Download our app for Android of iPhone
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Vrijwilligers Beersel getrakteerd op een feestje

Het gemeentebestuur van Beersel nodigt zoals ieder jaar zijn vrijwilligers uit op het jaarlijkse vrijwilligersfeest in het provinciedomein van Huizingen. Met het vrijwilligersfeest wil het bestuur de mensen die zich dag in dag uit vrijwillig inzetten voor het verenigingsleven, in de vrijetijdssector of in sociale sector, op een gepaste manier danken.

News

Beersel is zes jaar lang officieel kindvriendelijk

Beersel mag zich de komende zes jaar officieel een kindvriendelijke gemeente noemen. Beerselse kinderen en jongeren zullen ook inspraak hebben in allerlei beleidsdomeinen.

News

Wandelvoetballers eindigen zesde op internationaal toernooi

De wandelvoetballers van Verbroedering Beersel-Drogenbos hebben een mooie prestatie neergezet op een internationaal toernooi van KRC Genk. Met een zevenkoppige ploeg slaagden ze erin om drie keer te winnen, wat hen een zesde plaats opleverde op een totaal van twaalf ploegen.

News

Beersel huldigde zijn sportkampioenen

Traditioneel werden niet alleen de sportkampioenen, zowel de individuele als in clubverband, gehuldigd, maar ook de laureaten van de arbeid. Tevens konden de aanwezigen nog genieten van een demonstratie trampolinespringen door de Koninklijke Sint- Genesius turngroep.

News

Na acht jaar eindelijk weer ijsjes eten: “Bij zo'n mooi plein hoort gewoon een ijssalon”

Na meer dan zeven jaar kan je op het Winderickxplein in Alsemberg opnieuw terecht voor een ijsje. Zaakvoerster Sofie Moriau kreeg de liefde voor het ijs door van haar oom Rik, die een bekend ijssalon heeft in Brasschaat.

News

Provinciedomein wordt omgetoverd tot babydorp tijdens Gordelfestival

Het babydorp wordt ongetwijfeld de grootste nieuwigheid in het provinciedomein van Huizingen tijdens de zesde editie van het Gordelfestival. Verder biedt de organisatie nog een ruim aanbod aan animatie.

Leisure and hobby

Zomerse Fiets- en Wandelzoektocht Zenne en Zoniën komt er aan

De zomerzoektocht van streekvereniging Zenne en Zoniën, al een hele traditie, is een activiteit waar velen in de regio naar uitkijken. Je ontdekt niet alleen hoe mooi het hier is, je komt ook langs schilderachtige paadjes en groene hoekjes, waar je anders misschien nooit zou komen.

Leisure and hobby

WK-gekte palmt ook de 3 Patrijzen in

Bijna een jaar geleden nam Dries Poldervaart volkscafé de 3 Patrijzen te Dworp over van David De Bruyne en sindsdien viel er al een en ander mee te maken en staat er nog heel wat te gebeuren de volgende dagen en weken.

News

Kato maakt viergeslacht compleet

Dank zij de geboorte van Kato Stalmans op 7 februari 2018 werd in de Beerselse deelgemeente Dworp nog eens een viergeslacht in vrouwelijke lijn gevormd met overgrootmoeder Maria Merckx, grootmoeder Ann Mosselmans en kleindochter Lise Debremaeker.

News

Wandelvoetbal Beersel Drogenbos behaalt 6de plaats op internationaal tornooi

Ter gelegenheid van haar vijf jarig bestaan organiseerde “The Senior Army” van KRC Genk , samen met KRC Genk en Voetbal Vlaanderen een eerste internationaal wandelvoetbaltornooi op de Jeugdacademie van KRC Genk.

News
Download