Bewoners die hun profiel aanvullen krijgen sneller reacties
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Holsbeek verwelkomt pastoor Andy Penne

Gisteren mochten vier parochies uit Holsbeek kennismaken met pastoor Andy Penne tijdens een aanstellingsviering in de Sint-Mauruskerk.

Nieuws

Vijf gratis duotickets voor Jazzwood 17

De organisatoren stellen vijf duotickets van Jazzwood op zaterdag 19 augustus 2017 ter beschikking via de site van Het Nieuwsblad.

Nieuws

Holsbeekse wijngaarden in de kijker

Net als vorig jaar stellen de wijngaarden in het Hageland hun deuren open voor bezoekers. Holsbeek is als eerste van drie weekends aan de beurt.

Nieuws

KDN United uit de startblokken

Voetbalclub KDN United start het nieuwe seizoen met een jeugdtornooi op zaterdag en een mosselfeest.

Nieuws

Hageland loopt warm voor de koers

Met Mathieu van der Poel kreeg Dwars door het Hageland zaterdag een gedroomde winnaar. Topfavoriet Wout Van Aert moest vrede nemen met de derde plaats.

Nieuws

Nieuwrode houdt van koers

In Nieuwrode kent men wat van feesten. En het zijn er ook allemaal wielerliefhebbers.

Nieuws

Dwars door het Hageland

Dwars door het Hageland deed ook Sint-Pieters-Rode aan. De Langestraat werd drie keer aangedaan. Maar de onverharde Putstraat maakte het de renners het lastigst.

Nieuws

Dwars door het Hageland brengt animatie

Zaterdag wordt een koershoogdag in het Hageland met de wielerwedstrijd Dwars door Hageland. Een groot gedeelte van de finale zal zich afspelen in Holsbeek, dat klaar staat met heel wat animatie.

Nieuws

Een toeristische wandeling in elke deelgemeente

Vier vrijdagen van augustus kan men in Holsbeek deelnemen aan toeristische avondwandelingen. Vertrekken doet men om 19.30 uur voor een afstand van ongeveer 7 km.

Vrije tijd en hobby

Nieuwe school voor leerlingen van Het Anker

Tegen 2020 moet er op de hoek van Dorp en Hoekje in Nieuwrode een nieuwe school verrijzen. De gemeentelijke school Het Anker zal dan kunnen beschikken over een gloednieuw complex dat de gebouwen uit de eerste helft van vorige eeuw moet vervangen.

Nieuws
Download