Experience your neighbourhood!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Vaste verkeerslichten aan rotonde Pontbeek in werking

Sinds eind december zijn de vaste verkeerslichten aan de rotonde in de Pontbeeklaan in werking.

News

Stalkster riskeert in beroep 37 maanden cel

News

Zellik valt zonder bloemist: “Zelfs wie maar twee euro kon betalen, kon hier terecht voor mooie bloemen”

In januari trekt Luc De Backer onherroepelijk de deur van Art & Flowers De Backer achter zich dicht. Veertig jaar lang leverde hij boeketten en bloemstukken in en rond Zellik. “Maar het is mooi geweest. Het moment om te rusten is aangebroken.”

News

Van lef gesproken: Dief steelt laptop en stuurt slachtoffer achteraf een sms met Poolse kerstwensen

Een dief die op kerstavond aan de haal ging met een laptop uit een woning in Zellik, strooide nadien extra zout in de wonde door een beveiligingsbericht van het slachtoffer te beantwoorden met een sms met kerstwensen.

News

In dit ziekenhuis zijn nog nooit zoveel kindjes geboren als dit jaar, kleine Wannes is de ‘recordbaby’

Met de geboorte van baby Warre sneuvelde gisterenochtend in het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis van Asse het geboorterecord dat al sinds 1972 op de tabellen stond. Dit jaar zijn er al 729 kindjes geboren in het OLV Asse. Dat er zoveel geboortes zijn is volgens de dokters absoluut geen toeval.

News

Stukje fietssnelweg tussen Asse en Brussel ingehuldigd

Wie van en naar Brussel moet vanuit Asse, kan dat vanaf nu doen via de fietssnelweg F212. Het afgelopen jaar werd er gewerkt aan de doortocht via het station Zellik en onder de Brusselse ring zodat het traject bijna klaar is.

News

Op drie kwartier van Asse naar Brussel rijden kan voortaan zonder fileleed

Wie van en naar Brussel moet vanuit Asse, kan dat vanaf nu doen via de fietssnelweg F212. Het afgelopen jaar werd er gewerkt aan de doortocht via het station Zellik en onder de Brusselse Ring.

News

In dit café kan je je haar laten doen aan de toog: "Ideaal voor een avondje uit onder dames"

De mannen konden er eerder al terecht bij een barbier, maar nu kunnen ook vrouwen maandelijks terecht bij een schoonheidsspecialiste in café Murphy's. “Ideaal voor een avondje uit onder vrouwen”, klinkt het.

News

Politieke anciens nemen afscheid van gemeenteraad

De Assese gemeenteraad nam maandagavond afscheid van politieke iconen. Michel Vanhaeleweyck, Maria Le Rut en Lode Pletinckx, samen goed voor 114 jaar politieke ervaring, keren in januari niet meer terug naar de raad.

Alert

Door zijn gehoorproblemen hing hij bijna zijn koptelefoon aan de haak, nu sluit Sim (33) Sloveens festival af

Twee jaar geleden moest Sim Roesems, alias Nachtklank - NK, als dj bijna stoppen door gehoorproblemen. Maar nu deze stabiel zijn, timmert hij verder aan de weg. Vrijdag is hij headliner op een Sloveens festival.

News
Download