Thuis in je buurt!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Zultse acteurs spelen op tien plekken stukjes van coryfee Gaston Martens

De verhalen van de meest gevierde Zultenaar in 2017, Gaston Martens, kwamen dit weekend tot leven in de horeca van Zulte. Tientallen acteurs speelden in cafés en cafetaria’s hun favoriete sketches van ‘hun’ toneelschrijver.

Nieuws

Levensboom in park Meheus opnieuw beschadigd door vandalen

De Westerse Levensboom in het park Meheus is door vandalen opnieuw beschadigd. “Het zou spijtig zijn mocht een dergelijk exemplaar ten onder gaan.”

Nieuws

Site Lys Yarns maakt plaats voor ‘nieuw Zulte’

Het gemeentebestuur wil het terrein van het failliete bedrijf Lys Yarns aankopen. Op het terrein wil het bestuur een nieuw stukje Zulte creëren. “De herontwikkeling van dit terrein is enorm belangrijk voor de Zultse toekomst”, klinkt het.

Nieuws

'Partnergeweld' op de zondagsmarkt in Zulte

Op zondagmorgen 18 juni staat de politiezone Deinze-Zulte, in het kader van het actieplan “Intrafamiliaal geweld”, met een preventiestand op de wekelijkse markt op het Gaston Martensplein aan de kerk van Zulte. Zij willen daar op een laagdrempelige manier aanspreekbaar zijn voor de inwoners van Zulte en Deinze.

Politie en veiligheid

Plantenstudienamiddag in wijk Konijntje in Machelen

Natuurpunt Deinze Zulte gaat op zaterdagnamiddag 17 juni een stukje natuur in Machelen grondig bestuderen. Ook geïnteresseerde beginners zijn welkom. Breng stevig schoeisel en eventueel een loep mee.

Vrije tijd en hobby

Aanvallende middenvelder Nill De Pauw versterkt Essevee

Na twee seizoenen En Avant Guingamp in de Franse Ligue 1 keert de ex-speler van Sporting Lokeren terug naar de Belgische competitie. De 27-jarige aanvallende tekende een overeenkomst voor drie seizoenen in het Regenboogstadion. De tweevoudig bekerwinnaar is na Sandy Walsh en Ben Reichert de derde transfer voor SV Zulte Waregem voor het komende seizoen.

Nieuws

Rommelmarkt in Olsene

Zaterdag 17 juni is er in Olsene weer rommelmarkt. Voor de derde keer heeft die plaats op het Domein de Raveschoot in de Rijwegstraat in Olsene, op het voetbalveld achter het kasteel van Olsene. Vanaf 7 u tot 16 u kan je er rondkuieren en op zoek gaan naar een mooi koopje.

Rommelmarkt
Download