De naam Hoplr komt van cityhopping
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Wilde kastanjebomen moeten wijken voor beuken

De dreef van het klooster Mariadal tot de ingang van de Sint-Rochuskapel is elf wilde kastanjebomen armer. Er komen beuken in de plaats. Natuurpunt is niet blij met het rooien.

Nieuws

“We kunnen ook door te knokken winnen”

Out-Hoegaarden won met 23-1 van Melsbroek. “We moesten de middenmoter op eigen terrein aankunnen en dat hebben we getoond.” Het was allemaal niet zuiver”, zegt aanvallende middenvelder Robbie Dumoulin (29). “Wat te zenuwachtig en zo te overhaast. Had ik na twee minuten gescoord dat was het allicht allemaal wat rustiger. Nu kregen we een tegengoal op een counter. Maar wat ons pleziert is dat we ook een match door te knokken kunnen winnen. Die negen op negen hijst ons dichter bij de middenmoot en we staan drie punten boven Strombeek Ik ben blij dat ik op mijn beste positie speel of hoog in het middenveld. Voor de tweede keer op rij speel ik in die rol en gaf al drie assists.”

Nieuws

Processievaandels komen weer in belangstelling

Voor de tentoonstelling rond de verschillende processie worden ook oude vaandels bijeengezocht. De tentoonstelling is een gemeentelijk initiatief, vanaf 19 mei in de kerk van Meldert.

Nieuws

Hele dorp davert op zijn grondvesten en dat mag je letterlijk nemen

Waterslikkers om zes uur in de ochtend met een drilboor loswrikken in het beton: de bewoners van Outgaarden bij het Vlaams-Brabantse Hoegaarden schrokken zo hard dat ze bijna uit hun bed vielen. De werken werden niet aangekondigd en verrasten dan ook heel wat mensen.

Nieuws
Download