Enkel buren kunnen lid worden op basis van adresverificatie
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Blessuregolf goed opgevangen”

KNV Keerbergen raast als een wervelwind door het seizoen en liet na acht speeldagen nog geen enkel punt liggen. De weelde bij de ‘Lozenhoek’ staat in schril contrast met de onmacht van dorpsgenoot KSC Keerbergen, dat in dezelfde reeks nog geen enkel punt kon bemachtigen. De voorsprong van KNV op naaste achtervolger Linden bedraagt intussen al zes punten. “We staan er heel goed voor”, zegt Thomas Provoost over de koppositie van zijn ploeg in vierde C. “Wat de doelstelling en ambitie van het bestuur zijn, weet ik niet. Wij voelen in elk geval geen druk om vol voor de promotie naar derde provinciale te gaan. Die prikkeling van buitenaf is trouwens echt niet nodig bij ons, want de spelers zijn uit zichzelf zo ambitieus dat we elke match starten met de drie punten voor ogen. Iedereen voert zijn opdrachten uit en is bereid om zijn truitje nat te maken. Die winnaarsmentaliteit wordt gekoppeld aan een uitstekende sfeer in de kleedkamer. Dat zorgt ervoor dat elke speler op zijn gemak is bij KNV Keerbergen en zich goed in zijn vel voelt. Die positieve dynamiek straalt rechtstreeks af op onze prestaties, want anders pak je geen acht opeenvolgende overwinningen, zelfs niet in vierde provinciale. De voorbije matchen hadden we met heel wat geblesseerde spelers af te rekenen, maar die afwezigheden werden perfect opgevangen door de invallers. Dat toont aan dat onze selectie breed genoeg is om heel het seizoen op hoog niveau te blijven presteren.”

Nieuws

Sfeermuziek op begraafplaats Keerbergen: Reveil op 1 november

Schepen van Begraafplaatsen Wouter Boncquet (CD&V) roept iedereen op om op 1 november vanaf 17 uur(rond zonsondergang) kaarsjes, lampjes,... mee te brengen naar de begraafplaats om zo bij te dragen aan de sfeer. In het kader van "Reveil" zal Mary's Little lamb dan namelijk een onversterkte akoestische sessie spelen op de begraafplaats.

Nieuws

KWB Keerbergen trekt met de zaklamp door de Keerbergse bossen

Op zaterdag 4 november organiseert KWB Keerbergen weer haar populaire zaklampentocht. Tijdens een tocht van ongeveer 6 km zullen de deelnemers bibberen en beven in de Keerbergse bossen. Wegens het succes van de voorbije jaren, raden de organisatoren iedereen aan om vooraf in te schrijven. Dit kan op donderdag 25 oktober en dinsdag 31 oktober in de kerklokalen tussen 19 en 20.30 uur.

Vrije tijd en hobby

Smiks plaatst gezondheid centraal

Afgelopen week stond de gezondheid centraal in het Keerbergse Sint-Michielsinstituut. Leerlingen van de eerste graad kregen er via tal van workshops niet alleen heel wat informatie over rugscholing, yoga, relaxatie, EHBO, gezonde voeding (en een ontbijtbuffet) en pesten, maar namen er ook deel aan een klasmarathon.

Vrije tijd en hobby

Eerste Ladies Night wist te bekoren

Zoveel mogelijk dames uit Keerbergen en omstreken verrassen met meer dan 20 leuke stands en workshops.Dat was de bedoeling van de eerste editie van de Ladies Night die de Vrouwen met Vaart, beter bekend als de KVLV, afgelopen vrijdag organiseerde. En dat ze daarin zijn geslaagd, blijkt alvast uit het grote deelnemersaantal. Zo waren meer dan 150 vrouwen afgezakt naar GC Den Bussel.

Vrije tijd en hobby

Verkeersongeval met gewonde op de Haachtsebaan

Op 24 oktober botste een bromfiets rond 16 uur op de Haachtsebaan met een fietser, die hierbij licht gewond raakte.

Nieuws

Werken in de Cleynhenslaan, Molenstraat en Oude Putsebaan: Stand van zaken

Er worden niet alleen in de Putsebaan grote riolerings- en wegeniswerken uitgevoerd. Ook de A. Cleynhenslaan, de Molenstraat en de Oude Putsebaan worden aangepakt. De bevoegde schepen Marc Vangrunderbeeck (CD&V) geeft ook hier verduidelijking over de plannen en de stand van zaken.

Wegen en verkeer

Wegeniswerken in Keerbergen: stand van zaken

Op 11 september zijn aan de Putsebaan grote riolerings- en wegeniswerken van start gegaan. Wat staat er de komende weken nog op de agenda? De bevoegde schepen Marc Vangrunderbeeck (CD&V) geeft toelichting.

Wegen en verkeer
Download