Secondje, even iets halen...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Hoofdrol in Studio 100-musical gooit leven van Ruben (16) helemaal overhoop

Begin maart gaat de nieuwe Ketnetmusical Team U.P. , een productie van Studio 100, in première in het Plopsatheater in De Panne. Bij de 24-koppige cast zitten twee Keerbergenaren: Arthur Vets en Ruben Dejaegher. Ruben krijgt zelfs een hoofdrol.

Nieuws

Concert: Extra steun voor 80 gezinnen

Op advies van de OCMW’s van Keerbergen, Haacht, Tremelo en Boortmeerbeek geeft Rotary Keerbergen op 16 december tachtig gezinnen een financiële duw in de rug, twintig per gemeente.

Nieuws

She bad wint tiende editie Rockvonk

‘She bad’ uit Haacht, Steenokkerzeel, Rijmenam en Leuven wint Rockvonk 2017. De finale vond zaterdag plaats in het Depot in Leuven.

Nieuws

Huis onbewoonbaar na nachtelijke brand

Aan de Stationsstraat in Hever (Boortmeerbeek) is in de nacht van woensdag op donderdag een woning zwaar beschadigd door een uitslaande brand. Er raakte niemand gewond.

Nieuws

Vijf jaar cel gevorderd na vlucht voor wegcontrole

Een twintiger uit Zichem riskeert vijf jaar cel waarvan de helft met uitstel op verdenking van poging tot doodslag op twee agenten. Naar eigen zeggen wilde hij hen niet doden, toen hij probeerde te ontsnappen aan een wegcontrole in Boortmeerbeek.

Nieuws

Jens Clynhens viert na vier maanden wederoptreden: “Ik herbegin in Frankrijk”

Tweedejaarsjunior Jens Clynhens uit Boortmeerbeek rijdt dit weekend zijn eerste veldrit van het seizoen. Een aanval van klierkoorts verhinderde hem vroeger van start te gaan.

Nieuws

De Kapel doet voortaan ook dienst voor uitvaarten

In de voormalige winkel van Costima op de Leuvensesteenweg in Muizen (Mechelen) is een nieuwe vestiging geopend van uitvaartbedrijf Sereni. Dat zal ook gebruikmaken van De Kapel als hedendaagse, polyvalente uitvaartaula.

Nieuws

Man ontkent poging doodslag op ex met cutter: “Ik wil er niet meer van weten. Het is gepasseerd”

In de Leuvense strafrechtbank ontkende Wim L. vrijdag zijn ex S.C. te hebben willen doden. Het parket vordert vier jaar cel en 1.200 euro boete.

Nieuws

Man ontkent poging doodslag op ex met cutter

In de Leuvense strafrechtbank ontkent Wim L. zijn ex S.C. te hebben willen doden. Het parket vordert vier jaar cel en 1.200 euro boete.

Nieuws

Belgen drinken minder bier, maar Europa en Azië zijn gek op Primus en Tongerlo

Ook al drinkt de doorsnee Belg minder bier dan vroeger, ziet Brouwerij Haacht zijn exportcijfers flink verhogen, ook buiten EU-landen. Daar heeft het bejubelde nieuwe gamma Super 8 voor een deel mee te maken, maar ook Azië gaat plat op de buik.

Nieuws
Download