No whining, no complaining...
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Meisje belaagd door mannen in bestelwagen

Aan de Kuiermansstraat in Kapelle-op-den-Bos is dinsdag rond 16.45 uur een fietsster belaagd door mensen in een bestelwagen. De politie is een onderzoek gestart.

Alert

Achtervolgers van ­kinderen blijken vuilnismannen

Op Facebook circuleerde de voorbije dagen een alarmerend bericht over een mogelijke ontvoeringspoging in Grimbergen. Twee kinderen die 's ochtends met de fiets onderweg waren naar de vrije basisschool Prinsenhof, zouden zijn achternagezeten door inzittenden van een oranje bestelwagen. De kinderen werden belaagd aan de 's Gravenmolenstraat, waar de mannen de kinderen al lopend trachtten in te halen. De vader van de meisjes deed aangifte bij de politie. Die onderzocht camerabeelden uit de buurt en wat bleek? “Achter de meisjes reed een oranje vuilniswagen en we zien op de beelden een vuilnisman lopen”, aldus de politie. De vuilnismannen gaven de meisjes wellicht een vals gevoel van onveiligheid. “Bij het bekijken van de beelden in het bijzijn van de vader, kwamen we dus tot de vaststelling dat het om een misverstand ging.”

Alert

Achtervolgers van kinderen blijken vuilnismannen

Op Facebook circuleerde de voorbije dagen een alarmerend bericht over een mogelijke ontvoeringspoging in Grimbergen. Het blijkt gelukkig om een misverstand te gaan.

News

Volgepakte kerk voor afscheid van verongelukte Jella Lauwers

Een bomvolle Sint-Servaasbasiliek nam zaterdagochtend afscheid van Jella Lauwens (22). De Londerzeelse kwam op 7 september om het leven bij een verkeersongeval.

News

Roeier overleden na avondtochtje op kanaal

Een 58-jarige man is zaterdagavond zoek geraakt tijdens het roeien op het kanaal Brussel-Willebroek. Zijn lichaam werd inmiddels gevonden.

News

Grootscheepse zoektocht naar vermiste roeier in kanaal Brussel-Willebroek

In het kanaal Brussel-Willebroek ter hoogte van de Oostvaartdijk in Grimbergen is zaterdagavond een roeier vermist, nadat hij omstreeks 20 uur in het water was terechtgekomen.

News

Onenigheid over mogelijke feestzaal aan Charleroyhoeve

De Grimbergse politici zijn het niet eens over de mogelijke toekomst van de Charleroyhoeve als feestzaal.

News

Politie rolt bende gewelddadige homejackers op

De sectie zwaar banditisme van de federale gerechtelijke politie van Brussel heeft donderdagmorgen een twaalftal huiszoekingen uitgevoerd in het Brusselse en rolde een bende gewelddadige overvallers op die onder meer in Grimbergen een vrouw zwaar hebben toegetakeld.

Alert

Groenen maken van verbreding Ring een verkiezingsthema: “Dit zal het fileprobleem niet oplossen”

“Het aanleggen van meer rijstroken op de Ring, is geen oplossing voor het fileprobeem.” Dat concludeerde Groen op een debatavond met 6 experten in het CC in Strombeek.

Traffic

“Verbreding van de Ring zal het fileprobleem niet oplossen”

“Het aanleggen van meer rijstroken op de Ring, is geen oplossing voor het fileprobeem.” Dat concludeerde Groen op een debatavond met 6 experten in het CC in Strombeek.

Traffic
Download