Your city or municipality has no access to your neighbourhood
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Ook Drogenbos herdenkt eerste Wereldoorlog

“100 Jaar geleden” is het thema van de herdenking in Drogenbos van de eerste Wereldoorlog. Deze vindt plaats op zondag 11 november. Dit is een initiatief van het gemeentebestuur van Drogenbos, dat zowel in de kerk als de gemeenteloods activiteiten organiseert.

News

Goedkeuring Concessie- & Samenwerkingsovereenkomst Infano vzw lokt discussie uit

Op de jongste gemeenteraad van Drogenbos(18 oktober) werd de Concessie- & Samenwerkingsovereenkomst Infano vzw vanaf 1 januari 2019 en die geldt voor twee jaar goedgekeurd.

News

Calmeyn behoudt sjerp, zijn vrouw wordt OCMW-voorzitter

Het gezin Calmeyn wordt nu helemaal baas in Drogenbos. Burgemeester Alexis Calmeyn behoudt zijn sjerp, terwijl zijn vrouw het tot OCMW-voorzitster schopt.

News

UITSLAG. Burgemeester Calmeyn behoudt absolute meerderheid

Burgemeester Alexis Calmeyn is er in Drogenbos in geslaagd om zijn absolute meerderheid te behouden. Met 48,5 procent behaalt hij 10 van de 17 zetels.

News

Her en der lange wachtrijen aan stemlokalen

Aan sommige stembureaus in de Zennevallei stonden er bij momenten lange wachtrijen.

News

Wat met tweede oproepingsbrief? In de prullenmand ermee

Verschillende inwoners van de faciliteitengemeenten in de Vlaamse rand kwamen met twee oproepingsbrieven naar het stemlokaal. Onder meer in Drogenbos belandde een ervan in de prullenmand.

News

"Best wel spannend met vier lijsten"

Burgemeester van Drogenbos, Alexis Calmeyn, vindt de verkiezing best wel spannend nu er drie andere lijsten naar de stem van de kiezer dingen.

News

ANALYSE. Dit staat er op 14 oktober op het spel in Drogenbos

Burgemeester Alexis Calmeyn (Drogenbos Plus-LB) hoopt zijn absolute meerderheid te behouden. Maar hij zal moeten oppassen want hij krijgt bij deze verkiezingen meer concurrentie dan in 2012.

News

Eerste fietskluizen langs Grote Baan

Aan de Grote Baan in Drogenbos zijn de eerste twee exemplaren van een reeks fietskluizen geplaatst. In totaal komen er vijftien kluizen in het grondgebied van de gemeenten Beersel, Drogenbos en Sint-Pieters-Leeuw.

News

Eerste fietskluizen geplaatst te Drogenbos

Aan de Grote Baan in Drogenbos werden de eerste twee van een reeks fietskluizen geplaatst. In totaal komen er 15 fietskluizen in Beersel(7), Drogenbos(7) en Sint-Pieters-Leeuw(1). Het project krijg steun van de provincie Vlaams-Brabant die zo het fietsgebruik in de Vlaamse Rand een duw in de rug wil geven.

News
Download