Nodig je buren uit op Hoplr
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Kinderen plakken stickers tegen zwerfvuil

Over heel Vlaanderen loopt deze week de Handhavingsweek. In Sint-Martens-Bodegem gingen de leerlingen van Klavertje 4 sensibiliseren.

Nieuws

“Wemmel steeds een lastige tegenstrever”

De Schepdaalse coach Jurgen De Vlieger zag zijn team startten met een driepunter. “Wemmel is voor Schepdaal steeds een lastige tegenstrever. Ik ben dan ook tevreden dat we heelhuids thuiskwamen. Vorig jaar eindigden we vierde nadat we tijdens de laatste speeldagen de strijd voor de derde plaats verloren. De kern bleef behouden en na een goede voorbereiding gaan we voluit voor een plaats in de top-drie. Tom Van Craenenbroeck keerde terug en dat betekent een serieuze versterking en tegelijkertijd een extra wisselmogelijkheid in de breedte. Ik zet geen extra druk door over de titel te praten, maar de top-drie is wel een must om over een geslaagd seizoen te praten.”

Nieuws

“De ploeg begint beter te draaien”

De Schepdaalse verdediger Koen Puttemans stond zondag aan de kant in Wemmel waar hij de maats met 2-5-cijfers zwaar zag uithalen op Wemmel.

Nieuws

“De school supportert voor mij”

Remco Evenepoel (17) liet na een weekje rust zaterdag in Sint-Antelinks zijn zevende overwinning optekenen. De Schepdaalse eerstejaarsjunior snijdt door de boter en reikhalzend wordt uitgekeken naar het WK-debuut van de gewezen Anderlechtspeler.

Nieuws

“We mikken op de top vijf”

Na een moeizaam eerste seizoen bij fusieclub Dilbeek waarin hij in oktober de fakkel overnam, miste trainer Jean Van Beers met zeven op negen de start niet. Vorige speeldag won de fusieclub met 0-3 op Delta Londerzeel.

Nieuws

“Al is ze 85 jaar, Mariette heeft een loepzuivere stem”

Feest bij het Dilbeekse koor Singhet Scone. De 85-jarige sopraan-soliste Mariette Van Damme kreeg er een koninklijke Gouden Medaille in de Kroonorde. Hoewel zij nooit zangles volgde, is Mariette op haar gezegende leeftijd de ster van het koor.

Nieuws

Nachtegaal van 85 bezorgt leden van koor een krop in de keel

Feest bij het Dilbeekse koor Singhet Scone. De 85-jarige sopraan-soliste Mariette Van Damme kreeg er een koninklijke Gouden Medaille in de Kroonorde. Hoewel zij nooit één zangles volgde, is Mariette op haar gezegende leeftijd de ster van het koor.

Nieuws

“Ze is wel 85 jaar, maar ze heeft een loepzuivere stem”

Feest bij het Dilbeekse koor Singhet Scone. De 85-jarige sopraan-soliste Mariette Van Damme kreeg er een koninklijke Gouden Medaille in de Kroonorde. Hoewel zij nooit zangles volgde, is Mariette op haar gezegende leeftijd de ster van het koor.

Nieuws

Ze kreeg nooit zangles, maar op haar 85ste is Mariette de ster van het koor

Feest bij het Dilbeekse koor Singhet Scone. De 85-jarige sopraan-soliste Mariette Van Damme uit Gijzegem kreeg er een koninklijke Gouden Medaille in de Kroonorde. Hoewel zij nooit zangles volgde, is Mariette op haar gezegende leeftijd de ster van het koor.

Nieuws

“De kop is er nu echt af voor ons”

Promovendus BOKA United speelde tegen FC Strombeek de zware 1-7 nederlaag op de openingsdag tegen Bierbeek naar de vergeethoek. Diepe spits Sam Ysenbaert liet zijn ploeg tweemaal juichen en is oprecht blij met de eerste driepunter.

Nieuws
Download