Zonder dwarsliggers geen rails
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

“Op dergelijke omloop kan iedereen kampioen worden”

Sander Armée uit Herent heeft er een uitstekend voorjaar op zitten. Maar alvorens een periode van één maand rust in te gaan, wil hij zich zondag op het BK nog één keer laten gelden.

Nieuws

De Lijn schrapt halte omdat chauffeurs blijven wildplassen in tuin van buur

De bushalte op de Bijlokstraat in Herent — de vroegere eindhalte — is sinds eind mei geschrapt door klachten van Werner De Venter (56) die aan de halte woont. Hij was het grondig beu dat de buschauffeurs hun gevoeg deden in zijn tuin.

Wegen en verkeer

Gill Sempels is nu 15 kilo lichter: “Ik heb nog alles te leren”

Ereplaatsen behaalde eerstejaars Gill Sempels uit Herent nog niet in zijn prille loopbaan. Toch hield hij er één belangrijk winstpunt aan over: hij verloor liefst 15 kilogram.

Nieuws

“In de loopfinale was het overleven”

Seppe Odeyn is alweer een nationale titel rijker. In het Nederlandse Almere was hij aan nummer vier toe, de derde opeenvolgende in de Powerman. “Maar het was deze keer een heel tropische bedoening”, zegt Odeyn.

Nieuws

“Een gezellige boel en zeker voor herhaling vatbaar”

Dennis Laerte heeft zijn debuut in de Brusselse massaloop niet gemist. De 33-jarige afstandsloper uit Herent liep een verstandige race om uiteindelijk op plaats vijf uit te komen. Nu wenkt evenwel de marathon van Berlijn.

Nieuws

Seppe Odeyn verlengt zijn nationale titel

In Almere werden één week na het EK in Sankt Wendel de Belgische en Nederlandse krachten gebundeld om er hun gezamenlijk nationaal kampioenschap Powerman te houden. Algemeen winnaar werd de Nederlander Yennick Wolthuizen.

Nieuws

“Als werknemer moet ik mij houden aan de consignes van de ploeg”

Terwijl de Ronde van Italië zijn hoogtepunt beleeft, zit Victor Campenaerts thuis in Herent te mediteren over wat er met hem in de Giro is misgelopen en wat hem tot een voortijdige aftocht noopte.

Nieuws

“Een regelmatig seizoen zou ook al niet slecht zijn”

Ruben Cumps uit Herent werd ziek net voor het PK. Inmiddels is hij in die mate hersteld dat hij weer aan de jacht kan beginnen op zijn allereerste overwinning.

Nieuws

Vanessa Sterckendries: “Ik zal de sfeer zelf moeten maken”

Vanessa Sterckendries kan zaterdag in Alken voor de derde keer op rij Vlaams kampioen hamerslingeren worden. De huidige nummer één is boos dat de kamp eens te meer ver van het grote publiek zal plaatsvinden. “Ik zal de sfeer zelf moeten maken.”

Nieuws
Download