Hoe meer zielen, hoe meer vreugd
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Zellik verliest ‘industriegebied’

De gemeenteraad keurde onlangs het Ruimtelijk Uitvoeringsplan Den Bol goed waardoor een stuk industriegebied in Zellik een ander ruimtegebruik krijgt.

Nieuws

Knelpuntenwandeling moet gemeente toegankelijker maken

De gemeentelijke toegankelijkheidsraad organiseerde een knelpuntenwandeling door het centrum van Asse. Een groep van achttien deelnemers trok eropuit met rolstoelen, wandelstokken, een rollator en een kinderwagen. De knelpunten werden keurig genoteerd en zullen doorgegeven worden aan het gemeentelijk beleid. Met deze wandeling wil de gemeente het handvest ‘Toegankelijke gemeente’ behalen.

Vrije tijd en hobby

Mobiliteit is hoogste prioriteit

Uit het eerste inspraakmoment van de politieke beweging Anders bleek dat de inwoners van Mollem vooral meer aandacht willen voor het mobiliteitsprobleem.

Wegen en verkeer

De Gilde repeteert met Jef Neve

Voorbije zaterdag repeteerde Harmonie De Gilde samen met pianist Jef Neve voor de twee concerten die dit weekend zullen plaatsvinden. De muzikanten en Jef Neve werkten de laatste details bij voor ‘Neve in Harmony’. De repetitie klonk alvast veelbelovend. Wie nog geen tickets heeft, zal zich moeten reppen, want alleen voor de zaterdagavondvoorstelling zijn er nog enkele tickets.

Nieuws

N-VA legt 2.361,3 kilogram in de schaal

2.361,3 kilogram, zoveel gewicht brengen de 31 kandidaten van de N-VA-lijst in de schaal. Tegelijkertijd was het ook het juiste antwoord van de prijsvraag op het jaarlijkse eetfestijn. De familie De Feyter-Schoukens kon tot grote verbazing van het bestuur het gewicht tot op de gram juist raden en won zo de hoofdprijs. Lisette Van Sigem en Yvon Coucke kregen een troostprijs.

Nieuws

Anders start in Mollem met eerste inspraakmoment

De nieuwe burgerbeweging Anders start met de voorbereidingen voor de politieke campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Via een grote tournee door groot-Asse willen de initiatiefnemers bij de burgers zelf horen wat er anders kan in de gemeente.

Melding

Burgerbeweging Anders legt oor te luisteren bij medeburgers

De nieuwe burgerbeweging Anders start met de voorbereidingen voor de politieke campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Via een grote tournee door groot-Asse willen de initiatiefnemers bij de burgers zelf horen wat er anders kan in de gemeente.

Melding

Genieten van jaarmarkt, kermis en Belle Perez

De bezoekers van de Mollemse jaarmarkt genoten met volle teugen van een stralende editie. Overdag stonden verschillende prijskampen en optredens op het programma en ook de terrasjes zaten afgeladen vol. De werken aan het Kerkplein waren ook op tijd afgerond, waardoor de kermis op de vertrouwde stek stond. 's Avonds gaf Belle Perez een spetterend optreden als afsluiter.

Nieuws

Ana Leticia wint tekenwedstrijd

Ana Leticia Fortes Barros van GLS De Regenboog Zellik heeft de tekenwedstrijd gewonnen die door het gemeentebestuur georganiseerd werd. In het kader van de uitwerking van de schoolvervoersplannen voor een veiligere schoolomgeving werd aan de leerlingen van de kleuter- en lagere scholen gevraagd om hun schoolomgeving te tekenen. De winnende tekening hangt op groot formaat op in de school.

Nieuws

Schoolkinderen leren veilig fietsen op de openbare weg

Kinderen van de lagere scholen zullen de komende periode opnieuw deelnemen aan de verkeersweken.

Nieuws
Download