Welkom thuis!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“We klitten nog meer aan elkaar”

De Wolvertemse receptiehoek Joren Wijns (23) speelt beter dan ooit bij Eternit Kapelle-op-den-Bos dat met 3-1 de maat nam van het ervaren Volley Haasrode-Leuven B. De werknemer van Ziegler werd in de goederensector op Brucargo in de luchthaven.

Nieuws

“Beginnen crossen op mijn negende”

Jetze Van Campenhout werd in Heusden-Zolder als vierde afgevlagd. De nieuweling uit Kapelle-op-den-Bos telt ook al drie voltreffers en kijkt uit naar het PK in Alsemberg. "

Nieuws

Het proces duurde 33 jaar, maar nu is dit gemeentehuis officieel te hoog, en dat is een dure grap

Buren die klacht indienden tegen de omvang van de bouw van het gemeentehuis in Kapelle-op-den-Bos hebben 33 jaar na datum hun gram gehaald voor de rechtbank. Ze krijgen 116.000 euro schadevergoeding.

Nieuws

Leerlingen leren fietsen herstellen “want mijn pedaal valt eraf en mijn remmen werken niet goed”

De leerlingen van het vierde jaar Kantoor van het Sint-Godelieve-Instituut in Kapelle-op-den-Bos kregen gisteren een workshop fietsherstelling. Dat blijkt heel erg nodig, want veel jongeren weten blijkbaar niet hoe ze een fiets kunnen herstellen of onderhouden.

Vrije tijd en hobby

Leerlingen leren fietsen herstellen

De leerlingen van het vierde jaar Kantoor van het Sint-Godelieve-Instituut in Kapelle-op-den-Bos kregen gisteren een workshop Fietsherstelling. Dat blijkt heel erg nodig, want veel jongeren weten blijkbaar niet hoe ze een fiets kunnen herstellen of onderhouden.

Vrije tijd en hobby

“We mogen naar omhoog kijken”

Mechelaar Seppe De Keyser ruilde PNV Waasland voor Eternit Kapelle-op-den-Bos waarmee hij vlot de volle buit plukte in Lanaken. “Bij PNV Waasland fungeerde ik als passeur. Ik koos voor Kapelle-op-den-Bos omdat ik hier de kans kreeg om me als aanvaller uit te leven. Dat loopt intussen op wieltjes. De sfeer in de groep is opperbest. Ik trof hier een piepjonge groep met groeipotentieel aan. De doelstelling was een rustig seizoen draaien. Na een uitstekende competitiestart mag dat geen struikelblok meer vormen. We mogen intussen zelfs naar omhoog kijken met Kapelle-op-den-Bos. Het is een verademing dat ik nu naar believen mag aanvallen.”

Nieuws

“Mooie zege na een mooie wedstrijd”

De Ramsdonkse coach Nico De Meyer was in zijn nopjes nadat zijn team Vilvoorde vloerde en zich als reuzendoder had geprofileerd. “We boekten een mooie zege na een mooie wedstrijd. Ik ben ontzettend fier op de geleverde prestatie van de jongens die beloond werden met een duur bevochten zege. Het kon in feite alle kanten uit, maar onze zege was zeker niet gestolen. Deze zege vormt een ferme opsteker, maar we houden het best rustig. Het is veel te vroeg om onze ambitie nu al aan te scherpen. In het klassement staan nog een resem ploegen op een zakdoek bij elkaar. We staan op de zesde plaats, maar tellen slechts drie punten meer dan nummer elf Mollem.”

Nieuws

Onrust over verwijdering asbest

De verwijdering van asbestgolfplaten van de feestzaal-café Sint-Jozefkring in Kapelle-op-den-Bos is zonder voldoende veiligheidsmaatregelen uitgevoerd. Dat zegt Groen, maar er kon geen officiële vaststelling gebeuren.

Nieuws

301 bestuurders geflitst in zone KLM tijdens flitsmarathon

Op 11 oktober deed politiezone Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Meise (KLM) mee aan de nationale flitsmarathon. Doorheen Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel en Meise werd er die dag geflitst. De flitsmarathon maakt deel uit van een nationale campagne om bestuurders attent te maken op hun snelheid. In totaal reden er 2561 voertuigen het flitstoestel voorbij, 301 bestuurders deden dit te snel. Dit komt neer op 12% van de gecontroleerde voertuigen. Eén bestuurder komt in aanmerking voor een intrekking van zijn rijbewijs en dit na een gemeten snelheid van 160 km/u op de Merchtemsesteenweg in Meise, waar de snelheidsbeperking 70 km/u is. Daarnaast krijgen 13 bestuurders een proces-verbaal voor GSM-gebruik achter het stuur.

Wegen en verkeer

“Nu een bekermatch in Zomergem”

Sportief manager Jean-Marie Van De Velde zag Kapelle-op-den-Bos in de beker vlot de maat nemen van de Antwerpse eersteprovincialer Retie die verdienstelijk aanklampte, maar de logische 3-0 om de oren kreeg. “Kapelle-op-den-Bos diende in elke set vier puntjes goed te maken en daar ben je even zoet mee. Retie klampte telkens aan tot even voorbij halfweg de set tegen een experimenteel Eternit waar iedereen speelkansen kreeg. Nu volgt een bekermatch in Zomergem dat net als Eternit in eerste divisie speelt. Die tegenstrever is ons niet onbekend, want we haspelden al een oefenpotje af tegen de Oost-Vlamingen. Toen wonnen we vlot, maar de beker is anders.”

Nieuws
Download