Here, one pound!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Keerbergen getroffen door vandalisme

Op zondag 12 augustus waren er in Keerbergen twee gevallen van vandalisme. Aan de Putsebaan werd op de flank van een geparkeerd voertuig, over bijna de hele lengte van het voertuig, een diepe kras getrokken. Diezelfde dag werd aan de Stationsstraat dan weer de voorgevel en de voordeur van een woning met curryketchup beklad. Ook de brievenbus werd omvergegooid en er werden stenen tegen de voordeur gegooid.

Alert

Beperkingen watergebruik blijven van kracht

Ondanks de regenbuien blijven de beperkingen op het gebruik van water van kracht. Door de droogte en warmte van de afgelopen weken zijn de waterreserves erg geslonken. De regenval van vandaag is onvoldoende om die waterreserves aan te vullen. Daarom blijven de beperkingen op watergebruik de hele week van kracht. Vrijdag vindt een nieuwe evaluatievergadering plaats.

News

Maatregelen tegen onnodig watergebruik blijven van kracht

Provinciegouverneur Lodewijk De Witte bevestigt dat de maatregelen tegen onnodig watergebruik in onze provincie worden behouden. De neerslag van afgelopen nacht was onvoldoende om de maatregelen te versoepelen.

News

Ook hier zorgde de storm van de afgelopen nacht voor de nodige schade

Het onweer van afgelopen nacht heeft ook in onze gemeente voor de nodige schade gezorgd, waarbij vooral omvergewaaide bomen heel wat hinder veroorzaakten. De telefooncentrale van de politiezone Haacht-Keerbergen-Boortmeerbeek ontving in dit kader tussen middernacht en deze middag in totaal een 40-tal oproepen. Het betrof hierbij vooral omgewaaide bomen en daarmee gepaard gaande losgerukte netwerkkabels.

Alert

Politie controleerde op alcohol en snelheid

Bij weekendcontroles door de lokale politie werden tijdens de nacht van zaterdag op zondag 103 bestuurders onderworpen aan een ademtest. Vijf bestuurders waren onder invloed en kregen naargelang het testresultaat een stuurverbod van 3 of 6 uur. Tevens werd op de locaties ook de snelheid gecontroleerd. Van de 690 gecontroleerde voertuigen werden er 56 geverbaliseerd.

Alert

Smullen met de fiets gaat 16de editie in

Zondag 19 augustus organiseren de vijf KWB-afdelingen Rotselaar, Keerbergen, Sint-Adriaan, Boortmeerbeek en Tildonk al voor de 16e keer hun Smulfietseling.

News

44ste dubbeltornooi voor TC Keerpunt '65

Afgelopen weekend is op de Keerbergse tennisclub, TC Keerpunt '65, de 44ste editie van het populaire open dubbeltornooi van start gegaan.

News

Hitte goeit roet in het eten van vuurspektakels

De tropische temperaturen van de afgelopen weken zorgen in heel wat gemeentes voor controverse over de organisatie van vuurwerk bij de vele feestelijkheden die nu overal worden georganiseerd.

News

“Op voorhand wanhopen heeft niet altijd zin”

Dries Verstappen (15) uit Keerbergen vertoeft nog tot vrijdag met een tiental leeftijdsgenoten in Valkenburg voor een door de wielerbond gestuurd trainingskamp. Met de top van de uit de Amstel Gold Race beruchte Cauberg als uitvalsbasis geeft dit aan in welke discipline deze jonge renners zich willen bekwamen. Verstappen voelt zich nog het meest in zijn schik wanneer het op klimmen aan komt. Geen wonder dat zijn enige zege van dit seizoen in Tielt-Winge tot stand kwam waar het ook allesbehalve vlak is.

News

Politie betrapt ochtendlijke snelheidsduivels

Bij snelheidscontroles in zones 50 werden vanochtend tussen 6.30 uur en 9.45 uur 147 bestuurders geflitst . De controles vonden plaats te Keerbergen op de Mechelsebaan, te Boortmeerbeek op de Audenhovenlaan en te Haacht op de Keerbergsesteenweg. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 92 km/u en het totale percentage inbreuken was 10 %.

Traffic
Download