Plaats een oproep of stel een vraag aan je buren
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Beul zorgt voor ophef in Aarschot

Voor sommigen klinkt het als een stadsverhaal, maar de vertellers bleken alvast overtuigd van een speciale gebeurtenis in Aarschot.

Nieuws

Vrouw loopt brandwonden op bij keukenbrand

In de Zandstraat in Aarschot is maandagmiddag brand uitgebroken in een woning van een 90-jarige dame. De vrouw liep daarbij zware brandwonden op.

Politie en veiligheid

Geslaagde editie Sint-Rochusverlichting

Veel volk, veel sfeer en vooral veel tevreden mensen. De Aarschotse Sint-Rochusverlichting 2017, even bedreigd door aangekondigd onweer, beleefde hoogtij. Veel bezoekers noemden het een super editie, 'zo eentje zoals vroeger'. Daarmee lijkt de stad geslaagd in haar opzet om de 'lichtekes' terug stevig op de kaart te zetten.

Nieuws

Aarschot in de weer voor Sint-Rochus

Topevenement voor Demerstad komt er aan. Enkel nog duimen voor beter weer dan voorspeld.

Nieuws

Negentigjarige dame loopt zware brandwonden op bij keukenbrand

In de Zandstraat in Aarschot is maandagmiddag brand uitgebroken in een woning van een 90-jarige dame. De vrouw liep zware, maar geen levensbedreigende brandwonden op.

Politie en veiligheid

Zeventiger liep al 46 keer Dodentocht uit

Hugo Bonnyns stapte afgelopen weekend al fluitend de Dodentocht uit. Hij verhoogde zo zijn record tot 46 edities.

Nieuws

Man (58) sterft na ongeval op E40

Een 58-jarige bestuurder uit Aarschot is zondagochtend rond 4 uur om het leven gekomen bij een ongeval op de E40 richting Brussel, ter hoogte van Bierbeek. De man, die alleen in de auto zat, verloor de controle over het stuur en raakte van de weg. Hij stierf ter plaatse.

Nieuws

Aftrsun weert zich tegen regen

Het Aftrsunfestival, dat vandaag begint, kreeg bij de voorbereiding al te kampen met veel regen. De organisatoren namen maatregelen om het muziekevenement toch een succes te maken.

Nieuws
Download