leerlingen van 4B van het KA Keerbergen hebben zich samen met juf Linda laten inspireren door Vincent Van Gogh.

Nieuws

Inbraken en autodiefstal tijdens pinksterweekend

Tijdens het verlengde pinksterweekend hebben onbekenden op verschillende plaatsen ingebroken in politiezone BHK.

Melding

Keerbergen tijdens pinksterweekend geteisterd door inbraken

Tijdens de nacht van 20 op 21 mei werd er op verschillende plaatsen in Keerbergen ingebroken.

Nieuws

Met houden van sluit K.A.T. het speeljaar af

Op 18 en 19 mei gaat de meiproductie door van de Keerbergse Amateur Toneelkring (K.A.T.) vzw. Als afsluiter van het speeljaar kozen ze voor een voorstelling in het teken van 'houden van'.

Nieuws

Drie jaar geleden liet hij tiener voor dood achter na verkeersongeval, nu mag D. het weer komen uitleggen in zaak van uitgaansagressie

Maxim D. die fietser Noah Mortier (16) doodreed en vluchtmisdrijf pleegde, riskeert in beroep vier jaar cel. Intussen raakte bekend dat de beklaagde deze week nog verhoord werd in een zaak van uitgaansagressie.

Nieuws

Smiks vierde 60-jarig bestaan met sportieve dag aan de plas

Op dinsdag 8 mei vierde het Sint-Michielsinstituut haar 60ste verjaardag. Die dag trok heel de school met de fiets naar het meer in Rotselaar om er onder een stralende zon te genieten van een feestelijke dag.

Nieuws
Download