Hoplr ondersteunt de lokale gemeenschap
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“De kloof wordt kleiner, daar trek ik me aan op”

Braam Merlier moest zich, net als vorig jaar in Oostende, ook in Koksijde tevredenstellen met de zilveren medaille. In de titelstrijd bij de elite zonder contract moest hij de duimen leggen voor Vincent Baestaens.

Nieuws

“Een Belgische titel kan me helpen om prof te worden”

Braam Merlier heeft honger naar het zand in Koksijde. Om meer dan één reden wil hij zondag een gooi doen naar de driekleur bij de elite zonder contract. Vorig jaar pakte hij zilver na Vincent Baestaens die ook nu weer zijn grootste concurrent wordt.

Nieuws

Gemeentebestuur huldigt Michel voor zijn heldendaad

Ter gelegenheid van de nieuwjaarsreceptie in de gemeentelijke feestzaal in Wortegem werd inwoner Michel Deven door het gemeentebestuur gehuldigd voor zijn heldendaad op 3 juli vorig jaar. Die dag redde Michel het leven van zijn buurvrouw Simonne door haar brandende woning in de Groenstraat in Wortegem binnen te lopen en haar naar buiten te sleuren. Michel kreeg van het gemeentebestuur een “oorkonde van verdienste”, een fles champagne en zijn vrouw werd bedacht met een mooie bos bloemen.

Nieuws

Braam Merlier in bloedvorm voor het BK

Braam Merlier vertrekt zondag als één van de topfavorieten aan de Belgische titelstrijd bij de elite zonder contract, waar hij normaal vooral kerels als Vincent Baestaens, Joeri Adams en Hendrik Sweeck moet vrezen.

Nieuws

Braam Merlier: “Extra kledij moeten aandoen”

Braam Merlier heeft er twee knappe prestaties opzitten in buitenlandse A-crossen waardoor de crosser uit Wortegem ook belangrijke UCI-punten kon sprokkelen.

Nieuws

‘Degustatie For Life’ tijdens ‘De Warmste Week’

In het raam van De Warmste Week van Studio Brussel vindt zaterdag voor de derde keer de Degustatie For Life plaats in de Krauwelstraat 12 in Petegem a/d Schelde.

Nieuws

“Bevestigden goede thuisreputatie”

VC Nazareth zet haar opmars voort. De fusieploeg won op eigen veld met 2-1 van Sparta Wortegem. Goed voor een negende wedstrijd zonder nederlaag en een vierde plaats in de algemene rangschikking.

Nieuws

Braam Merlier wint na achtervolgingsrace

Braam Merlier heeft zijn vierde voltreffer van het seizoen beet. De crosser van Steylaerts-Betfirst schreef de A-cross van tweede categorie in het Britse Bradford op zijn naam. Eerder was de broer van Tim Merlier succesvol over het Kanaal in Gravesand en won hij ook de A-cross in het Franse Balan en de B-cross in Boortmeerbeek.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Man die moeder van vier vermoordde moet voor 26 jaar naar de cel

Rifat T., de man die zijn echtgenote Lore Vermeersch (30) vermoorde in hun woning in het Oost-Vlaamse Wortegem-Petegem is door de correctionele rechtbank van Oudenaarde veroordeeld tot 26 jaar cel.

Nieuws
Download