Jouw digitale postbus
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Vernieuwde Spar nadert inwijding

Het vernieuwde warenhuis Spar zal open gaan op donderdag 31 mei. Op woensdag om 18uur wordt de openingsreceptie gehouden.

Nieuws

Glabbeek presenteert gratis recreatieve kaart

Na drie jaar vernieuwt de gemeente Glabbeek haar recreatieve kaart met uitgestippelde routes voor wandelaars, joggers, fietsers en ruiters.

Nieuws

Middenstanders worden aanspreekpunt voor welzijnszorg

Dokter, apotheker, schuldbemiddelaar, buurtwerker, cafébaas of bakker: in Zuid-Oost Hageland gaan ze samenwerken om jong en oud uit een kwetsbare situatie te helpen.

Nieuws

Een directeur, adjunct-directeur en financieel directeur...

Als gevolg van de gewijzigde decreten worden enkele titels in de gemeentediensten aangepast.

Nieuws

Jeugddienst organiseert 92 zomerkampen op 43 dagen

De buitenschoolse kinderopvang zorgt de hele vakantie voor opvang en daarnaast pakt de jeugddienst van Glabbeek opnieuw uit met een ruim aanbod van leuke jeugdactiviteiten dat bestaat uit 92 kampen op 43 dagen.

Nieuws

Scholieren werken spelenderwijs aan het Getelandschap

Leerlingen van De Springplank uit Glabbeek leren spelenderwijs over kwalitatief en duurzaam landschapsbeheer. In Hoegaarden maakten ze kennis met het spel "Landschapsbouwers voor één dag".

Vrije tijd en hobby

Gemeentehuis wordt verbouwd voor integratie OCMW-diensten

Voor de integratie van de OCMW-diensten in de gemeentediensten verlaat het OCMW van Glabbeek de huidige lokalen langs de Steenbergestraat en trekt naar een nieuw te bouwen verdieping boven op het huidige gemeentehuis. Eind 2019 moet die klaar zijn.

Nieuws
Download