Plaats een oproep of stel een vraag aan je buren
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Spar Zingem heropent de deuren na renovatie

De vernieuwde Spar Zingem heeft gisteren de deuren geopend. De winkel werd volledig heringericht volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-buurtsupermarkten.

Nieuws

Dit museum pakt uit met unieke activiteit voor kinderen: massage tussen de schilderijen

Het mudel of Museum van Deinze en de Leiestreek pakte de voorbije dagen samen met de Gezinsbond uit met twee bijzondere activiteiten: yoga en massage.

Nieuws

Geen bibliotheek in gerenoveerd gemeentecomplex door fusie

De renovatie en uitbreiding van het gemeentecomplex in Huise is volop aan de gang. Er werd deze week begonnen aan het nieuwe deel van het gebouw. Intussen is zeker dat er geen bibliotheek, maar een dienstverleningsbalie zal zijn gehuisvest.

Nieuws

CD&V zet burgemeester Kruishoutem op eerste plek bij allereerste verkiezingen voor fusiegemeente

CD&V stapt in de nieuwe fusiegemeente Kruisem met de Kruishoutemse burgemeester Joop Verzele als kopman naar de kiezer. Kathleen Hutsebaut, burgemeester van Zingem, neemt de tweede plaats op de lijst in. “Maar we staan zij aan zij”, klinkt het.

Nieuws

Heraanleg centrum eindelijk gestart

In Ouwegem zijn sinds gisteren de werken voor de langverwachte heraanleg van het centrum begonnen. Ook de werken aan de afvalwatercollector door de Ouwegemstraat, Nerethstraat en Steenoven zijn gestart.

Wegen en verkeer
Nieuws

Neefje (10) verraadt oom die ‘pakjes met een raar geurtje’ kocht

“Nonkel heeft enkele pakjes met een heel raar geurtje gekocht”, zo choqueerde een tienjarige jongetje zijn mama, nadat hij met zijn oom op uitstap naar Kortrijk was geweest. Bleek dat de oom, een 33-jarige man uit Zingem, in het bijzijn van zijn neefje cannabis had gekocht. Hij moest zich nu voor de correctionele rechtbank in Oudenaarde verantwoorden wegens het bezit van drugs in het bijzijn van een minderjarige enerzijds en wegens enkele winkeldiefstallen anderzijds.

Nieuws

Kapperszaak bekogeld met molotovcocktail: “Maar een half metertje verder en mijn huis én dat van de buren was weg”

Afgelopen weekend werd bij kapperszaak Diego in de Heirweg in Zingem een brandbom tegen de voordeur gegooid. Zaakvoerder Diego Maheur begrijpt er niks van.

Nieuws

Kapsalon bekogeld met molotovcocktail

Bij kapperszaak Diego in de Heirweg in Zingem werd afgelopen weekend een brandbom tegen de voordeur gegooid. Eigenaar Diego Maheur begrijpt er niks van.

Nieuws

Twaalfde nieuwjaarsdrink in Ouwegemstraat

Voor het twaalfde jaar komt de Ouwegemstraat in Ouwegem samen voor een nieuwjaarswens, vergezeld van een natje en een droogje. Op de terreinen van Geurs Office kwamen 78 buren elkaar een prettig 2018 wensen. De straat werd daarbij afgezet, zodat de kinderen konden genieten van een ruim speelterrein.

Wegen en verkeer
Nieuws
Download