Place a request or ask a question to your neighbours
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Zellikenaren verbroederen op de Fiestas

Al wie afzakte naar de Zellikse Fiestas waande zich even aan de Spaanse Costa. Daarvoor zorgden onder andere zelfgemaakte paella, sangria, een rodeostier en zelfs flamencodanseressen. Het Comité Zellikse Feesten was op zoek naar een manier om de Zellikenaren weer wat dichter bij elkaar te brengen en kan dan ook bijzonder tevreden terugblikken op het druk bijgewoonde initiatief.

News

“Hij heeft het potentieel voor de Belgische top”

Zondag staat in ‘Den Dreef’ een klepper op de kalender met de schok tussen twee titelkandidaten. Bij OHL wordt als schokbreker gerekend op Koen Persoons (35). We praatten met Assenaar Jean-Pierre Vande Velde, die zijn carrière destijds lanceerde.

News

Extra mankracht en camera’s tegen sluikstort

Aan de afvalstraat in het centrum van Zellik is de voorbije week weer vuil gedumpt. De problemen veroorzaken veel frustraties bij buurtbewoners. De gemeente belooft beterschap.

News

Vrouw doet lugubere ontdekking: dode kat geklemd op bagagerek

Aan de scoutslokalen in Mollem werd woensdag een fiets aangetroffen met op de bagagedrager een vastgeklemde dode kat. Isabelle Gooris, die de lugubere vondst deed, maakt zich net als heel wat andere inwoners bijzonder veel zorgen.

News

Groot succes voor eerste Zellikse Fiesta's

In het centrum van Zellik vond zaterdag de eerste editie van de Zellikse Fiesta's plaats. Het werd een overweldigend succes. Heel wat bewoners kwamen genieten van de flamenco-optredens, lekkere hapjes en sangria. Waaghalzen konden zich zelfs even wagen aan een ritje op een rodeostier om zo uit te maken wie de matador van Zellik zou worden.

News

Bestuurder die auto tegen gevel reed wacht zware straf

Een man die donderdagavond met zijn auto in de Notstraat een ongeval veroorzaakte, mag zich aan een zware straf en boete verwachten. De 48-jarige man uit Asse knalde rond 19 uur zijn voertuig tegen de gevel van een woning knalde. De man zelf raakte lichtgewond en werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Dat lijkt uiteindelijk het minst van zijn zorgen te worden. Uit nazicht blijkt dat zijn voertuig niet ingeschreven noch verzekerd was en bovendien ook niet gekeurd. Daarnaast kwam ook nog eens aan het licht dat de bestuurder niet over een rijbewijs beschikt.

Traffic

Hopduvelcomité zoekt vrijwilligers

Het Hopduvelcomité is naar goede gewoonte op zoek naar enkele honderden gemotiveerde vrijwilligers die willen meehelpen tijdens de Hopduvelfeesten op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 september. Er zijn verschillende taken voor de vrijwilligers. Ze krijgen in ruil een dagticket, drie drankbonnen per shift van drie uur en het felbegeerde Hopduvel-T-shirt. Mailen naar medewerkers@hopduvel.be.

News

Mibacup in Merchtem met reeks topploegen

Het weekend van 11 en 12 augustus wordt het weer drummen voor een parkeerplaats op het sportcomplex Dooren in Merchtem. Dan is het immers Mibacup-time en die tweedaagse staat synoniem voor één van de belangrijkste voorbereidingstoernooien van België.

News

Auto knalt tegen woning in Asse, brandweer moet gevel stutten

Een witte Mercedes is donderdagavond iets voor 19 uur tegen de gevel van een woning in de Notstraat in het Vlaams-Brabantse Asse geknald. Om een nog onbekende reden is de bestuurder na een flauwe bocht van de weg afgeweken. Zijn wagen raakte de hoek van een woning. De bestuurder raakte lichtgewond en werd naar het ziekenhuis gevoerd.

Alert

Gevaarlijke skateparcours wordt vol asfalt gegoten omdat er te veel barsten, water en... bestelwagens in zitten

De zogenaamde skatebowl op het skatepark van de Asphaltcosite in Asse werd woensdagochtend vol asfalt gegoten. Dat gebeurde op vraag van de jeugdraad en de skaters, die de bowl niet langer gebruikten.

Leisure and hobby
Download