Carpe diem!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Wetteren Rockt voor de derde maal

Op zaterdag 26 augustus vindt voor de derde keer "Wetteren Rockt" plaats. Vanaf 19 uur kun je in de Gemeentelijke Feestzaal in de Schooldreef gaan genieten van Late Night Shot, De Jaumerja's, Delta Crash en The Horny Horses. De presentatie is in handen van Yvan De Groeve. Democratische drankprijzen, barbecue, terras, DJ set, after party. Tickets kosten 12 euro in voorverkoop, te reserveren via maximiliaanschnieders@gmail.com of op het telefoonnummer 0475/ 478 144.

Nieuws

Een van grootste en oudste dokterspraktijken stopt: het wordt zoeken naar een huisarts

Met dokter Karel Van Imschoot die zopas stopte, verdwijnt een van de oudste en grootste huisartsenpraktijken in het Wetterse. Voor veel patiënten is het nu zoeken naar een andere huisarts. Niet eenvoudig blijkt, want nogal wat artsen lassen een patiëntenstop in. De Huisartsenkring Wetteren is al volop bezig om een wachtpost op te richten in het ASZ. “We komen in een situatie dat er meer artsen stoppen dan bijkomen.”

Nieuws

“Ik zal vechten voor mijn plaats”

FC Wetteren moest vorig seizoen de duimen leggen voor OMS Ingelmunster. Dit seizoen wordt FCW getipt als favoriet voor de titel. Naast Alteron Balaj heeft het met Matthias Van Peteghem nog een sluipschutter in zijn rangen.

Nieuws

Trainer Peter Devos: “Voorbereiding in de war gestuurd”

De Wetterse fusiecub liep een bekerkater op tegen tweede provincialer Bambrugge en dat had gevolgen voor de voorbereiding.

Nieuws

OKRA lezing: "De toekomst van onze sociale zekerheid"

OKRA Academie regio Wetteren nodigt op vrijdag 22 september uit voor de voordracht "De toekomst van onze sociale zekerheid" door prof. dr. Danny Pieters.

Nieuws

PWO bakt vlaaien en serveert kermismenu

Het PWO bakt opnieuw vlaaien naar aanleiding van Wetteren kermis. De vrijwilligers van het PWO bakken 140 vlaaien en verkopen ze op donderdag 31 augustus om 9 uur tijdens de marktdag voor 6 euro. De winst gaat integraal naar de werking van het PWO. De vlaaien kan je nu al online bestellen via Info@pwo-wetteren.be. Tijdens het sociaal restaurant op 1 september serveert het PWO een kermismenu. Op het menu: Tomatensoep met balletjes - Rundstong in madeirasaus – Aardappelpuree – Koffie met Wetterse vlaai. Iedereen is welkom, wel tijdig inschrijven!

Vrije tijd en hobby

Gezocht: de Warmste Vrijwilliger van Oost-Vlaanderen!

Ken jij iemand die zich vrijwillig inzet voor mensen die het moeilijker hebben? Of ben je zelf zo’n échte goedzak? Nomineer dan jezelf, je vriend of vriendin, buur, begeleider, leraar … voor zaterdag 7 oktober 2017.

Nieuws

Gezocht: horeca-ambassadeurs voor B(l)oeiend Oost-Vlaanderen

Toerisme Oost-Vlaanderen en tien Oost-Vlaamse sierteeltgemeenten gaan op zoek naar Toeristische Ambassadeurs van B(l)oeiend Oost-Vlaanderen. Gedeputeerde en voorzitter van Toerisme Oost-Vlaanderen Eddy Couckuyt wijst op het belang van horeca-ambassadeurs. "Veel toeristen en gasten komen vaak in een horecazaak terecht met tal van vragen over de streek die ze bezoeken. Met de gratis opleiding ‘Toeristisch Ambassadeur van B(l)oeiend Oost-Vlaanderen’ leert de horecamedewerker de Oost-Vlaamse sierteeltstreek kennen en kan hij of zij de bezoekers onmiddellijk op weg helpen."

Nieuws

Tweede Shortwood in teken van jongeren: meer theater en muziek

Het Theater en Muziek festival Shortwood is zaterdag aan zijn tweede editie toe. Op dit festival komen jonge acteurs en muzikanten tonen wat ze in hun mars hebben.

Nieuws

Fietstocht Landelijke Raad Wetteren

Landelijke Raad Wetteren organiseert op zondag 27 augustus een fietstocht. Ze gaan op toer in het landschap en op bezoek bij dynamische bedrijven. Het wordt een familievriendelijke fietsuitstap van circa 30 kilometer door Massemen, Wetteren, Smetlede, Impe, Erpe, Ottergem, Oordegem en Kwatrecht.

Vrije tijd en hobby
Download