De naam Hoplr komt van cityhopping
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Buren onderschatten zou erg dom zijn”

In Lokeren staat vanavond de derby tussen de plaatselijke Panda's en de vrouwen van Zele Berlare op de rol. Voor leider Panda's, dat dit seizoen nog maar één set liet liggen, is dit meteen het afscheid aan het thuispubliek dit kalenderjaar. Nadien moeten Els Verheyden en co maar liefst zeven keer op rij buitenshuis aantreden.

Nieuws

“We zijn zeker geen favoriet”

Om aan zijn derde periode bij Eendracht Zele te beginnen verliet Jonas Droessaert in het tussenseizoen Appelterre-Eichem. Morgen is hij met zijn maats gastheer voor die ploeg. Toch blijft de zoon van ex-trainer Guy daar vooral rustig bij.

Nieuws

Radiocoryfee Eddy Roels (58) overleden

Eddy Roels, in radiokringen beter bekend als Johnny Van Malderen, overleed vorig weekend. De 58-jarige man kreeg een hartstilstand aan zee. Hij was medewerker van de regionale afdeling van Radio ClubFM voor Zele, Lokeren, Berlare en Dendermonde. “Onder de naam Johnny Van Malderen maakte hij heel wat mensen gelukkig met zijn discobar en op de radio”, staat er te lezen op de Facebookpagina van Radio ClubFM. “Johnny Van Malderen was een begrip geworden op de lokale radio in Vlaanderen. Hij begon zijn carrière bij vzw Liberty, de toenmalige Radio Liberty, maakte later live programma's in Lokeren, Aalst, Vilvoorde, Antwerpen, Beervelde, Eeklo, Gent en Sint-Niklaas.”

Nieuws

“Afzien om winst vast te houden”

Kenzo Van de Cauter won de Linker Oevert Halve Marathon. De naar Schellebelle uitgeweken Zelenaar hield met 1u19'26” bijna anderhalve minuut over op maatje Sean Durinck.

Nieuws

“En nu opschuiven naar de linkerkolom”

Heikant Zele kan dan toch nog winnen. De formatie van trainer Geert Mertens nam met 0-3 de maat van promovendus KV Sint-Gillis. Raf Fierens hielp met twee doelpunten het verschil maken.

Nieuws

“In een halfuur tegenstander opgerold”

Een half uur, meer had Eendracht Zele B niet nodig om Avanti Stekene B op een hoopje te voetballen.

Nieuws

Politie haalt roekeloze chauffeurs uit verkeer

In de nacht van vrijdag op zaterdag hield de politie van Berlare-Zele een controle op onaangepast rijgedrag. Enkele roekeloze chauffeurs werden uit het verkeer gehaald.

Politie en veiligheid

“Uitslagen om mee uit te pakken”

Zele verhinderde dat De Pinte een vijfde overwinning op rij boekte. Meer zelfs Eendracht versloeg het team van ex-coach Steven De Groot met 0-3. Met die driepunter hees het zich meteen naast HO Kalken aan de kop van de rangschikking.

Nieuws

“We waren niet bij de les”

JV De Pinte stelde teleur in de topper tegen Eendracht Zele dat op gelijke hoogte stond. De degradant uit de derde amateurklasse won met 0-3 via evenveel doelpunten in de tweede periode en kwam door het puntenverlies van HO Kalken mee aan de leiding.

Nieuws

Zele wordt leider na zege zonder glans

Eendracht Zele maakte een einde aan een fraaie reeks van vier opeenvolgende overwinningen van JV De Pinte. De thuisploeg haalde nooit haar beste niveau en beet verdiend in het zand. Een goed georganiseerd Eendracht Zele scoorde driemaal in de tweede helft en kwam door de nederlaag van HO Kalken mee aan de leiding van de rangschikking.

Nieuws
Download