Secondje, even iets halen...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

N-VA schenkt nieuwe regenboogvlag

De N-VA afdeling van Begijnendijk schonk een nieuwe regenboogvlag aan de het gemeentebestuur van Begijnendijk.

Nieuws

IJsventers verhitten de gemoederen

Een schepen van Lokale Economie die promotie voert met producten uit een omliggende gemeente… Het is maar één element dat de discussie voedt tussen de buren van Aarschot en Begijnendijk.

Nieuws

Goud voor Maria en Gerome

Maria Piselé (68) en Gerome De Roover (70) werden ontvangen op het gemeentehuis van Begijnendijk. Ze vierden namelijk hun gouden huwelijksverjaardag en dat kon het gemeentebestuur niet onopgemerkt laten voorbijgaan.

Nieuws

In deze straat zijn ze allemaal broer en zus en allemaal buren

Annie – de jongste – is 65 geworden. ­Louis – de oudste – is binnenkort 85. Marcel – pal in het midden – wordt dit weekend 75. Daartussenin zweeft de rest. Met twaalven zijn ze, de broers en zussen Andries. En nog allemaal springlevend. Nóg beter: tien van hen wonen in Begijnendijk in tien huizen op een rij naast elkaar. “Ieder van ons die trouwde, kon van ons vader een lap van zijn boerengrond krijgen.” Welkom in de “Andriesstraat”.

Nieuws

Mario Verbeeck stelt twee nieuwe MGB kandidaten voor

Modern Gemeentebeleid gaat verder met het voorstellen van zijn kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Nieuws

Walter De Haes en David Janssens bij MGB

Herman Decoux, schepen van onder meer openbare werken, mobiliteit en sport stelt twee nieuwe kandidaten voor die op de MGB lijst voor de komende verkiezingen zullen staan.

Wegen en verkeer

Huwelijk met twee burgemeesters

Burgemeester Willy Michiels (MGB) kreeg versterking van zijn ambtsgenoot Peter Reekmans (LDD) om het huwelijk te voltrekken van Fred De Keyser en Linda Van Waelderen.

Nieuws
Download