Just a second, I'm going to get something...
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Asse herdenkt oud-strijders rond Wapenstilstand

Bij gelegenheid van Wapenstilstand worden in Asse verschillende evenementen en herdenkingen georganiseerd ter ere van de oud-strijders.

News

Wapenstilstand herdacht met verschillende evenementen

Rond Wapenstilstand worden in Asse en deelgemeenten verschillende evenementen en herdenkingen georganiseerd ter ere van de oud-strijders. Kunstenares Linda Van der Meeren verzorgt in samenwerking met Heemkring Ascania een tentoonstelling.

News

Sluiting café betekent einde wielerclub

Het Bollebeekse verenigingsleven treurt. Het laatste café in dit gehucht, In De Welkom, sluit op 1 januari waardoor verschillende verenigingen op zoek moeten naar een nieuw stamcafé. Wielerclub Bollebeek Herleeft gooit na 55 jaar zelfs de handdoek.

News

Stemmenkampioen Groen neemt gemeenteraadszitje niet op

Laurence Claerhout, die bij Groen het hoogst aantal voorkeurstemmen behaalde, blijft zich focussen op haar onderneming Linked.Farm. Daardoor neemt ze haar zitje in de gemeenteraad van Asse niet op. De zetel gaat hierdoor naar eerste opvolgster Caroline Robberechts.

News

Meer bussen van De Lijn in Vlaamse Rand

Vervoersmaatschappij De Lijn versterkt haar aanbod op meerdere lijnen in de Vlaamse Rand. Vooral drukke lijnen krijgen er extra ritten. “We willen de mensen verleiden om de auto wat vaker te laten staan”, klinkt het bij minister van Mobiliteit Ben Weyts.

News

Geen beton, wel verharding voor landbouwweg

De landbouwweg tussen Putberg en Assestraat wordt verbeterd en verhard, maar niet met beton. De landbouwweg wordt zo wel toegankelijker voor fietsers, maar aan het groene karakter wordt niet geraakt.

News

Dode na ongeval in Affligem door overdreven snelheid

Rond 6.00 uur donderdagochtend is op de Brusselbaan in Affligem de passagier van een auto overleden nadat de bestuurder de controle over het voertuig had verloren en de wagen in een gracht was beland. De bestuurder bleef ongedeerd.

News

Twee dodelijke slachtoffers op een dag

Allerheiligen werd een zwarte dag in onze regio, want er vonden twee dodelijke ongevallen plaats. Op de Brusselbaan (N9) in Hekelgem kwam donderdagochtend omstreeks 7 uur de 29-jarige Oscar Avila uit Asse om het leven. In Ruisbroek overleed een man uit Anderlecht.

News

Dagelijks 30 snelle bestuurders betrapt in zone 30

Tijdens de eerste helft van dit jaar werden in Halle-Vilvoorde zo’n 5.400 bestuurders betrapt op overdreven snelheid. Dat zijn er 30 per dag en een pak meer dan in 2017.

News

Landbouwweg wordt toch verhard, maar niet met beton

News
Download