Sebiet no koffiekoeken for you éh!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Waren niet de mindere”

De regelmaat waarmee Eendracht Zele in het eerste deel van de competitie punten sprokkelde, is helemaal weg. Na vijf van hun laatste zes matchen stonden de rood-zwart-witten met lege handen. Ook de bitsige strijd tegen Eendracht Aalter leverde hen geen buit op.

Nieuws

“Moeizame zege in topper tegen Zele”

In derde nationale zette MVC Aalter de titelambities fors kracht bij. De leider won met 5-4 de topper tegen JMV Zele, dat vorig weekend met een bekerstunt had uitgepakt. “Een zeer moeizame zege”, reageert secretaris Niels Lippens.

Nieuws

‘Geluk aan onze zijde”

Eendracht Aalter klom na een 1-2 zege bij Eendracht Zele naar de vijfde plaats in de rangschikking. “We klommen halfweg in de eerste helft via twee doelpunten van Tom Persan op een 0-2 voorsprong”, aldus coach Yves van Acker. “Wij incasseerden op het halfuur een strafschopdoelpunt, maar gingen met een verdiende bonus de rust in. Na de herneming kwam Zele met een soort no-nonsensvoetbal sterker opzetten. Wij hadden het moeilijk en verzuimden vooral om de omschakelingsmomenten beter en efficiënter te benutten. Wij bleven overeind en behaalden een derde opeenvolgende zege. We blijven met beide voeten op de grond. Wij hebben momenteel het geluk aan onze zijde.”

Nieuws

“We hebben zeker nog ambitie”

Sinds begin oktober is Eendracht Zele aan de top van het klassement terug te vinden. Enkele weken bekleedde het zelfs de eerste plaats, maar door een kleine terugval (3 op 15) komt nu de top vijf notering in het gedrang.

Nieuws

“Willen revanche tegen Zele”

Eendracht Aalter genoot deze week na van de overwinning op eigen terrein tegen het zeer ambitieuze SK Berlare. De ploeg van coach Yves Van Acker trekt zondag naar Eendracht Zele dat op de derde plaats staat. De rood-witten prijken op de zesde plaats.

Nieuws

“Tegen leider niveau van bekerstunt doortrekken”

Met de scalp van eerstenationaler Nederename op zak, trekt Jong MV Ford Neyt Zele vanavond naar competitieleider Aalter.

Nieuws

Burgemeester voor vrijwilligers bij politie

Burgemeester Patrick Poppe (Open VLD) ziet het wel zitten om op termijn vrijwilligers toe te laten bij de lokale politie. Dat antwoordde hij op een vraag van oppositieraadslid Herman Van Driessche (N-VA). “Naar het voorbeeld van Antwerpen moet het mogelijk zijn om ook in Zele vrijwilligers aan te stellen”, zegt Van Driessche. “Bedoeling is om oud-politiemensen, ex-militairen, maar ook boekhouders, fiscalisten en informatici de politiediensten te laten bijstaan. Er is immers een aanzienlijke en groeiende groep van jonggepensioneerden die graag voor korte tijd zou willen werken voor de politie.”

Politie en veiligheid
Wegen en verkeer
Nieuws

Oudercomité verkoopt duizend driekoningenbroden

Het oudercomité van basisschool De Vlinderboom in het Zeelse Avermaat verkoopt al 32 jaar driekoningenbrood. “De broodjes worden gebakken bij bakker Etienne Van den Steen”, zegt directeur Luc Herwege. “Een duizendtal is er deze keer gebakken. Er zitten rozijnen en frangipane in en in sommige zitten ook prijzen verborgen.” De opbrengst gaat naar de werking van de school.

Nieuws
Download