Je kan ook een privé chat starten met een buur
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

In deze school vind je geen enkel boek meer

Geen schoolboeken in het eerste jaar van het GO Technisch Atheneum in Halle. Het tijdperk van de digitale flexiklas is aangebroken.

Nieuws

Zennepark wordt niet onderhouden, bewoners ruimen zelf op eigen kosten 500 kilo zwerfvuil op

De Groebegrachtstraat in Halle, de nieuwe straat die van aan de Bergensesteenweg naar de parking van Dreamland loopt, is nog steeds niet overgedragen door de projectontwikkelaar aan de stad Halle. Voor het onderhoud heeft dit kwalijke gevolgen.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Amélie, Lucie, Lila, Elin en Anaïs beginnen aan een groot avontuur in Belgium's Got Talent

Vijf meisjes uit Halle, Sint-Pieters-Leeuw en Beersel wagen hun kans in de nieuwe reeks van Belgium's Got Talent met een energieke turnact.

Nieuws

Kraan van 48 ton tegen de vlakte, bestuurder lichtgewond

Op de site van kabelbedrijf Nexans in Buizingen is gisternamiddag een kraan van 48 ton tegen de vlakte gegaan. De kraanbestuurder kwam er gelukkig met lichte verwondingen vanaf.

Nieuws

Prins Chris en prinses Christel worden symbolisch verbrand

Het jaar van prins Chris en prinses Christel loopt zaterdag 24 februari in Halle definitief af. Dan wordt hun heerschappij om 21.33 uur symbolisch verbrand.

Nieuws

“Tweede plaats in Vollezele bevestigt mijn goede vorm”

In de Vollezeelse oefenkoers kwam Steven Moons (21) als tweede over de finish. De Hallenaar wil de gedemonstreerde goede vorm ook in Brussel-Opwijk aanwenden voor een prominente rol en een dito resultaat.

Nieuws

Tim Moriau ziet vier van zijn atleten in eerste tien

Acht atleten van Tim Moriau kijken zondag met bijzondere belangstelling uit naar de veldloop in Brussel, die voor het eerst in de moderne geschiedenis van de atletiek in Brussel plaatsvindt.

Nieuws

“Jonathan Sacoor wordt de beste van allemaal”

Zonder Eline Berings en Nafi Thiam oneer te willen aandoen, was Jonathan Sacoor de grote ster op het BK. Sacoor pakte de titel in een beste Europese juniorentijd. De 18-jarige atleet van Olympic Essenbeek-Halle solleerde van start tot aankomst, afgerond in 46.95.

Nieuws

Mobiele verkeerslichten langs kanaal

De werken op het kruispunt van de Porseleinstraat en de Jean Laroystraat ter hoogte van de nieuwe wijk Nederhem zijn hervat. Er werden tijdelijke verkeerslichten geplaatst waardoor er toch doorgaand verkeer mogelijk is. De werken duren tot 5 maart maar ook nadien gaan de werken door, maar dan zonder mobiele verkeerslichten.

Wegen en verkeer
Nieuws

Luchtmacht landt in Halle

De Luchtmacht houdt deze week een charmeoffensief in de Don Bosco-school. Met een expo en een jobdag wil ze jongeren warm maken voor een loopbaan tussen de vliegtuigen.

Nieuws
Download