Een Duitser, Nederlander en Belg zitten in een café...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Nieuw fiets- wandelpad neemt tuinen in

Open VLD heeft opmerkingen bij enkele elementen in het plan om de site van VK Holsbeek tot zone voor sport en recreatie om te vormen.

Nieuws

Het meest besproken kerststalletje van het land krijgt dan toch opnieuw een plaats onder de boom

Na de commotie vorig jaar rond de kerststal in het gemeentehuis van Holsbeek komt er dit jaar toch weer een stalletje onder de kerstboom aan de lokettenhal.

Nieuws

Dieven strooien werkgerei unief in het rond

De politiediensten in onze regio hebben afgelopen weekend een reeks inbraken vastgesteld. Op het domein van de technische dienst van KU Leuven werden bestelwagens en een opbergruimte opengebroken. In de buurt werd heel wat materiaal teruggevonden.

Nieuws

Tien jaar geleden werd de eerste ecotunnel van Vlaanderen aangelegd, nu is hij bijna onherkenbaar

Tien jaar geleden werd in Nieuwrode de eerste ecotunnel in Vlaanderen geopend. Maar die ligt er nu al een tijdje helemaal verloederd bij. De houten schuttingen naast de rijbaan zijn grotendeels verdwenen en er wordt vaak afval achtergelaten.

Nieuws

Herfstdegustatie bij Artivin

Tijdens het weekend van 28 en 29 oktober is ter een herfstdegustatie bij Artivin, Appelweg 10 in Nieuwrode. Telkens van 13 tot 19 uur.

Nieuws

Vegetarische pastadag in Kloosterhof

De dierenvereniging Helpende Pootjes nodigt uit op een vegetarische pastadag op zondag 22 oktober in het Kloosterhof in Sint-Pieters-Rode.

Nieuws

Infoavond eerste communie

Nadat pastoor Penne zijn beklag maakte over een lege agenda in de federatie Holsbeek, wil hij met een infoavond over de eerste communie de ouders inlichten.

Nieuws

Gezocht: gelovige trouwers voor lege agenda van de pastoor

Wie wil er nog voor de kerk huwen in Holsbeek of zijn kindje laten dopen? De nieuwe pastoor van Holsbeek Andy Penne en de drie omliggende parochies klaagt op de sociale media dat er te weinig kerkelijke huwelijken, dopen en begrafenissen zijn in zijn federatie. Hij wil daarin verandering brengen.

Nieuws

Cultuurweekend schakelt over naar plan B

Al jaren staat het kasteel van Horst centraal tijdens het cultuurweekend in Holsbeek. Maar omdat het kasteel nu gesloten is, komt er een plan B.

Nieuws
Download