Belgian chocolate, french fries and hoplr
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Vooroorlogse score voor SKW

Deze uiterst genietbare wedstrijd stond bol van suspense. Negen doelpunten waaronder één strafschop, twee rode kaarten en een goal in de eindfase werden de toeschouwers voorgeschoteld. Wachtebeke sluit het jaar af op de derde plaats en staat zesde in de tweede periodestand.

News

Achtergelaten aanhangwagen dinsdag weggehaald

In de Akkerstraat, niet ver van de grens met Zelzate, stond sinds vorige week een achtergelaten toegevouwen camper. Noch de burgemeester, noch de politie waren ervan op de hoogte. Dinsdag, in de namiddag, werd hij weggetakeld.

Alert

Opnieuw Wachtebeekse karateka in Nationale Selectie

Brecht Vlaminck van karateclub Shoku-Kan Wachtebeke is sinds zaterdag opgenomen in de Nationale Selectie van België. Hij slaagde met glans op de selectieproef te Braine l’Alleud.

News

SKW verslaat leider na zinderende topper

SK Wachtebeke heeft leider DKW zijn tweede seizoensnederlaag kunnen aansmeren. Het stuurde hen, na een schitterende wedstrijd, met lege handen naar de andere kant van het kanaal. Aan de rust stond het 2-0 maar na de koffie zagen de toeschouwers nog zes doelpunten. Rood/wit blijft op de derde plaats.

News

Judoclub Wachtebeke stunt net niet op Callant-Cup

Onlangs nam Judoclub Wachtebeke deel aan de Callant-Cup, zeg maar de Vlaamse Kampioenschappen judo per ploeg. Met het motto van ‘we gaan en we zien wel’ trokken ze als kampioen in de derde klasse ten strijde.

News

Kasseistroken fietspad Peene opgesmukt

News

SKW laat twee keer voorsprong teniet gaan

Wachtebeke heeft in Hansbeke tweemaal een surplus uit handen gegeven. Aan de rust stond het 0-1 via Van Damme. DKW Evergem won de topper waardoor het zeven punten uitloopt op stadsgenoot Evergem/Center.

News

FOTO. Puyenbroeck heeft BMX-piste

BMX-liefhebbers die in clubverband georganiseerd zijn, kunnen voortaan in het provinciaal domein Puyenbroeck terecht voor hun trainingsritjes.

News

Sint-Laurens wandelt voor Kom op tegen Kanker

De leerkrachten en leerlingen van Sint-Laurens Secundaire Scholen organiseren op vrijdag 30 november, voor de tweede maal, een Sneukeltocht. De opbrengst gaat integraal naar De Warmste Week. Er werd gekozen om de centen aan Kom op tegen Kanker te schenken.

News

Michiel Vlaminck is Vice-Europees Kampioen karaté

Afgelopen zaterdag pakte Michiel Vlaminck van Shoku-Kan uit Wachtebeke de zilveren medaille met de Belgische juniorenploeg karaté. Samen met Mergim Hoti, Maxime Gallet en Nikita Bushinsky moest hij in de finale kumité Rusland als meerdere erkennen. De 19-jarige werd onlangs ook Oost-Vlaams en Belgisch kampioen.

News
Download