Checking the neighbourhood?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

DJ Fred loodst ambtenaren nieuw werkjaar in

Lovenjoels dj Fred Verhoeven maakt van het ambtenarenbal in de Ancienne Belgique in Brussel al 6 jaar een feest. Dit jaar wordt het ambtenarenbal al voor de 50e keer georganiseerd en er wordt weer stevig gefeest.

News

Studenten nemen maand lang leiding over psychiatrisch ziekenhuis. “Een dag nadat ik het Heimlichmanoeuvre aangeleerd kreeg, moest ik het al toepassen”

Een primeur in de geestelijke gezondheidszorg: acht studenten uit hogeschool PXL en UHasselt hebben een maand lang de volledige controle gekregen over een afdeling in psychiatrisch ziekenhuis Sint-Kamillus.

News

Nieuwe burgemeesters leggen eed af

Op 21 december legden 40 Vlaams-Brabantse burgemeesters, waaronder ook Johan Vanhulst, de eed af in handen van provinciegouverneur Lodewijk De Witte.

News

FOTO. 2300 euro voor Vzw Amber

Feel Good Bierbeek organiseerde voor de Warmste Week een open dans klas in cc de borre. Meer dan 220 dansers namen deel, wat 2300 euro aan kaartenverkoop opbracht, maar er werden ook desserten verkocht. Het te overhandigen bedrag zal zeker nog verhoogd worden. De dans klas werd afgesloten met een massa-sirtaki.

News

De aanloop naar de Warmste Week

Van 18 tot en met 24 december is Domein Puyenbroeck de place to be voor de Warmste Week. Alle lokale evenementen worden op het einde van die week afgesloten en de centen worden geteld. In Bierbeek staan er heel wat evenementen gepland die geld in het laatje moeten brengen. Hier een greep uit het aanbod.

News

FOTO. Sint op bezoek bij de Gezinsbond

Ook dit jaar bezocht de Sint de kinderen van de Gezinsbond in Opvelp. Ze werden met de kar door de zwarte pieten aan huis opgehaald en werden naar cc De Velpe gebracht. Daar speelden ze spelletjes en kregen ze een drankje. Rond 17 uur kwam de Sint aan, de 43 kindjes kregen een pakje van de heilige man.

News

Patiënten Sint-Kamillus schenken hele streek vrolijk kerstfeest

Op een kerstmarkt toonden patiënten van het Universitair Psychiatrisch Centrum Sint-Kamillus in Bierbeek de resultaten van wekenlang knutselwerk. Voor hen is dat een vorm van therapie.

News

Sint op bezoek

De Sint en zijn helpers bezochten de jongste spelertjes van voetbalclub HKO Bierbeek, wie braaf was kreeg lekkers. Gelukkig zijn er alleen maar brave kindjes in Bierbeek.

News

Een sigaret roken kwam bijzitter Siene (27) duur te staan: ze kwam drie minuten te laat en kreeg torenhoge boete: “Dit is geldklopperij”

Het werd op 14 oktober een dure sigaret voor Siene Roels (27): door een rookpauze kwam de Erps-Kwerpse dame te laat als bijzitter op de gemeenteraadsverkiezingen. “Slechts drie minuten”, vertelt ze. Toch heeft ze een boete van 250 euro aan haar been.

News

Honderd man op jacht, amper zes everzwijnen dood: “Volgend jaar mikken we op veertig”

Om de forse groei van de populatie everzwijnen in het Meerdaalwoud in te perken, werd gisteren een stille drukjacht georganiseerd. De buit viel tegen: slechts zes zwijnen werden gedood. “Volgens jaar mikken we op veertig”, aldus Bart Meuleman van het Agentschap Natuur en Bos (ANB).

News
Download