Keep the conversation constructive
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Nieuwe kunstgrasveld is speelklaar

News

Maak eens een leuk uitstapje met de klas in eigen streek

Leerkrachten die graag met hun klas in het Pajottenland en de Zennevallei op een educatieve uitstap willen maar niet goed weten waarheen, kunnen voortaan terecht op de handige website tripzmetdeklas.be.

News

Imoh (bijna 4) liep zware hersenschade op, nu springen Aalsterse carnavalisten voor hem in de bres

Imoh is een jongen van bijna vier die kerngezond geboren werd maar bij een hersenontsteking zware hersenschade opliep. Hij revalideert nog steeds en de kosten voor mama Jessica (30) zijn niet min. Daarom maakt carnavalsgroep De Salongcarnavalisten tasjes, pamperzakjes en creatieve babyspullen van oude (carnavals)stofjes en verkoopt deze komend weekend ten voordele van Imoh op de Aalsterse carnavalsbeurs.

News

Geruchten over voorakkoord tussen N-VA en CD&V

In Galmaarden doet het gerucht de ronde dat Patrick Decat, lijsttrekker van CD&V, zondag werd benaderd door de voorzitter en lijsttrekker van N-VA Rudy Thiebaut over het vormen van een coalitie na de verkiezingen en mogelijke voorwaarden.

News

“De fietsers zijn de dupe van dit spelletje poker”

Groen Pajottenland voerde vrijdag een symbolische actie in de Langestraat in Kester. Ze deelden speelkaarten uit, waarbij elke kaart symbool stond voor een onveilige fietsknelpunt in de regio. “Er is een dringende nood aan betere fietspaden in het Pajottenland.”

Traffic

Tom Timmermans breekt de ban: “Bekroning van seizoen vol regelmaat”

Vollezelenaar Tom Timmermans (22) heeft zijn eerste zegeruiker binnen. De snelle man van Van Eyck Sport zette net over de Oost-Vlaamse provinciegrens in Overboelare de spurt van een ruime kopgroep naar zijn hand.

News

Romy De Tandt snelste van drie

Brabander Wout Van Hamme (Wim Ruelens Olympia Tieen) zette samen met de Oost-Vlamingen Noah Verriest en Romy De Tant de finale naar zijn hand. Het leiderstrio verwierf een halve minuut voorsprong op een uitgedund peloton waar het wemelde van de streekrenners met Juul De Braekeleer, Robbe Heylen, Alexander Teerlinck, Laurens Gheysens, Luka Steenackers, Jens Delahayé, Dante Dhondt en Bram Deschyffeleer. Voorin trok De Tant aan het langste eind. De Zottegemse tweedejaars is pas zijn eerste jaar aan het koersen, maar vloerde wel netjes Van Hamme en Verriest.

News

Derde Okkernoot Cup was schot in de roos

Gisteren werd de derde editie van de Okkernoot Cup georganiseerd op de voetbalvelden van KVE Winnik in Denderwindeke. In het voetbaltoernooi gingen bewoners en begeleiding van De Okkernoot Vollezele, Halle en Denderwindeke de strijd aan voor de titel. De Okkernoot biedt woongelegenheid, activiteiten en opvang aan personen met autisme of autismespectrumstoornissen. “Het initiatief moet onze bewoners op een fysieke en mentale manier stimuleren. Ze leren op een sportieve manier met elkaar omgaan”, zegt Annelore Govaert, die met een collega het evenement organiseert.

News

Pas herstelde Van Poppel scoort meteen: “Klassieke zege is een verrassing”

Pas hersteld van een polsbreuk schreef Sebastien Van Poppel (17) Aalst-Sint-Truiden op zijn naam. Een straffe stoot van de Galmaardse eerstejaarsjunior die in de massasprint favoriet Jarne Van De Paar en het hele peloton vloerde.

News

White Star Pajot Camp beleeft “fenomenaal weekend”

De top van de Bosberg vormde afgelopen weekend opnieuw het strijdtoneel voor de White Star Division. Ook de openluchtvoorstelling op het Marktplein was behoorlijk indrukwekkend.

News
Download