Koken voor je buren? Dat kan ook!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Ondernemende tieners pimpen oude fietsen

Louis (16), Guust (18), Fabian (18) en Anselm (17) van het Heilig Hart hebben een bedrijfje opgestart waarmee ze oude fietsen omtoveren tot hippe tweewielers.

Nieuws

Woonwagenbewoners met een dag vertraging vertrokken

De woonwagenbewoners die vrijdag onverwacht neerstreken op het oude voetbalterrein langs de Leuvensebaan in Sint-Agatha-Rode, zijn dinsdag vertrokken. Dat is een dag later dan in eerste instantie was afgesproken.

Nieuws

Groep woonwagenbewoners dan toch vertrokken uit Huldenberg

De groep van tweehonderd Franse woonwagenbewoners die met een zestigtal caravans afgelopen vrijdag onverwacht en zonder toelating neerstreken op een verlaten voetbalsite in Sint-Agatha-Rode (Huldenberg), zijn dinsdag in de late namiddag terug vertrokken. Ze trekken naar het Franse Valenciennes, waar ze intussen wel toelating kregen om er te verblijven. Dat meldt de gemeente Huldenberg.

Nieuws

Wie helpt burgemeester zoeken naar locatie voor 200 woonwagenbewoners ?

In Sint-Agatha-Rode (Huldenberg) bevinden de circa 200 Franse woonwagenbewoners zich maandag met hun 60-tal caravans nog steeds op een verlaten voetbalsite langs de Leuvensebaan waar ze vrijdag onverwacht en zonder toelating neerstreken. Burgemeester Danny Vangoidtsenhoven (Open Vld) zocht in de loop van de dag - tot dusver tevergeefs - naar een alternatieve locatie waar de groep naartoe kan.

Nieuws

Nog meer woonwagens, maar bewoners vertrekken vandaag

De groep woonwagenbewoners die vrijdag het oude voetbalveld langs de Leuvensebaan in Sint-Agatha-Rode inpalmde, is zaterdag nog gegroeid.

Nieuws

Brit Adam Lewis voor diens landgenoot

De schifting werd aanvankelijk achteraan het peloton doorgevoerd. De Smeysberg speelde hierin een beslissende rol. De goede ontsnapping ontstond halfweg wedstrijd. In enkele schuifjes kwam een kopgroep van vijftien renners tot stand. Een goede samenwerking zorgde ervoor dat de beslissing pas in de slotronde viel. De Brit Adam Lewis muisde er alleen vanonder. Thuisrenner Brecht Stas probeerde op de laatste beklimming van de Smeysberg nog te reageren, maar moest passen. De Brit rondde zijn solo succesvol af. Een handvol seconden later spurtte zijn land- en ploeggenoot Ross Lamb sneller dan provinciaal beloftenkampioen Mathijs Paasschens. Londerzeelnaar Niels Vandyck viel net naast het podium.

Nieuws

“Tegen de tijd dat de politie bij hen was, stonden al twintig caravans op het terrein”

Een grote groep woonwagenbewoners heeft vrijdagavond voor immense chaos gezorgd toen ze neerstreken op het oude voetbalveld in Sint-Agatha-Rode.

Politie en veiligheid

“Kippenvel om voor eigen volk te koersen”

Geen BK voor Brecht Stas, De 21-jarige renner kiest net als vorige week in Overijse voor een thuiskoers in Huldenberg. “Het vlotte afgelopen weekend heel goed. Ik vond dan ook een omloop terug die mij heel goed ligt. Op de Speelberg voerde ik verschillende keren de forcing, maar de accordeon plooide steeds weer samen. In de slotkilometer trachtte ik mijn metgezellen nog te verrassen, maar twee renners konden mij nog remonteren. Zondag hoop ik in mijn Huldenberg weer op het podium te staan. Winnen is nu eenmaal heel moeilijk. Vele renners zullen mij daar wel viseren. Voor eigen volk rijden zal mij weer een extra portie adrenaline geven. Dat bezorgt mij telkens kippenvel.”

Nieuws

Halfoogstkermis palmt centrum Huldenberg in

Van vrijdag 11 tot en met dinsdag 15 augustus staan verscheidene activiteiten in het kader van de Halfoogstkermis gepland

Nieuws

VIDEO: Laatste kans om druivenambassadeur te worden!

Inschrijven kan tot en met maandag 7 augustus

Nieuws
Download