Carpe diem!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Café de 3 Patrijzen in Dworp heeft nieuwe uitbater

27 September 2014 organiseerde de nieuwe uitbater van het populaire Dworpse café “De 3 Patrijzen”(Bij den Bruine) een openingsweekend. Achter de toog toen David De Bruyne, die mee gaf van de 3 Patrijzen “terug een volkscafé” te maken…….

Nieuws

Voor de tweede maal werden Henri (Rik) Van Bochaute en Helena Heymans gevierd

Vorige zaterdag kwamen de nakomelingen en andere familieleden van Rik Van Bochaute en Helena Heymans samen om de huwelijksverjaardag van het platina paar te vieren. Immers op 26 juli, of 70 jaar geleden, stapten zij in het huwelijksbootje.

Nieuws

Zelfs organisatie rommelmarkt neemt extra maatregelen door terreurdreiging

De rommelmarkt in Huizingen lokt elk jaar duizenden bezoekers op 15 augustus. De dertigste verjaardag wordt dan ook met extra schwung gevierd en dat mag men vrij letterlijk nemen. De organisatoren nemen bovendien extra veiligheidsmaatregelen.

Rommelmarkt

Henri (Rik) Van Bochaute en Helena Heymans 70 jaar getrouwd

Officieel gaat het wel over Henri Van Bochaute, maar in Beersel is hij beter bekend als Rik. Op 26 juli 1947 huwde hij met Helena Heymans, dus 70 jaar getrouwd, logisch gevolg was dus het vieren van de platina bruiloft, toch geen alledaagse gebeurtenis?!

Nieuws

Legendarische motorcross Kesterheide verhuist naar Hof te Wijngaard in Gooik

Liefhebbers van motorcross kunnen zondag 30 juli hun hartje ophalen op de site van het Hof te Wijngaard in de Wijngaardbosstraat in Gooik. Hier heeft ‘de cross van Kester’ een nieuw en hopelijk definitief parcours gevonden.

Vrije tijd en hobby

Niets dan positieve geluiden te horen bij AMC Dworp

Op relatief korte tijd werd het AMC De Toekomst Dworp (in ’t kort AMC Dworp) niet gemakkelijk gemaakt. Vijftig jaar werd de motorcross in Kester georganiseerd, vervolgens moest men uitwijken naar de Daalstraat, ook in Gooik en nu organiseert men voor het eerst aan het Hof te Wijngaard op de Wijngaardstraat, ook in Gooik.

Nieuws

Gratis gegidste Kesterbeekwandeling komt langs Tuin der Onlusten

In het kader van de maandelijkse geleide wandelingen- elke eerste zondag van de maand- doorheen de gemeente, georganiseerd door Toerisme Beersel, wordt zondag 6 augustus de Kesterbeekwandeling –mèt bezoek aan Tuin der Onlusten- verkend.

Vrije tijd en hobby

Wijkagenten op pad met Twizy

De wijkagenten van de politiezone Zennevallei gaan vanaf nu op pad met Twizy. Twizy is niet een of andere schone maar wel een nieuw milieuvriendelijk voertuig. De sleutels werden deze week officieel overhandigd.

Politie en veiligheid

Jaagpad langs kanaal moet echte fietssnelweg worden

Om vlotter fietsen langs het kanaal Brussel-Charleroi mogelijk te maken, trekken verschillende overheden samen bijna 805.000 euro uit. “Ook hier zijn er nog altijd veel missing links”, stelt Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts.

Nieuws

Jaagpad moet fietssnelweg worden

Om vlotter fietsen langs het kanaal Brussel-Charleroi mogelijk te maken, trekken verschillende overheden samen bijna 805.000 euro uit. Steenokkerzeel krijgt 710.000 euro voor een fietstunnel.

Nieuws
Download