Hoplr is een veilig en privaat buurtnetwerk
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Hondendrollen op de stoep, troep en afval in de goten. Zo kan het niet langer”

De Wachtebeekse oppositiepartij N-VA breekt een lans voor de kleine handelspanden in de dorpskern. “Hoe garanderen we dat er in de toekomst nog ruimte zal zijn voor handelszaken?” vroegen zij zich af tijdens de gemeenteraad.

Nieuws

Veel werk aan Floris ende Blanceflour

De jaarlijkse hobbytentoonstelling van de Wachtebeekse hobbyclub Made by Us kende heel wat succes. “Heel wat aandacht ging uit naar het bijna honderd meter lange borduurwerk van Floris ende Blancefoer dat bij ons te gast was” vertellen de organisatoren.” We blikken terug op een schitterend weekend. Gezellig druk.”

Nieuws

Yentel Martens wint secondenslag op Puyenbroeck

Een overrompeling is het eerste treffen tussen de motorcrossers van de BMB federatie en de liefhebbersbond MCLB in Wachtebeke niet geworden. Een 250-tal piloten kwam op de uitnodiging van AMC Evergem en MX team Verhulst Samen Sterk Wachtebeke af.

Nieuws

FOTO. Motocrossers in Puyenbroeck

Dit weekend was het op de koppen lopen in het provinciaal domein Puyenbroeck. Ruim vijfhonderd motocrossers, van verschillende federaties, streden er, aangemoedigd door hun fans, twee dagen voor de overwinning. Fotograaf Roland Vereecke sloeg er zijn tent op en maakte bijgaande fotoreportage.

Vrije tijd en hobby

BMB en MCLB slaan de handen in elkaar

De nationale kalender van de Belgische Motorcross Bond is niet rijk gezaaid met wedstrijden. Naast de grote prijs van België en enkele klassiekers zoals Orp Le Grand of de wedstrijd op de Keiheuvel in Balen worden amper een tiental crossen gereden.

Vrije tijd en hobby

Bjorn De Neve: “We hoeven geen verstoppertje te spelen”

KVV Zelzate eindigde vorig seizoen als runner-up in eerste provinciale na Melsele, maar liet het in de eindronde een beetje afweten. De nieuwe trainer Bjorn De Neve wil met positief voetbal een grote stap vooruit zetten.

Nieuws

Matz maakt viergeslacht compleet

Sinds eind vorig jaar is onze streek een viergeslacht rijker.

Nieuws

Gouden huwelijksfeest voor Amandina en Stefaan

Afgelopen woensdag werden Amandina Verstraete en Stefaan Van den Hende officieel ontvangen op het gemeentehuis. Ze werden er gehuldigd voor hun vijftigste huwelijksverjaardag.

Nieuws

FOTO. 40ste Safarkensmarkt opnieuw op Jules Persynplein

De traditionele Safarkensmarkt - ondertussen de veerstigste in de rij - werd opnieuw op en rond het Jules Persynplein georganiseerd. “Een uitdrukkelijke vraag van de meeste verenigingen” vertelde burgemeester Van Cronenburg. “Later volgt een evaluatie of dit zo kan blijven. Nu heerst er een gezellige drukte en zien we blije mensen.” De cocktailbar van 'Topetegoare' draaide alvast overuren.

Nieuws

Geen geluidshinder, wel drugs tijdens The Qontinent

“Bij controles op het festivalterrein van The Qontinent werden 80 personen aangetroffen in het bezit van verdovende middelen. Vijf personen droegen verboden wapens zoals boksbeugels of springmessen”, laat de politie van de zone Puyenbroeck weten. Geluidsoverlast was er niet.

Politie en veiligheid
Download