Huisdieren behoren ook tot de buurt!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Inwoners mogen mee nadenken over herwaardering van de Zennevallei

Een hele reeks projecten moeten de komende jaren de Zennevallei een nieuwe boost geven.

Nieuws

“Met getemperde ambitie verbeteren”

Na de veroverde titel in tweede zette Davoc Lot ook het seizoen in eerste sterk in met een 0-3-zege op Wijgmaal, maar coach Koen Cornelis houdt de voetjes op de grond.

Nieuws

Modern logo voor OCMW

Een nieuw en moderner logo moet het OCMW van Beersel een frisser imago geven. De overeenkomst met het gemeentelijk logo is geen toeval.

Nieuws

“Veel diepgang in ons spel”

“Teralfene had nog het maximum, maar we stuurden ze toch met 5-2 naar huis”, zegt technisch directeur Bert Beeckman. “Er zat veel diepgang in ons spel en met onze snelle spitsen maakten we het de Leeuwkens moeilijk. Trainer Fred Denayer heeft in het aanvullend compartiment trouwens een ruime keuze met Wilmotte, die viermaal scoorde, Da Cruz, Houtman en Debecker. We tellen nu vier op negen en als promovendus zijn we niet ontevreden, hoewel ook zeven op negen had gekund. We beogen een rustig seizoen en hebben een spelersgroep met nog progressiemarge. Met de terugkeer van De Vroede en Seghers wordt achterin de concurrentie vergroot.”

Nieuws

OCMW Beersel opteert voor een nieuw kleedje

De ontwikkeling van de huisstijl voor de gemeentediensten werd in 2008 gegund aan de firma Daddy Kate en is intussen zeer herkenbaar en goed geïmplementeerd in de gemeente. Het OCMW had sinds begin 2000 een eigen logo en een eigen website, maar verder waren er inzake lay-out en stijl van documenten geen vaste afspraken.

Nieuws

Succesvolle vijfde editie van zomercursus “Leren leren”

In de gemeentelijke basisschool van Dworp organiseerde Marjorie Carrein, inwoner van Beersel en leerkracht en psychologe van opleiding in samenwerking met de gemeente Beersel voor de vijfde keer een zomercursus ‘Leren leren’.

Nieuws

Oorzaak loodsbrand nog niet achterhaald

De loods langs de Nering in Beersel waar vrijdag een zware brand heeft gewoed, blijft verzegeld. De branddeskundige heeft de oorzaak nog niet kunnen achterhalen. Door het ingestorte dak was de situatie te gevaarlijk.

Politie en veiligheid

Twee agenten gewond bij massale vechtpartij

Tijdens de jaarmarkt van Beersel zijn zaterdagavond twee agenten gewond geraakt toen ze wilden tussenbeide komen bij een massale vechtpartij.

Nieuws

Vzw Zot van Beersel organiseert zijn 3de retro fuif

Op zaterdag 7 oktober 2017 organiseert vzw Zot van Beersel voor de derde maal zijn ‘Do You Love The 80’s Party’ in het DOC te Alsemberg. Nieuw dit jaar is dat er op algemene aanvraag ook the 70’s bij betrokken worden. De nieuwe naam wordt dan ook “Do You Love the 70’s and 80’s “.

Nieuws

Agente gewond na tussenkomst bij massale vechtpartij tijdens jaarmarkt

Bij een massale vechtpartij op de jaarmarkt in het Vlaams-Brabantse Beersel is zaterdagavond een agente gewond geraakt. Er waren 30 à 40 mensen betrokken bij de vechtpartij.

Nieuws
Download