Your feedback is always welcome!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Wachtebeke zonder nederlaag in subtop

Na vier speeldagen heeft SKW nog steeds geen nederlaag geleden. Het kwam vroeg op een dubbele voorsprong die het niet meer uit de handen liet glippen. In de stand komt het voorlopig op de vierde plaats, Evergem/Center heeft nog steeds het maximum van de punten.

News

FOTO. Politie Puyenbroeck opent Wachtebeekse deuren

Ondanks het druilerige weer kwam er zaterdag vrij veel volk af naar het nieuwe politiegebouw in Wachtebeke, op de grens met Moerbeke-Waas.

Alert

Politiekantoor opendeurt

Het nagelnieuwe wijkpolitiekantoor, gelegen op het terrein van Peene 9, op de grens tussen Wachtebeke en Moerbeke, gooit aanstaande zaterdag 22 september de deuren open.

Alert

VIDEO. Heel de winter binnen zwemmen... in het buitenzwembad

 Er komt een dak boven het openluchtzwembad van het provinciaal domein in Puyenbroeck bij Wachtebeke. Een tijdelijke constructie zodat er ook deze winter gezwommen kan worden. De overkapping komt er eind deze maand en zal tot eind april volgend jaar blijven staan.

Leisure and hobby

Karina dolblij met nieuwe fiets

Karina De Decker uit de Salvialaan in Wachtebeke kreeg een gloednieuwe fiets tijdens de Wachtebeekse mobiliteitsmarkt.

News

Controles op zwerfvuil

Tijdens de tweede Vlaamse handhavingsweek zwerfvuil en sluikstorten, van 17 tot met 23 september, gaat Wachtebeke scherper toekijken op de problematiek.

News

Wachtebeke nestelt zich in linkse kolom

SKW pakte op de derde speeldag zijn eerste overwinning. Voor de rust kwam het op een dubbele voorsprong maar direct na de koffie scoorden de bezoekers de aansluitingstreffer.

News

Jurgen Mettepenningen organiseert eerste Charles Ambiancecross

Jurgen Mettepenningen laat weer van zich spreken in het crosswereldje. De Hammenaar organiseert zaterdag 24 november de eerste editie van de Charles Ambiancecross in Wachtebeke.

Leisure and hobby

Brouwerijfeesten op Overslag worden stilaan mooie traditie

Overslag en de bierfeesten van brouwerij Broers: Het lijkt een mooie jaarlijkse traditie te gaan worden halfweg september. “Optredens, hapjes en drankjes en natuurlijk ook rondleidingen in de brouwerij”, blikken schoonbroers Ruben en Bram even vooruit.

News

Wachtebeke haalt tweede opeenvolgeng gelijkspel

Na een 1-1 ruststand bleef de wedstrijd steken op een gelijkspel. SKW haalde zijn tweede punt. Twee ploegen blijven met het maximum van zes punten aan de leiding, twee ploegen blijven puntenloos.

News
Download