Hier, nen euro!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Infovergadering voor vernieuwing Dorpsstraat en schoolomgeving Kapellen

Op maandag 22 januari 2018 om 20u kunnen bewoners van de Dorpsstraat, leerkrachten en ouders van de leerlingen van de school in Kapellen, in de raadzaal van het gemeentehuis van Glabbeek hun mening kwijt over de geplande werken aan de Dorpsstraat en de schoolomgeving in deelgemeente Kapellen.

Wegen en verkeer

Radio 1: stemmen voor Wise Old Owl

Tot 16 december kun je opnieuw stemmen voor Dadawaves en de "Wise Old Owl". Een product van Jasper Stockmans, een Glabbeeks/Hoegaards fenomeen.

Nieuws

Liesbet Tuyls bij de Dorpspartij

De Dorpspartij van burgemeester Peter Reekmans stelt een nieuw bestuurslid voor: Liesbet Tuyls (27) uit Zuurbemde.

Nieuws

Aankoop om sneller wegen sneeuwvrij te maken

De gemeente beschikt over een nieuw multifunctioneel voertuig (tractor, sneeuwschuiver en zoutstrooier) om de winterse wegen aan te pakken.

Nieuws

Vuurwerk afschieten kan enkel met toelating aan de gemeente

Om vuurwerk te mogen afsteken, moet je echter al enkele jaren vooraf een toelating aanvragen bij de gemeente. In de vergunning staan de voorwaarden vermeld die je moet respecteren.

Nieuws

Veertig jaar geleden: een tweede referendum over het lot van Stok

In december 1977 spraken inwoners van Stok zich voor een tweede keer uit over hun aanhorigheid bij Glabbeek of Kortenaken. Twee keer won het Glabbeekse standpunt. Zonder gevolg.

Nieuws

Alweer klacht tegen bestuur: nu over voorrang van rechts

Een nieuwe klacht van oppositiepartij Samen bij de provincie gaat over de onvoldoende gemotiveerde aanpassingen inzake de voorrang van rechts.

Nieuws
Download