Vandaag is de dag!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

NMBS zoekt koper voor leegstaand stationsgebouw

De NMBS gaat op zoek naar een koper voor het leegstaande stationsgebouw van Herne. De NMBS wil er minimum 235.000 euro voor krijgen. Geïnteresseerde kopers kunnen nog tot 22 september een bod uitbrengen.

Nieuws

“Straffe training op een selectieve omloop”

In de 96ste Grote Prijs van Terjoden maakte David Motte (31) al een steengoede indruk. Een dag later plukte de 31-jarige Hernenaar in Aspelare de overwinning na een monstervlucht aan de zijde van zijn Granfondo-maatje Koen Van Geyt.

Nieuws

David Motte vloert Koen Van Geyt

Vianenaar David Motte schreef de sterk bezette elitekoers van Aspelare op zijn naam waardoor de renner van Van Eyck zich klaar toont voor de IWT Oetingen van volgende week woensdag.

Nieuws

Herne opnieuw sportiefste gemeente

Herne slaagde er in om zich voor de derde keer tot sportiefste gemeente te kronen op de ludieke sportdag voor gemeente- en OCMW-personeel. Hieraan nemen de gemeenten van de sportregio Pajottenland deel. Deze keer was Liedekerke de gastheer. Herne scoorde in alle sportproeven het regelmatigst en haalt hiermee opnieuw de trofee binnen.

Nieuws

Werken aan het Centrum vanaf maandag

Om enkele verzakkingen weg te werken, worden er wegenwerken uitgevoerd aan het Centrum in Herne vanaf maandag 19 juni tot en met vrijdag 7 juli. Het zijn de eigen gemeentediensten die het wegdek zullen herstellen.

Wegen en verkeer
Download