Hmz. Wat is dat hier weeral?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Burgemeesterbal werd topper

Het Bal van de Burgemeester Kris Leaerts (CD&V) werd een topper met een volle dansvloer en sporthal. Raf Van Brussel gaf met zijn band Brussels by Night een spetterend optreden, het publiek amuseerde zich kostelijk. In een korte toespraak wensten zowel de echte burgemeester als kinderburgemeester Tristan iedereen een goed en gezond nieuw jaar toe.

Nieuws

“Verprutst na het openingskwartier”

Aanvankelijk leek er geen vuiltje aan de lucht voor Kampenhout, want beide teams hielden mekaar lang in evenwicht. Meer zelfs, de thuisploeg kreeg in de aanvangsperiode via Dirix en Acke enkele wenkende kansen om de score te openen.

Nieuws

“De groep is klaar om er wat van te maken”

Fusieclub Sporting Kampenhout heeft niet bepaald stil gezeten tijdens de winterpauze. Zo werd met het oog op volgend seizoen het tweetal Nik Vangrunderbeek (30) en Ben De Boeck (19) aangeworven, respectievelijk een ervaren flankaanvaller en een spits die thans beiden nog aan de slag zijn in de tweede amateurklasse bij SK Londerzeel. Overigens is De Boeck een jeugdproduct bij KV Mechelen.

Nieuws

Spectrum biedt onderwijs op maat

In GO!-basisschool Spectrum in Buken werd vorig trimester een nieuwe leermethode uitgetest. Die staat nu op punt en wordt toegepast: per leeronderdeel krijgen de leerlingen de kans een of twee leerjaren hoger of lager les te volgen. En dat loont, zo blijkt.

Nieuws

Luid balkend verjaardagscadeau krijgt tweede leven als therapiedier

Het ezelcentrum De Kampenhoeve uit Berg gaat ezels uit asielcentra en dieren die spontaan worden aangeboden ‘opvoeden’ in een Donkey Campus. Met deze heropgevoede ezels krijgen jongeren met een mentale en/of fysieke beperking asinotherapie.

Nieuws

Buurt verzet zich met hand en tand tegen bouwplannen voor oude pastorij

De buurt rond de verkochte oude pastorij in Berg reageert ongerust over de bouwplannen op de site. Ze eisen van het bestuur duidelijkheid voor het college een bouwvergunning aflevert. Bovendien hadden ze de groene buurt graag anders ingevuld gezien.

Nieuws

Café De Ton heropent op 10 januari met nieuwe uitbaters: “We beslisten dit op onze vijftiende huwelijksverjaardag in Rome”

Woensdag start een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van café De Ton in Haacht. Het café dat al sinds 1971 bestaat, krijgt met Dries (40) en Lieve (39) nieuwe uitbaters. “Verenigingen mogen op beide oren slapen, ze blijven hier welkom”, stellen ze gerust.

Nieuws

Kampenhouts paardensportbedrijf breidt fors uit met twee nieuwe vestigingen

Het Kampenhoutse bedrijf De Sutter Naturally breidt uit. De vestiging in de Vekestraat in Kampenhout, waar 45 mensen werken, blijft behouden. Volgende week komen extra vestigingen in Zulte en Herentals. De Sutter is vooral bekend voor het werk in de paardensport.

Nieuws

Gwenny deelt cheques uit

De winst van de Nacht van Gwenny & Co gaat jaarlijks naar een lokaal goed. Dit jaar zijn dat de Scouts van Buken en de Kampenhoutse vereniging Search And Rescue Dogs THOR. In totaal schonk Gwenny De Vroe 1.500 euro aan de twee verenigingen, waarvan de Scouts het grootste gedeelte wegkaapten. De Nacht, die eerder dit jaar werd georganiseerd, werd een combinatie tussen muziek en foodtrucks.

Nieuws

“Uitgebreid naar zestien organisaties”

Met Filip Bellemans (45) als één van de drijvende krachten wint de Running Mate Cup in onze provincie almaar meer aan belangstelling. Voor 2018 zijn niet minder dan zestien organisaties geïnteresseerd. Winksele bijt op 1 april de spits af.

Nieuws
Download