Ken jij nog leuke adresjes?
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Afrit naar ring rond Gent komend weekend afgesloten

Vanaf komende vrijdagavond 19 uur tot en maandagochtend voor de ochtendspits zal de afrit op de Kennedylaan, richting E17/E40, afgesloten zijn vanuit de richting Zelzate. Dit melden Stad Gent an het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) op hun website.

Wegen en verkeer

Na ontslag medewerker met beperking: OCMW veroordeeld wegens discriminatie

De rechter in eerste aanleg heeft het OCMW van Zelzate veroordeeld wegens discriminatie. Het ontslag van medewerker Jonathan B. (28) zou volgens de rechtbank mede besloten zijn op basis van zijn beperking. “Niets van, we keken enkel naar de functie”, klinkt het bij het OCMW.

Nieuws

FOTO. Openingsweekend bij KVV Zelzate

Samen met een schare nieuwe medewerkers, enkele sponsors en bestuursleden kwamen vrijdag amper aan handvol supporters kennismaken met de nieuwe spelers. Zaterdag was er dan het traditionele treffen met Sporting Lokeren waarin, op Ennio Martens na, alle nieuwe spelers, inclusief enkele overgekomen beloften, aantraden.

Nieuws

“Dit is een traditie om volop te koesteren”

Vandaag zaterdag om 17 uur ontvangt KVV Zelzate Sporting Lokeren voor hun eerste oefenpartij van het nieuwe seizoen. Een wedstrijd waarin beide ploegen de volledige kern aan het werk willen zetten. Een gebeuren ook dat na iets meer dan tien jaar een traditie is geworden.

Nieuws

Dieven zetten wagen zonder banden in drukke straat

Dieven zijn er in de nacht van maandag op dinsdag in geslaagd om vier banden en wielen te stelen van een wagen in de Veldbrugstraat in Zelzate.

Politie en veiligheid

In deze gemeente zijn de nachten altijd net iets heter

Ook last om in slaap te vallen bij deze temperaturen? Dan woont u hopelijk niet In Zelzate. Daar kan de temperatuur ’s nachts tot wel vijf à zes graden hoger liggen dan op het omringende platteland. Boosdoeners? Gent, de haven en veel beton.

Nieuws
Download