Thuis in je buurt!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

FOTO. Nieuwe lichting serristen zwaait af

Bij Pips Luppens in Jezus-EIk was het zaterdagochtend drummen bij de uitreiking van de diploma's voor de cursus "Word Serrist" van 3W plus, een samenwerking van de vier druivengemeenten.

Nieuws

FOTO. Dubbel feest voor Sportbar De Kronkel

De bar bestaat intussen twee jaar, en uitbaatster Wendy Meire vierde haar verjaardag. Beide gebeurtenissen werden zaterdagavond met een optreden en feest gevierd.

Nieuws

Wordt Huldenberg een toegankelijke gemeente?

De provincie Vlaams-Brabant trapte onlangs een campagne af waarbij gemeenten een jaar lang werken aan een tienpuntenprogramma voor meer toegankelijkheid.

Nieuws

“Puik teamwerk levert mooie zege op”

Huldenbergenaar Brecht Stas reed een opgemerkte koers in de Memorial Vanconingsloo. De laatstejaarsbelofte trok in zijn thuisdorp in de aanval. “Op de Smeysberg sprong ik naar de koplopers. Met een mooie groep draaiden we rond tot we in Bonheiden op de plaatselijke omloop kwamen. Vanaf dan kreeg ik het advies om mij afzijdig te houden. Ploegmakkers Yves Coolen en Mathijs Paasschens naderden in de achtervolging. We trokken de kaart van Coolen. Hij beschaamde het vertrouwen niet en rondde knap teamwerk af in de spurt. Ikzelf eindigde elfde. Mooi om een dergelijke prestatie in een Topcompetitiekoers te kunnen leveren. Mijn conditie gaat er duidelijk op vooruit.”

Nieuws

OHL-doelman organiseert voetbaltoernooi tegen kanker

Voor de derde keer organiseert doelman Nick Gillekens (21) de ‘5-a side cup’ met zijn Foundation ten voordele van het Kinderkankerfonds Leuven.

Nieuws
Download