Op de top kun je geen lange wandelingen maken
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Te diep in het glas gekeken

Een 19-jarige man uit Bierbeek werd zaterdagmorgen omstreeks 5 uur slapend op de bank van de kotmadam op de Oude Markt aangetroffen. De jonge man werd met de combi overgebracht naar het politiecommissariaat. Onderweg was hij al terug in slaap gevallen in het politievoertuig. Hij kon uiteindelijk zijn roes uitslapen in de politiecel.

Politie en veiligheid

18 maanden cel voor babysitter die zich vergrijpt aan kind (9)

Een babysitter uit Bierbeek die ruim 2,5 jaar een kind misbruikte, is in de Leuvense strafrechtbank veroordeeld tot achttien maanden cel.

Nieuws

In deze kerk zwem je binnenkort van schip naar doksaal

Ontwikkelaar ViRiX nv is al enkele jaren aan het werk om de oude psychiatrische instelling van Groot Park om te vormen tot een wooncomplex. De bewoners krijgen in de toekomst een bijzonder extraatje: een wellnesscenter in de Salve Mater-kerk.

Nieuws

Dag van de Rommel op 11 juni in Opvelp

De rommelmarkt in Opvelp is een jaarlijks terugkerend feest waarbij de Velpestraat één grote rommelmarkt wordt. Wil je zelf nog met een standje op de rommelmarkt staan, reserveer dan snel je plaats.

Rommelmarkt

Dierenarts kan niet anders dan verwaarloosde paard te laten inslapen

Medewerkers van het Vogel- en Zoogdierenopvangcentrum Heusden-Zolder hebben donderdag een paard in beslag genomen in Bierbeek. Het dier was er zo slecht aan toe dat de dierenarts het liet inslapen. De bejaarde eigenaar reageert gelaten en onwetend.

Nieuws

Bierbeek speelt overbodig duel niet: “Tijd nodig om alles te verwerken”

Bierbeek moest morgen nog aan laatste keer aan de bak in Westkapelle tegen de nummer drie van de andere poule in de interprovinciale eindronde, maar geeft forfait. “De kans op nog een bijkomende stijger is bijzonder klein. Bovendien missen we enkele spelers”, zegt secretaris Désiré Schepers.

Nieuws

“In Lille gaan spelen om te winnen”

Bierbeek speelt vanavond om 20.30 uur in Lille zijn laatste wedstrijd in de eindronde voor promotie. Eerste opdracht is zelf winnen, dan blijft het wachten op het resultaat van de Zwevezele - Stekene.

Nieuws
Download