Get useful reports from city services or utility companies soon
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

NOAH viert jubileum en zoekt nieuw onderkomen

Een honderdtal senioren werd door Familiehulp en het OCMW in Kampenhout uitgenodigd om het vijfjarige bestaan van de seniorendagopvang NOAH te vieren. Familiehulp zoekt gezien de succesformule een nieuw onderkomen.

News

Neelke (25) wil iedereen op orgaandonorlijst

Neelke Van Mierlo verkoopt een maand lang kerst- en wenskaarten, snoep en koekjes ten voordele van de vzw Bas. Dat is een organisatie die zich inzet voor mensen met een transplantatie. Neelke begon haar werk vier jaar geleden al, toen Scout (nu 7 jaar) een nieuw hart nodig had.

News

Bijkomende celstraf voor bedreigen ouders van ex

Een vijftiger uit Koksijde is veroordeeld tot tien maanden cel voor bedreigingen tegen de ouders van zijn ex. Eerder kreeg hij drie jaar cel met uitstel voor poging doodslag. In een tweede zaak werd een dertiger al tien keer veroordeeld.

News

Vlaams -Brabantse bedrijven bekroond door Unizo

Zelfstandigenorganisatie Unizo heeft IPAC uit Kampenhout bekroond tot kmo van het jaar. StepUp Consulting uit Leuven is Beloftevolle onderneming van het jaar.

News

Weisetterbos krijgt negenhonderd nieuwe bomen

De Kampenhoutse en Boortmeerbeekse afdelingen van Natuurpunt hebben van de Dag van de Natuur gebruikgemaakt om een grootschalige plantactie op poten te zetten.

News

Honderd muzikanten herdenken De Groote Oorlog

In het centrum van Kampenhout vindt zondag een vredesconcert plaats met honderd muzikanten. De aanleiding voor het optreden is de ontvangst van Kampenhoutenaren in Merelbeke, nu 104 jaar geleden bij het begin van de Eerste Wereldoorlog.

News

Single rond Alzheimer blijkt voorzet voor volledig album

In 2017 pakten Gerry Croon en Olivier Soil uit met een eerste zelfgeschreven nummer om Alzheimer in een positief daglicht te stellen. De heren kregen toen de smaak te pakken en blikten nu op amper drie dagen in Keerbergen nog negen Nederlandstalige nummers in. Op 13 december volgt de lancering van hun album.

News

Fiësta Frank en Gert V. in Spanje – deel 2

Na een eerste geslaagde doortocht van het duo Frank Weckx (Fiësta Frank) en Gert Van Asselberghs (dj Gert V.) zorgden beiden voor een wervelend tweede deel van de fanreis in Lloret de Mar. Catalonië kleurt Vlaams.

News

Spanje feest met Fiësta Frank en dj Gert V.

Fiësta Frank (Frank Weckx) en dj Gert (Gert Van Asselberghs) zijn inmiddels niet meer van de regiopodia weg te denken. Samen promoten ze momenteel hun muziek - hun kunnen - in Lloret De Mar, het mekka voor de Vlaamse artiest. De hadj is begonnen.

News

Man (34) op weg naar tiende veroordeling in evenveel jaar

Een 34-jarige man uit Kampenhout riskeert een gevangenisstraf van 11 maanden omdat hij in augustus zijn vriendin geslagen zou hebben en zich verzet zou hebben tegen zijn arrestatie. Het zou voor de dertiger al de tiende veroordeling zijn sinds 2009. Momenteel moet hij een totaal van 50 maanden cel uitzitten voor uiteenlopende feiten, maar zijn advocaat hoopte nog op een straf met probatie-uitstel.

News
Download