Een Duitser, Nederlander en Belg zitten in een café...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Klaar voor derby tegen Sparta B”

“Als de weergoden ons ter wille zijn dan kunnen we zondag de ‘stadsderby’ tegen Sparta B afwerken. Een partij waar ik naar uitkijk want nogal wat jongens ken ik nog”, zegt trainer Dirk De Backer. “Of we er klaar voor zijn zullen we zondag weten maar feit is dat Sparta B een goede ploeg is die degelijk voetbal brengt. We zullen scherp moeten staan. Net zoals twee weken geleden op PD Kruibeke toen we ook een sterke match speelden. Dat niveau zullen we ook nu moeten halen, willen we straks iets oogsten. In de heenronde speelden we gelijk, misschien kunnen we straks, in eigen huis, iets meer. We zullen er alleszins alles aan doen.”

Nieuws

“Dit is niet het ideale moment”

SKL Doorslaar en Sparta Waasmunster staan dan wel nummer één en twee, beiden lijken naar de winterstop te snakken. Maar eerst hebben zij nog de onderlinge clash af te werken.

Nieuws

“EK staat in het rood aangekruist”

Het was enkele maanden stil rond de figuur van Dennis Goossens. De Belgische turnsensatie van de Spelen in Rio maakt zaterdag en zondag op het Gymgala sinds lang nog eens zijn opwachting voor het Belgische publiek.

Nieuws

DHC Waasmunster vlotjes derbywinnaar

DHC Waasmunster heeft zonder groots te moeten spelen de Oost-Vlaamse derby tegen Don Bosco Gent naar zijn hand kunnen zetten.

Nieuws

“Ondanks eerste verlies blijven we op kop”

Sparta Waasmunster beet voor het eerst dit seizoen in het zand. Het voorlaatst geklasseerde Buggenhout eiste die eer op door de leider met 1-0 te verslaan.

Nieuws

“De Filefuif is een ideale tussenstop om alle verkeersellende wat weg te spoelen”

Terwijl honderden automobilisten per uur aanschoven in de ellenlange file op de gewestweg N446 (wegens de afgesloten N41 in Elversele) bouwden sommige anderen een feestje tijdens de Filefuif.

Wegen en verkeer

“We mogen niemand onderschatten”

“De partij tegen Buggenhout moeten we winnen maar om dat te verwezenlijken moeten we top zijn. In vierde provinciale zijn er dit seizoen geen echt zwakke broertjes. Het zou dan ook dom zijn om de opponenten te onderschatten”, zegt Abdellah Ben Omar, vorige week tegen Lochristi B goed voor vier doelpunten en nu al met zeven streepjes achter zijn naam.

Nieuws

Mini botst frontaal tegen boom: twee zwaargewonden

Twee inzittenden van een Mini zijn in de nacht van donderdag op vrijdag zwaargewond geraakt bij een ongeval in de Ommegangsdreef in de Heide in het Oost-Vlaamse Waasmunster.

Wegen en verkeer

Dj-grapje gretig opgepikt: ‘Filefuif’ om ergernis langs gewestweg te verzachten

De ellenlange files in Hamme-Zogge, Sint-Anna en Waasmunster en de chaos op de gewestweg N446 en de zijstraten na de afsluiting van de N41 leiden niet alleen tot verkeersagressie, maar ook tot creatieve initiatieven, zo blijkt.

Nieuws
Download