Belgische chocolade, frietjes en hoplr
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

VIDEO. Bulderende motoren op Tractorpulling in Zele

15 augustus, het is een vaste afspraak voor al wie van bulderende motoren houdt: de tractorpulling in Zele. Deelnemers moeten met hun voertuig een ballastwagen zo ver mogelijk kunnen trekken. En in Zele kennen ze daar alles van. Het is een van de bekendste wedstrijden in ons land.

Nieuws

VIDEO. Deze gemeente roept inwoners op om massaal onkruid te wieden

Er woekert teveel onkruid in de gemeente Zele. Daarom roept Burgemeester Patrick Poppe de bevolking op om samen met het gemeentebestuur onkruid te verwijderen. Sinds 2015 mag de gemeente geen pesticiden meer gebruiken om het onkruid te verdelgen, omdat dit schadelijk is voor het milieu en de gezondheid. Volgens de gemeente is onkruid op een milieuvriendelijke manier verdelgen duurder en ook veel arbeidsintensiever. Daarom zoekt de gemeente naar alternatieven.

Nieuws

“Bockie wat doe je nu?”

De Parelvissers hebben vandaag opnieuw redenen zat om een feestje te bouwen. Na Oliver Naesen, Preben Van Hecke en Greg Van Avermaet was het de beurt aan Zelenaar Stijn De Bock om in Stabroek de Belgische driekleur aan te trekken.

Nieuws

“Met de tips van Greg”

Met Joeri Stallaert heeft het Cibel-Cebon team zondag allicht de topfavoriet in huis om de Belgische titel bij de elites zonder contract te worden. Maar ook zijn ploegmakker Stijn De Bock wil zijn kans grijpen mocht die er komen.

Nieuws

“Ik heb me hier altijd wel goed gevoeld”

Tussen de nieuwkomers bij Eendracht Zele bevinden zich enkele oude bekenden. Zo verdedigden Maarten Cooreman, Arno De Caigny en Joachim Verdonck al eerder de rood-zwart-witte kleuren. Voor Jonas Droessaert wordt het zelfs zijn derde periode op Ter Elst.

Nieuws

Kristof Smet maakt debuut als hoofdtrainer

Drie seizoenen terug kwam Kristof Smet als beloftencoach bij de trainersstaf van Eendracht Zele. Met een tussenstap als T2 promoveerde de jonge Waaslander tot hoofdtrainer van het A-team.

Nieuws

Zomers pop-upcafé op Zandberg

De vzw Droomhuis opent een pop-upcafé op de Zandberg, in het pand waar zich vroeger het café Par-Lare bevond.

Nieuws

Voor de allerlaatste keer Pickle Juice

De Zeelse band Pickle Juice treedt vanavond voor de allerlaatste keer op. Op het podium van de Fonnefeesten nemen Jan Matthys (39), Joachim De Clerck (32), Leen Van Havermaet (34), Seppe De Roover (33) en hun vrienden afscheid van het publiek. “Voor ons is dit een thuismatch. We gaan er echt van genieten!”

Nieuws

“Organisatie opzetten tegen sterke opponent”

Met Bocholter VV treft Zele in de tweede bekerronde een gerenommeerde tegenstander.

Nieuws

Germer Cardon en Kjell Van Driessche beresterk: “Bijna 800 kilometer fietsen in twee dagen”

Germer Cardon en Kjell Van Driessche waren vorig weekeind aan de slag in The Green Hell, een 24-uren fietsrace op de Nürburgring in Duitsland. Het duo van het Milc Cycling team legde in die tijd zowat 55 kilometer meer af dan de achtervolgers.

Nieuws
Download