Okay, time for a neighbourhood party?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Koen Geens zetelt noch in provincieraad, noch in gemeenteraad

Nadat dinsdag bij de installatie van de Vlaams-Brabantse provincieraad bekend was geraakt dat Koen Geens (CD&V) zijn op 14 oktober veroverd mandaat als provincieraadslid ter beschikking stelt van Manu Claes, maakt de CD&V-afdeling van Huldenberg donderdagavond bekend dat de justitieminister evenmin zal zetelen als gemeenteraadslid.

News

VIDEO. Huldenberg dient motie in tegen stijgend aantal vliegtuigen boven gemeente

Na Tervuren, Bertem en Kortenberg dient nu ook Huldenberg een motie in tegen de overlast die vliegtuigen veroorzaken boven haar gemeente.

News

Motie tegen overlast toenemend vliegverkeer

News

Huldenberg dient motie in tegen overlast vliegverkeer

Met 45.000 vluchten per jaar krijgt de gemeente Huldenberg momenteel meer dan 50 procent van de opstijgende vliegtuigen in haar luchtruim. Om de overlast voor haar burgers te verlichten, heeft de gemeente gisteravond een motie ingediend.

News

Nachtelijke stoeipartij gaat viraal

De nachtelijke stoeipartij van twee pluizige bevers krijgt veel bekijks op het internet. Via een cameraval heeft natuurliefhebber Jill Debecker van Natuurpunt Druivenstreek twee bevers vastgelegd die een potje worstelen in de Ijse. Of het gaat om een gevecht of een liefdesspel, is niet duidelijk.

News

Zonnewagen crasht twee dagen voor internationale race

News

In Essen maakte één enkele stem het verschil

Het is een huizenhoog cliché: elke stem telt. En het klopt nog ook. In heel wat gemeenten was een handvol stemmen genoeg om de uitslag te doen kantelen.

News

Breuk tussen Open VLD en CD&V Huldenberg definitief

Na een overweldigende verkiezingsscore van 44,2 procent gaat burgemeester Danny Vangoidtsenhoven (Open VLD) in coalitie met Groen Huldenberg. De burgemeester schuift voormalige partner CD&V aan de kant.

News

ANALYSE. Vangoidtsenhoven in Huldenberg boekt historische winst en ruilt CD&V voor Groen

Maar liefst 44,2 procent van de Huldenbergse stemmen gaan naar Open VLD, de partij van huidig burgemeester Danny Vangoidtsenhoven (Open VLD). Dat is 14,4 procentpunten meer dan vorige keer. Ze gaan in zee met Groen.

News

ANALYSE. Dit staat er op 14 oktober op het spel in Huldenberg

In januari 2012 werd leerkracht elektriciteit Danny Vangoidtsenhoven (Open VLD) gebombardeerd tot burgemeester van Huldenberg. Zal dit bestuur blijven aarden in het gemeentehuis of zorgt de oppositie voor kortsluiting?

News
Download