Beter een goede buur dan een verre vriend
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Niels Albert Bike Store en Bon Appétit bieden samen culinaire fietstochten aan

Om zoveel mogelijk mensen op de fiets te krijgen zal Niels Albert voortaan vanuit zijn fietsenwinkel ook elektrische fietsen verhuren zodat mensen er een fietstocht in de regio mee kunnen maken. Hij ging hierbij een samenwerking aan met bistro/versmarkt Bon Appétit uit Haacht die voor een gezond ontbijt als goede start of picknickmanden voor onderweg zullen zorgen.

Vrije tijd en hobby

Growshop onder kerktoren leidt naar internationale drugshandel

Na een gecoördineerde politieactie zitten dertien verdachten achter de tralies voor onder andere cannabisteelt en drugsinvoer. De aanhoudingen volgen op een achttien maanden durend onderzoek naar de activiteiten van een growshop in Tremelo.

Melding

Brigitte Mouligneau op provinciale lijst van CD&V

Onlangs maakte CD&V haar lijst voor de provincieraadsverkiezingen in het kiesdistrict Leuven bekend. Voor Haacht zal de lokale voorzitster Brigitte Mouligneau de CD&V vertegenwoordigen.

Nieuws

Actie voor meer vrije tijd voor vrouwen

Het Haachtse team van Vrouw&Maatschappij deelde naar aanleiding van Moederdag badparels uit aan de dames om zo het belang van een goede combinatie werk-gezin onder de aandacht te brengen.

Nieuws

Niels Albert biedt lekkere fietstochten aan

Om zo veel mogelijk mensen op de fiets te krijgen zal Niels Albert voortaan vanuit zijn fietsenwinkel ook elektrische fietsen verhuren, zodat mensen er een fietstocht in de regio mee kunnen maken. Hij ging een samenwerking aan met resto/traiteur Bon Appétit uit Haacht, die een gezond ontbijt als goede start of picknickmanden voor onderweg zal ter beschikking stellen.

Vrije tijd en hobby

Drie jaar geleden liet hij tiener voor dood achter na verkeersongeval, nu mag D. het weer komen uitleggen in zaak van uitgaansagressie

Maxim D. die fietser Noah Mortier (16) doodreed en vluchtmisdrijf pleegde, riskeert in beroep vier jaar cel. Intussen raakte bekend dat de beklaagde deze week nog verhoord werd in een zaak van uitgaansagressie.

Nieuws

Borden als protest tegen vliegroute Leuven Rechtdoor

Aan de Wijgmaalsesteenweg in Haacht werden protestborden tegen de vliegroute Leuven Rechtdoor in de tuin geplaatst.

Nieuws

Schepenen beantwoorden opnieuw live vragen op Facebook

Voor de derde keer op rij organiseert het Haachtse schepencollege een live vragenuurtje waarbij inwoners via Facebook vragen aan de schepenen kunnen stellen. De schepenen zullen deze, zoals ook reeds in december en maart het geval was, meteen live beantwoorden.

Nieuws

Herman Van Rompuy is peter van haikuboom in Kloostertuin

Herman Van Rompuy onthulde gisteren een haikuboom in de Kloostertuin van de Engelenburcht in Tildonk. Hij schreef er ook een gedicht.

Nieuws

Politie en belastingdienst bundelden de krachten

Dinsdag hield de politiezone Boortmeerbeek/Haacht/ Keerbergen een gecombineerde verkeersactie samen met de Vlaamse Belastingdienst. De politiemensen hielden samen met de Belastingdienst controles op twee verschillende plaatsen in de politiezone, nl de Stationsstraat in Haacht en de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek. De Vlaamse Belastingdienst controleerde op onbetaalde verkeersbelasting, de politiezone verleende bijstand en controleerde de voertuigen op eventuele andere verkeersinbreuken.

Melding
Download