No ads in your feed, and it will always stay that way!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Nieuw gemeentebestuur Wetteren kan niet aantreden, want Govaert ligt (weer) dwars

Walter Govaert (Open VLD) gaat in beroep bij de Raad van State tegen de beslissing van de Raad voor Verkiezingsbetwistingen die de uitslag van de gemeenteraadsverkiezing geldig verklaarde.

News

Nieuwjaarsdrink op zondag 6 januari in Massemen

Op zondag 6 januari klinken de Wetteraars niet alleen op het nieuwe jaar, maar ook op het 1000-jarig bestaan van deelgemeente Massemen. De nieuwjaarsreceptie verhuist voor één keer naar daar, en is zo het startschot voor het feestjaar. Iedereen is welkom en er worden pendelbussen ingezet van en naar Massemen.

News

Vuilnismannen Verko leggen opnieuw het werk neer

Op de eerste werkdag van het nieuwe jaar heeft een deel van de afvalophalers bij intercommunale Verko gestaakt. Een onopgelost conflict uit het verleden ligt aan de basis van de actie. Een deel van het afval bleef staan, al reed meer dan de helft van de ploegen wel uit.

News

Kies de 'Vogel van het jaar 2018'

Overmeerse Vogels organiseert alweer voor de negende keer de regionale verkiezing 'Vogel van het jaar'. ?Zoals steeds kan u ook nu weer uw stem uitbrengen op één van de 40 soorten die na rijp beraad werden uitgekozen om mee te dingen naar de prestigieuze titel 'Vogel van het jaar 2018'.

News

Afvalinzameling mogelijks verstoord

Een aantal medewerkers van Verko heeft op woensdag 2 januari 2019 het werk neergelegd. Deze ochtend werd een stakingspiket opgetrokken aan het recyclagepark van Appels (Dendermonde). Tientallen ophalers proberen toch de continuïteit van de afvalinzameling in deze drukke nieuwjaarsperiode te garanderen. Zo veel als mogelijk rondes worden afgewerkt, met een prioriteit voor papier en karton.

News

Pas twee weken zijn rijbewijs en jonge bestuurder ramt al gevel met Mercedes van zijn ouders

Dinsdagavond omstreeks 21 uur boorde een Mercedes zich in de gevel van een woning in de Neerstraat in Wetteren. De bewoner was gelukkig net Nieuwjaar gaan vieren bij zijn familie. De bestuurder was een jonge kerel die amper twee weken zijn rijbewijs had en een ritje wilde doen met de zware wagen van zijn ouders, die op reis waren.

News

Auto boort zich in woning

Dinsdag om 21.10 uur boorde een wagen zich in de gevel van een woning in de Neerstraat in Wetteren.

News

Zware klap op Zuidlaan

Maandag rond 13.30 uur raakten drie wagens betrokken bij een verkeersongeval op de Zuidlaan in Wetteren.

News

De laatste frieten zijn gebakken

Francine De Wolf (67) en Julien Antheunis (70) hebben de deuren van ‘Frituur Francine’ voorgoed dichtgetrokken. Na 37 jaar frieten bakken, waarvan 27 jaar op Kapellendries in Wetteren, gaan ze nu hun tijd met andere aangename bezigheden vullen.

News

Louki schenkt foto met jachtluipaard aan gemeente

News
Download