An Englishman, an Irishman and a Scotsman walk into a bar...
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Herdenkingen 11 november

Dit jaar is het honderd jaar geleden dat een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Ook in Holsbeek wordt dat in alle deelgemeentes herdacht.

News

Twee vliegeniers die in oorlog sneuvelden krijgen eerbetoon

Bij de oorlogsherdenkingen zondag wordt in Holsbeek ook een bloemenhulde gebracht aan het begin van de dreef Van Tilt bij de gedenkstenen voor oorlogsslachtoffers.

News

Digipunt helpt senioren met mappen en bestanden

De seniorenraad van Holsbeek helpt de oudere inwoners wegwijs te maken met je pc, tablet of laptop.

News

Verdachten van inbraak blijven in de cel

Alert

Scouts komen dit weekend helemaal vanuit Polen naar het kerkhof in dit Vlaams dorp, en ze hebben daar een bijzondere reden voor

Bij de 11-novemberviering zondag in Sint-Pieters Rode zal dit jaar een grote delegatie van Poolse scouts aanwezig zijn. Zij brengen hulde aan de vijf Poolse militairen die er op het kerkhof begraven liggen. Een van de gesneuvelden is hun mascotte.

News

Al 53 gemeenten hebben het Straffe Streek Gemeente label

In Vlaams-Brabant hebben ondertussen al 53 van de 65 gemeenten het Straffe Streek Gemeente label ontvangen. Ook Begijnendijk, Holsbeek en Rotselaar horen daarbij.

News

Vijftien leden van 't Holsbeeks Penseeltje tonen werk in Buurthuis

Verschillende kunstenaars uit Holsbeek stellen hun atelier open tijdens Kunstroute Hageland.

News

Naar tentoonstelling Beyond Klimt

Nog tot 6 november kan men bij vtbKultuur Holsbeek inschrijven voor een bezoek aan de tentoonstelling Beyond Klimt, New Horizons in Central Europe 1914-1938 in Brussel.

News

Politie vreest voor opening gesloten asielcentrum: “De werkdruk in ons korps is nu al zo hoog”

Het geplande gesloten centrum voor vrouwelijke migranten in het voormalige Formule 1-hotel aan de Vunt in Holsbeek opent op 1 januari de deuren. “We hebben schrik voor extra werkdruk daardoor, want die is nu al zo hoog”, klinkt het bij de lokale politie.

Alert

Met vtbKultuur naar Nieuwjaarsconcert

Nog tot 1 december kan men bij vtbKultuur inschrijven voor het Nieuwjaarsconcert in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel.

News
Download