You can also start a private chat with a neighbour
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Laatste gemeenteraadvoor verkiezingen afgelast

Oppositiepartij N-VA is niet te spreken over het afgelasten van de gemeenteraad van eind september.

News

Politie onderzoekt belaging van tienermeisje door mannen in bestelwagen

Aan de Kuiermansstraat in Kapelle-op-den-Bos is dinsdag rond 16.45 uur een fietsster belaagd door mensen in een bestelwagen. De politie is een onderzoek gestart.

Alert

Meisje belaagd door mannen in bestelwagen

Aan de Kuiermansstraat in Kapelle-op-den-Bos is dinsdag rond 16.45 uur een fietsster belaagd door mensen in een bestelwagen. De politie is een onderzoek gestart.

Alert

N-VA-kopman hoopt meerderheid te breken

Het is de N-VA in 2012 niet gelukt om de meerderheid van CD&V en SP.A te breken, maar lijsttrekker Renaat Huysmans hoopt dat het deze keer wel lukt.

News

Nieuw wandelnetwerk biedt 780 km wandelplezier

Fervente stappers mogen hun wandelschoenen stevig aanbinden. Toerisme Vlaams-Brabant ontwikkelde samen met Regionaal Landschap Brabantse Kouters en Toerisme Oost-Vlaanderen 780 km wandeltrajecten in 13 gemeenten van de Groene Gordel en Scheldeland.

Leisure and hobby

‘Hamburger Jeanine’ stopt na 38 jaar: “Zoveel huwelijksaanzoeken gekregen!”

38 jaar lang trok Jeanine Vanhoegaerden (68) met haar hamburgerkraam langs de markten en zowat alle fuiven uit de regio. Nu de tijd is gekomen om te stoppen, leidt ze kleinzoon Yarne op als opvolger.

News

Bejaarde Balou is wereldkampioen bij de veteranen (en zet de andere Sint-Hubertushonden in de schaduw)

Fonie De Vadder (59) uit Malderen viel met zijn drie Sint-Hubertushonden opnieuw in de prijzen. Balou werd voor de vierde keer wereldkampioen op de Wereldrassententoonstelling in Amsterdam en ook Napoleon en Louis kregen internationale prijzen.

News

Oud-strijders krijgen opmerkelijk oorlogsmemoriaal

De begraafplaats van Kapelle krijgt een oorlogsmemoriaal op het perk waar de oud-strijders van de Eerste Wereldoorlog samen liggen. Een 70-tal grafmonumenten – vaak in slechte staat – worden geruimd en er komt een memoriaal met bronzen beeld van Guido Van Causbroeck.

News

Auto ramt geparkeerde wagen en gaat over de kop

In Kapelle-op-den-Bos gebeurde woensdagnamiddag een zwaar ongeval. Een bestuurster reed er tegen een geparkeerde wagen waarna ze met de wagen over de kop ging. De vrouw kon zichzelf bevrijden en raakte als bij wonder slechts lichtgewond. De brandweerzone Vlaams Brabant kwam ter plaatse om de brokstukken op te ruimen.

Alert

SP.A-schepen Hugo De Haes trekt nieuwe proKA-lijst

De nieuwe politieke beweging proKA heeft haar lijst klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. Op de lijst staan heel wat nieuwkomers, maar ook enkele raadsleden van de SP.A.

Alert
Download