Even de buurt checken?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Vegetarische pastadag in Kloosterhof

De dierenvereniging Helpende Pootjes nodigt uit op een vegetarische pastadag op zondag 22 oktober in het Kloosterhof in Sint-Pieters-Rode.

Nieuws

Infoavond eerste communie

Nadat pastoor Penne zijn beklag maakte over een lege agenda in de federatie Holsbeek, wil hij met een infoavond over de eerste communie de ouders inlichten.

Nieuws

Gezocht: gelovige trouwers voor lege agenda van de pastoor

Wie wil er nog voor de kerk huwen in Holsbeek of zijn kindje laten dopen? De nieuwe pastoor van Holsbeek Andy Penne en de drie omliggende parochies klaagt op de sociale media dat er te weinig kerkelijke huwelijken, dopen en begrafenissen zijn in zijn federatie. Hij wil daarin verandering brengen.

Nieuws

Cultuurweekend schakelt over naar plan B

Al jaren staat het kasteel van Horst centraal tijdens het cultuurweekend in Holsbeek. Maar omdat het kasteel nu gesloten is, komt er een plan B.

Nieuws

Wegenwerken verspreid over twee legislaturen

Het gemeentebestuur van Holsbeek schrijft een nieuwe aanbesteding uit voor de werken in Nieuwrode. De uitvoering wordt gespreid over twee legislaturen.

Nieuws

“Keiberg kon ons niet in verlegenheid brengen”

Holsbeek pakte tegen Keiberg uit met een forse 5-0 overwinning. “In de beginfase kregen de bezoekers een uitstekende mogelijkheid”, herinnert Amadeus Foulon zich. “Daarna zetten wij de wedstrijd volledig naar onze hand. We legden dominant voetbal op de mat en dat leverde een karrenvracht aan kansen op. Zo liepen we vlot uit tot 4-0 en ondanks verwoede pogingen om grip te krijgen op de match, kon Keiberg ons amper in verlegenheid brengen. Op het einde van de match legde Van Den Broucke de eindstand vast. Het was voor hem het eerste doelpunt van de competitie, waardoor hij ongetwijfeld gelanceerd is om meer treffers te maken.”

Nieuws

Geplande wegenwerken uitgesteld... omdat geen enkele aannemer ze kan uitvoeren

In Nieuwrode starten op 16 oktober de werken voor de aanleg van nieuwe nutsleidingen in het dorpscentrum. De geplande riolerings- en wegenwerken kunnen dit najaar niet meer starten omdat geen enkele aannemer inschreef bij de aanbesteding in juni.

Wegen en verkeer
Download