Nice to have you here!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

153 regiobewoners planten extra groen aan

Voor het eerst organiseerden de vijf Vlaams-Brabantse regionale landschappen, met de steun van de provincie Vlaams-Brabant, een samenaankoop van inheemse hagen, heggen, houtkanten en hoogstam(fruit) bomen voor in de tuin. Ook in onze regio werd heel wat groen aangeplant.

News

Oplevering moet wachten

De nieuw aangelegde Londerzeelseweg wordt nog niet definitief opgeleverd: een aannemer heeft de huisaansluitingen van de Watergroep beschadigd.

News

Fietsersbond en nieuwe burgemeester willen kruispunt waar Mathias (17) overleed, aanpakken

Naast de buurtbewoners vraagt ook de Fietsersbond dringend maatregelen om het gevaarlijk kruispunt Spoorwegstraat-Ouderstrijdersstraat aan te pakken. Toekomstig burgemeester Renaat Huysmans (N-VA): “Niets doen is hier geen optie”

News

Kapelle-op-den-Bos rouwt in stilte om Mathias (17)

Met een serene bijeenkomst aan het Sint-Theresiacollege (STK) en een stille optocht en bezinning op de plaats waar Mathias (17) met zijn fiets vrijdagavond om het leven kwam, betuigde de lokale gemeenschap haar medeleven.

News

Schepen Hugo De Haes gaat niet zetelen in gemeenteraad

News

Gewezen politicus en beursgoeroe Jean-Pierre Van Rossem (73) vanuit zijn flat afgevoerd naar het ziekenhuis

De voormalige beursgoeroe Jean-Pierre Van Rossem (73) is dinsdagavond rond 19 uur vanuit zijn appartement in Kapelle-op-den-Bos met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Dat weet Het Laatste Nieuws. Of zijn toestand momenteel stabiel is, is niet bekend.

News

Buurt schreeuwt om maatregelen, maar voor Mathias (17) komt alle hulp te laat: “Dit kruispunt moest al jaren worden heringericht”

Buurtbewoners herdenken vanavond met een stille optocht fietser Mathias D. (17). De zeventienjarige scholier werd vrijdag gegrepen werd door een bus op het kruispunt aan de Oudstrijdersstraat. Ze vragen maatregelen om het gevaarlijke kruispunt aan te passen.

News

Minuut stilte op school voor overleden student

Het Sint-Theresiacollege zal vandaag een minuut stilte houden ter nagedachtenis van de overleden Mathias D. (17). De jonge leerling overleed vrijdag bij de aanrijding met een bus.

News

Jonge fietser sterft na ongeval met bus van De Lijn met veel schoolkinderen

Een jonge fietser (17)is vrijdagnamiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Bij het ongeval was ook een bus van De Lijn betrokken.

News

Ilse Rymenants (45) eerste groene schepen ooit: “Kapelle-op-den-Bos mag geen slaapgemeente worden”

Achttien jaar zaten de groenen in Kapelle-op-den-Bos in de oppositie, voor het eerst maken ze samen met N-VA deel uit van de nieuwe meerderheid. Ilse Rymenants (45) wordt eerste groene schepen.

News
Download