Stel jezelf even voor aan je buren
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“We zijn voldoende gewapend”

Leander Maenhout blijft het Meetjesland trouw. Deze 29-jarige nummer acht was een tiental jaar geleden bij Sparta Ursel actief en kwam in de voorbije drie seizoenen voor KVV Zelzate uit. Dit seizoen zit hij met Eendracht Aalter weer in eerste provinciale.

Nieuws

's Middags alles geregeld, 's avonds uitgevoerd: Laurens vraagt Lotte ten huwelijk tijdens festival

Rijvers Festival in Zomergem kreeg zondagavond nog een mooie apotheose. Laurens Van Laeke (25) vroeg zijn vriendin Lotte De Thaey (25), waar hij negen jaar mee samen is, ten huwelijk bij Sven Ornelis.

Nieuws

Rijvers Festival raast verder

De verwachtingen waren hoog, en ze werden volledig ingelost: Rijvers Festival betoverde, ontplofte én raast gewoon verder. Op naar volgend jaar. “We willen ons festivaldorp nog verder uitbouwen: op citytrip naar Rijvers, dàt is het doel.”

Nieuws

FOTO. Rijvers Festival schot in de roos

Het Rijvers Festival ontpopte zich tot een echt familiefestival, waar er van alles te beleven viel voor jong en oud. Goede Nederlandstalige muziek, populaire rappers, straffe dj’s, lekker eten, Samson en Gert en K3 voor de jongsten… Op Rijvers 2017 had je het allemaal. Het feeërieke festivaldorp met mooie kermismolen was een plezier voor het oog. Het volledige verslag leest u in Het Nieuwsblad Meetjesland-Leiestreek van maandag 14 augustus.

Nieuws

VIDEO. Rijvers Festival gaat uit zijn dak op Jebroer

Een van de absolute hoogtepunten van Rijvers Festival 2017 was het optreden van Jebroer op zaterdagavond. De massaal opgedaagde jeugd ging er compleet uit de bol op de hits van de razend populaire Nederlandse rapper. Het volledige verslag leest u in Het Nieuwsblad Meetjesland-Leiestreek van maandag 14 augustus.

Nieuws

Het paradijs ligt dit weekend in Zomergem... én zes andere redenen waarom u naar Rijvers Festival moet

Nu vrijdag start het Rijvers Festival in Zomergem. De verwachtingen zijn - terecht - hoog, en wel dààrom. Zeven redenen waarom u dit weekend niet naast het festival kan. Eén voor elke letter van het paradijs dat R.I.J.V.E.R.S. wordt.

Nieuws

Ondanks protest toch vergunning voor stal met 80.000 slachtkuikens

De uitbater van de nog te bouwen pluimveehouderij in de Spinhoutstraat, goed voor 80.000 slachtkuikens, heeft een milieuvergunning op zak. De gemeente Zomergem tekent wel beroep aan.

Nieuws

De Buurtpolitie komt in actie op Rijvers Festival

Koen, de politieman uit het populaire VTM-programma ‘De Buurtpolitie’, komt naar Rijvers Festival. Samen met de échte buurtpolitie.

Politie en veiligheid

Opbouw Rijvers Festivaldorp nu al begonnen

Het is nog bijna drie weken wachten op de start van het tweede Rijvers Festival in Zomergem, maar de opbouw van het indrukwekkende festivaldorp is gisterochtend al van start gegaan.

Nieuws

WEDSTRIJD : 5 lezers eten gratis Sentse paling of ribbetjes

Sint-Laureins viert feest op 1 augustus. Samen met Radio2 gaat de gemeente tweeëntwintig jaar terug in de tijd. De radiozender, ooit samen met de provincie Oost-Vlaanderen en Imewo, organisator van de wedstrijd “Een thuis voor een beeld” loopt in augustus alle winnaars af om er een dag lang radio te maken in de buurt van het gewonnen beeld.

Nieuws
Download