Alleen jij en je buren hebben toegang tot de buurt
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Wielergekte barst nu al uit in hoofdstad: Brussel is startplaats voor Tour de France 2019

Ruim anderhalf jaar op voorhand is ons land al helemaal in de ban van de Tour de France 2019. De Tour vertrekt dat jaar namelijk in Brussel. En ook de tijdrit op dag twee zal zich in de hoofdstad afspelen. Ook de rest van Vlaanderen en Wallonië zullen het peloton zien passeren. De wielergekte kan alvast losbarsten.

Nieuws

Jasper De Jonge (26) wordt nu al lijsttrekker Groen-SP.A

Het kartel Groen-SP.A Dilbeek heeft de lijsttrekkers bekendgemaakt voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Jasper De Jonge (26) staat op kop en wordt gevolgd door Karina Peeters (55). Opvallend is dat schepen Karel De Ridder de lijst zal duwen.

Nieuws

“We onthouden vooral de drie punten”

“Met winst voor Nieuwjaar op Beersel Drogenbos en nu op Wambeek klauteren we langzaam uit het dal”, aldus trainer Jean Van Beers.

Nieuws

Leerlingen Don Bosco vertrouwen elkaar hun problemen toe

De vijfdejaarsleerlingen van Don Bosco Groot-Bijgaarden namen gisteren deel aan de Challenge Day. En dat liet bij velen een blijvende indruk na.

Nieuws

Postbedeling loopt opnieuw mank in een aantal wijken

Verschillende Dilbekenaren klagen de laatste dagen over een gebrekkige postbedeling. Burgemeester Willy Segers (N-VA) wil de klachten verzamelen.

Nieuws

“Met dat puntje maken we weinig vorderingen”

“Na de opbeurende bekerprestatie tegen een sterk Bierbeek gingen we in de zespuntenmatch tegen Houtem-Oplinter resoluut voor de drie punten”, aldus de 23-jarige middenvelder Daan Praille, leraar lichamelijke opvoeding.

Nieuws

Zo ziet Hof ter Smissen uit Thuis er binnenkort uit

Indien alles goed gaat, opent het wooncomplex in de bekende Thuis-hoeve Hof ter Smissen eind 2019 de deuren. Projectontwikkelaar Lode Verdoodt wacht momenteel de vergunning om met de renovatie te kunnen starten. Er worden 27 woningen voorzien.

Nieuws

“Scheve situatie rechtzetten”

Met negen goals blijft aanvalsleider Sam Ysenbaert gevreesd als afwerker. Toch staat BOKA United op de laatste plaats en mag de fusieploeg zondag niet falen tegen rechtstreeks concurrent Houtem-Oplinter.

Nieuws

Monique G. veroordeeld tot 5 jaar cel met uitstel voor de dood van haar partner Danny W.

Op het proces over de dood van Dilbekenaar Danny W. (53) heeft de Brusselse correctionele rechtbank vrijdag Monique G. (56) veroordeeld tot vijf jaar cel met uitstel. De vrouw stak het slachtoffer in 2015 neer tijdens een zoveelste ruzie. Volgens de burgerlijke partijen ging het om een doodslag, terwijl de verdediging de wettige verdediging had gepleit. Uiteindelijk ging het volgens de rechtbank om opzettelijke slagen zonder het oogmerk te doden maar met de dood tot gevolg.

Nieuws

Vijf jaar met uitstel voor neersteken partner

De Brusselse correctionele rechtbank veroordeelt de 56-jarige Monique G. tot vijf jaar cel met uitstel voor de dood van haar partner Danny W.

Nieuws
Download