Put your neighbourhood activities in the calendar
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Crazy Croeze organiseert Crazy Après-Ski in Grazen

De vereniging Crazy Croeze organiseert zaterdag 5 januari de 'Crazy Après-Ski' vanaf 19.30 uur in Het Molenhof aan de Vijverstraat 10 in Grazen. Op het programma optredens van The beagles en DJ Robby Dieu. De toegang is gratis.

News

Bijna helft van gemeenteraadsleden neemt afscheid

Aan het einde van de jongste gemeenteraadszitting, die 38 agendapunten telde, bewierookte gemeenteraadsvoorzitter Jean-Pierre Nyns (SP.A) de afscheidnemende raadsleden en dankte hen voor hun inzet, engagement en kunde.

News

Mogelijk laatste raadszitting overschaduwd door klacht

De mogelijk laatste gemeenteraad van deze legislatuur werd in Geetbets overschaduwd door een klacht van Pierre Lassaut (DNA), ingediend bij de Raad voor Verkiezingsbetwistingen. Acht leden verdwijnen uit de raad.

News

Midwinter Betscity krijgt 21 december derde editie

De derde editie van Midwinter Betscity, georganiseerd door Old & wICE, vindt vrijdag 21 december plaats van 16 tot 22 uur naast de kerk in Geetbets-centrum. Nieuw is een concert met De Gebroeders Bijl in de Sint-Pauluskerk dat aanvangt om 20 uur. Ondanks er al twaalf standhouders zeker zullen deelnemen aan de midwintermarkt, kunnen andere, geïnteresseerde standhouders zich nog steeds melden bij Old & wICE, Dorpsstraat 54 x (info@oldandwice.be of 0498-26.19.41). Ook toegangskaarten voor het concert (15 euro) kunnen op hetzelfde adres bekomen worden.

News

'Kerst in Grazen' in verwarmde tent op dorpsplein

'Kerst in Grazen' vindt vrijdag 21 december vanaf 18 uur plaats op het dorpsplein tegenover de kerk. "Zoals steeds tijdens het weekend voor Kerstmis", zegt Kathleen Beyns van het Kerstcomité Grazen, die hoopt dat de weergoeden Grazen gunstig gezind zijn. Naast de Kerstman wordt ook onder meer The Lou Marvin Band verwacht. Een foute kerstparty met dj Bert zal 'Kerst in Grazen' afsluiten in een verwarmde tent.

News

Brass Band Haspengouw geeft gratis kerstconcert in Hasseltse kathedraal

De Brass Band Haspengouw geeft woensdag 26 december om 16 uur een gratis kerstconcert in de Sint-Quirinuskathedraal van Hasselt, onder leiding van Léon Pétré. Op het programma een reeks bekende kerstliederen in instrumentale versie, naast een aantal klassieke werken van grote meesters.

News

Kerstconcert in WZC Betze Rust

De leerlingen van Academie Haspengouw verzorgen woensdag 19 december van 14 tot 15 uur een leuk kerstconcert in Woonzorgcentrum Betze Rust aan de Dorpsstraat in Geetbets. De toegang is gratis. De kinderen brengen een resem bekende en minder bekende kerstliederen op een originele manier.

News

SOS wandelt in Hoeleden en Zuurbemde

Wandelliefhebbers kunnen donderdag 20 december om 13.30 uur deelnemen aan een van de twee wandelingen die Wandelclub Samen op Stap (SOS) tegelijk aanbiedt in Hoeleden. Samenkomst op het Kerkplein van Hoeleden. De deelnemers kunnen kiezen tussen een wandeling van 5,88 km en een tocht van 10,5 km. Donderdag 27 december sluit de wandelclub het wandeljaar 2018 af in Zuurbemde.

News

De Speelweide belooft warme en huiselijke kinderopvang in voormalig Sociaal Huis

Onder grote belangstelling werd crèche De Speelweide, ondergebracht in het voormalig Sociaal Huis aan de Dorpsstraat in Geetbets, officieel geopend. De Speelweide is een gezamenlijk initiatief van vzw Landelijke Kinderopvang en de gemeente Geetbets.

News

Voormalig Sociaal Huis huisvest kindercrèche 'De Speelwei'

Onder grote belangstelling werd crèche De Speelweide, ondergebracht in het voormalig Sociaal Huis aan de Dorpsstraat, officieel geopend. De Speelweide is een gezamenlijk initiatief van vzw Landelijke Kinderopvang en de gemeente Geetbets. Vanaf 7 januari kunnen maximaal zestien peuters van 0 tot 3 jaar voltijds terecht in De Speelweide, elke weekdag tussen 7 en 18 uur. Onthaalouders met ervaring Saar Coolen (29) uit Schakkebroek en Joyce Heusdens (23) uit Kozen starten al zeker met de opvang van minstens vijf peuters. Meer daarover in onze maandageditie van Het Nieuwsblad.

News
Download