Je kan ook een privé chat starten met een buur
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Werken Farys blijven gevaarlijk voor fietsers

Nogal wat inwoners van de wijk De Katte zijn de werken van de watermaatschappij Farys grondig beu.

Wegen en verkeer
Nieuws

“Ik stop ermee als keeper”

Eendracht Aalter pakte uit met een stunt door met 2-1 van KVV Zelzate te winnen. De rood-witten mogen blijven dromen van deelname aan de eindronde. Bij de rood-witten stond Cedric Van Heule door de blessure van Thomas Van Hende opnieuw onder de lat.

Nieuws

“Frustrerende ervaring”

In de topper op het veld van Aalter leed de leider zijn derde verlies in vier wedstrijden. “Wij speelden niet onze beste wedstrijd, maar de tegentreffer in blessuretijd was dit keer toch een te zwaar verdict”, zo stelt sportief verantwoordelijke Bernard Seghers.

Nieuws

Konijntje gedumpt in kledingcontainer: brandweer van Gent kan hem redden van de vrieskou

De brandweer van Gent heeft maandag een gedumpt konijntje gered uit een kledingcontainer. “Het dier was in een doos gestopt en gedumpt tussen alle spullen”, vertelt Dirk De Sutter, perswoordvoerder van de politie van Gent.

Politie en veiligheid
Nieuws

Tunnel twee nachten afgesloten

De tunnel onder het zeekanaal Gent-Terneuzen op de E34 wordt zowel maandag- als dinsdagnacht afgesloten. In beide richtingen zal het verkeer bovengronds moeten omrijden.

Wegen en verkeer
Nieuws

Nieuwe nederlaag voor de leidersploeg

De motor van KVV Zelzate begint te sputteren. De leidersploeg incasseerde op het veld van Eendracht Aalter haar derde nederlaag in vier wedstrijden en behaalde slechts vier punten op vijftien uit de voorbije vijf duels. Eendracht Aalter mag blijven dromen van een eindrondeticket.

Nieuws

KVV zit in hoek waar de klappen vallen

Zonder de geschorste kapitein Martens, de gekwetsten Ampe en Loof en de zieke De Bremme leed KVV zijn derde nederlaag in de laatste vier wedstrijden. In de derde periode halen ze 5 op 18. Vrijdagavond kreeg Nicolas Van Buyten in Gent de Gouden Bal als beste speler van eerste provinciale. Hij werd gekozen door de trainers van de reeks waarbij elke trainer op niemand van zijn eigen spelers mocht stemmen. Nog twee spelers met Zelzaatse roots wonnen in de lagere reeksen.

Nieuws

Burgemeester mag geen opdracht geven aan schooldirectie

Politieke mandatarissen zoals een schepen of burgemeester mogen geen rechtstreekse opdrachten geven aan gemeentepersoneel. Zo bepaalt de aangepaste deontologische code.

Politie en veiligheid
Nieuws

Loze Vissertje nu dubbel zo groot

Het Loze Vissertje, een speciaalzaak voor sportvissers, heeft de winkel in de Kanaalstraat uitgebreid tot niet minder dan duizend vierkante meter verkoopruimte.

Nieuws

Atheneum-leerlingen trekken naar Marokko

De leerlingen van 5GWW (Gezondheid- en Welzijnswetenschappen) en 5HW (Humane Wetenschappen) van het Koninklijk Atheneum zijn gestart met ‘Marokko’, een vrijwilligersproject waar ze in een weeshuis zullen instaan voor de verzorging van weeskinderen.

Nieuws
Download