Gratis en voor niks!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Elvis The King (A)live in De Markthallen

De inwoners van Geetbets kunnen dankzij de intergemeentelijke cultuurcheque weer goedkoper naar een avondvoorstelling in gemeenschapscentrum De Markthallen Herk-de-Stad. Zaterdag 21 oktober kan iedereen in het GC genieten van de grootste Elvis-hits.

Nieuws

Wandelen in Kortenaken

Wandelclub SOS wandelt donderdag 19 oktober in Kortenaken. Deelnemers verzamelen aan de kerk (Dorpsplein) en vertrekken om 13.30 uur voor begeleide wandelingen van 5,9 of 10,3 km. De uitgestippelde wandelingen kan men vinden op de site ‘Routeyou’ op de locatie van SOS: wandelclubsos@gmail.com, paswoord ‘samenopstap’.

Vrije tijd en hobby

Kinderopvang Te Velde Hogen blij met nieuw speelgoed

Naar aanleiding van de 'Dag van de Kinderbegeleider' mochten ook de begeleiders van IBO Te Velde Hogen op kosten van de gemeente Geetbets voor 100 euro nieuw speelgoed en interieurspullen aankopen in Ikea Hasselt. Na aankomst stelden de begeleiders alles graag op, samen met de kinderen van de opvang (foto's). Begeleiders, kinderen en schooldirectrice Martine Rutten zijn erg blij met het initiatief van het gemeentebestuur van Geetbets. Ook IBO Hupsakee Geetbets en IBO Schuifaf Rummen kochten voor hetzelfde bedrag nieuw speelgoed en interieurbenodigdheden aan, gefinancieerd door het gemeentebestuur.

Nieuws

Origineel bedankje voor voor- en naschoolse begeleiding

Naar aanleiding van de 'Dag van de kinderbegeleider' zette het college de kinderbegeleidsters van de buitenschoolse kinderopvang in de kijker. Alle begeleidsters kregen een afwasbare tattoo en een lunch, naast een dagje shoppen voor de locaties.

Nieuws

Dagje shoppen en tattoo op kosten van de gemeente

Naar aanleiding van de ‘Dag van de Kinderbegeleider’ gisteren heeft het schepencollege van Geetbets de kinderbegeleidsters van de buitenschoolse kinderopvang in de kijker. Alle begeleidsters kregen een afwasbare tattoo en een lunch, naast een dagje shoppen voor de vestigingen.

Vrije tijd en hobby

Onderbroken Biesemstraat herdoopt tot 'Biezenstraat'

Momenteel worden gescheiden riolering en een nieuw wegdek met fietspaden gelegd in de Rummense Biesemstraat. Het kruispunt Biesemstraat-Ketelstraat-Warande-Kasteellaan is sinds 9 oktober helemaal afgesloten. De aannemer plaatste een bord om de weggebruikers duidelijk te maken dat de Biesemstraat bereikbaar is langs een wegomlegging. Maar de naam 'Biesemstraat' werd op het oranje bord vervangen door 'Biezenstraat', wat haast hetzelfde klinkt, maar 'een allergische reactie' bij de gps veroorzaakt.

Wegen en verkeer

SOS wandelt in omgeving van Abdij van Herckenrode

Wie wil deelnemen aan de wandelingen in de buurt van de Abdij van Herckenrode verzamelt nu donderdag 12 oktober om 13 uur in Herk-de-Stad op de weg Herk-de-Stad - Hasselt, achter de verkeerslichten richting Hasselt en Schulen-centrum. Wandelclub SOS organiseert de wandelingen.

Vrije tijd en hobby

Culinair genieten in Kasteel van Hoen met Open VLD

in het Kasteel van Hoen biedt Open VLD Geetbets zaterdag 28 en zondag 29 oktober een 'Culinair buffet à volonté'. Inschrijven bij de mandatarissen en bestuursleden van Open VLD. Meer info: tony.jacobs@openvld.be of gerda.smets@openvld-geetbets.be.

Nieuws

Rummens Oktoberfest in Sporthal De Warande

De tweede editie van het 'Oktoberfest' vindt zaterdag 14 oktober plaats in Sporthal De Warande aan de Ketelstraat in Rummen. op het programma De Alpenzusjes, De Oppenheimers, Die Gipfelfreunde en Brass Band Haspengouw. All-in Speise 55 euro, all-in Feste 37 euro. Reserveren online of in sporthalcafetaria De Warande.

Nieuws

Goedkoper naar Janine Bischops in De Markthallen

De inwoners van Geetbets kunnen donderdag 12 oktober om 20.15 goedkoper genieten van Janine Bischops in gemeenschapscentrum de Markthallen Herk-de-Stad. Dit dankzij de intergemeentelijke cultuurcheque. De glansactrice, onder meer Jenny uit Thuis, krijgt op het podium steun van acteur/comedian Frank Van Erum om te putten uit de teksten van Jacqueline Compernolle. Het wordt een mix van sketches, conference en stand-up comedy. Tickets in voorverkoop kosten 15 euro, aan de kassa 17 euro (013-35.99.50 of www;demarkthallen.be).

Nieuws
Download