Hoplr is 100% Belgisch!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“We geven nog niet op”

In eerste nationale geeft DT Oudenaarde zich in de strijd om een eindrondeticket niet gewonnen. De nummer vijf uit de rangschikking staat op vijf punten van de top vier en trekt vanavond naar Kassani Elsegem.

Nieuws

Frederik wint derde recreatief schaaktornooi

In de gemeentelijke feestzaal in Wortegem vond de derde editie plaats van het recreatief schaaktoernooi. Voor deze derde editie waren er 22 deelnemers, die elk zes partijen van maximum dertig minuten speelden. De 22-jarige Frederik Vandevoorde uit Petegem kroonde zich met zes zeges tot winnaar van het toernooi, voor de 12-jarige Niel Dewever met vijf en de 11-jarige Jade Decraene met vier overwinningen. Zij lieten onder meer de kampioen van vorig jaar Willem Penninck (67) achter zich.

Nieuws

“Site Ridobel wordt woonplek voor jong en oud”

Met een symbolische eerstesteenlegging gaf de Sociale Huisvestingsmaatschappij Vlaamse Ardennen het startschot voor een sociaal woonproject op de voormalige bedrijfssite Ridobel in Petegem a/d Schelde. Het project telt negen koop- en achttien huurentiteiten.

Nieuws

Verdienstelijke sporters gehuldigd tijdens het sportgala

Ter gelegenheid van het sportgala in het hoevegebouw van het domein de Ghellinck in Elsegem werden de verdienstelijke sporters gehuldigd. In de kijker stonden Pieter Deleurere (Sparta Wortegem), Tim Merlier (veldrijden), Johan Bert (petanque), Charline De Waele (atletiek), Veronique De Keyzer (petanque), Braam Merlier (veldrijden), Jarno De Meuleneire (motorcross), Stijn Thienpondt (atletiek), Romée Verbeke (kunstschaatsen) en Jade Schockaert (voetbaltrainer).

Vrije tijd en hobby
Nieuws

“We moeten van HG Appels winnen”

Kassani Elsegem staat met anderhalf been in tweede nationale. De rode lantaarn verloor vorige vrijdag de zespuntenmatch tegen NAC Nederename en heeft vier punten minder dan TN Kortrijk dat op de barrageplaats staat.

Nieuws

Zondagjogging klokt af op meer dan 200 sportievelingen

Met een huldiging van de meest verdienstelijke deelnemers werd het 38ste seizoen van de Zondagjogging afgesloten. Sinds 12 november vorig jaar werd wekelijks op zondag in het domein de Ghellinck in Elsegem gelopen. De sportievelingen met de meeste deelnames werden gehuldigd. Ook de tachtigplussers Etienne Tavernier, Madeleine Dewaele, Daniel Pappens en Remi Vandenbroecke werden in de schijnwerpers gezet. Elke deelnemer kreeg een waardebon van Decathlon. "Er waren 214 sportievelingen ingeschreven en wekelijks hadden we een gemiddelde van 108 deelnemers", zegt Sylvie Lamont van het organisatiecomité.

Nieuws

Algemeen infomoment over project "BuurtBouwers"

Vanaf maart pakt het gemeentebestuur uit met "BuurtBouwers", een burgerbegrotingsproject waarvoor 100.000 euro vrijgemaakt wordt voor kleine maar nuttige aanpassingen in de gemeente. Hiervoor waren twee infomomenten voorzien. Wegens te weinig inschrijvingen is gekozen voor één algemeen infomoment en dit op woensdag 28 februari om 18 uur in het ontmoetingscentrum Rozenhof, Rozenhof 126 in Petegem a/d Schelde. Je kan inschrijven via 056/68.81.14 of gemeente@wortegem-petegem.be.

Nieuws

“Winnen van rode lantaarn”

Vanavond staat de degradatietopper tussen NAC Nederename en Kassani Elsegem op de kalender. De promovendus staat op de tiende plaats en heeft 7 punten meer dan de rode lantaarn die in 15 matchen slechts één keer kon winnen.

Nieuws

Nieuwe huisstijl voor Wortegem-Petegem

Een nieuw logo, een uniforme huisstijl voor alle communicatie en een vernieuwde website. Dat gooit het bestuur van Wortegem-Petegem in de strijd om zijn communicatie te moderniseren.

Nieuws

Feestcomité Leutig Petegem biedt hoevetocht met ambiance aan

Het feestcomité Leutig Petegem organiseert op zondag 11 februari een winterwandeling met start en aankomst in het ontmoetingscentrum Rozenhof in Petegem. Starten kan tussen 13.30 en 14.30 uur. "We maken er een hoevetocht van en bij aankomst serveren we pannenkoeken en houden we een pirobak. Een driekoppige live band overgiet dit alles met een muzikaal sausje. Ambiance verzekerd", aldus voorzitter Dominique Vande Kerkhove. Inschrijven kan via 0496/77.81.83, 0471/58.53.09 of winterwandeling2018@leutigpetegem.be. Je kan ook ter plaatse op de dag zelf inschrijven. Meer info vind je op www.leutigpetegem.be.

Vrije tijd en hobby
Nieuws
Download