We are from Lokeren, and you?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Jonge bestuurder ramt elektriciteitspaal

Een 22-jarige bestuurder uit Ninove is donderdagnacht om 3.45 uur op de Broeder Mareslaan om een nog onduidelijke reden de controle over het stuur verloren. Zijn wagen vloog uit de bocht en kwam tot stilstand tegen een verkeerspaal.

News

Nu ook G-voetbal bij KSV Sottegem

Een oproep begin deze maand op Facebook was zo'n succes dat men bij KSV Sottegem niet meer twijfelde. Die G-ploeg moest en zou er komen. Amper een week later was de oprichting een feit. Zaterdag 25 augustus is er al een eerste wedstrijd.

News

Diamanten huwelijk voor Cecile en André

André De Sterck (82) en Cecile De Potter (82) zijn zestig jaar getrouwd. Ze huwden op 12 september in het Expo-jaar 1958. André en Cecile hebben een dochter, Kelly, en een kleinkind. De jubilarissen werkten allebei bij de ouders van André, Cecile als chauffeur en André deed grondwerken.

News

Win een VW Kever uit 1971 (en steun daarmee een goed doel)

Na de witte Volkswagen Golf 1 vorig jaar, schenkt de ‘Vag In at Zottegem’ zondag een Volkswagen Kever weg via een tombola. De opbrengst wordt geschonken aan Bijeva, een organisatie die armoede in gezinnen wil aanpakken.

News

Nieuwe turnclub in Zottegem

Zottegem heeft een nieuwe turnclub. De 'Zottegymse Salto’s' geeft les in de ruime turnzaal van het Atheneum in Zottegem, met ingang via de Wurmendries.

News

Egmontloop op Bevegemse Vijvers

Op zaterdag 18 augustus organiseert de Zottegemse atletiekclub zijn jaarlijkse jogging. Reeds voor de 37ste keer staat Zottegem Atletiek in voor de organisatie van de Egmontloop.

News

Steeds meer sluikstorters ondanks campagnes en zelfs mobiele camera. “Sluikstorters zijn van alle leeftijden en hebben altijd een uitleg klaar.”

Ondanks talloze campagnes en sinds kort ook de inzet van een wildlife camera wordt het probleem van sluikstorten steeds groter. Tegenwoordig vind je zakken huisvuil op de meest landelijke baantjes en zelfs op de kerkhoven.

Alert

Dienstverplaatsingen kunnen ook per fiets

Zottegem heeft deze zomer zes dienstfietsen aangekocht, waarvan twee elektrische. De stad wil medewerkers op die manier stimuleren om de dienst- en privéwagens vaker aan de kant te laten staan.

News

“Sluikstorters hebben altijd een uitleg klaar”

Ondanks talloze campagnes en sinds kort ook de inzet van een wildlife camera wordt het probleem van sluikstorten steeds groter. Tegenwoordig vind je zakken huisvuil op de meest landelijke baantjes en zelfs op de kerkhoven.

News

Sneukelfietstocht in en rond Scheldewindeke

VTBKultuur Zottegem organiseert op zondag 26 augustus een sneukelfietstocht voor de ganse familie.

Leisure and hobby
Download