Only your neighbours can join based on address verification
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Bib bereidt zich voor op verhuis

In de gebouwen aan het centrumplein in Begijnendijk wordt de laatste hand gelegd aan de binnenafwerking voor de nieuwe bibliotheek.

News

Korfballertjes genoten van hun korfbalweek

De korfbalweek van KCBJ zit erop. De zestig deelnemers hebben ervan genoten. En nu uitzien naar hun nieuwe kunstgrasvelden.

News

Fietseling welkom op Kasteel van Rivieren

De eerste editie van de vernieuwde Fietseling lokte vijfduizend deelnemers. In Betekom konden de deelnemers even verpozen aan het Kasteel van Rivieren, gelegen aan de Demer. Ze konden deelnemen aan een geleide erfgoedwandeling en

Leisure and hobby

Voorzitter staat op plaats 3

Lijsttrekker Bart Soree van N-VA Begijnendijk maakte bekend dat Maarten Verduyckt bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op de derde plaats staat.

News

Dubbele Gouden Bruiloft in Begijnendijk

In de Betekomse kermisweek van augustus 1968 waren er liefst drie huwelijken in Betekom. Twee ervan werden op het gemeentehuis van Begijnendijk ontvangen omwille van hun Gouden Bruiloft.

News

Geslaagde eerste editie van nieuwe Fietseling

Zondag organiseerden de gemeentes Tremelo, Begijnendijk en Herselt de eerste editie van de nieuwe Fietseling. In totaal namen 5.300 sportievelingen deel aan dit nieuwe fietsevenement, waarbij ook de toeristische trekpleisters zoals het Damiaanmuseum en het Sven Nys Cycling Center een recordaantal bezoekers over de vloer kregen.

News

“Minder frisheid door zwaar stageweekend”

AC zag de bui al hangen bij de rust met 2-0 tegen reeksgenoot Eendracht Termien uit Genk. “Termien was in die eerste helft duidelijk sterker”, oordeelt linkerverdediger Joris Luyten (26). “Toen ik de bal met de hand raakte na een center snel na rust was alle hoop weg na de strafschop. Dat was onvrijwillig handspel: k kreeg op één meter de bal tegen de hand. We waren in die tweede helft beter en creëerden diverse kansen, maar het stageweekend in Maastricht zorgde ervoor dat we frisheid misten door zware trainingen. Als Termien titelkandidaat is, dan kunnen we concluderen dat we ook een heel goede ploeg hebben om een rustig seizoen neer te zetten.”

News
Download