Hoog tijd voor nieuwe spreuken van de dag!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Souschef van Fleur de Lin bij vijf finalisten voor beste kok van België

Ignace Wattenberge, souschef van restaurant Fleur de Lin in Zele, is geselecteerd voor de wedstrijd Eerste Kok van België van Prosper Montagné.

Nieuws

Meubelmaker gaat de lucht in met houten vliegtuig

Gisteren maakte Ivan Baeyens, een geboren Zelenaar die al zeventien jaar in Hamme woont, zijn grote droom waar: de 38-jarige meubelmaker mocht immers meevliegen met een houten Boeing-Stearman PT 17.

Nieuws

“Meteen in de aanval gaan”

Het Interclubkampioenschap van het Waasland wordt vandaag een strijd van één tegen allen. De Cibel-Cebon ploeg van Gaspard Van Peteghem rijdt er niet alleen voor eigen volk, het team van Stijn De Bock bewees ook al meermaals in supervorm te zitten.

Nieuws

Bediende steelt 34.000 euro van instelling voor gehandicapten

Een 52-jarige vrouw uit Zele bestal de vzw Blijdorp, waarvoor ze werkte. Blijdorp is een instelling voor mensen met een mentale handicap. De bediende maakte de vzw 34.000 euro lichter. De rechter moet beslissen of ze alles moet terugbetalen.

Nieuws

Stijn De Bock grijpt naast tweede grote zege op rij

Na zijn winst vorige week in de Grote Prijs Etienne De Wilde en eerder dit seizoen al een derde plaats in de Zuid-Kempische Pijl in Mol Sluis, bevestigde Stijn De Bock (Cibel-Cebon) met een tweede plaats in de Memorial Van Coningsloo, de derde wedstrijd van de topcompetitie, dat hij aan zijn beste seizoen uit zijn loopbaan bezig is.

Nieuws
Download