Geen paniek, ‘t is maar chaos!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Vrouw riskeert twee jaar cel voor bezit en verkoop zelfgemaakte drugs

Tegen een dertiger uit Betekom (Begijnendijk) is maandag in de Leuvense strafrechtbank twee jaar cel en 9.000 euro boete gevorderd op verdenking van het bezit, de aflevering en de verkoop van drugs.

Nieuws

Coalitie blijft bekvechten over speelbos

Hoewel de eerste plannen voor een speelbos in Kampenhout al zeventien jaar oud zijn, zijn ook nu nog geen knopen doorgehakt. Integendeel, de verdeeldheid is groot. CD&V en oppositiepartij Open VLD willen immers een speelgedeelte in Relst, terwijl N-VA het been stijf houdt en gaat voor het Steentjesbos.

Nieuws

Finalist op Tenza Shaun Cockaerts studeert voor tennisser: “Ik mik op een A-klassement”

In een beklijvende finale Mannen 2 op TC Tenza moest Shaun Cockaerts (B0) van Stade Leuven TC nipt de duimen leggen voor Vick Dresen (B-15) van TC Keerpunt. “De tiebreak na de eerste set besliste over winst of verlies”, geeft Cockearts toe.

Nieuws

Schoolvandalen slaan computerlokaal kort en klein en steken brooddozen in brand

In basisschool Spectrum in Kampenhout hebben vandalen vorig weekend de verloren voorwerpen in brand gestoken. Ook een computerlokaal werd zwaar beschadigd. De directie doet een oproep naar getuigen.

Nieuws

Streekgroenten en authentieke omgeving lokken achthonderd fijnproevers naar hoeves

Het sluitstuk van pop-up je hoeve vindt vrijdag en zaterdag plaats in Berg. Topchef Jeroen De Pauw, zelf een Vlaams-Brabander, kookt met vis en veel witloof. Dit initiatief van de provincie lokte 800 fijnproevers naar vijf hoeves.

Nieuws

Kogel is door de kerk: Albert Heijn wordt hier vervangen door tweede Carrefour in straal van 3 kilometer

De plannen zijn eindelijk concreet. Het Albert Heijn-filiaal op de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek wordt vanaf 9 juni een Carrefour Market. De winkel met dezelfde naam, drie kilometer verderop in Kampenhout, wordt een Carrefour Easy.

Nieuws

‘Wolf’ maakt ultieme droom waar

Stef Wolput uit Kampenhout is de eerste Belg die erin slaagde om de top te bereiken van de berg Lhotse (8.516 meter) in Nepal, de berg die grenst aan de Mount Everest. “34 dagen klimmen voor een kwartier op de top. Dat geeft een kick.”

Nieuws

“Dankzij werkkracht en gedrevenheid”

Enkele jaren geleden lag voetbalclub Kampenhout nog zowat op apegapen. Twee degradaties op rij hadden hun uitwerking niet gemist: tal van spelers zwermden uit, geen voorzitter meer, sponsors die massaal afhaakten en dergelijke meer. Nu promoveert de club naar amateurklasse.

Nieuws

Christophe Tack vertolkt hoofdrol op weg naar titel

Kampenhout kroonde zich tot kampioen van eerste provinciale. Aanvoerder Christophe Tack vertolkte de hoofdrol in de slotmatch van het kampioenschap. Hij trof driemaal raak, waarvan twee keer in eigen goal.

Nieuws
Download