Hoplr is 100% Belgisch!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Schlagers doen vliegtuigen Willy Naessens niet vergeten, maar K3 maakt veel goed

Het afgelasten van de airshow heeft Willy Naessens afgelopen weekend parten gespeeld. “Zaterdag was een fiasco, maar dat hebben we zondag weer goed gemaakt”, aldus Naessens.

Nieuws

“We hebben meer scorend vermogen”

In eerste nationale legt Synergie Merelbeke de lat opnieuw heel hoog. De ploeg van coach Dimitri Hautekeete behaalde de voorbije vier seizoenen liefst drie bekers en één titel.

Nieuws

“Doorstroming van talentrijke jeugd moet in de toekomst vlotter verlopen”

Angelo De Clercq kiest voor een nieuwe uitdaging. De 25-jarige zoon van meervoudig wereldkampioen Mario De Clercq schroeft zijn veldritcarrière terug maar blijft wel in het wereldje aan de slag.

Nieuws

Schadevergoeding van 50.000 euro voor stelen van frieten en champagne

De strafrechter in Oudenaarde heeft een magazijnier en beenhouwer veroordeeld tot gevangenisstraffen tot een jaar voor het bestelen van het voedingswarenbedrijf NV Franky in Wortegem. Beiden moeten het bedrijf ook een fikse schadevergoeding betalen.

Nieuws

Magazijnier en beenhouwer moeten 50.000 euro betalen aan voedingswarenbedrijf van Willy Naessens

De strafrechter in Oudenaarde heeft een magazijnier en beenhouwer veroordeeld tot gevangenisstraffen voor het bestelen van het voedingswarenbedrijf NV Franky in Wortegem. Beiden moeten het bedrijf ook een fikse schadevergoeding betalen.

Nieuws

92-jarige vrouw haalt slag thuis: airshow van Willy Naessens gaat niet door

De airshow die Willy Naessens wilde organiseren tijdens het BK Mennen in het Oost-Vlaamse Elsegem, is geannuleerd na protest van twee buren. “Ik vind het enorm jammer”, reageert de ondernemer en paardenliefhebber, die uiteraard wel iets anders in petto heeft voor de bezoekers.

Nieuws

Terrasdecor Kassani Elsegem

Voorzitter: Frank GheysenCoach: Glenn LabieIn: Salim Kassmi (Kortrijk), Niels Peers (vrije speler)Uit: Jeffrey Berwouts (Synergie Merelbeke), Gentiel Goeminne (DL Drongen), Dylan Lefrancq (Deftinge), Jonathan Van Achter (Deftinge)Kern: Tom Braeckevelt, Mike De Smet, Noureddine El Malqui, Salim Kassmi, Joachim Nobels, Niels Peers, Arne Vercamer, Tijs Vercamer, Chris Vereecke.

Nieuws

“Mijn broer Wim en ik zijn als spitsenduo goed voor vijf goals”

De nieuwe trainer Stijn Van Dommele maakte zijn intrede langs de grote poort. Niemand had nochtans de opmerkelijke 7-0 zege verwacht. Verliezer Sparta Bevere liet na een dergelijke vernedering de kantine links liggen.

Nieuws

Gemeentelokalen en sporthal kan je voortaan online reserveren

De gemeente en het OCMW van Wortegem-Petegem hebben samen een nieuwe applicatie geïnstalleerd die het mogelijk maakt om online de beschikbaarheid te raadplegen van de verschillende gemeentelijke lokalen en om online de reservaties aan te vragen.

Nieuws

Sint-Rochusommegang trekt voor 34ste keer door Wortegem

De Sint-Rochusruitersommegang in Wortegem vond voor de 34ste keer plaats. Kapitein-commandant Luc de Clercq van de Sint-Rochusruiters begeleidde de ruiters door de straten en velden van Wortegem. Zo'n vijftien paardenmaatschappijen namen aan de ommegang deel. Aan de gerenoveerde Sint-Rochuskapel werd een gebedsmoment gehouden. De Sint-Pietersruiters uit Erwetegem ontvingen de trofee voor de verstkomende club. De Sint-Amelbergaruiters uit Mater en de Sint-Eligiusruiters uit Maarke-Kerkem waren met de talrijkste groep vertegenwoordigd.

Nieuws
Download