Boem! De site ligt plat! Nee, nee, het is maar een grapje...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Bjorn De Neve: “We hoeven geen verstoppertje te spelen”

KVV Zelzate eindigde vorig seizoen als runner-up in eerste provinciale na Melsele, maar liet het in de eindronde een beetje afweten. De nieuwe trainer Bjorn De Neve wil met positief voetbal een grote stap vooruit zetten.

Nieuws

“De goesting is nog voldoende aanwezig”

KVV Zelzate strandde vorig seizoen op de tweede plaats en viel in de eindronde snel uit de boot. Groen-wit wil beter doen en hoopt de poort naar nationaal voetbal te forceren. De ingehaalde Quincy Rombaut moet daarbij een spelbepalende figuur worden.

Nieuws

Matz maakt viergeslacht compleet

Sinds eind vorig jaar is onze streek een viergeslacht rijker.

Nieuws

Lisa De Bock is Vlaamse Kampioen in de atletiek

Op Onze-Lieve Vrouw Hemelvaart vonden in Brugge de Vlaamse Kampioenschappen atletiek plaats. De Zelzaatse meerkampster Lisa De Bock haalde goud in de vierhonderd meter.

Nieuws

Park wordt gekapt en daar is buurt blij om

De gemeente laat in het park van Zelzate vele honderden bomen kappen. Dit moet deze groenzone aantrekkelijker, onderhoudsvriendelijk en veiliger maken.

Vrije tijd en hobby

“We zijn voldoende gewapend”

Leander Maenhout blijft het Meetjesland trouw. Deze 29-jarige nummer acht was een tiental jaar geleden bij Sparta Ursel actief en kwam in de voorbije drie seizoenen voor KVV Zelzate uit. Dit seizoen zit hij met Eendracht Aalter weer in eerste provinciale.

Nieuws

Buurt schrikt van knallen in Wachtebekestraat

Buurtbewoners van de Wachtebekstraat en de Heidelaan in Zelzate werden maandagavond opgeschrikt door hevige knallen. Berichten op sociale media spraken zelfs over mortiervuur. “Het was een oorverdovend lawaai”, zegt buurtbewoner Stanny Wijngaert. “Net alsof mortiervuur afgevuurd werd. Mijn kinderen waren doodsbang en mijn twee Jack Russelhonden sloegen op de vlucht. We vonden ze pas terug in de loop van de nacht.”

Nieuws

“Ik kijk terug op een meer dan geslaagde bekercampagne”

Zoals enigszins verwacht eindigde het bekeravontuur van KVV Zelzate op het veld van KSK Heist.

Nieuws

Bekersprookje eindigt voor KVV in Heist

KVV Zelzate heeft de derde bekerronde van België niet overleefd. In de Croky Cup moest het de duimen leggen bij KSK Heist, een ploeg uit de eerste amateur reeks. Groen/wit mag de bekerarena met opgeheven hoofd verlaten, het werd nooit belachelijk gemaakt bij een ploeg die drie reeksen hoger speelt.

Nieuws

Zelzate is sterk op Bornemse Dodentocht

De 36-jarige Andy Cocquyt was zaterdagochtend de eerste Zelzatenaar die de Bornemse Dodentocht beëindigde. In totaal startten 21 inwoners van onze kanaalgemeente, dertien bereikten ook de eindmeet. Uiteraard krijgen alle sportievelingen alle eer die ze verdienen voor deze wandeltocht van honderd kilometer die vrijdagavond om 21 uur van start ging met 12.307 geregistreerde deelnemers.

Vrije tijd en hobby
Download