Keep your neighbourhood safe
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Diest Duivelt met WK-matchen op Grote Markt

Op de Grote Markt in Diest ben je dit WK-voetbal welkom voor Diest Duivelt met de vertoning van de wedstrijden van de Rode Duivels op een groot scherm.

News

Diefstal kluis Tarsenaal

In het dienstencentrum Tarsenaal aan de Hasseltsestraat in Diest werd een inbraak gepleegd. De dader(s) ging(en) aan de haal met een kluis.

News

Leerkrachten beklimmen Stelvio uit solidariteit met kleine Arthur (3)

Achttien leerkrachten en twee directieleden van de Katholieke Scholen Diest (KSD) beklimmen zaterdag de Stelvio, een legendarische col in de Italiaanse Alpen. Ze fietsen of lopen uit solidariteit met collega Bert Heselmans (34), ook een van de deelnemers, bij wiens zoontje Arthur (3) mucoviscidose werd vastgesteld.

News

Provinciale steun aan twintig sportmanifestaties geschorst

De koers ‘Dwars door het Hageland’ die gisteren werd verreden, kan niet langer rekenen op een subsidie van 10.000 euro van de provincie.

News

Vrouw (40) na aanrijding onder invloed 15 dagen zonder rijbewijs

Een vrouw van 40 jaar uit Diest is haar rijbewijs voor 15 dagen kwijt. Zij werd betrapt op rijden onder invloed. Na een ongeval pleegde ze vluchtmisdrijf, maar ze werd opgespoord.

Traffic

Stad speelt dossiers waterschade door aan Vlaams Rampenfonds

Het stadsbestuur van Diest raadt inwoners die op 2 juni met wateroverlast te maken kregen, aan zo veel mogelijk gegevens over de schade te verzamelen met het oog op een aangifte bij de verzekering en het Rampenfonds.

News

Nina Lauwaert loopt almaar sneller: “Records verbeteren en kampioen worden op de 5.000m”

Op de 10.000m van de Gouden Spike in Leiden deed Nina Lauwaert 1.10 minuut af van haar record. Haar nieuwe besttijd is nu 33.19.80 of 25” boven de EK-limiet. “Nochtans werd het geen goede wedstrijd”, vertelt de 29-jarige Roba-atlete.

News

Festival ‘Live on Stage’ in Begijnenstraat

Het buurtcomité BBOS van de Begijnen-, Bruid-, Over- en Schaffensstraat organiseert vanavond samen met café The Garage het muziekfestival Live on Stage.

News

Nederlandse bende met zes cannabisplantages in België opgerold

Een Nederlandse bende die in ons land panden huurt om cannabisplantages in onder te brengen, is opgerold. In totaal kon de politie meer dan 5.000 plantjes in beslag nemen. De hoofdverdachte zit in de cel.

Alert
Download