Euhm, wat wou ik weeral zeggen...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Diefstal auto C. Neyskenslaan

Aan een woning aan de Commissaris Neyskenslaan in Diest werd dinsdag een auto gestolen. Ook elektro-apparatuur werd meegenomen.

Nieuws

Auto in gracht Nieuwe Dijkstraat

In de Nieuwe Dijkstraat in Schaffen (Diest) is dinsdag een auto in de gracht beland.

Nieuws

Huisvestingsmaatschappij neemt drastische maatregelen na vondst schadelijke stof in daken sociale woningen

Diest Uitbreiding gaat de daken van 157 huizen vervangen omdat ze asbest bevatten. De werken duren ongeveer een jaar.

Nieuws

Diefstal juwelen Com. Neyskenslaan

Uit een woning aan de Commissaris Neyskenslaan in Diest werd in de nacht van zaterdag op zondag een partij juwelen gestolen.

Nieuws

Diestenaar (27) uit het verkeer gehaald

De politie van de zone Demerdal DSZ (Diest – Scherpenheuvel-Zichem) haalde zaterdag een man van 27 jaar uit Diest uit het verkeer. Hij was onder invloed van drugs.

Politie en veiligheid

Provincie wil veiliger poortjes aan Halve Maan

Het provinciebestuur van Vlaams-Brabant gaat extra maatregelen nemen om de toegangspoorten van domein Halve Maan in Diest beter te beveiligen. De driejarige Lowie uit Molenstede raakte er donderdag bijna zijn vingers kwijt.

Nieuws

Stef Van Winckel wil gedrevenheid zien

Diest herneemt op zaterdag 2 september de competitie in Nijlen. Dat dat voor het tweede jaar op rij in de derde amateurklasse gebeurt, is opmerkelijk. Het voorbije seizoen ging Diest immers door de hel. Meer dan de helft van de stevige kern waar Eddy Dierckx het seizoen was mee gestart, viel door allerhande omstandigheden weg. En na wat gekibbel in het bestuur moest ook Eddy Dierckx in volle afgang opstappen.

Nieuws

Hayabusa pakt opnieuw de wereldtitel bij de militairen

Hayabusa, het topsportteam van Defensie, pakte dinsdagavond in Soest de wereldtitel skydiven bij de militairen. Dat is geen verrassing. David en Andy Grauwels, Jeroen Nollet en Dennis Praet zijn al jarenlang de absolute top in hun discipline. De nieuwe cameraman Luc Van Britsom heeft zich op korte tijd helemaal ingewerkt in het team.

Nieuws

Lions organiseren Café Grasbos

De wielerwedstrijd Dwars door het Hageland dendert op 5 augustus door het Hageland. Dat zorgt voor een golf van creativiteit in de regio.

Nieuws

Strenge regels weren agressieve fondsenwervers

De steden in onze regio zijn niet van plan om het voorbeeld van Oostende te volgen en fondsenwervingsacties van bijvoorbeeld WWF of Rode Kruis te verbieden.

Nieuws
Download