Je kan ook een privé chat starten met een buur
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

De Maire houdt open dag met Snakes in Exile

Op 18 en 19 november houdt dagcentrum de Maire in Bunsbeek een open dag. Een van de hoogtepunten wordt een wedstrijd schapendrijven met erbij Snakes in Exile.

Nieuws

Klusjesman OCMW hangt rookmelder bij tachtigjarigen.

De tachtigjarigen van de gemeente krijgen een rookmelder als verjaardagscadeau. van het OCMW Glabbeek, zegt OCMW-voorzitter Johnny Reweghs (sp.a).

Nieuws

Glabbeek fietst tegen kanker, nu met drie ploegen

Tijdens het weekend van 25 en 26 november organiseren de gemeenteschool en de sportdienst van Glabbeek tijdens het open weekend van de school een Food Cabin Festival onder het motto “Glabbeek komt op”.

Nieuws

Gemeente wil 5.000 zonnepanelen plaatsen op loodsen

De oude legerloodsen op het gemeentelijk domein langs de Steenbergestraat staan noordwest-zuidoost georiënteerd. Daardoor komt de helft van de daken, met een oppervlakte van 8.000 vierkante meter, in aanmerking voor een installatie van 5.000 zonnepanelen.

Nieuws

Cultuur- en erfgoedraad geïnstalleerd met nieuw bestuur

Ronny Laermans (Kapellen) is verkozen als voorzitter van de cultuur- en erfgoedraad. Dave Debecker (Bunsbeek) is ondervoorzitter. Andere bestuursleden: Oswald Kuijken, Lieve Degeest, Michel Lambrechts, Jonas Vangroenendael, Yolanda Bruyninckx. Secretaris is Alain Goyens (diensthoofd cultuur en erfgoed). Ook cultuurschepen Natasja Ons en burgemeester Peter Reekmans horen er bij.

Nieuws

Leegstaande garages maken plaats voor lokalen jeugdhuis

Naast het gemeentehuis aan de Grotestraat is de sloop begonnen van oude, leegstaande garages. In de plaats komen lokalen voor De Bunker en Velpedal.

Nieuws

KSA en Dodentocht mee in strijd tegen armoede

Het OCMW organiseerde voor de derde keer een fakkeltocht naar aanleiding van de Werelddag van verzet tegen Armoede,

Nieuws
Download