Waar is Waldo?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“De Filefuif is een ideale tussenstop om alle verkeersellende wat weg te spoelen”

Terwijl honderden automobilisten per uur aanschoven in de ellenlange file op de gewestweg N446 (wegens de afgesloten N41 in Elversele) bouwden sommige anderen een feestje tijdens de Filefuif.

Wegen en verkeer

“We mogen niemand onderschatten”

“De partij tegen Buggenhout moeten we winnen maar om dat te verwezenlijken moeten we top zijn. In vierde provinciale zijn er dit seizoen geen echt zwakke broertjes. Het zou dan ook dom zijn om de opponenten te onderschatten”, zegt Abdellah Ben Omar, vorige week tegen Lochristi B goed voor vier doelpunten en nu al met zeven streepjes achter zijn naam.

Nieuws

Mini botst frontaal tegen boom: twee zwaargewonden

Twee inzittenden van een Mini zijn in de nacht van donderdag op vrijdag zwaargewond geraakt bij een ongeval in de Ommegangsdreef in de Heide in het Oost-Vlaamse Waasmunster.

Wegen en verkeer

Dj-grapje gretig opgepikt: ‘Filefuif’ om ergernis langs gewestweg te verzachten

De ellenlange files in Hamme-Zogge, Sint-Anna en Waasmunster en de chaos op de gewestweg N446 en de zijstraten na de afsluiting van de N41 leiden niet alleen tot verkeersagressie, maar ook tot creatieve initiatieven, zo blijkt.

Nieuws

Vroege achterstand fataal voor DHC Waasmunster

DHC Waasmunster is er niet in geslaagd om bij Sint-Truiden punten te rapen. Na een dik kwartier leidden de Kanaries met 8-2 en een goed afwerkende Limburgse ploeg trok die lijn door tot bij de rust (13-8).

Nieuws

“Zalig om zo te voetballen”

Wie de titel in tweede provinciale c wil pakken, zal rekening moeten houden met Sparta Waasmunster. Een week na Sinaai moest ook die andere topper Kruibeke met een 2-0-nederlaag zijn meerdere herkennen in de mannen van trainer Stefaan Staelens.

Nieuws

Gemeenten langs Heirbaan kreunen onder verkeersdrukte

De afsluiting van de N41 in Elversele heeft gisteren het voorspelde verkeersinfarct opgeleverd. Duizenden automobilisten ‘zochten’ hun weg via de N446 - lees: de Heirbaan - om van Dendermonde en Hamme richting Sint-Niklaas te geraken en omgekeerd.

Nieuws

N446 staat op barsten in Durmegemeenten

De afsluiting van de N41 in Elversele heeft gisteren het voorspelde verkeersinfarct opgeleverd. Duizenden automobilisten zochten hun weg via de Heirbaan (N446) om van Dendermonde en Hamme richting Sint-Niklaas te geraken en omgekeerd.

Nieuws

“Hoofd niet zot laten maken”

Een week nadat Sparta Waasmunster met winst in de derby tegen Sinaai zijn leidersplaats vast hield, wacht het alweer een topper. Vanavond komt dichtste achtervolger Jong Vlaanderen Kruibeke langs.

Nieuws

DHC Waasmunster had beter verdiend

Ondanks een collectief sterke wedstrijd is DHC Waasmunster er niet in geslaagd om tegen Visé de punten thuis te houden. Vanaf de eerste minuut pakte de thuisploeg uit met flitsend handbal. Het werd 5-1 maar stilaan nam de ervaring bij Visé de bovenhand wat ook valt af te leiden uit de 11-15 ruststand. In de tweede helft knokte de thuisploeg zich bij een 20-21 score opnieuw in de wedstrijd. Maar Visé hield het hoofd koel en won finaal met 23-24.

Nieuws
Download