Just a second, I'm going to get something...
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Nieuwjaarsbrief van ‘jeugd’ voor burgemeesters

SP.A'ers Yana Giovanis (24) en Louie Van Rijsselberge (22) leggen op 7 januari de eed af als de twee jongste gemeenteraadsleden in Zottegem. Dat ze die rol zeer ernstig nemen, blijkt uit een opmerkelijk initiatief. Ze schreven een nieuwjaarsbrief aan de nieuwe burgemeesters.

News

Prijzengeld voor carnaval verdubbeld

Zottegemse carnavalsgroepen kunnen rekenen op een stevige verhoging van het prijzengeld: twaalfduizend euro in plaats van zesduizend euro. Hiermee geeft het stadsbestuur gehoor aan de oproep van het Feestcomité.

News

Uniformen voor Xavi-Indië dankzij benefietconcert

Het Gospalinakoor, de solisten en de leerlingen van de muziekacademie brachten een benefietconcert in cc De Steenoven in Herzele. De opbrengst gaat naar de aanschaf van schooluniformen voor de kinderen die door Xavi-Indië gesteund worden.

News

Autobrand op parking AZ Sint-Elisabeth

Woensdag ontstond er om 19.05 uur een brand in een geparkeerd voertuig op de parking van AZ Sint-Elisabeth. Volgens brandweerofficier Johan Tuypens van brandweerpost Zottegem is de brand ontstaan onder de motorkap door kortsluiting. Het ziekenhuis kreeg de raad om de ramen van alle kamers aan de voorkant van het hoofdgebouw gesloten te houden.

Alert

Ongeluk op kruispunt 't Vosken

Zondag gebeurde er om 13.10 uur een ongeluk op kruispunt 't Vosken. Een Ford Focus en een Opel Astra botsten er op elkaar. Beide wagens waren zwaar toegetakeld. Gelukkig vielen er geen gewonden. Brandweerpost Zottegem werd opgeroepen om het wegdek te reinigen.

Alert

Nieuw bestuur zet in op de deelgemeenten

“Wij zijn allemaal van Zottegem”, dat is de slagzin waarmee de nieuwe coalitie van CD&V en N-VA zich heeft voorgesteld. Met enkele opmerkelijke initiatieven zet de nieuwe bestuursploeg zich al meteen in de kijker.

News

Kurt De Loor neemt afscheid met wafelenbak

News

Overzicht nieuwe bestuursploeg

News

VIDEO. Nieuw bestuur maakt werk van mobiliteitsplan

In Zottegem zullen de belastingen niet stijgen. Dat is een opvallend punt uit het bestuursakkoord van de nieuwe N-VA/CD&V-meerderheid daar. Armoede zal aangepakt worden door activering.

News

Voetbalclub in de bres voor jeugdspeler die plots mama verliest: “Help Joshua de begrafenis van zijn mama bij te wonen”

“Dit weekend bereikte mij het droevige nieuws dat de alleenstaande mama van onze dertienjarige jeugdspeler Joshua Eersteling is overleden”, zo begon de opmerkelijke oproep van de voorzitter van voetbalclub Eendracht Elene Grotenberge Koen Mons om een solidariteitsactie op poten te zetten voor de speler van zijn U15-jeugdploeg.

News
Download