A second please, patience is a virtue!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Voetbalgekte in Aarschot

Het Bonewijkcomité, een samenwerking tussen cafés Germinal en Uylenspiegel en Frut City, nodigt iedereen uit om vandaag om 17u mee te komen supporteren voor de Rode Duivels.

News

Broers Johan en Carl Noppen zijn nieuwe ereburgers van Aarschot

Aarschot heeft er twee ereburgers bij. Voor hun culturele verdiensten werden Johan Noppen en broer Carl (postuum) het ereburgerschap toegekend.

News

Aarschot is officieel een kind- en jeugdvriendelijke stad

Aarschot kan zich de volgende zes jaar officieel een kindvriendelijke stad noemen. Samen met acht andere Vlaamse gemeenten ontvingen ze gisteren het label ‘kindvriendelijke steden en gemeenten’.

News

Osschotse Blues en stad Aarschot huldigen Timmy Simons

De Osschotse Blues, een erkende fanclub van Club Brugge, heeft haar peter gehuldigd. Dat is niemand minder dan Timmy Simons, die al ereburger is van Aarschot.

News

Procedure rond trage wegen gisteren uitgesteld

Voor de vrederechter in Aarschot verschenen gisteren veel betrokken partijen door een klacht van trage wegenactivist Marc Van Damme over de trage wegen in Tielt-Winge.

News

‘Wild idee’ van broers Kolacny goed voor contract bij vermaard Amerikaans platenlabel

De Brides of Lucifer, het metalproject dat mee door broers Kolacny van Scala in het leven werd geroepen voor Grasspop 2017, heeft een contract beet bij het grote Amerikaanse platenlabel Rhino Records.

News

Startschot voor Aarschot Zomert

Woensdag werd in het stadspark de officiële aftrap gegeven van Aarschot Zomert. Drie maanden lang worden allerlei activiteiten en evenementen georganiseerd. Het eerste grote evenement is het festival Fundays, dat ook dit jaar samen met de jaarlijkse zomerbraderie wordt georganiseerd. Daarna volgen nog heel wat toppers, met onder meer Aarschot Zingt en Roots in het Park.

Leisure and hobby

Twee ‘monumenten’ gaan met politiek pensioen

Aarschot zal bij de gemeenteraadsverkiezingen twee politieke monumenten minder tellen op de kiezerslijsten. Bob Verstraete en Frans Deboes gaan met politiek pensioen.

Alert

‘Baanbrekend winkelen’, maar niet in Begijnendijk

Begijnendijk stapt niet mee in de engagementsverklaring rond baanwinkels, waarbij drie provincies en veertien gemeenten betrokken zijn.

News
Download