Hoplr bouwt voortdurend aan nieuwe functionaliteiten voor je buurt
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“We verdienden meer dan dat ene punt”

Begijnendijk beleeft een moeilijke seizoenstart en bengelt onderin de rangschikking met 1 schamel punt uit zeven matchen.

Nieuws

“We zetten nog stappen voorwaarts”

Met de komst van Butsel verwacht iedereen dat de thuisploeg het laken naar zich toetrekt. Hoge verwachtingen waren er wel, maar de ploeg nestelt zich in de middenmoot. Verdediger Joris Luyten verwacht dat zijn ploeg hogerop klimt. “Als we spelen zoals de jongste weken, zie ik ons zeker hogerop klimmen”, is Joris zelfzeker. “Dit is een nieuwe ploeg die een groeimarge heeft. Iedere speler moet en zal beter worden. We zetten zeker nog stappen voorwaarts. Ik zie dat niemand in de reeks er bovenuit steekt. Alles is dus nog mogelijk. Er zijn ploegen, waaronder de onze, die minder sterk gestart zijn. Bij de winterstop krijgen we een beter zicht.”

Nieuws

Celstraffen en boete voor verkeersagressie tegen agent

Een 21-jarige man uit Kapellen en een 25-jarige kerel uit Heist-op-den-Berg zijn in de Leuvense strafrechtbank elk tot 12 maanden cel en 600 euro boete veroordeeld voor zware verkeersagressie tegen een agent.

Nieuws

“Ik doe gewoon mijn uiterste best”

In een seizoen waarin het hem nog niet echt voor de wind is gegaan, betekende de tweede plaats van junior Senne Van der Veken uit Begijnendijk zondag in Zingem een weggekomen opsteker.

Nieuws

“Zo is voetballen onmogelijk”

Betekom behaalde een puntje in Liedekerke (0-0). “Dit was geen normale wedstrijd”, vond middenvelder Jelle Alaerts. “Er werd niet gevoetbald, want het spel lag om de haverklap stil. De ref floot de match kapot door het trekken van acht gele kaarten en een rode voor Jorn de Winter voor een fout die niet hij, maar iemand anders beging. Ik kreeg ook geel. Vijf minuten voor tijd werd ik vervangen, maar ik had het sein niet gehoord en de ref vond dat ik tijd won. We hebben tegen twaalf man moeten spelen. De draw is aanvaardbaar al kregen we in de slot nog twee grote kansen via Kerim Aykaç. Ik speel liefst nooit zo'n wedstrijd meer waarin voetballen onmogelijk is.”

Nieuws

“We hebben een zeer goede ploeg”

“Een interessante match bij Liedekerke”, vindt flankaanvaller en Betekom-product Jorn De Winter (20), “vooral omdat die ploeg aan de leiding staat en wij met 7 op 9 goed bezig zijn. We hebben hier een zeer goede ploeg, beter dan vorig seizoen in nationale, vooral omdat op diverse posities meerdere spelers hun streng kunnen trekken. Veel concurrentie, dat maakt de ploeg beter. Zelf sta ik nu in de basis, terwijl dat het afgelopen seizoen niet zo was. We hadden meer punten verdiend, maar we scoorden te weinig met draws tot gevolg, waardoor we bleven hangen. Bij Liedekerke moeten we zorgen dat we de nul houden. Lukt dat, dan is alles mogelijk.”

Nieuws

“Met prettig gevoel de winter in”

Laatstejaarsbelofte Brent Clé uit Begijnendijk, met een verleden als bmx-er, heeft na vijf jaar eindelijk zijn eerste zege op de weg beet. Het doet hem met een zalig gevoel de winter in gaan.

Nieuws
Download