Welkom in de buurt
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Eigenaar krijgt in beslag genomen schapen niet terug: “Als ik ze niet terug krijg, doe ik hen een proces aan”

De eigenaar van 46 schapen, die twee maanden geleden op een weide in Weerde in beslag werden genomen, krijgt zijn dieren niet terug. Er zijn onvoldoende garanties dat ze beter zullen verzorgd worden.

Nieuws

Schapen definitief toegewezen aan opvangcentrum

De eigenaar van 46 schapen, die ruim twee maanden geleden op een weide in Weerde in beslag werden genomen, krijgt zijn dieren niet terug. Dierenwelzijn ziet weinig garanties op betere verzorging.

Nieuws

“Als ik mijn schapen niet terug krijg, doe ik hen een proces aan”

De eigenaar van 46 schapen, die twee maanden geleden op een weide in Weerde in beslag werden genomen, krijgt zijn dieren niet terug. Er zijn onvoldoende garanties dat ze beter zullen verzorgd worden.

Nieuws

“Tropical Party is een beleving”

Op vrijdag 23 juni vindt op de Wespelaarsebaan , op de parking van AD Delhaize, de achtste editie plaats van de Tropical Party. Wat ooit heel kleinschalig begon aan jeugdhuis tOogpnt groeide uit tot een sterke naam op de festivalkalender.

Nieuws

Voormalig advocaat en drie kompanen schuldig aan afpersing

De correctionele rechtbank van Mechelen heeft donderdag vier mannen schuldig bevonden aan afpersing. De vier, onder wie een voormalige advocaat, kregen celstraffen van 6 tot 18 maanden opgelegd, allemaal met uitstel.

Nieuws

Ondernemer vrijgesproken na parkeeroorlog koopcenter

Ondernemer R.V. uit Boortmeerbeek is vrijgesproken van het opzettelijk aanrijden van een wildparkeerder op de parking van zijn koopcenter.

Vrije tijd en hobby

Deze man doneerde al twaalf keer al het bloed in zijn lichaam

Voor Marcel Valgaeren (63) is bloed doneren meer dan een formaliteit. Inmiddels gaf hij al 154 keer bloed, de laatste keer nog in april. “De eindspurt is ingezet. Hopelijk volgen vele jongeren mijn voorbeeld”, zegt hij.

Nieuws

Oudste inwoner Boortmeerbeek overleden

Josse De Pauw (104) die zes maanden geleden de oudste' inwoner ooit werd van Boortmeerbeek, is overleden. Hij verbleef al geruime tijd in woonzorgcentrum de Ravenstein in Hever. Begin december nog werd hij door het gemeentebestuur in de bloemetjes gezet. De man die een hevig KV-supporter was, wordt begraven in Mollem (Asse), waar zijn enige dochter woont. Hierbij het interview van 6 december vorig jaar, op zijn verjaardag.

Nieuws

Op de koppen lopen op hete jaarmarkt

Het centrum van Boortmeerbeek was op pinkstermaandag meer dan gevuld door de jaarmarkt, zodat het over de koppen lopen was. Voor de kleinsten was er kermis, de ouderen zochten hun geluk op een van de talloze terrasjes. Wie tweedehandsspullen van de hand wilde doen, kon terecht op het rommelmarktje. Handelaars zetten de deuren wagenwijd open.

Rommelmarkt
Download