Nie neute, nie pleuje...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Pas verhuisd en gezin alweer op straat: net opgeknapt huis vernield door brand

Een woning aan de Zeypestraat in Kampenhout is in de nacht van zondag op maandag zwaar beschadigd na een brand. Het pand is onbewoonbaar verklaard. Voor het gezin dat nog maar pas verhuisd was, wordt een tijdelijk onderkomen gezocht.

Nieuws

Brand vernielt pas opgeknapte woning

Een woning aan de Zeypestraat in Kampenhout is zondagnacht zwaar beschadigd na een brand. Het pand is onbewoonbaar verklaard. Voor het gezin dat nog maar pas verhuisd was, wordt een tijdelijk onderkomen gezocht.

Nieuws

“Spannend tot het einde”

Kampenhout won met 3-2 van Bilzerse Waltwilder. Er was een deksels goede Robby Billast nodig om de Limburgse gasten zonder punten huiswaarts te sturen.

Nieuws

Gezin op straat na zware brand, één bewoner in ziekenhuis

Na een zware brand in de Zeypestraat in het Vlaams-Brabantse Kampenhout, is een gezin tijdelijk dakloos. Eén bewoner ligt in het ziekenhuis, twee huisdieren van het gezin overleefden het niet. De oorzaak van de brand ligt wellicht bij een defect in een elektriciteitskast.

Politie en veiligheid

Jeugdbeweging heeft nieuwigheden in petto

Zaterdagavond wordt op het grasveld van Chiro Kampenhout voor de 23ste keer de Strandfuif georganiseerd. De opbrengst gaat integraal naar de nieuwe accommodatie van de vereniging die hoopt tegen november het gebouw in gebruik te kunnen nemen.

Nieuws

“Paraat voor Limburgse carrousel”

Arno Claes (23) keerde met een goed gevoel terug uit Leopoldsburg en denkt dat Kampenhout opnieuw paraat is om tegen Bilzerse Waltwilder het volgende duel met een Limburgse tegenstander aan te gaan.

Nieuws

Grote winkelketens palmen het Sas in, tweede kans voor zonevreemde bedrijven

Het college verleende een sociaal-economische vergunning voor nieuwe kleinhandel aan het Sas waar het oude witloofmuseum wordt afgebroken en gaat zo in tegen het advies van NSECD. Sommige zaken verhuizen van Boortmeerbeek naar Kampenhout.

Nieuws

Grote winkelketens palmen het Sas in, tweede kans voor zonevreemde bedrijven

Het college verleende een sociaal-economische vergunning voor nieuwe kleinhandel aan het Sas waar het oude witloofmuseum wordt afgebroken en gaat zo in tegen het advies van Vlaanderen. Sommige zaken verhuizen van Boortmeerbeek naar Kampenhout.

Nieuws

Herent ziet af van nieuw intergemeentelijk zwembad

Na Boortmeerbeek, ziet ook de gemeente Herent af van een haalbaarheidsstudie voor een nieuw intergemeentelijk zwembad.

Nieuws

Extra subsidies van Onroerend Erfgoed

De werken aan de oude pastorie zitten op schema. Anderhalf jaar geleden werd beslist om er de administratieve diensten van Kampenhout te bundelen. De buitenrenovatie vordert goed, maar voor de binnenafwerking is nog geld nodig. Het dossier voor Onroerend Erfgoed is inmiddels klaar.

Nieuws
Download