Hoplr is 100% Belgian!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Groot WK-dorp verwacht 2.500 bezoekers

D-Votion vzw en BOS-Events organiseren tijdens het wereldkampioenschap voetbal live-uitzendingen van de Rode Duivels op een groot scherm van twintig vierkante meter groot aan het JOC in de Guido Gezellelaan. Er is telkens een pre- en afterparty met vele optredens en kinderanimatie.

News

Groen stelt lijst voor tijdens brunch

Komende zondag organiseert Groen Kapelle-op-den-Bos haar jaarlijkse brunch. Die vindt plaats van 11 tot 14 uur in de Sint-Jozefkring, Mechelseweg 100 in Kapelle-op-den-Bos. Naar aanleiding van de komende gemeenteraadsverkiezingen zal Groen tijdens deze gelegenheid ook de Groen-lijst voorstellen.

Leisure and hobby

Groot WK-dorp verwacht 2.500 bezoekers aan Jeugdontmoetingscentrum

D-Votion vzw en BOS-Events organiseren tijdens het Wereldkampioenschap voetbal live-uitzendingen van de Rode Duivels op een groot scherm van liefst 20m2 groot aan het Jeugdontmoetingscentrum JOC in de Guido Gezellelaan. Er is telkens een pré en afterparty. Op maandag 18 juni komt Sam Gooris, op zaterdag 23 juni brengen Wim Soutaer en 'Magical Flying Thunderbird' Charles Van Domburg de sfeer erin. En Jan Vervloet, één van de beste Belgische DJ's/producers aller tijden, zweept op donderdag 28 juni de fans op. Daarnaast zorgen ook nog lokaal gekende dj's als Nico Nobels, DJ Perre, DJozz en DJ Jannes voor het nodige entertainment. Er worden zo'n 2.500 bezoekers verwacht. Het WK-dorp opent steeds twee uur voor aanvang van de wedstrijden van onze Rode Duivels. Verder worden extra randactiviteiten zoals springkastelen en eetstanden voorzien. Bovendien zijn er ook enkele zitplaatsen ter beschikking. Toegang is gratis.

News

Lijstvoorstelling tijdens brunch van Groen

Op zondag 17 juni organiseert Groen Kapelle-op-den-Bos haar jaarlijkse brunch. Deze gaat door van 11u tot 14u in de Sint-Jozefkring, Mechelseweg 100 in Kapelle-op-den-Bos. Naar aanleiding van de komende gemeenteraadsverkiezingen zal Groen tijdens deze gelegenheid ook de Groen-lijst voorstellen.

Leisure and hobby

Ex-Vlaams parlementslid Els De Wachter (44) stopt met politiek

SP.A-politica Els De Wachter (44), ex-Vlaams parlementslid en ex-burgemeester van Kapelle-op-den-Bos en nu schepen in de Vlaams-Brabantse gemeente, stopt met politiek.

Alert

Minder plaatsen op sportkamp omdat er werken zijn op huidige locatie: “En wat met de kinderen van gescheiden ouders?”

Door asbestsaneringswerken deze zomervakantie in het Sint-Theresiacollege (STK) moeten de populaire sportweken van de gemeente uitwijken naar kleinere locaties. Daardoor kunnen enkel kinderen uit Kapelle-op-den-Bos deelnemen.

News

Groot volksfeest voor Prima Mater

De tuin van de pastorie van Ramsdonk staat op zondag 27 mei vanaf 13.30 uur open voor een groot volksfeest. Alles kadert in een permanent vredesproject rond het kunstwerk Prima Mater.

News

Hengelaars ruimen zwerfvuil langs kanaal

Het hengelseizoen staat voor de deur. Daarom organiseerde het Lijnvissersverbond een zwerfvuilactie langsheen het kanaal.

News

Postbodes bevragen senioren en eenoudergezinnen

Het OCMW van Kapelle-op-den-Bos laat via postbodes van bpost bejaarden en eenoudergezinnen thuis bevragen over hun leefsituatie.

News

Tom Dehaene als lijsttrekker met sterke ploeg naar provincieraadsverkiezingen

Gedeputeerde Tom Dehaene uit Zemst trekt de CD&V-lijst in het kiesdistrict Halle-Vilvoorde voor de provincieraadsverkiezingen op 14 oktober, geflankeerd door provincieraadsleden Elke Zelderloo, Kris Poelaert en Geertrui Windels, en een pak andere sterke kandidaten.

News
Download