Een leukere buurt start bij jezelf!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

FOTO. Tiende keer Noord/Zuid-ontbijt

315 hongerigen kwamen zondagochtend naar het Noord/Zuid-ontbijt in het cultuurhuis Safarken. De opbrengst van dit tiende ontbijt is voor Born In Africa.

Nieuws

Tweede moderne wetenschappen is sportiefste school

Op de huldigingenavond werd de klas van leerkrachten Gunhild De Brul en Jeroen Blanckaert gehuldigd als meest sportieve secundaire school van Wachtebeke. Vrijdag gingen ze op stap in Lochristi.

Nieuws

“Wij zullen top moeten zijn”

Na het verlies op eigen terrein tegen Zottegem staat Zelzate morgen zondag om 16 uur aan de Kruisen tegenover de huidige lijstaanvoerder Hoger Op Kalken. Puntengewin is wenselijk, wil men bovenaan ook blijven meedraaien.

Nieuws

FOTO. Wachtebeke verwent …

Het jongste verwenweekend in Wachtebeke was alweer een heel groot succes. De bibliotheek, het cultuurcentrum, de jeugdraad en de senioren sloegen de handen in elkaar om er iets moois van te maken. Lieve Blancquaert sloot alles af met haar verhalen over trouwerijen in andere culturen. Onze fotograaf maakte bijhorende beelden.

Nieuws

“Het moet allemaal iets efficiënter”

Nadat de ‘kanaalploeg’ vorige speeldag op eigen terrein onderuit ging tegen Zottegem, wordt men zondagnamiddag om 16 uur in het Jozef Plaetinck stadion verwacht om er die andere promovendus Hoger Op Kalken partij te geven.

Nieuws

“Met discipline en goede mentaliteit”

Op het veld van Lembeke viel zondag een verrassing te noteren. De ‘speculoosmannen’ bleven zonder punten achter tegen Wachtebeke.

Nieuws

FOTO. KVLV Overslag start nieuw werkjaar

KVLV Overslag heeft zin het nieuwe werkjaar. Een creatieve maar vooral gezellige crea-middag bleek de voorbode van een druk jaar. Onze fotograaf was er bij en keek wat er zo allemaal te doen was bij de startvergadering in De Zwarte Ruiter.

Nieuws

Gouden randje bij Romain en Andrea

Samen met zonen Christ, Curd en Carlo en kleinkinderen Febe en Robbe werden, vijftig jaar na hun huwelijk, Romain Coone en Andrea Alliet plechtig ontvangen. De man werkte 35 jaar bij staalreus Sidmar, de vrouw was poetshulp bij een doktersgezin. Sinds hun pensioen doen ze het rustiger aan.

Nieuws

“Mikken op een zorgeloos seizoen”

In tweede provinciale verloor SK Wachtebeke op eigen veld met 0-3 de derby tegen FC Lembeke dat met 9 op 9 mee de stand aanvoert. De roodhemden staan met drie punten op negen in de middenmoot.

Nieuws

FOTO. Laureatenhulde in cultuurhuis

Afgelopen vrijdagavond, aan de vooravond van het Wachtebeeks cultuurweekend, werden in het cultuurhuis de jaarlijkse laureaten gehuldigd. Peter Lardenoit kreeg de 'gouden safar' als trofee voor sportverdienste. Fotograaf Roland Vereecke ging langs en bracht volgend fotoverslag mee.

Nieuws
Download