Euhm, wat wou ik weeral zeggen...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Bewoner Bakestraat maakt zelf (nep)flitspaal

Een bewoner van de Bakestraat in Keerbergen heeft een zelfgemaakte flitspaal in zijn tuin gezet, gericht naar het straatje Zandstap.

Wegen en verkeer

Snelheidsduivels moe? Vlug zelf een flitspaal in elkaar knutselen

Een bewoner van de Bakestraat in Keerbergen heeft een zelfgemaakte flitspaal in zijn tuin gezet, gericht naar het straatje Zandstap.

Wegen en verkeer

Met Vis&Dis realiseren Maarten en Tamara een droom

Jaren hadden ze van een eigen horecazaak gedroomd. Onlangs openden Maarten Dereymaeker en Tamara Flies in de buurt van de Oude Hansbrug hun viswinkel met bijhorend restaurant.

Nieuws

Leerlingen leerden wetenschappen proefondervindelijk

Leerlingen van het Keerbergse Smiks kregen onlangs wetenschapsles van een medewerker van de televisiereeks 'Het Lichaam van Coppens'.

Nieuws

“Gerechtelijke stappen tegen het gemeentebestuur hopen we te vermijden”

De uitbaters van Proxy Delhaize stellen de gemeente Keerbergen in gebreke omdat de bereikbaarheid van de populaire winkel momenteel niet kan worden gegarandeerd. Zowel op de Putsebaan als in de Molenstraat zijn werken aan de gang.

Nieuws

“Gemeente schond meermaals procedure bij aanwerven van personeel voor bepaalde duur”

Het onafhankelijke auditbureau Audit Vlaanderen (AV) verwerpt de manier waarop Keerbergen omgaat met aanwervingen voor contracten van beperkte duur, de zogenaamde korte procedure. De gouverneur zal verscherpt toezicht houden.

Nieuws

“Wat een vooruitgang maakte ik”

Tijs Verstappen blijft in zijn tweede seizoen bij de nieuwelingen hoge ogen gooien. In Hoegaarden won hij overtuigend de sprint voor de tweede plaats. Tijs Verstappen kan terugblikken op een seizoen met een heel hoge graad van regelmaat.

Nieuws

Ellen naar The Battles van The Voice: Feest in SMIKS

Ellen Van Gool uit Boortmeerbeek (17) kreeg de stress onder controle en haalde vrijdagavond de volgende ronde in het VTM-programma The Voice. De komende periode mag ze op stap met Koen Wauters. Klasgenoten en directie genoten in de polyvalente zaal waar de uitzending op groot scherm te volgen was.

Nieuws

Leerbus helpt scholen om bustechnici op te leiden

De leerlingen van het Technisch Atheneum in Keerbergen kregen gisteren de primeur om de Leerbus van De Lijn te gebruiken.

Nieuws
Download