Jouw gegevens zijn veilig en beschermd
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Thuissupporters tevredenstellen”

Na de uitzege tegen Eine wil Munkzwalm de spons vegen over de wanprestatie thuis tegen Burst. De club maakt een afspraak met de supporters om het zaterdagavond tegen coleider Jong Zulte beter te doen.

Nieuws

“Geert Bourgeois werd schandelijk behandeld”

Het bezoek van minister-president Geert Bourgeois (N-VA) aan Zwalm zorgde donderdag voor ophef tijdens de gemeenteraad.

Nieuws

Kinderen palmen kerk Hundelgem in

Tijdens de voorstelling van de restauratie van de kerk in Hundelgem was gisteren een belangrijke rol weggelegd voor de leerlingen van de Vrije Basisschool. Ze zongen en dansten en voelden zich al goed thuis in wat waarschijnlijk hun stek zal worden.

Nieuws

“Dezelfde ploeg zorgde voor een lonende reactie”

Er was een wereld van verschil tussen de eerste en de tweede speeldag. Thuis tegen Burst werd met gebogen hoofd als verliezer de aftocht geblazen. Op Eine had men het niet zo moeilijk om een ruime en verdiende zege te behalen (0-4).

Nieuws

Jolien D'hoore verlaat Wiggle-High5

Jolien D'hoore schreef zondag voor de tweede keer op rij de wereldbekerwedstrijd in Madrid op haar naam. Haar derde zege in één week en de elfde zege in een UCI-wedstrijd. En dan mag je daar ook de driekleur aan toevoegen.

Nieuws

Fraaie bekerzege van MVC Gavere

In de 1/32ste finales van de beker kon tweedeklasser GH Oudenaarde niet met een stunt uitpakken. De ploeg van Geert De Naeyer pakte tegen eersteklasser Neerhof Kortrijk met een collectief degelijke prestatie uit, maar verloor op eigen veld met 3-7. Internolux Zwalm was op haar hoede voor de uitwedstrijd bij de tweede ploeg en vierdeklasser Kassani Elsegem, maar won met ruim verschil. Hetzelfde gold voor bekerhouder Synergie Merelbeke dat met 8-15 bij de tweede ploeg van Internolux Zwalm won. Vierdeklasser MVC Gavere verbaasde in positieve zin. De vierdeklasser won op eigen veld met 8-3 van vierdeklasser Real Samba Ronsele dat zich in het tussenseizoen nochtans fors had versterkt.

Nieuws

Openspelendag voor zes- tot veertienjarigen

De Zwalmse jeugdraad, i.s.m. het gemeentebestuur van Zwalm, organiseert op zondag 17 september van 13.30 tot 17 uur opnieuw een 'Openspelendag' voor zes- tot veertienjarigen op de site naast de sporthal in Munkzwalm. Het wordt terug een spetterende dag met onder meer avontuurlijke spring- en klautertuigen, een poëtisch kapsalon, een laserhoot game, schminkstand en skate-initiatie. Voor de ouders wordt er een bar en terrasje geïnstalleerd. Deelnemers betalen 1 euro ter plaatse en krijgen daarvoor een drankje en een koekje. Meer info bij de jeugddienst op 055 48 05 87 of via jeugd@zwalm.be.

Nieuws

GH Oudenaarde niet kansloos tegen Kortrijk

Vanavond worden de 1/32ste finales van de Beker van België afgewerkt waarvoor er enkele eersteklassers op hun hoede moesten zijn. Tweedeklasser GH Oudenaarde is op eigen veld niet kansloos tegen Neerhof Kortrijk. Titelhouder Synergie Merelbeke mag bij de tweede ploeg van Zwalm geen problemen hebben.

Nieuws

Weer prijs voor Jolien D'hoore: “Het was een hectische sprint”

Jolien D'hoore zit op WK-koers. Zoveel is duidelijk nadat ze in Herstelt haar tweede ritzege liet optekenen. Door de bonificatie maakt ze ook de vier seconden achterstand op Marianne Vos goed. Beide tenoren staan nu eerste en tweede in dezelfde tijd.

Nieuws
Download