Altijd tof als jij er bent!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Asse bespaarde 230.454 euro op vlak van informatica

De gemeente Asse is met 230.454 euro koploper qua besparingen op informatica. Via samenwerkingsprojecten werd 1,5 miljoen euro bespaard in de provincie.

Nieuws

“Klaar om mijn kans te gaan”

In Halle-Ingooigem waren de Brabanders niet meteen aan het feest. Rodenaar Kenny Dehaes werd dertiende. Leuvenaar Jasper Stuyven trok wel de sprint aan voor Edward Theuns die enkel gevloerd werd door de Fransman Arnaud Démare.

Nieuws

Zanger Paul Severs houdt uitverkoop: hier kan je meer dan 500 showkostuums scoren

Via tweedehandswinkel In&Out in Zellik verkoopt de Vlaamse zanger Paul Severs een deel van zijn kostuums, maar ook meer dan 500 showkostuums van zijn vrouw Paulette. Binnenkort kan je dus dansen in de discotheek in een kostuum van Paul Severs.

Nieuws

“Klaar voor een heel belangrijke week”

Jasper De Buyst voert bij afwezigheid van André Greipel het blok van Lotto-Soudal aan in de 70ste Halle-Ingooigem. “Ik voel me klaar voor een heel belangrijke week met zondag ook het BK. Halle-Ingooigem is niet meteen een koers waarin je vooraf de kaart van één renner trekt, maar ik ben wel klaar om voor eigen rekening te rijden. Dat dwong ik de voorbije maanden wel af. Halle-Ingooigem is een koers die alle kanten uit kan. Een massaspurt was al vaker de ontknoping, maar ook een vluchtgroepje maakt kans op slagen. De vorm zit goed. Het tropische weer vormt een bondgenoot, want met de hitte ga ik uitstekend om wat niet voor iedereen geldt.”

Nieuws

“Expertise over hopteelt mag niet verloren gaan”

Aan de hopstaken van de Abdij van Affligem is een partnerschap getekend die de hopcultuur in de regio weer in ere moet herstellen. Een nieuwe projectmedewerker moet dit mee ondersteunen.

Nieuws

“Ik hunker al naar mijn thuiskoers in Relegem”

Kevin Dony uit Groot-Bijgaarden liet het zondag onder een loden zon niet afweten in de 96ste Grote Prijs van Terjoden waar hij als zesde werd. “Ik reed aandachtig voorin en werd beloond, want ik zat net als ploegmaat Jens Moens aan boord van de goede vlucht met vijftien renners die in de tweede ronde al gestalte kreeg”, vertelt Dony. “Ik pikte onderweg een premiespurt mee, maar vooral de twee Australiërs maakten indruk. Toen de latere winnaar Welsford versnelde in de slotronde, had ik geen antwoord klaar. Als ik reageerde, dan blies ik me gegarandeerd op. Ik wou de kaart trekken van Moens, maar die kende een mindere dag. Ik hunker nu al naar mijn thuiskoers in Relegem komende zondag.”

Nieuws
Download