Ontvang binnenkort nuttige meldingen van stadsdiensten of nutsbedrijven
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Sportief feest rond Pelé in wijk Hollandse Molen

Vandaag 16 augustus komt Radio 2 opnieuw naar de Hollandse Molen. In 2004 won de gemeente de tiende editie van de wedstrijd Thuis voor een Beeld, georganiseerd door de Provincie Oost-Vlaanderen en Radio 2.

Nieuws

“Niet ontgoocheld”

Branko Huys uit Waasmunster is terug thuis na de Jeugdolympiade in Gyor (Hongarije). De nationale kampioen tijdrijden werd er 24ste in de tijdrit en eindigde in de groep tijdens de wegrit. “Vooraf had ik gehoopt op een plaats in de top tien in de tijdrit. Maar dat was te hoog gegrepen. De tegenstand was bijzonder sterk. We hebben nog een weg af te leggen. Maar het was alleszins een unieke en onvergetelijke ervaring”, aldus Huys.

Nieuws

“Niet ontgoocheld na de Jeugdolympiade”

Branko Huys uit Waasmunster is terug thuis na de Jeugdolympiade in Gyor (Hongarije). De nationale kampioen tijdrijden werd er 24stee in de tijdrit en eindigde in de groep tijdens de wegrit. “Vooraf had ik gehoopt op een plaats in de top tien in de tijdrit. Maar dat was te hoog gegrepen. De tegenstand was bijzonder sterk. We hebben nog een weg af te leggen. Maar het was alleszins een unieke en onvergetelijke ervaring”, aldus Huys.

Nieuws

‘Thuis voor een Beeld’ ook in Waasland op afscheidstournee

‘Thuis voor een Beeld’, de wedstrijd van de Provincie en Radio 2 Oost-Vlaanderen, wordt voor het laatst georganiseerd. Daarom toert het als afsluiter in augustus langs alle gemeenten die ooit met een beeld bekroond werden. Daarvan liggen er drie in het Waasland: Lokeren, Waasmunster en Sint-Gillis-Waas.

Nieuws

Probleem ingang De Meermin opgelost: nieuwe verbinding vanuit centrum

Het gemeentebestuur koopt de grond achter keukenbedrijf Scheldecub langs de Roosenberglaan om daar een ingang en parkeerplaatsen aan te leggen voor het nog te bouwen gemeenschapscentrum De Meermin. Daar kan ook een dienstencentrum komen.

Nieuws

Moeder (44) komt om bij zware klap tegen vlaggenmast

In Bazel, een deelgemeente van het Oost-Vlaamse Kruibeke, is vrijdagavond een 44-jarige moeder om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval. Rond 22 uur belandde ze met haar wagen frontaal op een zware metalen vlaggenmast. Ze vrouw uit Waasmunster overleed ter plaatste aan haar verwondingen.

Nieuws

Lisa Rooms zondag voor uur van de waarheid

Naast de halve finales van de 400 meter horden staan op het beloften-EK in Polen vandaag ook de reeksen van de aflossing 4 x 400 meter op het programma.

Nieuws

Nieuwe oprit naar E17 richting Gent gaat vrijdagavond open

In de nacht van donderdag 13 op vrijdag 14 juli gaan op de N47 de rijvakken richting Lokeren, die de voorbije maanden werden heraangelegd, weer open. Ook de nieuwe oprit richting Gent kan dan worden gebruikt. Op de E17 zelf is het wel nog even filerijden.

Nieuws

Lisa Rooms: “Ervaring opdoen en genieten”

Morgen starten in het Poolse Bydgoszcz de Europese kampioenschappen voor beloften. Voor de 21-jarige Lisa Rooms is het, althans wat de piste betreft, de EK-vuurdoop. Zondag loopt ze de finale van de 5.000 meter.

Nieuws

Nieuwe rechterrijstrook voor E17 over 10 km vanaf Waasmunster

De rechterrijstrook van de E17 tussen Waasmunster en Destelbergen krijgt over een afstand van tien kilometer een grondige vernieuwing van het wegdek.

Wegen en verkeer
Download