Hmz. What's this sorcery?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Jonge quadbestuurder (20) levensgevaarlijk gewond bij botsing met wagen

In het Oost-Vlaamse Wortegem-Petegem is een 20-jarige quadbestuurder donderdagmiddag levensgevaarlijk gewond geraakt bij een verkeersongeval. De jongeman kwam op een kruispunt in botsing met een personenwagen.

Traffic

MASSA VOLK VOOR HUWELIJK VAN HET JAARWilly Naessens geeft jawoord aan Marie-Jeanne

Met meer dan duizend waren ze om het huwelijk van het jaar bij te wonen. Willy Naessens (79) en zijn Marie-Jeanne (68) gaven elkaar het jawoord in het kleine kerkje van Elsegem. Na afloop van de twee uur durende dienst trakteerde de zakenman met 400 flessen champagne, biertjes, frisdrank, ijsjes en veel fingerfood.

News

Marie-Jeanne en Willy officieel getrouwd

Gisteren trouwden Marie-Jeanne Huysman en Willy Naessens voor de wet. De plechtigheid had plaats met vrienden en familie in Domein De Ghellinck in Wortegem-Petegem. 's Avonds was er een feest voor 850 klanten van de zakenman. Wij mochten in de namiddag langsgaan voor een exclusief gesprek.

News

Marie-Jeanne en Willy nu officieel gehuwd

Marie-Jeanne Huysman en Willy Naessens zijn gisteren voor de wet getrouwd. De plechtigheid had plaats met vrienden en familie in Domein De Ghellinck in Wortegem-Petegem. ’s Avonds was er een feest voor 850 klanten van de zakenman. Wij mochten in de namiddag langsgaan voor een exclusief gesprek.

News

Leutig Petegem trakteert in de oude pastorietuin

Het feestcomité Leutig Petegem slaat zondag voor de laatste keer de tenten op in de oude pastorietuin op het Petegemplein ter gelegenheid van het evenement Leutig Petegem Trakteert.

News

Vanuit je luie zetel kan je virtueel kijkje nemen in hoeve de Gellinck

De dienst Vrije Tijd van Wortegem-Petegem pakt uit met een gloednieuwe toeristische brochure, een verenigingenbrochure en een virtuele 360°-toer in het hoevegebouw van het domein de Ghellinck in Elsegem.

News

Sint-Rochusruiters: “We kunnen geen paardenkoersen meer organiseren”

De Sint-Rochusruiters uit Wortegem hebben meer dan één reden om te vieren. De vereniging viert haar 35-jarige bestaan en bovendien ontfermen de Sint-Rochusruiters zich ook over de paardenkoersmaatschappij de Stokerij, die al 100 jaar bestaat.

News

Open VLD heeft lijst klaar

Het bestuur van Open VLD Wortegem-Petegem heeft zijn huiswerk voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober al helemaal af. Alle plaatsen op de lijst zijn ingevuld.

News

Ondernemer schrijft boek over Frankrijk: “De clichés kloppen deels wel”

Ondernemer Pieter Dewaele uit Wortegem-Petegem heeft een boek uit over Frankrijk. Daarin vertelt hij hoe je best zaken doet met Fransen.

News

Honderd verjaardagskaarsjes voor Andre Veys

Feest in het Woon- en Zorgcentrum De Linde in Petegem. Bewoner Andre Veys werd honderd jaar en dat mocht uiteraard niet onopgemerkt voorbijgaan. De eeuwling werd door het gemeentebestuur gehuldigd en iedereen werd op een hapje en een drankje getrakteerd. Daarna volgden nog een feestdis en een familiefeest.

News
Download