Hopla, there you are again!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Nederlander wordt opgespoord nadat hij voor duizenden euro’s materiaal stal

De Leuvense strafrechtbank heeft de Nederlander V.K. veroordeeld tot drie jaar cel en 1.200 euro boete voor grootschalig gesjoemel met gehuurde dj-apparatuur. De man wordt nu opgespoord, want hij huurde voor enkele duizenden euro’s aan materiaal zonder het terug te brengen.

News

VIDEO. Politiezone Haacht krijgt extra ondersteuning

De politiezone Boortmeerbeek-Haacht-Keerbergen krijgt extra ondersteuning om de inbrakenplaag in haar regio tegen te gaan. De drie gemeentes worden versterkt door onder meer de politiepatrouille te paard.

Alert

Huisartsen trekken aan de alarmbel: “Als er niet snel extra geld komt, moeten we wachtpost sluiten”

De huisartsen van de wachtpost Oost-Brabant, trekken aan de alarmbel. Door systematische onderfinanciering, dreigt hun post in de Justus Lipsiusstraat te sluiten. “We kunnen niet blijven zelf bijbetalen om hem open te houden”, zeggen ze.

News

Campingterrein wordt strijdveld voor lasershooting

Zowel in Keerbergen als in Schiplaken kan je voortaan gaan lasershooten. Het spelletje is vergelijkbaar met paintball, maar net iets minder pijnlijk. In Schiplaken werden de terreinen van camping Tip geruimd, in Keerbergen breidde Bowling Berkerijs fors uit.

News

Studeren in de bib

Voor het derde jaar op rij biedt de HaboBIB aan studenten een studieplek. Hiervoor wordt de bib in juni extra voor blokkende studenten opengesteld.

News

Inbraken en autodiefstal tijdens pinksterweekend

Tijdens het verlengde pinksterweekend hebben onbekenden op verschillende plaatsen ingebroken in politiezone BHK.

Alert

Politie en belastingdienst bundelden de krachten

Dinsdag hield de politiezone Boortmeerbeek/Haacht/ Keerbergen een gecombineerde verkeersactie samen met de Vlaamse Belastingdienst. De politiemensen hielden samen met de Belastingdienst controles op twee verschillende plaatsen in de politiezone, nl de Stationsstraat in Haacht en de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek. De Vlaamse Belastingdienst controleerde op onbetaalde verkeersbelasting, de politiezone verleende bijstand en controleerde de voertuigen op eventuele andere verkeersinbreuken.

Alert

DJ huurt voor 80.000 euro aan materiaal… maar brengt het niet terug

Het Leuvense openbaar aanklager heeft maandag 3 jaar cel en 1.200 euro boete gevorderd tegen een Nederlander op verdenking van grootschalig gesjoemel met de huur van dj-apparatuur. Het totale nadeel wordt geschat op ruim 80.000 euro.

News

CD&V en Groen samen naar de kiezer

CD&V en Groen bundelen in Boortmeerbeek de krachten voor de gemeenteraadsverkiezingen. De groene partij vond onderdak bij de voormalige bestuursploeg. CD&V wil haar eigen groene verhaal versterken met de hulp van de nieuwkomer.

Leisure and hobby

Drastische maatregelen op komst tegen sluipverkeer

De gemeente Boortmeerbeek gaat maatregelen nemen om het sluipverkeer van de E19 en de Leuvensesteenweg in te perken. Er worden straten afgesloten en op termijn wordt er ook werk gemaakt van ‘turborotondes’.

Traffic
Download