Ken jij nog leuke adresjes?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Heraanleg Hofbouwstraat start in 2018

De plannen voor de Hofbouwstraat, Kruisdreef en Chrysantenstraat in Zomergem zijn klaar. “We kunnen in 2018 starten. Ook de onteigeningen zijn intussen rond.”

Wegen en verkeer

“Winst na een matige prestatie”

VV Zomergem won met 0-3 op het terrein van FC Assenede maar Eddy Van Daele werd niet wild van het spektakel.

Nieuws

“Goed gevoel bij fel vernieuwde kern”

Na twee competitienederlagen had eerstedivisieploeg Zomergem in het kader van de Vlaamse beker met het bezoek van eersteprovincialer Keerbergen een haalbare opgave. Met voor het eerst Leander Buzeyn (21) in de basis won Zovoc met 3-0.

Nieuws

“Ref bepaalde de wedstrijd”

VV Zomergem blijft haar eerste competitiezege op eigen bodem najagen. De Mickey's speelden 1-1 gelijk tegen FC Meetjesland dat wel haar leidersplaats kwijtspeelde. VV Zomergem staat in de rangschikking met 8 op 18 op de negende plaats op slechts 5 punten van het leidersduo.

Nieuws

“Wereldbekerselectie lijkt me logisch”

Niet Jolien Verschueren of Alicia Franck maar wel Kim Van de Steene bolde als beste Oost-Vlaamse over de streep in de eerste manche van de IJsboerke Ladies Trophy. Met een tiende plaats was de Zomergemse na Ellen Van Loy de tweede Belgische.

Nieuws

“Niet onderschatten”

Na twee nederlagen en slechts één op zes is bij eerstedivisieteam Zomergem de honger naar een eerste zege groot. “In de strijd voor de Vlaamse beker krijgen we morgen eersteprovincialer Keerbergen op bezoek. Dat is een haalbare kaart”, meent coach Frank Vanhove. “Toch mogen we die opponent niet onderschatten. In elke set hebben de gasten immers een voorgift van vier punten. Bovendien zijn middenman Thomas Dermout en setter Karel Haenebalcke niet fit. Hoewel de competitie belangrijker is, zou een eerste zege toch deugd doen. Met drie uitwedstrijden op een rij tegen de top drie Oudenaarde, Stekene-Sint-Gillis en Meerbeke hebben we daarna een zwaar programma.”

Nieuws

Zussen Veronique (48) en Michelle (45) al kwarteeuw smoorverliefd op smurfen

Onder de noemer ‘Blue Paradise’ organiseren de zussen Veronique (48) en Michelle (45) Leyseele zondag 8 oktober in de Evergemse school MUDA voor de tiende keer een smurfenbeurs. Daarop kunnen beelden, knuffels en nog meer van de blauwe figuurtjes met witte puntmuts geruild of gekocht worden.

Nieuws

Zomergem start centraal meldpunt voor alle vragen

De gemeente Zomergem is gestart met een centraal meldpunt. Inwoners kunnen er terecht met al hun vragen en meldingen, zelfs via WhatsApp.

Nieuws
Download