Wat denk je van een groepsaankoop?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Three billboards outside Evergem voor Joke Schauvliege

Langs de Papdijk in Wachtebeke staat sinds zondag een boodschap voor Vlaams minister Joke Schauvliege (CD&V), die in het nabijgelegen Evergem woont.

Nieuws

Verdiende overwinning voor SK Wachtebeke

Tegen Knesselare pakte SKW zijn tweede opeenvolgende overwinning. In de openings- en de slotfase scoorde rood/wit tegen een vrijwel onbestaande rode lantaarn. VSV Gent is dankzij een nieuwe overwinning goed op weg naar de titel.

Nieuws

Jubileumvoorstelling voor WATanders

Voor haar dertigste verjaardag brengt toneelvereniging WATanders ‘Vaders’ van auteur Haye Van der Heyden. “Heel de crew kijkt er naar uit”, zegt voorzitter Marnix De Vos. “Vanavond, 17 maart, beginnen we aan een reeks van zeven opvoeringen. We spelen in zaal Moerlede in Mendonk. Voor de opvoeringen van 28 en 29 maart zijn nog kaarten beschikbaar.” Reserveren kan via tel. 0494-272.141.

Nieuws

Karige beloning voor Guillaume Seye

In Paris-Troyes, 1.2-wedstrijd op UCI-kalender, roerde Wachtebekenaar Guillaume Seye de aanvalstrom. Hij werd voor alle inspanningen evenwel onvoldoende beloond.

Nieuws

Wachtebeke verslaat Watervliet in degradatietopper

SK Wachtebeke heeft sedert 17 december nog eens een overwinning behaald, en wat voor één. Het won met zware cijfers de degradatietopper waardoor het naar de dertiende plaats springt.

Nieuws

Plastic-verpakking binnenkort in PMD zak

Als het van de acht Oost-Vlaamse intercommunales -waaronder IDM waartoe Zelzate en Wachtebeke behoren- afhangt, wordt snel het P+MD scenario, waarbij alle plastick verpakkingen in de PMD-zak kunnen gedeponeerd worden, ingevoerd.

Nieuws

Norah haalt zilver voor STEM

Afgelopen zaterdag behaalde Norah Balyu, leerlinge van Sint-Laurens Secundair Onderwijs Wachtebeke, de zilveren medaille tijdens de Vlaamse STEM Olympiade.

Nieuws

“Duur bevochten maar toch verdiende punten”

Na het verlies op eigen terrein tegen HO Kalken knoopte de kanaalploeg zondag tegen Voorde opnieuw aan met een overwinning (1-2).

Nieuws

Sportgedeelte domein Puyenbroeck krijgt facelift

De provincie Oost-Vlaanderen is begonnen aan ingrijpende verbouwingswerken in het provinciaal sportcentrum Puyenbroeck. “Er komt een nieuwe inkomhal tussen de bestaande sporthal en het zwembad”, zegt gedeputeerde Hilde Bruggeman (Open VLD).

Vrije tijd en hobby
Nieuws
Download