Carpe diem!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Extra processen-verbaal voor drugs

Er is een kat-en-muisspelletje bezig tussen het Aarschotse stadsbestuur en oppositiepartij N-VA. Inzet: het drugsbeleid in de stad. Na een persbericht van de oppositiepartij eind vorig jaar, kwam de stad gisteren met een reactie. Meteen volgde een tegenreactie van N-VA.

Nieuws

VIDEO. Politie Aarschot kent opvallende stijging drugsfeiten

De politie van Aarschot maakte in 2017 van drugs haar prioriteit en dat heeft geloond. Zo werden er zo'n 240 processen-verbaal uitgeschreven voor drugsbezit.

Politie en veiligheid
Nieuws

Vijftienjarige stak Chirolokalen in brand

De lokale politie zal een vijftienjarige jongen uit Aarschot voor de jeugdrechter leiden in het dossier van de brandstichting aan de Chirolokalen aan de Kerkstraat in Ourodenberg.

Politie en veiligheid
Nieuws

“Die top vijf moet onze ambitie zijn”

“Ik zie in ons spel steeds meer wat ik er graag wil in zien”, vertelde Nico Van Roost voor de match bij Bertem-Leefdaal, “goed gegroepeerd voetballen en druk zetten.”

Nieuws

Brandstichters chirolokalen zijn amper 14 en 15 jaar

Het parket van Leuven heeft drie verdachten aangehouden voor de brandstichting van de lokalen van Chiro Ourodenberg in het Vlaams-Brabantse Aarschot. Het gaat om jongeren van amper 15 en 14 uit Aarschot, Leuven en Herenthout.

Politie en veiligheid
Nieuws

Kunstbabbel heeft na 27 jaar opvolger gevonden

Er is een opvolger gevonden voor de Kunstbabbel van Warre Moons. Ben Jaspaert neemt na 27 jaar de fakkel over.

Nieuws

“Nog niet vaak van Mario gewonnen”

De 1-4 van begin september tegen Bertem-Leefdaal ligt nog zwaar op de maag. Nico Van Roost was er toen nog niet bij, maar vond in de statistieken reden te over om zijn jongens te motiveren voor die zware trip. “Bertem-Leefdaal was vorig seizoen de enige club die Aarschot kon kloppen”, had hij er opgesnord. “De jongens zijn dus verwittigd. Ik ken Mario Casimon goed en moet zeggen dat ik nog niet vaak van teams die hij trainde kon winnen. Dat prikkelt me. Als we de lijn doortrekken van de zes matchen zonder nederlaag voor Nieuwjaar zit er iets in. Ook de oefenmatch tegen derdeklasser Hoeilaart geeft moed. Ik zie steeds meer dat we druk zetten en goed uitvoetballen.”

Nieuws

VIDEO. Schilderijenjacht van Aarschotse kunstenaars

Alle vergeten Aarschotse kunstenaars verenigen op één website en ze zo blijven herinneren. Dat is de droom van kunstliefhebber Pieter Van Kerckhoven. Om zijn virtuele collectie uit te breiden, gaat hij morgen op schilderijenjacht in Aarschot.

Nieuws

ATB Natuurvrienden viert veertigste verjaardag

Traditiegetrouw stapten de leden van ATB Natuurvrienden Aarschot het nieuwe jaar in. Dit jaar viert de vereniging haar veertigjarig bestaan. Er staan heel wat festiviteiten op de planning.

Nieuws
Download