Zeg, hebt ge het al gehoord?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Bestuur vraagt: “Wat zou u doen ‘As(se) 't aan u ligt’?”

Op welke punten blinkt Asse uit of wat kan nog beter? Nog tot en met 30 september stelt het gemeentebestuur die vraag aan de inwoners via een grote buurtbevraging ‘As(se) 't aan u ligt’.

Nieuws

Groot scherm en extra maatregelen voor Raymond

Een hele zomer lang stonden verschillende groepjes uit de regio op het podium van ‘De Mèt Duvelt’, een concertreeks op de Markt van Asse telkens op vrijdagavond.

Nieuws

“Leuk om vertrouwen van het team te krijgen”

Jasper De Buyst behaalde in de Grote Prijs Stad Zottegem zijn derde seizoensoverwinning. De Relegemnaar, die ondertussen in Lede woont, zegevierde zo in eigen streek.

Nieuws

Raymond van het Groenewoud sluit De Mèt Duvelt af

Een hele zomer lang stonden coverbands en groepjes uit de regio op het podium van De Mèt Duvelt, een concertreeks op de Markt van Asse op vrijdagavond.

Nieuws

“Kunst brengen in het dagelijkse leven”

In het gemeentehuis van Asse is zondag de tiende editie van de kunsttriënnale ‘Van Stof tot Asse’ van start gegaan. Nog tot en met 24 september exposeren tien kunstenaars op verschillende locaties in het centrum van Asse.

Nieuws

“Na pechmaand reken ik op een sterk slot”

Na een sterke maand juni kende Bijgaardenaar Kevin Dony een terugval. “In juni stapelde ik de top tien-noteringen op. Juli was evenwel een echte pechmaand. Ik miste de goede vlucht, reed lek of werd opgehouden door een valpartij. Ik haalde slechts één keer het einde met eind juli als dieptepunt een valpartij in een VWF-koers in Sint-Katarina-Lombeek. Ik werd geraakt aan de knie en stond twee weken aan de kant. Nu ben ik opnieuw aan het opbouwen. In Schoonaarde raakte ik met een achtervolgende groep net niet meer voorin. Vrijdag zet ik aan in het avondcriterium van Merchtem. De ploeg draait op volle toeren en zelf voel ik beterschap. Ik ga voor een sterk seizoenslot.”

Nieuws

Cannabiskwekers rijden recht in de armen van de politie

In het Vlaams-Brabantse Opwijk is donderdag een cannabisplantage ontdekt in een woning. Toen de politie bezig was met de vaststellingen, reed een auto met twee verdachten de oprit op. Ze zijn aangehouden.

Politie en veiligheid

't Schuurke wint Asses handboogschietkampioenschap

Handboogschietclub 't Schuurke uit Mollem organiseerde het voorbije weekend het Asses kampioenschap voor handboogschieten liggende wip.

Nieuws

Ex-schepen en zakenman Jules Van Dooren overleden

Jules ‘Juul’ Van Dooren is maandag overleden. Hij werd 91.

Nieuws

“Door ziekte even uit roulatie”

Met een prima prestatie in de Ronde van Oostenrijk zette Manu Maertens de grote vakantie goed in. De eerstejaars uit Asse kon hier de voorbije weken wel geen vervolg aan breien. “Ziekte vergalde mijn plannen. Hierdoor was ik eind juli even uit roulatie. De voorbije koersen vlotte het niet onaardig, maar ik had misschien op iets meer gehoopt. In de zware driedaagse Aubel-Thimister-La Gleize kende ik enkele goede momenten, maar een uitschieter volgde niet. Toch was het weer hoopgevend. Vorige zaterdag kende ik in de Beker van België in Angreau dan weer pech. Na een fietswissel remonteerde ik nog enkele groepjes, maar de kop zag ik niet terug.”

Nieuws
Download