Te veel e-mails? Je kan ze eenvoudig uitschakelen bij instellingen
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Politie gaat inbraken bestrijden op Instagram

De politiezone Kastze is gestart met de jaarlijkse DARK-actie. De campagne heeft als doel inbraken tegen te gaan, maar moet ook de betrokkenheid van de burgers verhogen. De actie komt geen dag te vroeg, want deze maand werd trouwens een verhoging van het aantal inbraken vastgesteld.

Politie en veiligheid

Inbraken bestrijden op Instagram: “We willen meer jongeren bij onze actie”

De politiezone Kastze is gestart met de jaarlijkse DARK-actie. De campagne heeft als doel inbraken tegen te gaan, maar moet ook de betrokkenheid van de burgers verhogen. De actie komt geen dag te vroeg, want deze maand werd trouwens een verhoging van het aantal inbraken vastgesteld.

Politie en veiligheid

VIDEO. Politiezone kondigt ‘donkere dagen’ aan met dreigende teaser

Dit is geen trailer voor één of andere horrorfilm. Het gaat om een stunt van de politiezone KASTZE (Kampenhout/Steenokkerzeel/Zemst) om hun nieuwe Dark-campagne aan te kondigen.

Politie en veiligheid

Luchthavengemeenten willen samen naar rechter stappen

Kortenberg, Kampenhout, Steenokkerzeel en Tervuren analyseren de mogelijkheid samen gerechtelijke stappen te ondernemen tegen het Brussels Gewest. De vier eisen een degelijk spreidingsplan van de vluchten van en naar Brussels Airport.

Nieuws

“Aanpak van Brussel kunnen we niet aanvaarden”

Kortenberg, Kampenhout, Steenokkerzeel en Tervuren analyseren de mogelijkheid om samen gerechtelijke stappen te ondernemen tegen het Brussels Gewest. De vier eisen een degelijk spreidingsplan van vluchten van en naar Brussels Airport.

Nieuws

“Die eerste thuiszege mag geen obsessie worden”

Het gaat promovendus Melsbroek voor de wind, althans als het op verplaatsing kan spelen. Thuis in de fraaie nieuwe accommodatie daarentegen is het voorlopig een ander paar mouwen. Verandert dat met de komst van Bertem-Leefdaal?

Nieuws

“Ons hoofd niet op hol laten brengen”

Sporting Kampenhout staat aan de leiding. Dit overtreft de stoutste verwachtingen, maar bij de fusieclub zijn ze nuchter genoeg om één en ander te relativeren.

Nieuws

Robin Koekoekx matchwinnaar met twee treffers: “Top vijf halen is een gewettigde ambitie”

Perk klopte Mollem met 2-0 en handhaaft zich zo op een knappe en hoopvolle derde plaats. De doctorerende burgerlijk ingenieur Robin Koekoekx ruilde Kampenhout voor Perk waar hij zondag prompt matchwinnaar werd met twee treffers.

Nieuws

“Dat we aan de leiding staan, is wat irreëel”

Aanvaller William Acke (30) zette al vroeg tegen Herentals de toon met een penaltygoal. Vlak na rust leek het helemaal uit de hand te lopen toen Kampenhout in een mum van tijd tegen een 1-2-achterstand aankeek.

Nieuws

“In derde gaat alles een pak sneller”

Lionel Segers is de enige speler van Kampelaar die mee de dienst uitmaakt van fusieclub Sporting Kampenhout. De overige spelers zwermden vooral uit naar ploegen uit de lagere regionen. De 24-jarige talentvolle en rijzige flankaanvaller moest zich bij aanvang van het nieuwe seizoen tevredenstellen met enkele invalbeurten. Tot hij verleden week tegen KVW Zaventem van bij de aftrap mee mocht opdraven. “Het was niet eenvoudig om de kloof tussen tweede provinciale en derde amateurklasse te overbruggen. Alles gaat een pak sneller dan in de lagere reeksen. Toch bleef ik me hard doorzetten op training en daar werd ik vorige week voor beloond met eens stek in de basis. KVW Zaventem bleek een taaie tegenstander en ik ben dan ook verheugd dat ik de eerste gelijkmaker voor mijn rekening mocht nemen. Bovendien kon en mocht ik toch 80 speelminuten volmaken. Uiteraard smaakt dat naar meer, maar ik mag vooral geen stappen overslaan. Waren mijn prestaties voordien wat te wisselvallig, dan moet ik daar straks toch een meer constante lijn zien in te krijgen. Ik moet mijn speelkansen met beide handen grijpen, telkens ze zich aanbieden.”

Nieuws
Download