It'll be all right
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Vader chiromeisje Lola (15) overweldigd door steun dorpsgenoten: “Zo'n benefiet doet Lola glimlachen en ontroert ons enorm”

Ruim anderhalve maand na het ongeval waarbij chiromeisje Lola D. (15) in het Nederlandse Bergeijk levensgevaarlijk gewond raakte , wordt ze overweldigd door steun. Tientallen dorpsgenoten zetten immers een immens benefiet op poten.

News

Fuifgangers laten spoor van vernieling achter in buurt: “Ze stalen fietsen en gooiden die naar auto’s”

De Hawaijinfuif van Scouts Boutersem liep zaterdag uit de hand. Een dertigtal jongeren, vermoedelijk geen leden van de scouts, heeft met diefstal en vandalisme de hele wijk op stelten gezet.

News

“Laagje vernis op zwaar beschadigd wegdek”

Volgens Open VLD Boutersem zijn de nieuwe ‘slemlagen’ op de wegen geldverspilling. De partij pleit voor duurzamer wegonderhoud: “Vele wegen lijken net een lappendeken met putten en barsten die al meermaals werden opgevuld, maar snel weer openliggen.”

News

VIDEO. Vandalen krijgen opmerkelijk voorstel van juwelier

In Boutersem heeft juwelier Wim Ruelens twee vandalen te kijk gezet op de Facebookpagina van zijn winkel. De twee vernielden zaterdagnacht zijn brievenbus. Wim plaatste camerabeelden online en deed de daders een opmerkelijk voorstel: als ze bekendmaken wie ze zijn en de schade betalen, dient de juwelier geen klacht in bij de politie.

Alert

Janina Vandebroeck trekt Open VLD-lijst

De 33-jarige afdelingsvoorzitter Janina Vandebroeck (Open VLD) doet een worp naar de burgemeesterssjerp. Met haar beleid wil Vandebroeck onder meer het sluipverkeer aanpakken.

Traffic

Hageland pakt uit met zijn eigen stukje Parijs-Roubaix

Een stukje Parijs-Roubaix kan ook worden verreden tussen Hoegaarden en Boutersem. Werkgroep Natuur en Erfgoed van Natuurpunt stippelde een fietstocht uit van 30 km, waarvan zestien kilometer met bonkige kasseien.

Leisure and hobby

Plataan aan gemeentehuis maakt kans op titel ‘Boom van het jaar’

News

VIDEO. Hoe goed is je huis in Bierbeek, Boutersem of Hoegaarden geïsoleerd?

Inwoners van Bierbeek, Boutersem en Hoegaarden kunnen vanaf nu een thermografische foto van hun huis opvragen. Zo'n foto toont hoeveel warmte ontsnapt via uw dak. Op deze manier willen de gemeenten de strijd aan binden met slechte isolatie en onnodig Co2 verlies. Je kan de thermografische luchtfoto van uw huis gaan bekijken op de energiebeurs van uw gemeente:Boutersem: 8 september, gemeentelijke feestzaalBierbeek: 15 september, gemeentehuisHoegaarden: 22 september, gemeentehuis 

News

“We scoorden op de juiste momenten”

Velen bestempelden de openingsmatch tegen Kortenaken als een topper. Beide ploegen kwamen sterk uit de transfermarkt en worden in de top van de rangschikking verwacht. “We hebben de ambitie om vooraan in de klassering mee te doen”, is trainer Wouter Vandevelde categorisch over de ambities.

News

Kapster Sofie onverwacht onbereikbaar door wegenwerken

Kapster Sofie Malt van Salon Sofie is diep misnoegd over de gemeentelijke communicatie. Amper een week voor de start van werken waardoor haar zaak onbereikbaar is werd ze daarvan op de hoogte gebracht.

News
Download