Place a request or ask a question to your neighbours
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

The Godfather in het Pajottenland: schepenen en toekomstig burgemeester komen verkleed als maffiabazen naar gemeenteraad

Schepenen Dirk Willem, Christian Krikilion en gemeenteraadslid en toekomstig burgemeester Kristof Cattie kwamen dinsdagavond naar de gemeenteraad verkleed als maffiabazen. Een verwijzing naar de beschuldiging van oppositiepartij Open voor de Mens.

News

Woonwinkel Pajottenland viert tiende verjaardag

Woonwinkel Pajottenland viert haar tiende verjaardag en daar werd vrijdagmiddag op geklonken in de raadszaal van Bever.

News

Oppositie maakt zich zorgen nadat raadslid bedreigd werd en opstapte: "Is Bever dan een maffiadorp geworden?"

Na zware bedreigingen besliste Patrick Capiau om uit de politiek te stappen. Hij besliste vorige week om Thuis in Bever-Chez Nous à Biévène (TiB) te verlaten en onafhankelijk te zetelen. Burgemeester Luc Deneyer (CD&V) toont begrip. De oppositie stelt zich vragen.

Alert

Legislatuur moet nog beginnen, maar nieuw bestuur is meerderheid wel al kwijt

Lijstduwer en secretaris van Thuis in Bever - Chez Nous A Biévène (TiB) Patrick Capiau zal vanaf januari in de gemeenteraad zetelen als onafhankelijke. Nog voor het nieuwe college van start kan gaan, is de partij haar meerderheid al kwijt. Bij TiB reageert men verbaasd op deze ontwikkeling.

News

Patrick Capiau gaat zetelen als onafhankelijk raadslid

Lijstduwer en secretaris van Thuis in Bever – Chez Nous A Biévène Patrick Capiau zal vanaf januari in de gemeenteraad zetelen als onafhankelijke. Hij wil later een partij oprichten.

News

Patrick Capiau zal in de gemeenteraad zetelen als onafhankelijke

Lijstduwer en secretaris van ‘Thuis in Bever – Chez Nous A Biévène’ Patrick Capiau zal vanaf januari in de gemeenteraad zetelen als gemeenteraad. "Als je niet wordt gehoord, lukt samenwerken niet." Hij wil na de legislatuur een partij oprichten.

News

Erkenningslabel voor 62 streekproducenten

62 producenten ontvingen hun vernieuwd label van Erkend Vlaams-Brabants Streekproduct. Hiermee promoten ze producten uit eigen regio.

News

Pas verkozen voor de gemeenteraad en toch stapt politicus op: “Onwaarheden over ons de wereld ingestuurd”

Gemeenteraadslid Werner Godfroid (Open voor de Mens) komt dan toch niet op voor de gemeenteraad in Bever, hoewel hij verkozen was. Hij staat zijn plek af omdat hij vindt dat de meerderheidspartij geen ‘propere’ campagne heeft gevoerd. Ook toekomstige gemeenteraadsleden Rudi Geuens en Yvo Reygaerts (Open voor de Mens) hebben klacht ingediend tegen de verkiezingsuitslag.

News

Océanie (15) haalt goud op WK ropeskipping: “Makkelijk? Ik wil het de jongens wel eens zo’n half uur aan een stuk zien doen”

Océanie Foubert (15) is absolute top in haar sport ropeskipping. Op het WK in Shangai haalde ze een gouden medaille in de free style single rope en met haar team een bronzen medaille. Het gemeentebestuur en de sportraad huldigde haar dinsdag.

News

Dirk Willem en Kristof Cattie mogen allebei drie jaar de sjerp dragen

Na bijna twee weken is er dan toch witte rook gekomen: Dirk Willem (TiB) wordt de nieuwe burgemeester van Bever voor de eerste helft van de legislatuur. Nadien neemt postbode Kristof Cattie (TiB) de sjerp over.

News
Download