Do you already use our mobile application?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Nog meer bezwaar tegen nieuw shoppingcentrum

Na de gemeente Haacht en de stad Leuven, dienden nu ook andere organisaties en het gemeentebestuur van Boortmeerbeek een bezwaarschrift in tegen de komst van een nieuw shoppingcentrum waarvoor de witloofveiling aan het Sas plaats moet ruimen.

News

Bezwaar van Haacht en Leuven tegen nieuw winkelcomplex Kampenhout-Sas

Alle Haachtse politieke partijen, meerderheid en oppositie, hebben zich in een gezamenlijk bezwaarschrift gekant tegen de komst van een nieuw winkelcomplex aan Kampenhout-Sas. Ook Leuven uit bezwaren.

Alert

N-VA Kampenhout stelt verkiezingslijst voor

N-VA Kampenhout maakte haar verkiezingslijst en programma bekend.

News

Asbest toegangswegen politieschool geruimd

De asbestresten die vorige week werden aangetroffen aan de politieschool (slipschool) in het Hellebos in Kampenhout, werden gisteren opgeruimd door de Regie der Gebouwen.

Alert

Veldwachter ruimt eigenhandig asbest van illegale voetweg na kritiek “Daar doe ik niet moeilijk over”

Veldwachter Marc Van Speybroek reageert geïrriteerd op de vondst van asbestresten aan de slipschool in het Hellebos. Hij zegt dat sommige mensen de slipschool weg willen. De hoeveelheid asbest noemt hij ‘verwaarloosbaar’.

News

Open VLD met een warm hart naar verkiezingen

Voormalig schepen en huidig Vlaams Parlementslid Gwenny De Vroe (39) is de lijsttrekker van Open VLD Kampenhout en staat met haar ploeg klaar om Kampenhout ‘nog beter te maken, met tal van frisse ideeën en een warm hart voor iedereen’.

News

“Sommige groeperingen willen de school gewoon weg”

Veldwachter Marc Van Speybroek reageert geïrriteerd op de vondst van asbestresten aan de slipschool in het Hellebos. Hij zegt dat sommige mensen de slipschool weg willen. De hoeveelheid asbest noemt hij ‘verwaarloosbaar’.

News

“Duizend gratis pinten als Belg wint”

Op 15 september wordt voor de zevende keer de wielerwedstrijd Primus Classic gereden tussen Brakel en Boortmeerbeek. Bij de aankomstplaats aan de Brouwerij Haacht wordt gezorgd voor veel animatie.

News

Gemeente Kampenhout dient klacht in tegen “illegale” slipcursus van politie: “Regelrechte schande wat ze hier aanrichten”

De Kampenhoutse schepen van Milieu Stefan Vandevenne (N-VA) gaat een klacht indienen tegen de federale politie. “Haar slipschool in ons beschermde bos is met niets in orde. Ze permitteren zich nogal wat.”

Alert

“Volwassener gaan spelen”

Het zag er lang naar uit dat de opener tegen Jong Lede op een 0-0-gelijkspel ging eindigen. Dan brak dat vermaledijde moment aan waarbij thuisdoelman Billast in eerste instantie de bal raakte, maar vlak daarop ook het been aantikte van de bezoekende aanvaller. De ref kende geen genade en wees naar de stip.

News
Download