Een leukere buurt start bij jezelf!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Ciska na 13 maanden verlost van de hik met cannabis

Ciska Vermeiren (25) uit Boortmeerbeek is eindelijk van de hik af. Na dertien maanden is de kinderverzorgster verlost van de vervelende tic, wat haar maandenlang afkeurende blikken, hoongelach en onbegrip opleverde. “De vreugdekreet heeft wel twee uur geduurd.”

Nieuws

Kinderverzorgster (25) na meer dan een jaar eindelijk verlost van permanente hik: “Niemand staart me nog aan. Zalig”

“De vreugdekreet heeft wel twee uur geduurd”, vertelt Ciska Vermeiren (25) uit Boortmeerbeek. Na dertien maanden is de kinderverzorgster verlost van de vervelende tic, die haar maandenlang afkeurende blikken, hoongelach en onbegrip opleverde. Ciska kwam nog maar zelden buiten en had last van pijnlijke spieren en steken in de zij.

Nieuws

Twee broers bakken frietjes op Korenmarkt

De broers Tim (41) en Roel Marien (43) mogen zich de nieuwe eigenaars van de bekende Mechelse frituur Korenmarkt noemen. Vanaf september zijn ze dat officieel, maar in deze week van Maanrock draaien ze wel al mee proef.

Nieuws

Deze handelaars gaan de strijd aan met de baanwinkels en leveren thuis na een click

Een heel aantal handelaars uit Keerbergen, Kampenhout, Boortmeerbeek en Haacht bundelen de krachten om via het onlineplatform beedrop.be een vuist te maken tegen supermarkten en op een eenvoudige manier verse producten online te kunnen aanbieden.

Nieuws

Fotospecial. De grootste rommelmarkt, u was erbij.

Niettegenstaande enkele fikse regenbuien, was u massaal van de partij op de Boortmeerbeekse rommelmarkt dinsdag. Het centrum liep vol, het rook naar overheerlijk gebakken hamburgers zoals alleen een Belgische zomer dat kan en de terrasjes liepen goed vol. De Boortmeerbeekse rommelmarkt was ook dit jaar een topper met meer dan 700 standhouders. bekijk hier de fotospecial; Een ding is zeker: u was erbij.

Rommelmarkt

700 standhouders op grootste rommelmarkt

De rommelmarkt in Boortmeerbeek is de grootste van het land en breekt ook dit jaar weer records met 700 standhouders. Gezien de drukte op 15 augustus, vraagt het bestuur vooral met de fiets te komen.

Rommelmarkt

Koppel zwaargewond nadat dronken twintiger tegen hun auto knalt

Een dronken bestuurder heeft in de nacht van zaterdag op zondag voor een ravage gezorgd op de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek. Een 60-jarige man en zijn echtgenote raakten zwaargewond en moesten uit hun wagen bevrijd worden.

Nieuws

In Beeld. Beachvolley Deluxe met megafuif op zaterdag.

Beachvolley Deluxe in Baal is al langer meer dan alleen maar een recreatief volleybaltornooi. Zaterdagavond was daar een mooi bewijs van. Duizenden fuifgangers feestten een nacht lang op de vetste beats in het mulle zand. Zelfs een stevige regenbui bij het begin van de avond gooide geen roet in het eten. Ook 2-Step Dance Company uit Boortmeerbeek was op de afspraak en zoals het hoort: op het podium, de natuurlijke habitat van de dansschool. Bekijk hier de beelden van een boeiende avond.

Nieuws

Zwembad aan Sas verdeelt gemeenten

Het idee voor de bouw van een zwembad aan Kampenhout-Sas werd een half jaar geleden opnieuw gelanceerd. De witloofveiling gaat immers definitief tegen de vlakte en komt er dus ruimte vrij. Herent, Haacht en Kampenhout willen een haalbaarheidsstudie. Boortmeerbeek niet.

Nieuws

Onverschrokken zaakvoerder blokkeert wegrijdende fraudeurs tot politie er is

De politie kon gisteren rond 17.30 uur een jong koppel en een kind met een Italiaans paspoort oppakken wegens gesjoemel met briefjes van 50 euro.

Politie en veiligheid
Download