60% of your neighbours view the feed on a weekly base
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Verbrede Tractaatweg in Zeeland gaat nog dit jaar open

“De verbreding van de Tractaatweg tussen Terneuzen en de Belgische grens in Zelzate loopt erg vlot. De verwachting is dat alle vernieuwde rijbanen nog dit jaar voor het verkeer kunnen worden opengesteld.”

News

BeNe Ladies Tour 2018: wie volgt Marianne Vos op

Aan de vooravond van dit vierdaags wielergebeuren mogen we nu al besluiten dat het vier dagen wedstrijd zal worden met de top van het vrouwenwielrennen.

News

Tezamen-Zelzate is hechte ploeg onafhankelijken

De nieuwe partij rond oud-socialistische burgemeester Freddy De Vilder, ‘Tezamen-Zelzate’ gokt op drie zetels. “En die kunnen doorwegen in coalitiegesprekken”, zegt lijsttrekker de Vilder.

News

FOTO. WK voetbal aan Napoleon

Dinsdag en zaterdag speelden de nationale Belgische voetbalploeg zijn laatste twee wedstrijden op het wereldkampioenschap in Rusland.

News

Ruslanders willen toch in wijk blijven

Na een eerder gelaten reactie op het verdwijnscenario van hun wijk, keert de weerbaarheid terug bij de Klein Russen. “Wij willen blijven”, hangt nu voor veel ramen in deze sociale wijk.

News

Brandweerman gewond bij industriebrand

Bij de brand, niet ver van een tankstation en een bos, raakte woensdagavond één brandweerman lichtgewond. De brandweer moest tot in de ochtend nablussen.

Alert

FOTO. Speelplein D’MAXZ start zomerwerking

Na de nodige voorbereidingen, was het op maandag 9 juli de officiële start van twee maanden speelpleinwerking. Met 60 kinderen en een pak moni’s meteen ook een goed begin. Reserveren op voorhand hoeft niet, de inschrijving en betaling gebeurt op de dag zelf. Wie inlichtingen wil, kan bellen naar de jeugdconsulent Jens op 0498 48 90 99. Er is ook info te vinden op de gemeentelijke website van Zelzate of op facebook.

News

Brand in loods op bedrijventerrein: brandweer massaal ter plaatse

Op een bedrijventerrein, achter het Texaco-station op de afrit van de E34 in Zelzate-Oost, is een brand uitgebroken in een achtergelegen loods. De brandweer kwam massaal ter plaatse om de loods te blussen.

Alert

Kampioenstitels maken toegangsdeur heel kleurrijk

De traditie om de toegangsdeur van het administratief gebouw ‘Brughuizen’ in de kleuren te steken van de voetbalploeg die kampioen speelt en van wie in Zelzate een lokale supportersvereniging actief is, krijgt nu een wel erg bijzondere uitloper.

News

Open tuindagen dit weekend

Voor de 32ste keer kan je gedurende drie dagen een bezoekje brengen aan ‘ons bloemenweelde’ in de Camille Leynlaan 23 te Zelzate.

News
Download