Vind eenvoudig en snel naar een betrouwbare babysit
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Think-Pink Quiz in GOC Pax

De gemeente Geetbets organiseert vrijdag 18 mei de Think-Pink Quiz in GOC Pax aan de Ketelstraat in Rummen. Dit in samenwerking met '3 bikers for Think-Pink' De quiz is bestemd voor teams van vier tot zes personen. Elke ploeg betaalt 25 euro. Aanvang 20 uur, deuren op om 19 uur. Meer info en inschrijvingen: 3bikersforthinkpink@gmail.com.

Nieuws

Leerkrachten voeren actie aan de schoolpoort

De leerkrachten van vrije basisschool Hupsakee Geetbets hielden een ludieke actie aan de schoolpoort. Ze kwamen verkleed naar school uit protest tegen de pensioenplannen van de overheid.

Nieuws

VIDEO. Kinderen krijgen ruilkast voor speelgoed

Kinderen die hun speelgoed al na enkele weken beu zijn, dat klinkt velen onder u waarschijnlijk niet onbekend in de oren klinkt. In basisschool de Knipooog in Rummen bij Geetbets lossen ze dat probleem sinds woensdag op met een ruilkast.

Nieuws

Kruispunt Biesemstraat-Ketelstraat-Kasteellaan vrijdag 18 mei volledig afgesloten

Het kruispunt Biesemstrtaat-Ketelstraat-Kasteellaan in Rummen wordt vrijdag 18 mei volledig afgesloten tussen 6 en 17 uur. Dit voor het leggen van de onderlaag asfalt. De weggebruikers moeten een omleiding via Grazen volgen.

Wegen en verkeer

Wandelclub SOS op tocht in Wommersom

Wandelclub SOS trekt donderdag 17 mei naar Wommersom en omgeving. De club biedt er twee wandelingen aan. De kortste heeft een parcours van 6,9 km, de langste geeft 11,4 km wandelplezier. De start vindt plaats aan de kerk van Wommersom in de Sint-Kwintensstraat om 13.30 uur.

Vrije tijd en hobby

Aantal deelnemers aan Gezondheidswandelingen in stijgende lijn

De balans na drie Gezondheidswandelingen is duidelijk:het aantal deelnemers stijgt bij elke wandeltocht op dinsdagavond. 1 mei ging de nieuwe reeks wandelingen van start met 117 wandelaars. De week daarop werden er 125 geteld. Dinsdag 15 mei stond de teller pas stil op 133. De Gezondheidswandelingen worden georganiseerd door de gemeentelijke dienst Vrije Tijd en Wandelclub SOS.

Vrije tijd en hobby

Vijfde editie van Monnikenmarkt in Het Monnikenhof van Vlierbeek

De jaarlijkse Monnikenmarkt is zondag 24 juni aan haar vijfde editie toe op het domein Het Monnikenhof van Vlierbeek aan de Kasteellaan in Geetbets. Op deze schitterende locatie biedt de lustrumeditie ambachtelijk werk, kunst, brocante, vintage, streekproducten, demonstraties, workshops en zoveel verrassends meer. De Monnikenmarkt loopt van 10 tot 18 uur, de toegang is gratis.

Vrije tijd en hobby

Iedereen blij met nieuwe schoolgebouwen Te Velde Hogen

Tijdens de openingsplechtigheid van de nieuwe kleuterschool en het nieuwe bijgebouw van de lagere school Te Velde Hogen, toonde alle aanwezigen zich erg tevreden en enthousiast over het knappe project. Graag tonen we bovenop onze reportage in de krant, een sfeerbeeld.

Nieuws

Oud-leerling Te Velde Hogen ontwerpt kleuterschool en bijgebouw lagere school

De nieuwe kleuterschool en dito bijgebouw van lagere school Te Velde Hogen zijn feestelijk in gebruik genomen. Na decennia van scheiding zijn kleuters en lagere schoolleerlingen nu verenigd op dezelfde campus aan de Hogenstraat 67.

Nieuws

Dinsdagse gezondheidswandelingen opnieuw van start

De Gezondheidswandelingen, georganiseerd door de dienst Vrije Tijd en wandelclub SOS, gingen op 1 mei opnieuw van start. Elke dinsdag kunnen de deelnemers kiezen tussen een parcours van vier, zeven of tien kilometer. De Gezondheidswandelingen lopen tot en met eind augustus en vertrekken steeds op een andere locatie om 19.30 uur. In augustus om 19 uur. Café Phoenix was de eerste vertrekplaats.

Vrije tijd en hobby
Download