Zijn we bijna thuis?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Mooiste sier- en moestuinen in de prijzen

De winnaars van de wedstrijd Sier- & Moestuinen 2017 werden door het Koninklijk Werk van de Volkstuin in Zele gehuldigd tijdens het jaarfeest. “Het doet telkens deugd te zien met welke arbeidsvreugde en liefde de tuin bewerkt wordt, er waren echt pareltjes bij”, zegt voorzitter Georges Pletinck. De winnaars kregen een waardebon.

Nieuws

“Insinuaties vermijden”

Sowieso staan bij Eendracht Zele en SK Berlare hun onderlinge duels met rood aangestipt. Door de strijd om het behoud wint de derby van zondag nog aan belang. Dat enkele spelers volgend seizoen voor de ‘buur’ gaan spelen zorgt voor nog extra pigment.

Nieuws

Etienne en Lydia zijn diamanten paar

Etienne Robberecht (81) en Lydia Neus (77) uit Zele zijn zestig jaar getrouwd. Ze vierden hun diamanten huwelijkjubileum samen met familie, kinderen en kleinkinderen. Ook schepen Sabine Hoogewys en burgemeester Patrick Poppe kwamen langs om het paar te huldigen. Etienne was kabellegger, Lydia werkte in de horeca. Ze hebben drie kinderen en drie kleinkinderen.

Babysitten
Nieuws

“Veel vlotter dan verwacht”

De mannen van JTV Dero Zele-Berlare hebben de eer de eerste kampioenen in Oost-Vlaanderen te zijn. De eersteprovincialer versloeg zaterdag in Zaffelare Lowavol Lochristi Wachtebeke en kan niet meer bijgebeend worden door naaste achtervolger Oudenaarde.

Nieuws

“Strafschopfases resultaatbepalend”

Net als in de heenronde bleef Eendracht Zele tegen het zo goed als veroordeelde Robur op een gelijkspel steken (2-2).

Nieuws

Jubileumeditie G-tafeltennistoernooi geslaagd

De G-afdeling van Tafeltennisclub Zele organiseerde voor de vijfde keer een toernooi voor mensen met een beperking. Er waren 52 inschrijvingen uit alle Vlaamse provincies. Voor het eerst werd gespeeld in sporthal De Zeven op zeventien tafels. De winnaar werd Jurgen Heylen uit Aarschot, die thuisspeelster Kimberley Schaetsaert versloeg, maar iedereen kreeg een medaille.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

“Optie op eindronde”

The Oliver Boys Gent nam een serieuze optie op deelname aan de eindronde door de topper bij Ford Neyt Zele met 6-7 te winnen. De ploeg van voorzitter André Morel wipte in de rangschikking naar de derde plaats en telt vijf punten meer dan het vijfde gerangschikte VK Design Evergem. “We pakten uit met een zeer sterke prestatie”, zegt coach Patrick Morel.

Nieuws

9240.be houdt ‘Kom'iesendag’

Op zaterdag 10 maart organiseert de Zeelse handelaarsvereniging 9240.be voor de tweede keer de Zeelse ‘Kom’iesendag’.

Nieuws

“Dit jaar wordt het echt alles of niets”

Zondag wordt tussen Lokeren en Kemzeke de Omloop van het Waasland gereden. Sinds de wedstrijd vorig jaar zichzelf weer omvormde tot een ‘kermiskoers’ is het koffiedikkijken wie er aan de start komt. Johannes De Paepe (Cibel) is er zeker bij.

Nieuws

“Te lang zonder winst gebleven”

Een volle speelronde moest staartploeg Robur op een derde overwinning wachten. Dus was weer streekgenoot Berlare het slachtoffer. Maker van de winning goal Elias Kaadouch wil ook tegen zijn ex-club Zele me een positief resultaat uitpakken.

Nieuws
Download