Doe alsof je thuis bent
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Gemeenteraad Drogenbos tegen bouwaanvraag in- en uitritten site Shopping Cascade

Op de gemeenteraad van donderdag 17 mei moesten de gemeenteraadsleden zich uitspreken over de bouwaanvraag inzake de in- en uitritten site Shopping Cascade gelegen langs de Paul Gilsonlaan/Verlengde Stallestraat.

Nieuws

Drogenbos jogt jaarlijks onder een thema

Werd de derde editie van de jogging van Drogenbos vorig jaar georganiseerd en gelopen onder het thema “paint” –men kon genieten van mooi gekleurde joggers en jogsters- was de originele insteek dit jaar “disco”. De opwarming van de deelnemers, jong en oud, vond dan ook onder begeleiding en met discomuziek plaats.

Nieuws

Drogenbos staat nu ook achter Burgemeestersconvenant 2030

Nadat Drogenbos eerder ook al het Burgemeestersconvenant 2020 ondertekende, zal burgemeester Alexis Calmeyn, na de unanieme goedkeuring door de gemeenteraad, op 25 juni van dit jaar ook het Burgemeestersconvenant 2030 ondertekenen.

Nieuws

Gemeente schaart zich achter regenboogvlag

Aan het gemeentehuis van Drogenbos hing op de Dag tegen Holebi- en Transfobie geen regenboogvlag, al ondersteunt het gemeentebestuur wel uitdrukkelijk het idee erachter.

Nieuws

Drogenbos sprak met vertegenwoordigers çavaria

Het is een traditie, in alle Vlaamse en Brusselse gemeentehuizen wordt op 17 mei de regenboogvlag gehesen voor de internationale dag tegen homofobie. Twee gemeenten deden tot nu toe niet mee, Drogenbos en Kraainem

Nieuws

“De onzekerheid weegt op het personeel”

Hypermarkt Carrefour in Drogenbos was gisteren de hele dag dicht door een stakingsactie, en dat zal vandaag ook nog het geval zijn. “We weten nog altijd niet wie moet vertrekken en wanneer”, klinkt het.

Nieuws

Zeventien hypermarkten van Carrefour vrijdag dicht door staking: “Ze gijzelen de klanten”

Zeventien hypermarkten van Carrefour blijven vrijdag gesloten door een staking van het personeel. Dat bevestigt de woordvoerder van de supermarktgroep. De stakingsactie is een gevolg van de herstructurering die begin dit jaar was aangekondigd.

Nieuws

Wandelvoetballers Verbroedering Beersel-Drogenbos organiseren eerste tornooi

2018 wordt wel een bijzonder jaar voor de wandelvoetballers van Verbroedering Beersel Drogenbos. Na een vriendenwedstrijd op K.V.Mechelen (5-6 winst!) en deelname aan het tornooi van de Gantoise Legends(AA Gent) in Zwijnaarde, organiseert de club voor het eerst zelf een tornooi.

Nieuws

Gemeenteraad van Drogenbos kende vlot verloop

Niet dat het een “zware” agenda was, maar toch moet je als meerderheid steeds rekening houden met de oppositie, die ofwel een positieve houding aan neemt of in het andere geval gaat vitten op details en er voor kiest om het zo lang mogelijk te rekken.

Nieuws

« Sport in Drogenbos » komt er aan

Op initiatief van Passage 4 hebben voor de tweede keer op rij de sportverenigingen van Drogenbos de handen in elkaar geslagen om een leuke sportieve namiddag te organiseren.

Nieuws
Download