Gezinsleden kunnen zich aanmelden op hetzelfde adres
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Met Natuurpunt orchideeën bekijken in Papenbroek

Alle belangstellenden kunnen zondag 17 juni met natuurpunt mee op wandel in het natuurgebied papenbroek in Assent.

Vrije tijd en hobby

Voorleesuurtje in de bibliotheek

De bibliotheek van Bekkevoort houdt vanmiddag voorleesuurtje. De kinderen luisteren naar een verhaal en mogen daarna knutselen.

Nieuws

Infoavond verwarmen met warmtepompen

‘Warmtepompen voor woningverwarming’ is het thema van een infovergadering donderdag 17 mei in de bibliotheek van Bekkevoort.

Nieuws

Commanderij Hageland proeft Brabantse wijnen en de beste is... Steenen Muur

Commanderij Hageland reikte de medailles uit voor de beste Brabantse wijnen. Jos Vanlaer van Kluisberg (Assent) won liefst vier zilveren medailles. De Wezemaalse vzw Steenen Muur kreeg de titel ‘Selectie van de Commanderij’.

Nieuws

Twee chauffeurs 15 dagen rijbewijs kwijt

Een man van 35 jaar uit Jette en een man van 40 jaar uit Halle zijn hun rijbewijs voor 15 dagen kwijt. Zij werden betrapt op rijden onder invloed van drugs.

Wegen en verkeer

Toerisme stevig in de lift in Vlaams-Brabant

De provincie Vlaams-Brabant scoort toeristische recordcijfers. Het aantal overnachtingen steeg met meer dan 10 procent en het logiesaanbod stijgt zelfs met meer dan 16 procent.

Nieuws

Daar zijn de fruitbloesems weer

Molenbeek-Wersbeek gaat zijn toeristische toppers extra in de verf zetten. Tussen de boomgaarden werd een kunstwerk geplaatst, dat als bank kan dienen. Er komt ook een bloesemwandeling vanuit de fraai gerestaureerde pastorie.

Nieuws

Adressen van gemeentepersoneel in database ethische hacker d0gberry

Ethische hacker d0gberry heeft ook emailadressen en paswoorden van de gemeenten Diest, Scherpenheuvel-Zichem en Bekkevoort opgevist. De schade valt echter nogal mee.

Nieuws

Gezinsbond en Unizo strooien paaseitjes

Meer dan honderd kinderen kwamen paaseieren rapen bij de Gezinsbond en Unizo. De handelaars van Groot-Bekkevoort kochten samen ongeveer zesduizend paaseieren aan. In zo’n honderd verpakkingen zaten ook cijfertjes waarmee de kinderen een reuzenpaashaas konden ophalen.

Nieuws
Download